morwa23 20.03.07, 09:49 witajcie może wie ktoś gdzie taki bikini dostane , wiem wiem jeszcze zimno ale może ktoś już szuka jtak jak ja, podaje linka: www.vipnews.pl/article.php?category=4&article=2536 pozdrawiam m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: bikini dody...??? 20.03.07, 09:51 ja nie wiem i mimo ze bikini mi sie nie podoba, to podoba mi sie, ze fajnie jest do sandalow dobrane :)) Odpowiedz Link Zgłoś
panigazeta Re: bikini dody...??? 20.03.07, 10:08 Fajna doda?? chyba snisz teraz dopeiro na tych fotach z bliska widac jak wyglada jak ta tona tapety ja postarza, brrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: bikini dody...??? 20.03.07, 11:17 Nie obchodzi mnie czy postarza czy nie.Jej sprawa. Nie zwykłam wieszać psów na "znanych i (nie)lubianych". Dodę lubie bo jest konsekwentna i monogamiczna P Odpowiedz Link Zgłoś
monikadetlaff Re: bikini dody...??? 13.06.07, 19:13 Doda, cała Doda... media.putfile.com/Jazda-z-Dod261---Policja- nic ująć nic DODAć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: bikini dody...??? 14.06.07, 11:58 mnie tez sie to wlasnie podoba ciekawe co to za buty dsquared? Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka super - podbijam 20.03.07, 10:24 bardzo fajny strój i świetna, wysportowana,zdrowa sylwetka - brawo gdzie kupić :-) ? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: bikini dody...??? 20.03.07, 10:27 na moje to to troche jest jakby jej mialy, a raczej azeby jej nie odpadly :) cos tu nie gra, ale ja sie nie znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: bikini dody...??? 20.03.07, 10:29 ladne bikini, ale jak jest z zeszlorocznej kolekcji to i tak go juz nie dostaniesz :( Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczarna7 Re: bikini dody...??? 20.03.07, 13:33 Zobacz w Calzedoni - są naprawdę super jakości chociaż nie najtańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
akasha_ah Re: bikini dody...??? 13.06.07, 21:33 co do jakości kostiumów calzedonii to się nie zgodzę - bardzo szybko się niszczą. Miałam 3 z różnych sezonów i po jednym zwykle są już rozciągnięte, podnieszczone. Za to można znaleźć fajne, oryginalne wzory. Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: bikini dody...??? 20.03.07, 16:49 dół mi sie podoba fajny, ale góra nie bardzo:( poczekaj moze troche niedługo bedzie sezon, to na pewno cos podobnego znajdziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
monikadetlaff Re: bikini dody...??? 13.06.07, 19:14 oczywiście nie udało mi się z linkiem... jak to blondynce :) media.putfile.com/Jazda-z-Dod261---Policja- Dodzie sie zresztą też tym razem nie udało ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
flaminia Re: bikini dody...??? 14.06.07, 12:57 monikadetlaff napisała: > oczywiście nie udało mi się z linkiem... > jak to blondynce :) > media.putfile.com/Jazda-z-Dod261---Policja- > Dodzie sie zresztą też tym razem nie udało ...;) czy ja zle widze, czy oni (blondynka i instruktor) rzeczywiscie nie jezdza z zapietymi pasami??? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaa271 Re: bikini dody...??? 15.06.07, 01:33 instruktorzy nauki jazdy nigdy nie zapinają pasów. nie mają obowiązku bo krepuje to ruchy i ich reakcja na ewentualne dziwne zachowania kursantów nie byłaby tak szybka ;) Odpowiedz Link Zgłoś