03.11.03, 13:14
froum to nie źródło informacji dla gazety ,jak wam się wydaje .
to pewnego typu konfesjonał jak i źródło informacji
dla forumowicza bombardowanego informacją ze strony
etatowych pracowników gazety podszywających się pod
przeciętnych forumowiczów .forumowicz podający
informację naruszającą ich politykę kształtowania
opinii jest albo ignorowany - jeśli nie pojawi
się w jego wątku zabłąkana dusza innego forumowicza ,
albo bobomardowany kontr przykładmi obalajacymi jego
tezę .

inforamcje to oni mają nie od forumowicza ale od
szefowstwa , nie oni decydują o czym mają pisać
a szefowstwo - w tym ich władza i współodpowiedzialność
za kształtowanie opinii publicznej .
Obserwuj wątek
    • t.king Re: forum 03.11.03, 13:19
      no to typujemy pracowników redakcji;
      mój typ ivica
      • unsatisfied6 Re: forum 03.11.03, 13:23
        t.king napisał:

> no to typujemy pracowników redakcji;
        > mój typ ivica
        szkoda wysiłku ,
        ponadto oprócz ksztłtowania niebagtelną jest funkcja konfesjonału .
      • unsatisfied6 Re: forum 03.11.03, 13:36
        t.king napisał:

> mój typ ivica
        jeśli masz czas i ochotę , przeanalizuj to

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=427&w=8577655&a=8866684
        z wczesniejszymi postami wydaje mi się zupełnie rozsądne .
      • unsatisfied6 Re: forum 03.11.03, 13:54
        t.king napisał:

> mój typ ivica
        wskazywanie nie ma sensu , gdyż to co dla ciebie jest
        faktem dla innych kwestią wiary .
      • ivica Re: forum 03.11.03, 15:14
        no niezle, nie dosc iz nawiedzony prawicowiec, siostra zakonna, to jeszcze kibol, folksdojcz i komunista , a teraz jeszcze redaktorzyna z Wybiórczej.

heheheh.

T. prosze o wiecej takich newsow dawno sie tak nie usmialem
        • t.king Redaktorzyna to nie bardzo,ale jakaś zapchajdziura 03.11.03, 15:48
          p.s. wierzę tylko w zdementowane wiadomości
          • ivica Re: Redaktorzyna to nie bardzo,ale jakaś zapchajd 03.11.03, 15:54
            a co ty jakas druga lisiczkaa, ze mam sie tlumaczyc i spowiadac ??
    • Gość: usnatisfied Re: forum IP: *.iweb.pl 03.11.03, 13:53
      zauważ , gdy pada TEMAT , pojawia się temat zestępczy
      z wieloma wątkami i "encykopedyczno-źródłowym" potwierdzeniem .
      dyskusja przechodzi na jałowy tor boczny .
      • qczi Re: forum 03.11.03, 14:00
        no to dorga eliminacji pozgadujmy, kto NIE JHJEST na pewno z gw:

ja - niestety, nie
        radac i t.king - tesh nie
        tyciarek - nie, za glupi
        lJane - nie, bo czasami miala ip z akadmed, czyli by sie zgadzalo, z tym, co
        mowi
        unsatisfied - hm... na 80 proc. nie, tak polegajac na intuicji
        ivica - nie wiem, nie rzuca mi sie za bardzo w oczy
        pasuje mi wiecie kto? Ted, rozne watki i tematy, oczytany i bystry, rzuca temat
        i czeka na komentarze
        • Gość: tyciarek qczi nie IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 03.11.03, 14:16
          bo nie ma czasu. cały dzień zajmuje jej szminkowanie sie i wyszukiwanie serków
          w marketach po najnizszych cenach. jak jest już umalowana i najedzona,siada
          przed telewizorem,który jest dla niej inspiracją w pisaniu na tym forum.

jezeli jest na czyichs usługach, to raczej Czarzastego, i to podswiadomie.
          • unsatisfied6 Re: qczi nie 03.11.03, 14:20
            Gość portalu: tyciarek napisał(a):

> bo nie ma czasu. cały dzień zajmuje jej szminkowanie sie i wyszukiwanie
            serków
            > w marketach po najnizszych cenach. jak jest już umalowana i najedzona,siada
            > przed telewizorem,który jest dla niej inspiracją w pisaniu na tym forum.
            >
            > jezeli jest na czyichs usługach, to raczej Czarzastego, i to podswiadomie.

chyba nie , ale ma układy , jescze jej d.. nie skasowali .
          • Gość: Ted® Re: qczi nie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 15:00
            nie zalapales sie na promocje szminek i sie odgrywasz
          • qczi Re: qczi nie 03.11.03, 15:55

> bo nie ma czasu. cały dzień zajmuje jej szminkowanie sie i wyszukiwanie
            serków
            > w marketach po najnizszych cenach.
            (...)

przejrzales mnie. tak wlasnie wyglada moj dzien

do reszty forumowiczow:
            tu macie wlasnie dowod, dlaczego tyciarek nie moglby byc dziennikarzem:

jest glupi, gdyz: nie umie czytac (np moich poprzednich postow)
            nie umie kojarzyc
            mysli stereotypowo
            daje sie sprowokowac do kazdej pyskowki, a argumenty, ktorych uzywa, sa na
            poziomie srednio rozgarnietego gimnazjalisty
            • Gość: Ted® Re: qczi nie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 16:36
              ale fajnie iskrzy
              i te wspolne zainteresowania, no no
              • qczi Re: qczi nie 03.11.03, 17:41
                czyje niby wspolne
            • genuine44 Re: qczi nie 03.11.03, 20:58

> jest glupi, gdyz: nie umie czytac (np moich poprzednich postow)
              > nie umie kojarzyc
              > mysli stereotypowo
              > daje sie sprowokowac do kazdej pyskowki, a argumenty, ktorych uzywa, sa na
              > poziomie srednio rozgarnietego gimnazjalisty

Czys nie przesadzila Quci? Wesole:)))
        • unsatisfied6 Re: forum 03.11.03, 14:18
          qczi napisała:

> no to dorga eliminacji pozgadujmy, kto NIE JHJEST na pewno z gw:
          >
          > ja - niestety, nie
          > radac i t.king - tesh nie
          > tyciarek - nie, za glupi
          > lJane - nie, bo czasami miala ip z akadmed, czyli by sie zgadzalo, z tym, co
          > mowi
          > unsatisfied - hm... na 80 proc. nie, tak polegajac na intuicji
          > ivica - nie wiem, nie rzuca mi sie za bardzo w oczy
          > pasuje mi wiecie kto? Ted, rozne watki i tematy, oczytany i bystry, rzuca
          temat
          >
          > i czeka na komentarze

i nie brak mu dowcipu
        • Gość: Ted® Re: forum IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 14:20
          no przeciez mowilem, ze na imie maam aaadam
          • unsatisfied6 Re: forum 03.11.03, 14:21
            Gość portalu: Ted® napisał(a):

> no przeciez mowilem, ze na imie maam aaadam
            jesteś nawet tam gdzie Cię nie ma .
            • t.king Re: forum 03.11.03, 14:23
              mój drugi typ:unsatisfied6
              • qczi Re: forum 03.11.03, 15:58
                no wlasnie
                cos za bardzo sie przejmuje uczniami, jak na nauczyciela...;P
                to po-dej-rza-ne
                • unsatisfied6 zapomniałaś o ważnej rzeczy 04.11.03, 09:08
                  na nauczyciela szkoliłem się w stanach - tam odpodają ci co ucznia mają
                  w czterech literach .
        • ivica Re: forum 03.11.03, 15:22
          qczi napisała:

> ivica - nie wiem, nie rzuca mi sie za bardzo w oczy

uff co za szczescie...:)))))
          • Gość: LJane Sztuczny tłok? IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 03.11.03, 16:11
            Ja jednak stawiam na Teda.
            A IP ZUS'owskie, NIK'owskie, KRRiT'owskie, SEJM'owe etc. to tylko przykrywka
            dla Jego niecnej działalności ;p

Qczi Cię przejrzała, Tedzik.
            Wychodź z ukrycia z rączkami u góry ofc. ;)

Czekaj na wyrok.

Poza wymienionymi "stawiam na Tolka Banana" ;P
            • qczi Re: Sztuczny tłok? 03.11.03, 17:37
              hihi no dobra, moze to nie Ted :)
              ale pasowalby
              • Gość: tyciarek Re: Sztuczny tłok? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 03.11.03, 20:48
                > przejrzales mnie. tak wlasnie wyglada moj dzien

- tak.wiem.cóz jednak znaczy zmienność kobiety i dziwaczny wywód ponizej ?

> do reszty forumowiczow:
                > tu macie wlasnie dowod, dlaczego tyciarek nie moglby byc dziennikarzem:
                >
                > jest glupi, gdyz: nie umie czytac (np moich poprzednich postow)
                > nie umie kojarzyc

-głupia sikso, swietnie kojarzę i wyobraznie mam nienajgorszą. to dlatego
                performance o walających się mózgach zamordowanych przez niemców w 1939 uważam
                za niezaprzeczalny dowód twojego chamstwa,czy brak tozsamości.
                co byś przez ten prerformance nie chciała udowodnić, jak godnej i ważnej
                rzeczy,są granice których się nie przekracza. twoja głupota,ignorancja
                i przewartowsciowanie swoich mozliwosci- łatwo pozwoliły na zapuszczenie się
                w rejony mocno niesmaczne dla kogoś kto jednak czuje się Polakiem.

jeżeli ty opowiadasz o kimś per: "rozmawiałam z 80-letnim kolo o tym" to
                swiadczy to tylko i wyłacznie o twom chamstwie poprzez głupotę aż po całkowity
                brak szacunku wobec tych,którzy tego szacunku wymagają głupia pindo.

mam nadzieję,ze teraz dociera w końcu do ciebie jakim chamstwem się popisałaś ?
                mam nadzieję,ze moje chamstwo jest ci to w stanie uprzytomnić ?

• genuine44 Re: Sztuczny tłok? 03.11.03, 21:02
                  Zakladajac, ze "kto sie lubi, ten sie czubi" to w tym przypadku juz jest
                  milosc. :)))

> > przejrzales mnie. tak wlasnie wyglada moj dzien
                  >
                  > - tak.wiem.cóz jednak znaczy zmienność kobiety i dziwaczny wywód ponizej ?
                  >
                  > > do reszty forumowiczow:
                  > > tu macie wlasnie dowod, dlaczego tyciarek nie moglby byc dziennikarzem:
                  > >
                  > > jest glupi, gdyz: nie umie czytac (np moich poprzednich postow)
                  > > nie umie kojarzyc
                  >
                  > -głupia sikso, swietnie kojarzę i wyobraznie mam nienajgorszą. to dlatego
                  > performance o walających się mózgach zamordowanych przez niemców w 1939
                  uważam
                  > za niezaprzeczalny dowód twojego chamstwa,czy brak tozsamości.
                  > co byś przez ten prerformance nie chciała udowodnić, jak godnej i ważnej
                  > rzeczy,są granice których się nie przekracza. twoja głupota,ignorancja
                  > i przewartowsciowanie swoich mozliwosci- łatwo pozwoliły na zapuszczenie się
                  > w rejony mocno niesmaczne dla kogoś kto jednak czuje się Polakiem.
                  >
                  > jeżeli ty opowiadasz o kimś per: "rozmawiałam z 80-letnim kolo o tym" to
                  > swiadczy to tylko i wyłacznie o twom chamstwie poprzez głupotę aż po
                  całkowity
                  > brak szacunku wobec tych,którzy tego szacunku wymagają głupia pindo.
                  >
                  > mam nadzieję,ze teraz dociera w końcu do ciebie jakim chamstwem się
                  popisałaś ?
                  > mam nadzieję,ze moje chamstwo jest ci to w stanie uprzytomnić ?
                  >
                  >
                  • Gość: tyciarek Re: Sztuczny tłok? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 03.11.03, 21:05
                    fuj genuine,fuj.
                    to ojcowski klaps raczej.
                    i dwa miesiace bez kieszonkowego,gówniaro.
                    • radca [...] 04.11.03, 00:20
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 04.11.03, 09:50
                • agata.tyciarek [...] 03.11.03, 21:26
                  • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 03.11.03, 21:32
                    • radca [...] 04.11.03, 00:22
                • radca Re: Sztuczny tłok? atomski-tyciarek 04.11.03, 00:19

> > przejrzales mnie. tak wlasnie wyglada moj dzien
                  >
                  > - tak.wiem.cóz jednak znaczy zmienność kobiety i dziwaczny wywód ponizej ?
                  >
                  > > do reszty forumowiczow:
                  > > tu macie wlasnie dowod, dlaczego tyciarek nie moglby byc dziennikarzem:
                  > >
                  > > jest glupi, gdyz: nie umie czytac (np moich poprzednich postow)
                  > > nie umie kojarzyc
                  >
                  > -głupia sikso, swietnie kojarzę i wyobraznie mam nienajgorszą. to dlatego
                  > performance o walających się mózgach zamordowanych przez niemców w 1939
                  uważam
                  > rzeczy,są granice których się nie przekracza. twoja głupota,ignorancja
                  >
                  całkowity
                  > brak szacunku wobec tych,którzy tego szacunku wymagają głupia pindo.
                  >
                  popisałaś ?
                  >

- atomski-tyciarek
                  czy juz dorownujesz poziomem do " inteligencji buta " ?

jak sam pisales - masz takie madre buty - tylko czy TREP moze byc madry i
                  inteligentny ?

A ty atomski-tyciarek , jak " nie wychodzisz poza inteligencje buta" - to
                  odrazu " lejesz po mordzie" ?

ty stale masz takie chamskie zachowania atomski-tyciarek
                  wez sobie cos na uspokojenie Arku od czasu do czasu

radca
                  • Gość: tyciarek Re: Sztuczny tłok? atomski-tyciarek IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.intelink.pl 04.11.03, 10:00
                    radca bełkocze:

> - atomski-tyciarek
                    > czy juz dorownujesz poziomem do " inteligencji buta " ?

-staram się jak mogę. moje buty by już dawno zrozumiały,ale na tym forum są
                    tak tępe indywidua, że jutro posle buty na studia. skoro juz są mądrzejsze,to
                    mogą być jeszcze madrzejsze.
                    a jak tam wasze ? spytajcie je (swoje buty) czy nie jest im wstyd nosić takie
                    kretyństwo ?
                    • arek.tyciarek Re: Sztuczny tłok? atomski-tyciarek 04.11.03, 18:10

> radca bełkocze:
                      >
                      > > - atomski-tyciarek
                      > > czy juz dorownujesz poziomem do " inteligencji buta " ?
                      >
                      > -staram się jak mogę. moje buty by już dawno zrozumiały,ale na tym forum są
                      > tak tępe indywidua, że jutro posle buty na studia. skoro juz są
                      mądrzejsze,to
                      > mogą być jeszcze madrzejsze.
                      > a jak tam wasze ? spytajcie je (swoje buty) czy nie jest im wstyd nosić takie
                      > kretyństwo ?

- ten czubek- to nie ja

lokator powiedz cos, GENEK dalej rzucamy w kogos znowu ?
                • qczi Re: Sztuczny tłok? 06.11.03, 20:50
                  > -głupia sikso, swietnie kojarzę i wyobraznie mam nienajgorszą.

wyobraz sobie, ze mnie nie ma na tym forum. kto by cie czytal? nawet admin
                  sobie odpushcza i od razu cie casooje >:)

a ta siksa to wlasnie jeden z tych gimnazjalnych argumentow, ktore ci wytykam ;)

>to dlatego
                  > performance

zajrzyj sobie, dziecko, do slownika

a co ma tozsamosc do haha barwnego opisu sytuacji??
                  :)))

> rzeczy,są granice których się nie przekracza.

no wlasnie, tyciarku, ktorych granic nie powinno sie przekraczac?
                  no i pamietaj, slownik

>twoja głupota,ignorancja

pomysl, gdzie sam sie zapushczash ;)
                  bla bla bla
                  niesmaczne dla ciebie jest to, ze bydgoshczanie byli zabijani przez niemcow?
                  tyciarku! boj sie boga!

>
                  całkowity > brak szacunku wobec tych,którzy tego szacunku wymagają głupia pindo.

wyrazasz sie niescisle
                  1 nie wiesz, czy ten kolo zasluzyl (wymaga) sobie na szacunek (niczego mu nie
                  ujmuję)
                  2 tzn, ze jesli o kims opowiadam, to go nie szanuje? a kolo jest kolo i nie ma
                  w tym nic pejoratywnego
                  3 glupi pindlu
                  :)

popisałaś ?

nie, ale fajnie sie z toba gada
                  ;)
    • lokator Popieram tyciarka. 03.11.03, 22:11
      1. Q... jest przemądrzała. Brakuje jej dystansu do samej siebie. Tak jak
      zachłystnęła się, będąc nastolatką, swoją dopiero co odkrytą inteligencją, tak
      trwa w tym stanie nieprzerwanie po dziś dzień i żadna siła nie jest jej w
      stanie skłonić do refleksji.
      2. Człowiek podpisujący się nickiem "agata.tyciarek" jest wyrafinowanym sadystą.
      • Gość: Ted® nie popieram tyciarka. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 22:24
        qczi jest momentami zarozumiala, czesto najpierw napisze a potem pomysli
        ale od momentu kiedy potrafila sie przyznac do bledu ma u mnie duzy plus
        (nie krzyzyk tylko plus, pani agato :)

• lokator Re: nie popieram tyciarka. 03.11.03, 23:45

> qczi jest momentami zarozumiala, czesto najpierw napisze a potem pomysli
          > ale od momentu kiedy potrafila sie przyznac do bledu ma u mnie duzy plus
          > (nie krzyzyk tylko plus, pani agato :)
          >

Ja nie trafiłem na takie wyznanie. Tyciarek pewnie też nie. Może to tylko
          kwestia czasu?

;-)

• radca Re: nie popieram tyciarka. 04.11.03, 00:27
            lokator napisał:

> Gość portalu: Ted® napisał(a):
            >
            > > qczi jest momentami zarozumiala, czesto najpierw napisze a potem pomysli
            > > ale od momentu kiedy potrafila sie przyznac do bledu ma u mnie duzy plus
            > > (nie krzyzyk tylko plus, pani agato :)
            > >
            >
            > Ja nie trafiłem na takie wyznanie. Tyciarek pewnie też nie. Może to tylko
            > kwestia czasu?
            >
            > ;-)
            >

- jak tyciarek mogl z toba na cos trafic ?
            przeciez wy obaj trafiacie w innych - takcy juz jestescie

noo atomskiego-tyciarka to jeszcze podobno kowadlo raz trafilo, ale to juz
            osobny temat
        • qczi Re: nie popieram tyciarka. 05.11.03, 15:46
          lokator
          >>>>ɭ. Q... jest przemądrzała. Brakuje jej dystansu do samej siebie. Tak jak
          zachłystnęła się, będąc nastolatką, swoją dopiero co odkrytą inteligencją, tak
          trwa w tym stanie nieprzerwanie po dziś dzień i żadna siła nie jest jej w
          stanie skłonić do refleksji.

slogan
          co ty wiesz o moich reflexjach?

Ted® 03.11.2003 22:24 odpowiedz na list odpowiedz cytując

>>>qczi jest momentami zarozumiala, czesto najpierw napisze a potem pomysli

no wlasnie to mnie zastanawia, dlaczego ljudzie sadza, ze jestem zarozumiala
          fakt, czasami cos napisze, a jeszcze czesciej powiem, bez przemyslenia
          no ale wtedy to chyba nic bym nie mowila ;)))

>ale od momentu kiedy potrafila sie przyznac do bledu ma u mnie duzy plus
          (nie krzyzyk tylko plus, pani agato :)

tedzie, jestes zonaty? ;P
          btw, nie przyznalam sie do bledu, gdyz, blablabla nie chce mi sie o tym pisac.
          po prostu skonczylam dysqsje z powodu niedostatecznej znajomosci tematu
          • Gość: Ted® Re: nie popieram tyciarka. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 16:40
            zarozumiala jestes kiedy sie qcish z atomem i zarozumiala jestes teraz kiedy
            twierdzisz, ze nie popelnilas bledu tylko temat cie przerosl

mam sie rozwiesc czy cie adoptowac
            • qczi Re: nie popieram tyciarka. 05.11.03, 20:16

> zarozumiala jestes kiedy sie qcish z atomem

hihi
              hihi
              pokazuje mu po prostu, jak bardzo jestem madrzejsza od niego
              on sie wlasnie wtedy JESZCZE BARDZIEJ wqrza
              i jeszcze fajniej sie kloci
              nie, zebym byla klotliwa i na klotnie glownie przylazila na to foroom
              :)))

i zarozumiala jestes teraz kiedy
              > twierdzisz, ze nie popelnilas bledu tylko temat cie przerosl
              no-comm

>
              > mam sie rozwiesc czy cie adoptowac

tylko zartowalam ;P
              za ta adopcje masz prze-chla-pa-ne
      • radca Re: Popieram tyciarka. 04.11.03, 00:25
        lokator napisał:

> 1. Q... jest przemądrzała. Brakuje jej dystansu do samej siebie. Tak jak
        > zachłystnęła się, będąc nastolatką, swoją dopiero co odkrytą inteligencją,
        tak
        > trwa w tym stanie nieprzerwanie po dziś dzień i żadna siła nie jest jej w
        > stanie skłonić do refleksji.
        > 2. Człowiek podpisujący się nickiem "agata.tyciarek" jest wyrafinowanym
        sadystą
        > .

- coz innego mozna sie spodziewac po lokatorze

jak atomski- tyciarek nie "wali po pysku" - to jego koles lokator

lokatorze, przesiakles juz glupota i chamstwem atomskiego-tyciarka
        • lokator [...] 04.11.03, 00:48
          • radca [...] 04.11.03, 00:58
            • lokator Re: Popieram tyciarka. 04.11.03, 01:08
              A teraz wyobraźmy sobie Andrzeja Kanieckiego jako prezydenta Bydgoszczy. Z jego
              słownictwem, z jego lubością wdawania się w pyskówki. Z nieumiejętnością
              formuowania własnych myśli, z jego natręctwami, z zastępowaniem myślenia
              cytatami z prasy lokalnej. Wyobraźmy sobie jak mówi do Jasiakiewicza:
              te yntelygent, słoma ci z butów nie wyłazi?
              Ty jesteś Radco jak piłkarz, który był rezerwowym w pierwszoligowej drużynie.
              Już dosięgałeś sławy, już widziałeś się w Sejmie, w Senacie, a skończyło się w
              piątej lidze. Sny o potędze się rozwiały i została tylko bezmyślna kopanina.
              • radca lokatorze smieszysz mnie 04.11.03, 01:13
                lokator napisał:

> A teraz wyobraźmy sobie Andrzeja Kanieckiego jako prezydenta Bydgoszczy. Z
                jego
                >
                > słownictwem, z jego lubością wdawania się w pyskówki. Z nieumiejętnością
                > formuowania własnych myśli, z jego natręctwami, z zastępowaniem myślenia
                > cytatami z prasy lokalnej. Wyobraźmy sobie jak mówi do Jasiakiewicza:
                > te yntelygent, słoma ci z butów nie wyłazi?
                > Ty jesteś Radco jak piłkarz, który był rezerwowym w pierwszoligowej drużynie.
                > Już dosięgałeś sławy, już widziałeś się w Sejmie, w Senacie, a skończyło się
                w
                > piątej lidze. Sny o potędze się rozwiały i została tylko bezmyślna kopanina.

- ciebie lokator - bierze i to rowno :)))

pamietam jak kiedys tez wyzwales mnie od " nieudacznikow" i jak mocno
                to podkreslales

wiesz co lokator .....?

smiesza mnie te twoje " wypociny " i ta ciagla " obsesja wyborcza"

radca

ps. jedzie na " jedna melodie" z atomskim-tyciarkiem , tylko zamieniacie sie od
                czasu do czasu rolami
                • lokator Re: lokatorze smieszysz mnie 04.11.03, 02:21
                  radca napisał:

> lokator napisał:
                  >
                  > > A teraz wyobraźmy sobie Andrzeja Kanieckiego jako prezydenta Bydgoszczy. Z
                  >
                  > jego
                  > >
                  > > słownictwem, z jego lubością wdawania się w pyskówki. Z nieumiejętnością
                  > > formuowania własnych myśli, z jego natręctwami, z zastępowaniem myślenia
                  > > cytatami z prasy lokalnej. Wyobraźmy sobie jak mówi do Jasiakiewicza:
                  > > te yntelygent, słoma ci z butów nie wyłazi?
                  > > Ty jesteś Radco jak piłkarz, który był rezerwowym w pierwszoligowej drużyn
                  > ie.
                  > > Już dosięgałeś sławy, już widziałeś się w Sejmie, w Senacie, a skończyło s
                  > ię
                  > w
                  > > piątej lidze. Sny o potędze się rozwiały i została tylko bezmyślna kopanin
                  > a.
                  >
                  > - ciebie lokator - bierze i to rowno :)))
                  >
                  > pamietam jak kiedys tez wyzwales mnie od " nieudacznikow" i jak mocno
                  > to podkreslales
                  >
                  > wiesz co lokator .....?
                  >
                  > smiesza mnie te twoje " wypociny " i ta ciagla " obsesja wyborcza"
                  >
                  > radca
                  >
                  > ps. jedzie na " jedna melodie" z atomskim-tyciarkiem , tylko zamieniacie sie
                  od
                  >
                  > czasu do czasu rolami

Panie Kaniecki, pan to swojego nazwiska nie szanujesz...
    • lokator Od ivicy... 03.11.03, 22:12
      ... się odpierdolcie.
      • t.king Re: Od ivicy... 03.11.03, 22:14
        bojownik o wolność i demokrację się odezwał!!!

a najpewniej to ivica bis
        • lokator Re: Od ivicy... 03.11.03, 22:22
          t.king napisał:

> bojownik o wolność i demokrację się odezwał!!!
          >
          > a najpewniej to ivica bis

Ty jesteś oczywiście agata.tyciarek. Wskazuje na to literka "t".
          To "t" to pierwsza litera zdania:
          trudno mi się myśli, ale łatwo pisze.

Ty kingu, bojowniku o niewiadomo co, puknij się w łeb.
          • t.king Re: Od ivicy... 03.11.03, 22:53
            myśli swe kieruję do nieba i pytam dlaczego,Ciebie też bozia nie obdarzyła
            rozumem

• lokator Re: Od ivicy... 03.11.03, 23:03
              t.king napisał:

> myśli swe kieruję do nieba i pytam dlaczego,Ciebie też bozia nie obdarzyła
              > rozumem
              >
              >
              I dostałeś już jakąś odpowiedź?
            • radca Re: Od ivicy... 04.11.03, 00:32
              t.king napisał:

> rozumem
              >

a takiego yntelygenta rznie,jak jego koles atomowy spod znaku kowadla
            • ivica Re: Od ivicy... 04.11.03, 12:06
              jesli ci nie pasuje. to wypad. tu sa sami zydzi analfabeci i bezmozgowcy wiec po co tracisz swoj drogocenny czas na nas??
            • Gość: Ted® Re: Od ivicy... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 12:43

t.king napisał:

> rozumem
              >

swietne wyjasnienie twojej postawy
              kiedy tam wszystkie mysli skierujesz, a one nigdy nie wracaja, to wiesz?
              nie wiesz bo skad
              jestes bezmyslny
              • t.king Re: Od ivicy... 04.11.03, 13:48
                dobre,bo polityczne;
                tak trzymaj
          • radca Re: Od ivicy... 04.11.03, 00:30
            lokator napisał:

> t.king napisał:
            >
            > > bojownik o wolność i demokrację się odezwał!!!
            > >
            > > a najpewniej to ivica bis
            >
            > Ty jesteś oczywiście agata.tyciarek. Wskazuje na to literka "t".
            > To "t" to pierwsza litera zdania:
            > trudno mi się myśli, ale łatwo pisze.
            >
            > Ty kingu, bojowniku o niewiadomo co, puknij się w łeb.

- atomski-tyciarek " leje w morde" i ty tez juz robisz " podchody" ?
            • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 04.11.03, 09:54
              • arek.tyciarek [...] 04.11.03, 18:01
      • Gość: LJane Jak zwykle MOCNE wejście ;) Pozdrawiam! (ntxt) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 03.11.03, 22:15
      • radca Re: Od ivicy... 04.11.03, 00:28
        lokator napisał:

> ... się odpierdolcie.

patrzcie,patrzcie

yntelygent i to jaki ?

Lokator, sloma ci juz z butow nie wychodzi ?
        • lokator Re: Od ivicy... 04.11.03, 00:30
          radca napisał:

> lokator napisał:
          >
          > > ... się odpierdolcie.
          >
          > patrzcie,patrzcie
          >
          > yntelygent i to jaki ?
          >
          > Lokator, sloma ci juz z butow nie wychodzi ?

A w tamtym wątku pytałeś o uprzedzenia, a tu proszę....
      • ivica Re: Od ivicy... 04.11.03, 10:50
        THX
    • polynomial [...] 03.11.03, 22:20
      • lokator [...] 03.11.03, 22:23
        • polynomial [...] 03.11.03, 22:29
          • lokator [...] 03.11.03, 22:40
    • Gość: LJane Post "wyleci"' - wątek zostanie ;) (ntxt) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 03.11.03, 22:21
    • unsatisfied6 stawiam na Teda 04.11.03, 09:56
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=8856338
      • Gość: Ted® Re: stawiam na Teda IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 11:30
        a ile stawiasz?
        i jak moge sie zrewanzowac?
        to jest z twojej strony proba nacisku, nie ulegne i nadal bede olewal zabe
        • cygne Re: stawiam na Teda 04.11.03, 11:40

>> nie ulegne i nadal bede olewal zabe

i.. palił głupa powiedziałabym, gdybym była złośliwa, ale nie jestem, więc
          niczego takiego nie piszę, tylko pozdrawiam bardzo serdecznie.
          • Gość: Ted® Re: stawiam na Teda IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 11:50
            tak, bardzo serdecznie

wszechmocny chyba akurat ma wychodne
            • Gość: qczi Re: stawiam na Teda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.03, 13:07
              wiecie co? potem wam odpisze, ale wlasnie ide wydawac moje hm... kieszonkowe,
              na ktore sobie ciezko zarobilam ;)))

jego splyniecie wprawilo mnie w niezwykle blogi nastroj, wiec odpuszczam
              wszystkim

puk puk puk

>:)
              • Gość: tyciarek Re: stawiam na Teda IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 04.11.03, 13:59
                to kup sobie nową głowę.
                zobacz, moze dla Radcy coś znajdziesz ?
                • unsatisfied6 Re: stawiam na Teda 04.11.03, 14:33

> to kup sobie nową głowę.
                  > zobacz, moze dla Radcy coś znajdziesz ?
                  towarzysz?
                  zapominacie , że qczi to nie baba z kołchozu ?
                  a radca to radca , ma swoją głowę .
                  • Gość: tyciarek Re: stawiam na Teda IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 04.11.03, 15:00
                    > a radca to radca , ma swoją głowę .

-ale zepsutą
                • arek.tyciarek Re: stawiam na Teda 04.11.03, 18:08

- atomek-tyciarek zawsze do ataku gotowy i tylko szczerzy kly - kogo znowu ?
                  Genuinek i lokatorek zawsze i wszedzie zemna bendom walic po pysku

tacy jestesmy- my tyciarkowe-atomy
                • qczi Re: stawiam na Teda 05.11.03, 22:27

jakbys trafil
                  odziez wsiowa to zawrotna sume 17 zl wydalam na 4 ksiazki ;))

wyprzedaze rulezzzzzzzzzzzzz
              • unsatisfied6 Re: stawiam na Teda 04.11.03, 14:30
                Gość portalu: qczi napisał(a):

> wiecie co? potem wam odpisze, ale wlasnie ide wydawac moje hm... kieszonkowe,
                > na ktore sobie ciezko zarobilam ;)))
                >
                >
                > jego splyniecie wprawilo mnie w niezwykle blogi nastroj, wiec odpuszczam
                > wszystkim
                >
                > puk puk puk
                >
                > >:)
                a na co wydasz?
                • qczi Re: stawiam na Teda 05.11.03, 22:30
                  cwiczenia z visuala
                  ;)
                  zapodam moim kochaneczkom nowa wersje egzaminu
                  hahaha (grubym, wrednym glosem draculi >:)
          • unsatisfied6 Re: stawiam na Teda 04.11.03, 14:29
            cygne napisała:

>
            > >> nie ulegne i nadal bede olewal zabe
            >
            > i.. palił głupa powiedziałabym, gdybym była złośliwa, ale nie jestem, więc
            > niczego takiego nie piszę, tylko pozdrawiam bardzo serdecznie.

jak powiadasz , pali głupa . jak sam mówi , olewa żabę - hm
        • unsatisfied6 Re: stawiam na Teda 04.11.03, 14:26

> a ile stawiasz?
          > i jak moge sie zrewanzowac?
          > to jest z twojej strony proba nacisku, nie ulegne i nadal bede olewal zabe

a czego mogłem się spodziewać?
          • Gość: Ted® Re: stawiam na Teda IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 14:39
            nie wiem czego sie spodziewales, bardziej zorientowana jest cygne
            jak mozna zareagowac na takie sugestie?
            jesli poreczenie ojca rydzyka ci wystarczy to moge dostarczyc aby zmyc z siebie
            te hanbe?

chetnie ci postawie
            • unsatisfied6 Re: stawiam na Teda 04.11.03, 14:48

> nie wiem czego sie spodziewales, bardziej zorientowana jest cygne
              > jak mozna zareagowac na takie sugestie?
              > jesli poreczenie ojca rydzyka ci wystarczy to moge dostarczyc aby zmyc z
              siebie
              > te hanbe?
              >
              > chetnie ci postawie
              jaka to hańba ? rydzyka też znasz ?
              chętnię zobaczę jak mi postawisz .
              • Gość: Ted® Re: stawiam na IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 15:43
                unsatisfied6 napisał:

> jaka to hańba ?

Ty mi powiedz, wyglada mi to na zarzut

> rydzyka też znasz ?

nie osobiscie ale jesli bedzie trzeba to odkurze znajomych

> chętnię zobaczę jak mi postawisz .

hmm, to moze sprecyzujmy
                nie myslalem, ze to co mam Ci postawic jest do ogladania, chyba ze qczi sie
                zgodzi za maskotke robic
                • unsatisfied6 Re: stawiam na 04.11.03, 15:46

> unsatisfied6 napisał:
                  >
                  > > jaka to hańba ?
                  >
                  > Ty mi powiedz, wyglada mi to na zarzut
                  >
                  >
                  > > rydzyka też znasz ?
                  >
                  > nie osobiscie ale jesli bedzie trzeba to odkurze znajomych
                  >
                  > > chętnię zobaczę jak mi postawisz .
                  >
                  > hmm, to moze sprecyzujmy
                  > nie myslalem, ze to co mam Ci postawic jest do ogladania, chyba ze qczi sie
                  > zgodzi za maskotke robic
                  dowcip ala Urban?
                  • Gość: Ted® Re: stawiam na IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 15:57
                    a la urban?
                    ale ktory? tam sa 3
                    • unsatisfied6 Re: stawiam na 04.11.03, 16:00

> a la urban?
                      > ale ktory? tam sa 3

ten ostatni , z uszami .
                      • unsatisfied6 Re: stawiam na 04.11.03, 16:02
                        unsatisfied6 napisał:

>
                        > > a la urban?
                        > > ale ktory? tam sa 3
                        >
                        ten ostatni , z uszami , w pierwszym szeregu
                        • Gość: Ted® Re: stawiam na IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 17:52
                          haha
                          tworczosc urbana pamietam ostatnio ze szpilek tzn, ze przy mojej pamieci w ogole
                          nie pamietam wiec nie wyczulem "a'la"
                          ale dowcip faktycznie nienajwyzszych lotow
                          qczi mi wybaczy bo my w tych samych performansach robimy

no ale jesli masz mnie z tak blahego powodu od urbanow przezywac to moze od razu
                          cepy ci postawie do dyspozycji albo bejsbola
                          a moze jakas wersja bardziej pokojowa? woda sodowa? piwo? tonik z dodatkami?
                          • unsatisfied6 Re: stawiam na 04.11.03, 19:56

> haha
                            > tworczosc urbana pamietam ostatnio ze szpilek tzn, ze przy mojej pamieci w
                            ogol
                            > e
                            > nie pamietam wiec nie wyczulem "a'la"
                            > ale dowcip faktycznie nienajwyzszych lotow
                            > qczi mi wybaczy bo my w tych samych performansach robimy
                            >
                            > no ale jesli masz mnie z tak blahego powodu od urbanow przezywac to moze od
                            raz
                            > u
                            > cepy ci postawie do dyspozycji albo bejsbola
                            > a moze jakas wersja bardziej pokojowa? woda sodowa? piwo? tonik z dodatkami?

tonik z dodatkami .
                            to mi coś przypomniało . poszedłem do sklepu , by kupić dodatek do dżinu ,
                            nakupowałem różnych pierdół a tonika zapomniałem . miałem ochotę na
                            drinka , a muszę zadowolić się śledziem w śmietanie .
                          • unsatisfied6 Re: stawiam na 05.11.03, 08:22

> haha
                            > tworczosc urbana pamietam ostatnio ze szpilek tzn, ze przy mojej pamieci w
                            ogol
                            > e
                            > nie pamietam wiec nie wyczulem "a'la"
                            > ale dowcip faktycznie nienajwyzszych lotow
                            > qczi mi wybaczy bo my w tych samych performansach robimy
                            >
                            > no ale jesli masz mnie z tak blahego powodu od urbanow przezywac to moze od
                            raz
                            > u
                            > cepy ci postawie do dyspozycji albo bejsbola
                            > a moze jakas wersja bardziej pokojowa? woda sodowa? piwo? tonik z dodatkami?
                            to jak z tym tonikiem , chyba sobie dzisiaj sam kupię .
                            • Gość: Ted® Re: stawiam na IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 09:02
                              yezu, jak baba w ciazy
                              proponuje mu tonik a on sledzie w smietanie
                              a teraz marudzi, ze lepszy tonik
                              w sobote?
                              • unsatisfied6 Re: stawiam na 05.11.03, 09:09

> yezu, jak baba w ciazy
                                > proponuje mu tonik a on sledzie w smietanie
                                > a teraz marudzi, ze lepszy tonik
                                > w sobote?
                                ile drinków walnąłeś ? miałeś kolegom postawić , a ty tak sam
                                do lustra ?
                                • Gość: LJane Re: stawiam na IP: *.amb.bydgoszcz.pl 05.11.03, 09:57
                                  Ted zadał pytanie: w sobotę, U6?

;)
                                  • Gość: TSG Czas spac! IP: *.fidnet.com 07.11.03, 01:10
                                    Quici, do lozka! Zostaw noc doroslym!
                                    TSG
                • qczi Re: stawiam na 05.11.03, 22:33
                  chyba taką jak stich
            • cygne Re: stawiam na babe z kolchozu:) 04.11.03, 14:54

> nie wiem czego sie spodziewales, bardziej zorientowana jest cygne
              > jak mozna zareagowac na takie sugestie?
              > jesli poreczenie ojca rydzyka ci wystarczy to moge dostarczyc aby zmyc z
              siebie
              > te hanbe?

Ted to zaraz tak bierze wszystko do siebie i widzi same łatki:)
              No wiesz troche to zorientowana jestem, może nie tak za bardzo, ale po glowe do
              wymiany jeszze sie nie kwalifikuję coś niecoś kapuję.
              U 6 pisze, że tylko baby z kołchozu głowy kupują..
              A czy ja wygladam na pierwszą lepszą Nataszę?
              • unsatisfied6 Re: stawiam na babe z kolchozu:) 04.11.03, 14:59
                cygne napisała:

>
                > > nie wiem czego sie spodziewales, bardziej zorientowana jest cygne
                > > jak mozna zareagowac na takie sugestie?
                > > jesli poreczenie ojca rydzyka ci wystarczy to moge dostarczyc aby zmyc z
                > siebie
                > > te hanbe?
                >
                > Ted to zaraz tak bierze wszystko do siebie i widzi same łatki:)
                > No wiesz troche to zorientowana jestem, może nie tak za bardzo, ale po glowe
                do
                >
                > wymiany jeszze sie nie kwalifikuję coś niecoś kapuję.
                > U 6 pisze, że tylko baby z kołchozu głowy kupują..
                > A czy ja wygladam na pierwszą lepszą Nataszę?
                >
                dla mnie nie , nie pierwsza lepsza Natasza , ani nie Tania .
      • Gość: TSG Stawiam na Q.... IP: *.dynamic.umr.edu 04.11.03, 15:17
        Widzisz, Qucia, jak narozrabialas? Ludziom odbierasz apetyt, sen; zachowuja
        sie jak koguty! To teraz, za kare, nie mozesz ouszczac tego grona. Musisz
        sprawe zalagodzic!
        TSG
        • qczi Re: Stawiam na Q.... 05.11.03, 22:36
          am..
          poki wszyscy sie kloca, porobie sobie za katalizatorek >:)
          nie w tym kontexcie
          • Gość: unsatisfied Re: Stawiam na Q.... IP: *.iweb.pl 06.11.03, 11:49
            gdzie się dwóch kłóci tam inni korzystają .
            • Gość: tyciarek Re: Stawiam na Q.... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 06.11.03, 13:32
              zgadnij z kim cie kojarzę jak widzę twój adres IP ?
              zapomnielismy sie zalogować ?
              he he
              • Gość: Ted® Re: Stawiam na Q.... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 16:48
                obys sie mylil
                moje biedne stare serce moze nie zniesc wiecej zawodow
              • unsatisfied6 Re: Stawiam na Q.... 07.11.03, 00:00

> zgadnij z kim cie kojarzę jak widzę twój adres IP ?
                > zapomnielismy sie zalogować ?
                > he he
                z kim?
    • unsatisfied6 Sprawa dla reportera 06.11.03, 23:58
      unsatisfied6 napisał:

> froum to nie źródło informacji dla gazety ,jak wam się wydaje .
      > to pewnego typu konfesjonał jak i źródło informacji
      > dla forumowicza bombardowanego informacją ze strony
      > etatowych pracowników gazety podszywających się pod
      > przeciętnych forumowiczów .forumowicz podający
      > informację naruszającą ich politykę kształtowania
      > opinii jest albo ignorowany - jeśli nie pojawi
      > się w jego wątku zabłąkana dusza innego forumowicza ,
      > albo bobomardowany kontr przykładmi obalajacymi jego
      > tezę .
      >
      > inforamcje to oni mają nie od forumowicza ale od
      > szefowstwa , nie oni decydują o czym mają pisać
      > a szefowstwo - w tym ich władza i współodpowiedzialność
      > za kształtowanie opinii publicznej .
      >
      powyższe jest o tym co robi gazeta z forumowiczem podającym
      informację naruszającą ich politykę kształtowania opinii ,
      a co robi się z takim dziennikarzem spoza Warszawy ( z prowizncji
      jak to zwie Warszawa ) , było w dzisiejszej "Sprawie dla reportera" .

Czy ktoś ma zatem jeszcze jakieś złudzenia co do inforamcji podawanej
      przez prasę ? Jakieś nadzieje na interwnecję prasy , gdy brak innych narzędzi
      obrony przed matactwem , zakłamaniem lub zwyczajnym chamstwem ?
      • Gość: Maria Re: Sprawa dla reportera IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 07.11.03, 01:03
        unsatisfied6 napisał:
        > a co robi się z takim dziennikarzem spoza Warszawy ( z
        prowizncji
        > jak to zwie Warszawa ) , było w dzisiejszej "Sprawie
        dla reportera" .

Opowiesz? - wiele lat temu wyrzuciliśmy TV z naszego domu.
        • unsatisfied6 Re: Sprawa dla reportera 07.11.03, 01:08
          Gość portalu: Maria napisał(a):

> unsatisfied6 napisał:
          > > a co robi się z takim dziennikarzem spoza Warszawy ( z
          > prowizncji
          > > jak to zwie Warszawa ) , było w dzisiejszej "Sprawie
          > dla reportera" .
          >
          > Opowiesz? - wiele lat temu wyrzuciliśmy TV z naszego domu.

krótko mówiąc nie piszą , z bardzo nielicznymi wyjątkami .
          Stwierdzono , że trzeba dużej odwagi , żeby coś napisać .
          • Gość: Maria Re: Sprawa dla reportera IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 07.11.03, 01:25
            unsatisfied6 napisał:

> krótko mówiąc nie piszą , z bardzo nielicznymi wyjątkami .
            > Stwierdzono , że trzeba dużej odwagi , żeby coś napisać .

To wiadomo, ale co się stało z tym odważnym?
            • unsatisfied6 Re: Sprawa dla reportera 07.11.03, 01:30

> unsatisfied6 napisał:
              >
              > > krótko mówiąc nie piszą , z bardzo nielicznymi wyjątkami .
              > > Stwierdzono , że trzeba dużej odwagi , żeby coś napisać .
              >
              > To wiadomo, ale co się stało z tym odważnym?
              W programie było ich dwóch - włóczą się po sądach ,
              jeden bez pracy .
              • Gość: Maria Re: Sprawa dla reportera IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 07.11.03, 01:51
                unsatisfied6 napisał:

> W programie było ich dwóch - włóczą się po sądach ,
                > jeden bez pracy .

Dziękuję za wieści. No cóż żyjemy w świecie fałszu,
                kłamców i ignorantów. Potwierdzają się słowa T.
                Kotarbińskiego
                "Nie mogąc żyć prawdą, nie chcąc żyć fałszem, trzeba żyć
                milczeniem."
                Dobranoc.
                • unsatisfied6 Re: Sprawa dla reportera 07.11.03, 07:24

> unsatisfied6 napisał:
                  >
                  > > W programie było ich dwóch - włóczą się po sądach ,
                  > > jeden bez pracy .
                  >
                  > Dziękuję za wieści. No cóż żyjemy w świecie fałszu,
                  > kłamców i ignorantów. Potwierdzają się słowa T.
                  > Kotarbińskiego
                  > "Nie mogąc żyć prawdą, nie chcąc żyć fałszem, trzeba żyć
                  > milczeniem."
                  > Dobranoc.
                  Dzień dobry
                  Ciekawie i treściwie powiedziane .

mimo że nie chcą żyć fałszem , nim żyją , gdzyż wybiórcza prawda nie jest
                  prawdą lecz fałszem .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka