Gość: L a S k A IP: *.czluchow.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 13:35 wariaty nie wiedza gowniaze za co juz brac jak juz to radze wpieprzac grzybki a nie nasiona, świry totalne heh idzcie sie leczyc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bulba Re: Gowniaze? IP: *.73.158.85.Dial1.Chicago1.Level3.net 22.10.03, 15:45 Gość portalu: L a S k A napisał(a): > wariaty nie wiedza gowniaze za co juz brac jak juz to radze > wpieprzac grzybki a nie nasiona, świry totalne heh idzcie sie > leczyc A Ty lepiej idz do szkoly i naucz sie pisac poprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEHE .. IP: *.awacom.pl 22.10.03, 22:54 hehe moji kumple kiedys to jedli i mieli miła faze, ale jeszcze zyją!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulba Re: moji? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 23.10.03, 00:06 Gość portalu: HEHE napisał(a): > hehe moji kumple kiedys to jedli i mieli miła faze, ale jeszcze > zyją!!:))) Przydaloby sie zebys i Ty poszedl do szkoly poduczyc sie jezyka polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanTalon NIEZŁY INSTRUKTAŻ IP: 61.9.101.* 23.10.03, 00:03 PUKNIJCIE SIĘ W CZOŁO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: Zatruli się halucynogennymi nasionami IP: 212.122.215.* 23.10.03, 07:55 JEST JESZCZE PARE ROSLINEK KTORE MOZECIE OPISAĆ I POKAZAĆ MŁODYM, CIEKAWYM ABY SPROBOWALI. WASZA BEZMYŚLNOŚĆ JAKO DZIENNIKARZY JEST PONIZEJ KRYTYKI. BEZMYŚLNOŚĆ DZIENNIKARZY POWINNA BYĆ KARANA. MAREK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kz Re: Zatruli się halucynogennymi nasionami IP: *.studio.net.pl 23.10.03, 10:49 A wiecie, w encyklopedii to nie takie rzeczy są opisane. I cyjanek, i nitrogliceryna, i budowa bomby atomowej... Nie pomyliło wam się coś przypadkiem? Cenzuro wróć? Odpowiedz Link Zgłoś