radca 25.08.08, 19:38 wiec jak widze - wygraly UKLADY i POWIAZANIA Zwykly czlowiek nie ma sily przebicia przez SITWE,STRUKTURY i POWIAZANIA.... KAZET ze swoimi ludzmi stosuje CENZURE i REPRESJE radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilhelm_zdobywca Re: jestem przesladowany przez Admina Forum GW .. 25.08.08, 21:05 no no, nareszcie sie przekonałes!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Wygraliśmy! 25.08.08, 23:27 Kazecie! Ivico! Elodio! Nasze święto nadeszło! Nasze prześladowania i skomplikowana polityka inwigilacyjna przyniosły owoce! Hura! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
siorf Re: jestem przesladowany przez Admina Forum GW .. 26.08.08, 00:27 myślałem, że to tylko twoje poglądy, ale teraz już wiem - radco, jesteś nienormalny i wszędzie widzisz spisek. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: jestem przesladowany przez Admina Forum GW .. 26.08.08, 02:39 siorf napisał: > myślałem, że to tylko twoje poglądy, ale teraz już wiem - radco, jesteś > nienormalny i wszędzie widzisz spisek. Szkoda. Każdy ma prawo widzieć to co czuje i doświadcza, a z tym różnie bywa - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
rypcumpypcum Re: jestem przesladowany przez Admina Forum GW .. 27.08.08, 14:43 sauber1 napisał: > Każdy ma prawo widzieć to co czuje i doświadcza, a z tym różnie bywa - prawda? No, no... A już szczególnie wtedy, kiedy sypie dowodami i przykładami, jak z rękawa, hehe. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Re: jestem przesladowany przez Admina Forum GW .. 27.08.08, 14:10 siorf napisał: > myślałem, że to tylko twoje poglądy, ale teraz już wiem - radco, jesteś > nienormalny i wszędzie widzisz spisek. Szkoda. Czyli nie wygraliśmy? Gazeta Wyborcza na osobiste zlecenie Michnika, Donald Tusk i Benedykt XVI nadal muszą walczyć z Kanieckim. Bo Andrzej zna sekrety, które kiedyś wyjawi! Sekrety, które wstrząsną światem! Jest gotów powiedzieć o nich na policji, ale nie powie! Radca chowa w swoim dupsku GRAALA! Nawet trzęsienie ziemi nie wstrząśnie światem tak, jak te informacje! Michnik, urzędnicy miejscy, Donald Tusk, Jan Maria Rokita i sam wielki bramkarz Tomaszewski należą do wielkiej grupy, która boi się prawdy! :D Odpowiedz Link Zgłoś
siorf Re: jestem przesladowany przez Admina Forum GW .. 27.08.08, 16:45 > Radca chowa w swoim dupsku GRAALA! musimy powiedzieć Monty Python'owi. zacznie tam grzebac i szukac. Kto wie, moze to sie okaze dobra terapia na chorobe teorii spiskowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: jestem przesladowany przez Admina Forum GW .. 27.08.08, 18:07 zonc napisał: > ...Nawet trzęsienie ziemi nie wstrząśnie światem tak, jak te ... Obyś nie wywołał wilka z lasu i bardzo się nie zdziwił jak zatrzęsie glebą i nie tylko w przenośni ... Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: jestem przesladowany przez Admina Forum GW .. 27.08.08, 18:27 Ech, czasy się zmieniają, ale Radca ciągle prześladowany ;). Odpowiedz Link Zgłoś