Dodaj do ulubionych

Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordonu?

17.11.08, 23:55
Cześć, szukam dziewczyn, które są z Fordonu i mają lub będą miały w
najbliższym czasie dzieciątka> Mieszkam w Bydgoszczy (Bajka) od
niedawna, mam 4 letniego synka i jestem w 3 miesiącu ciąży, nie znam
tu nikogo, chciałabym nawiązać kontakt do "poplotkowania". Jeżeli
macie ochotę odzywajcie się (gg 6791131). Zapraszam również na
prywatne forum "mamy z Fordonu 2008".
Obserwuj wątek
    • aniulka8503 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 18.11.08, 21:12
      cześć, ja za dwa miesiące będę mieszkać w fordonie...też nikogo tam
      nie znam...no prawie nikogo...a mieszkać będziemy na tatrzańskim
      (Jarużyńska)...
      Mam 9,5 miesięcznego synka...
      • aniulka8503 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 18.11.08, 21:15
        a możesz podać linka do tego prywatnego forum?
        dzięki :)
        • mamamadzia_4 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 19.11.08, 11:31
          Witam, Tatrzańskie to 3 przystanki od Bajki - gdzie ja mieszkam:)
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=86417
          to jest link do prywatnego forum, ale powiem ci szczerze że nie
          jestem lotna w sprawach komp. i nie zawsze wiem jak sie po tym
          wszystkim poruszac :)
          To fajnie że sie odezwalas, ja tez nie mam tu do kogo buzi odezwac.
          W maju bede rodzic, a na razie jestem na zwolnieniu, siedze w domu i
          dostaje kota z nudów.A ty teraz gdzie mieszkasz?
          • aniulka8503 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 19.11.08, 12:59
            No teraz na osowej Górze...28.11. odbieramy klucze od mieszkania,
            ale zanim się tam wprowadzimy to trzeba remont zrobić...no i na
            fordonie będę dopiero jakoś w połowie stycznia...no chyba że
            chłopaki się szybciej z remontem uwiną (fajnie by było, ale to chyba
            nierealne)
            • mamamadzia_4 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 19.11.08, 21:44
              Hmmm ja odbierałam klucze tez na koniec listopada ale zeszłego roku
              a wprowadzałam się dopiero w marcu hahaha i zbyt wielkiego remontu
              wcale nie robilismy...;)
              • aniulka8503 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 19.11.08, 22:06
                No ale mój mąż wie, że roczek ma być już na nowym mieszkanku, więc
                się pospieszą :)))
                Na pewno zdążą...kiedyś remont kawalerki zrobili w 1,5
                tygodnia...także w styczniu na pewno się przeprowadzamy :)))
                • mamamadzia_4 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 20.11.08, 11:35
                  Nie ma to jak dobra motywacja i ktoś kto o tej motywacji skutecznie
                  przypomina ;)
                  • aniulka8503 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 20.11.08, 13:17
                    Mojemu mężowi też zależy na czasie :)
                    Także na pewno się uda :)
                    • mamamadzia_4 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 20.11.08, 21:23
                      My wywaliliśmy stare płytki w kuchni, położyliśmy nowe, wymieniliśmy
                      okno 1 bo było jeszcze stare, no i tapety w pokojach + panele w
                      dużym pokoju, na reszte niestety nie starczyło już kasy:(
                      wiec w przedpokoju króluje 30-letnia boazeria i takież same leciwe
                      płytki w łazience i ubikacji...nie mogę na nie patrzeć, ale cóż
                      kiedy się za to weźmiemy to nie wiem, może za jakies 2-3 lata...
                      teraz musze urządzić pokoik dla maleństwa a kompletnie nie mam
                      pomysłu, niestety w kwestii wnętrz nie mam żadnego polotu :)
                      • aniulka8503 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 21.11.08, 11:18
                        No my z okna zrezygnowaliśmy, bo między oknami jest jakieś drewno i
                        coś tam jeszcze, a teraz zimą gdybyśmy to wymieniali to mogłoby nie
                        być trwałe (nie wiem dokładnie o co chodzi bo ojciec się na tym
                        zna...) także okna muszą poczekać do wiosny...
                        Dwa okna mam już wstawione (już były)
                        Łazienka zostaje w czarno-białych kafelkach...(chcemy zmienić
                        dopiero za jakiś czas bo płytki - nie są super ekstra - są w dobrym
                        stanie)...także w łazience tylko podłoga i kupić szafki i zlew (bo
                        już padło)
                        Wc całe do wymiany...
                        panele wszędzie do wymiany...
                        W kuchni to właściwie szafki na zamówienie, część paneli na ścianę,
                        farba i to wszystko, bo płytki są na podłodze (nówki) i na
                        ścianie...są ładne więc mogą zostać...
                        No i pokoje pomalować...Gładzić nie trzeba, bo ojciec mówi, że jest
                        super wygładzone, tylko w miejscach po gwoździach czyli pikuś :) No
                        i wymiana drzwi wewnętrznych...
                        Do tego dochodzą sprzęty AGD i meble dla syna, nasze łóżko, stolik
                        pod TV i ława...resztę już mamy kupioną więc nie jest tak źle...
                        no i mam nadzieję, że na wszystko wystarczy...no a jak nie wystarczy
                        to najpierw zrobi się te najważniejsze rzeczy a reszta będzie
                        musiała poczekać...Ile lat to nie wiem bo ja narazie nie
                        pracuję...tzn. pracuję ale tylko czasami więc narazie nie będzie z
                        czego odłożyć...
                        Zresztą pokój Krystianka moi rodzice chcą zrobić i chcą też dołożyć
                        się do podłóg więc jakieś tam odciążenie...no i jeszcze mówili, że
                        prezent na rocznicę ślubu dadzą nam dopiero na nowym mieszkaniu,
                        więc podejrzewam, że jeszcze więcej się dołożą...
                        No roboty jest, ale rodzina jest zaangażowana więc remont powinien
                        pójść sprawnie :)
                        I wierzę w możliwości mojego męża więc dadzą radę :)
                        • mamamadzia_4 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 22.11.08, 09:46
                          No to super, remont masz z głowy jak rodzinka pomaga :)
                          Ja mam teraz problem, bo mój mały przyniósł szkarlatynę z
                          przedszkola.Gorączka, wysypka, masakra.Największy problem żeby go w
                          łóżku zatrzymać na dłużej, bo to taka mała wiercipięta.I maruda...
                          I zmartwienie, żebym nie podłapała czegoś od niego, bo to dla
                          dzidziusia niezbyt bezpieczne...
                          • aniulka8503 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 22.11.08, 11:10
                            O ja...no to przerypane...
                            Współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia i żebyś nie zdążyła
                            się zarazić...
                            • kama25_2 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 22.11.08, 14:34
                              Aniulka na Jarużyńskiej powiadasz będziesz mieszkać? No to bedziemy
                              sąsiadkami, ja też na tej ulicy mieszkam :)
                            • mamamadzia_4 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 22.11.08, 16:27
                              dzięki :)
                              • aniulka8503 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 22.11.08, 20:45
                                Też na jarużyńskiej? o to fajnie :)
                                Tylko jak pójdę tam to przez jakiś czas nie będę miała neta...Mąż
                                stwierdził, że dopiero jak kupimy nowego kompa, a to może trochę
                                potrwać...:((((
                                No chyba że uda mi się go namówić :)
                                Będę mieszkać w tym bloku koło biedronki, numer 1...a ty w którym
                                bloku?
                                Słyszałam od poprzedniej właścicielki, że jest kilkoro dzieciaczków
                                w naszej klatce :)
                                • kama25_2 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 24.11.08, 09:52
                                  No to ja mieszkam w 2 :)
                                  • aniulka8503 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 24.11.08, 23:15
                                    Hehe to bliziutko :)
                                    Chyba ten sam plac zabaw :)
                                    w jakim wieku masz dzieciaczka?
                                    Mój synuś ma prawie 10 miesięcy :)
                                    • mamamadzia_4 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 02.12.08, 19:12
                                      Hej dziewczyny co tak zamilkłyście? Piszcie co słychac?
                                      • aniulka8503 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 02.12.08, 23:40
                                        No........co tu taka cisza???
                                        U mnie remont...masakra...
                                        • mamamadzia_4 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 03.12.08, 21:37
                                          Dobrze, że nie musisz jednocześnie tam mieszkać...to dopiero
                                          masakra :) Ja juz tez nie wyrabiam, niestety tak się wszystko
                                          pokiełbasiło, że od tygodnia leżę plackiem w domu...idę jutro na
                                          kontrolę, mam nadzieje, że pozolą mi wstać...:)
                                          • aniulka8503 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 04.12.08, 17:50
                                            Ja tam nigdy nie słucham lekarzy...
                                            Zawsze wstawałam jak miałam leżeć...
                                            • mamamadzia_4 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 05.12.08, 20:23
                                              no a ja mam spokojne sumienie, jest lepiej, można wstać, nie trzeba
                                              sprzątać hahaha zabronione, to mi akurat odpowiada, świąteczne
                                              sprzątanie zrobią za mnie inni:D
                                              • aniulka8503 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 15.12.08, 15:32
                                                no to jest akurat dobre :)
                                                A tak poza tym co tu taka cisza????
                                                ludzie się z fordonu poprzeprowadzali czy jak???
                                                • mamamadzia_4 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 18.12.08, 00:15
                                                  ja nie wiem, wywiało...Kama tez była i znikneła, zdawało mi sie że
                                                  ja na dzidziusiowie widziałam ale pewna nie jestem czy to ta sama
                                                  osoba. Zaloguj sie Ania na dzidziusiowo.pl
                                                  • aniulka8503 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 18.12.08, 11:37
                                                    wiesz, narazie nie będę się logować, bo...do konca grudnia mam
                                                    internet :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
                                                    A później nie wiem kiedy do was wrócę...........
                                                    Ale będę koło kamy mieszkać...
                                                    Napisała mi, że po prostu nie ma narazie czasu...przed świętami
                                                    przygotowania i w ogóle...
                                                    Postaram się wrócić jak najszybciej !!!
                                                    będę ciągle męża namawiać żeby jak najszybciej założył internet w
                                                    nowym mieszkaniu!!!!!!!!!!!!!
                                                    Ja jestem uzależniona i nie wiem jak wytrzymam bez kontaktu ze
                                                    światem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    ja chyba umrę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • aniulka8503 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 19.12.08, 16:51
                                                    Dlaczego cholerne pieniądze muszą niszczyć życie???????????????
                                                  • mamamadzia_4 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 22.12.08, 17:55
                                                    aniulka wyluzuj, niestety tak ten swiat złożony, że bez kasy ani
                                                    rusz...:( ale nie martw sie zawsze mozna spakowac malego i wyjsc do
                                                    ludzi :) bedziesz miala ochote to daj znac na gg 6791131 dam ci
                                                    numer mozemy sie kiedys razem z dzieciakami na spacer wybrac :)
      • madeira.online Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 08.05.09, 15:18
        Witam ja jestem z Fordonu Oś Tatrzańskie ;))
        • mamamadzia_4 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 08.05.09, 23:13
          Hej hej, a ja juz się doczekać nie moge bo w poniedziałek 18
          wreszcie mnie rozdwoja :)
          • mamamadzia_4 :) 26.05.09, 00:29

No i mam moją ukochaną córcię już w domku :)
            mój suwaczek
            • mamamadzia_4 Kupię kosz wiklinowy / łóżeczko wiklinowe 06.07.09, 17:39
              Może wiecie kto miałby na sprzedaż a może i na wypożyczenie kosz
              wiklinowy / łóżeczko wiklinowe na kółkach? Świetna sprawa można mieć
              malucha w pierwszych miesiacach życia przy sobie a i maluszek nie
              jest taki zagubiony w dużym łóżeczku. Jeśli ktoś miałby coś takiego
              to ja jestem zainteresowana :)gg6791131
              • delight30 Re: Kupię kosz wiklinowy / łóżeczko wiklinowe 06.07.09, 19:17
                Madzia trochę mi głupio że tak wyszło...obiecałam a teraz? Jeszcze używam, byłam
                pewna że szybciej skończymy ale sama widzisz, Oli w tym dobrze...nam z tym
                dobrze:) Mam nadzieję że się nie gniewasz:)
                • mamamadzia_4 Re: Kupię kosz wiklinowy / łóżeczko wiklinowe 07.07.09, 11:02
                  No głupia normalnie , że tak brzydko powiem i bez obrazy, a czemu
                  mam się gniewać?
                  Oli super w tym koszyku, a ja się od Was zaraziłam i też taki
                  chcem :))) Dlatego napisałam, a nóż widelec łyżeczka ktoś sie bedzie
                  chciał pozbyć:)))Starego męcze żeby zainwestował w mój kręgosłup :)))
                  • mamamadzia_4 Re: Kupię kosz wiklinowy / łóżeczko wiklinowe 07.07.09, 22:56
                    ale to uparciuch i stwierdził, że jemu nie jest taki "klamot"
                    potrzebny :) Ale mi jest :)
                    • mamamadzia_4 Re: Kupię kosz wiklinowy / łóżeczko wiklinowe 10.07.09, 10:33
                      Elwirka ślicznie ci dziękuję :) Stary się namarudził ale wieczorem
                      usiadł i poskładał wszystko :) Teraz jeszcze się wysuszy wyprasuje i
                      zobaczymy jak się Anulce spodoba :)
                      • delight30 Re: Kupię kosz wiklinowy / łóżeczko wiklinowe 10.07.09, 12:30
                        Ależ proszę bardzo Kochana:) Zobaczysz, Rafał jeszcze będzie Ci dziękował za ten
                        klamot w domu, bo będzie miał jedną wolną rękę na myszkę;) :D :D :D
                        • mamamadzia_4 Re: Kupię kosz wiklinowy / łóżeczko wiklinowe 10.07.09, 23:58
                          Żebyś wiedziała :D :D :D
                          • mamamadzia_4 Re: Kupię kosz wiklinowy / łóżeczko wiklinowe 09.04.10, 22:34
                            :(
              • mariolkia Re: Kupię kosz wiklinowy / łóżeczko wiklinowe 24.02.15, 01:28
                Hej posiadamy szeroką ofertę koszy wiklinowych na bieliznę. Zapraszamy :)
    • anula_82 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 20.12.08, 13:23
      Witajcie.
      Mieszkam na Bohaterów, dokładnie na Igrzyskowej.
      W kwietniu urodzi sie nam drugi synek, obecnie na stanie posiadam 17
      miesięczniaka :)))
      chetnie pogadam, spotkam sie itp.
      Pozdrawiam
      • mamamadzia_4 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 22.12.08, 18:01
        Witaj Anula :)
        Ja jestem z Bajki - Rodzinna, termin mam na 23 maja (jeszcze nie
        wiem co będzie bo sie cwaniak chowa na usg :)),
        a na stanie 4-ro latka pyskatego :)
        Fajnie, że się odezwałaś. Faktycznie przez świateczne zamieszanie
        troche tu cicho ale miejmy nadzieje, że rozrusza sie po świetach :)
        Pozdrowionka
        • anula_82 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 22.12.08, 18:03
          hej, czy masz możliwośc dostawania wiadomości od nieznajomych? gdyz
          pisalam do Ciebie dzis ale zero odezwu więc pomyslałam ze mam
          siedzieć cicho :))
          • anula_82 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 22.12.08, 18:05
            w ogóle mam dzis chyba zły dzień :(
      • anula_82 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 22.12.08, 18:02
        widzę ze chyba sie spóźniłam z zawieraniem znajomości... ;)
        mamamadzia, napisałam dziś do Ciebie na gg i widzę ze jesteś
        dostępna...ale nie odpisalas :(
        dobra zmykam z wątku.
        • aniulka8503 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 22.12.08, 22:17
          witaj anula :)
          spokojnie, przed świętami jest i cisza się zrobiła w wątku :)
          Mnie też to denerwuje, bo ja już tylko kilka dni mam neta i co???? i
          nikogo nie ma :(
          Madziu zaraz napiszę na gg...
          • aniulka8503 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 23.12.08, 10:24
            widzisz anula...mi też nie odpisała...
            tak to jest przed tymi świętami...
            • anula_82 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 23.12.08, 12:12
              hmm... moze jednak ma wł. opcję zakazu przyjmowania wiadomosci od
              nieznajomych.. :)
              no nic, poczekamy razem ;)
              pozdrawiam przedswiątecznie
              • mamamadzia_4 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 25.12.08, 00:30
                dziewczyny no serio nie mam pojecia ale zaraz zobacze czy mam takie
                cos wlączone, bo nie mialam zadnych wiadomosci od Was. Sorki
                wielkie. A czasem tez moj mąż siedzi na kompie i jak gra w te
                swoje "coś tam fight" to świata nie widzi, ze ktos cos pisze :)
                Życze Wam wszystkiego co najlepsze na świeta a po świetach na pewno
                bedzie lepiej bo teraz to z czasem krucho, ja mam pełną chałupę
                gości :)
                Buziaki dziewczyny i troszke cierpliwości :)
                • aniulka8503 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 25.12.08, 21:06
                  tak dostałam wiadomość od ciebie :)
                  pozdrawiam :)
                  • aniulka8503 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 30.12.08, 12:57
                    I znowu cisza nastała....
                    • anula_82 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 30.12.08, 19:15
                      jestem...piszcie jakby co na Gada 1129667
                      • delight30 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 09.02.09, 13:26
                        Ho ho i tu Was znalazłam!!!
                        • ewela345 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 11.02.09, 13:36
                          hej dziewczyny też jestem z Fordonu a dokładniej mieszkam na Osiedlowej od
                          niedawna bo od 1.07.08 i praktycznie nikogo tu nie znam i jeszcze ta pogoda
                          dobija... mam prawie 5-miesięczną córeczkę Nadię pozdrawiam Was gorąco
                          • ewela345 do aniulka8503 11.02.09, 13:43
                            a my to się chyba znamy :) bo tak czytam Twoje wątki i Cię kojarzę, jak już
                            będziesz miała neta to się odezwij pozdrówka dla męża i Krystianka ps. mam męża
                            Olka teraz już powinnaś wiedzieć kto ja jestem he :):)
                          • anula_82 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 12.02.09, 22:21
                            Witaj :)
                            rozgość się proszę :)
                            ja czekam na lepszą aurę by wyrwac się z tego domu choc na 2-3
                            godzinki :)
                            • ewela345 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 13.02.09, 10:38
                              a dziękuje dziękuje:) a czemu na lepszą aurę? jakoś tu cicho...
                              • anula_82 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 13.02.09, 12:14
                                mnie w 7 m-cu ciąży plus dodatek w postaci 18 miesięczniaka pogoda
                                nie zachęca do spacerów dlatego czekam :) ale byc moze nie doczekam
                                sie tak szybko :)
                                a cicho? nie wiem sama, pewnie większość pracuje i nie ma czasu na
                                forum
                                pozdrawiam
                                • ewela345 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 13.02.09, 13:08
                                  no to faktycznie pogoda nie zachęca... ja też już bym chciała by było cieplej i
                                  wiosenniej:) ale sobie jeszcze poczekamy:)
                                  • suzy2000 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 13.02.09, 18:19
                                    My też z Fordonu, z Altanowej :)
                                    • mamamadzia_4 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 14.02.09, 18:06
                                      No proszę trochę mam się znalazło jednak w tym Fordonie :)Witam Was
                                      dziewczyny :) cicho tu bo na prywatnym forum częściej siedzimy:)
                                      • aniulka8503 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 14.02.09, 22:52
                                        ewela, a czy ty masz męża O....????
                                        i brałaś ślub w czerwcu??? my chyba się znamy :)
                                        • ewela345 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 15.02.09, 18:47
                                          tak aniu dokładnie tak my to się znamy :) widze ze już się przeprowadziliście
                                          • aniulka8503 Re: ewela :) 10.03.09, 01:13
                                            no już 2 stycznia się przeprowadziliśmy :)
                                            W końcu na swoim :)
                                            pozdrowienia dla olka :)
                                            to wpadnij kiedyś na kawę na jarużyńską :)
                                      • kama25_2 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 16.02.09, 20:43
                                        Madzia czy Ty czasami nie jestes Madzik77? z dzidzi? :)
                                        • mamamadzia_4 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 17.02.09, 13:38
                                          czasami jestem :) zgadłaś, to ja :)
                                          • mamamadzia_4 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 09.03.09, 10:42
                                            witam ponownie:)
                                            szukam wózeczka fajnego głęboki + spacerówka, moze ktos ma w
                                            Fordonie? prosze o info magdalena-luka@wp.pl
                                            • bobimax Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 09.03.09, 22:27
                                              Ja mam breaker dla dziewczynki. Jakbyś była zainteresowana to pisz
                                              na g14174@tvgawex.pl Jeżeli bym długo nie odpisywała to znaczy że
                                              jestem w szpitalu i odpiszę po powrocie.
                                              • mamamadzia_4 Re: Czy są jakieś mamy lub przyszłe mamy z Fordon 10.03.09, 14:27
                                                możesz mi napisać na maila za ile:)i jaki kolor i wogóle gdzie moge
                                                na niego luknąć? Mam propozycję xlandera za 300 zeta ale kolor mi
                                                sie nie podoba :) jakby co to pisz na magdalena-luka@wp.pl
                                                • mamamadzia_4 kupię wózek dziecięcy Bydgoszcz 12.03.09, 09:47
                                                  Czy ktoś jeszcze ma jakąś propozycję odnośnie wózeczka? Nie ukrywam,
                                                  że interesuje mnie szczególnie zestaw głęboki+spacerówka+nosidełko
                                                  dla niemowlaka+fotelik samochodowy 0-11kg i koła pompowane ale to
                                                  już niekoniecznie zawsze można wymienić :) mam propozycje ale spoza
                                                  Bydgoszczy a szukam czegoś na miejscu...proszę o kontakt na gg
                                                  6791131 lub maila magdalena-luka@wp.pl (foto lub link do obejrzenia
                                                  wózeczka mile widziane:))
                                                  • aniulka8503 [...] 16.03.09, 02:22
                                                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                                  • mamamadzia_4 ??? 16.03.09, 22:04
                                                    ojej a czemuż to aniulki post usunęli?
                                                  • aniulka8503 Re: ??? 16.03.09, 23:56
                                                    Zamieściłam link do konkursu...chciałam, żebyście głosowały na
                                                    mojego synka...i usunęli...:(
                                                  • mamamadzia_4 Re: ??? 17.03.09, 09:52
                                                    eh no widzisz , bronią się przed konkurencją:)
                                                    A ja już się nie mogę doczekać porodu, jestem gruba jak słoń, nic mi
                                                    się nie chce, pogoda do kitu, matko żeby chociaż kawałek
                                                    słonka...mam już dość, i na dodatek jak właśnie trzeba skompletować
                                                    wszystko dla maleństwa to do duszy z kasą...żeby cały ten kryzys
                                                    szlag trafił :( Jakbyście miały coś czego chcecie się pozbyć dla
                                                    malucha to ja chętnie przyjmę :)
                                                  • aniulka8503 Re: ??? 17.03.09, 22:42
                                                    kryzys trafił każdego...u nas też jest ciężko...a masz już wózek?
                                                    nasz nie jest najlepszy, nie pamiętam firmy, ale jest kremowo
                                                    brązowy...wchodzi pod bordo...jest po dziewczynce i po chłopcu więc
                                                    chyba może być dla obu płci...w sumie to my go używaliśmy 3
                                                    miesiące...i to też rzadko...chcemy go sprzedać...jeśli byś chciała
                                                    go obejrzeć to wejdź na nk Anna Jaśniewska i tam podam ci numer
                                                    telefonu to się umówimy...niestety fotek nie mam :(
                                                    tylko, ja neta mam do czwartku a potem to nie wiem kiedy będę...
                                                  • mamamadzia_4 Re: ??? 17.03.09, 23:25
                                                    no właśnie mój mąż od kolegi wziął wózek za naprawdę nieduże
                                                    pieniążki, chociaż tak mi się marzył tym razem nowy dla niuni, taki
                                                    jak sobie wymyśliłam i w ulubionym błękitnym kolorku ale
                                                    niestety "kasy niet", powoli przyzwyczajam się do tego koloru, bo ja
                                                    nie jestem zwolenniczką beży, kawy z mlekiem, szarości no ale cóż...
                                                  • mamamadzia_4 kupię wózek - juz nieaktualne 18.03.09, 17:17
                                                    dziekuję za odzew, informuję, że już wózeczek kupiłam :)
                                                  • aniulka8503 Re: kupię wózek - juz nieaktualne 30.03.09, 11:29
                                                    ale tu pusto się zrobiło...no nie wiem...wszyscy neta się pozbywają?
                                                    madziu wpadaj do mnie często :)
                                                    ja codziennie rano jestem w domku...
                                                  • mamamadzia_4 :) 04.04.09, 16:29
                                                    Mnie już pomalutku brakuje sił na cokolwiek, zaczęły mi puchnąć
                                                    nogi, nie czuję się ostatnio najlepiej i generalnie jak nie muszę to
                                                    się z domciu nie ruszam. Ginka też stwierdziła, żebym ograniczyła
                                                    znowu chodzenie bo zrobiło się już rozwarcie a do 37 tygodnia muszę
                                                    dotrwać...
                                                  • byda Re: :) 05.03.15, 08:23
                                                    jak już "staniesz na nogi" i wszystko się unormuje, to zapraszam do osiedlowej klubokawiarni Fabryka Prezentow przy ul. Rzeźniackiego 1 na spotkania Fordońskiego Klubu Mam. Każda środa, godz. 11. Więcej info na www.fabrykaprezentow.eu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka