bawaria_n 11.01.09, 09:37 www.dombrowicz.pl/ Biala plama Bydgoszczy,szesc lat wyrwane z zyciorysu miasta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swiniopas6 Re: KonDom-biala plama 11.01.09, 10:59 twojemu tatusiowi pekl i jestes tu bawarska gnido przez przypadek- wiec nie uragaj Odpowiedz Link Zgłoś
szpmie Re: KonDom-biala plama 11.01.09, 11:43 Myśle, ze hasłem ze tej strony mozna podsumować dzialalność pana Dombrowicza. Każdego dnia dla mieszkańców. Przepraszamy. Zapraszamy wkrótce. Odpowiedz Link Zgłoś
frych47 Re: KonDom-biala plama 11.01.09, 14:44 Skoro toruńscy forumowicze tu obecni tak bardzo chwalą naszego prezydenta to to już daje wiele do myślenia. Tylko Metropolia Bydgoska Odpowiedz Link Zgłoś
grom_teutatesa Re: KonDom-biala plama 11.01.09, 12:32 no właśnie a propos tej stronki dombrowicza, zastanawia mnie kto ją prowadzi? kto redaguje?sam pan prezydent?nie wierze, żeby miał na to czas, chęci i w ogóle pojęcie jak korzysta się z nowoczesnych mediów elektornicznych, coś mi się zdaje że robią to pracownicy ratusza i to w godzinach pracy, a my za to płacimy.zamiast pracować dla nas mieszkańców pracują dla pana prezydenta żeby mógł się lansować, nie no co za dengrengolada tego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
wielka_bydgoszcz Re: KonDom-biala plama 11.01.09, 13:01 Pora zrobić porządek i odwołać prezydenta Dombrowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
szczamnapis przecież na tej stonie wymienił zrealizowane obiet 11.01.09, 14:36 nice wyborcze. Jest reportaż z budowy linii tramwajowej do Fordonu i wiele, wiele innych sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś