Gość: Tomcio IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 22:57 Czy to nie straszne? Po ładnym weekendzie, znów trzeba się zagłębić w papierki. Niesty. Jest jednak jedep plus - będę z tego pieniążki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Weronika Re: Jutro do pracy? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:11 A ja mam WAKACJE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: Jutro do pracy? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 23:13 No tak - takim to dobrze. Baw się dobrze na wakacjach, póki je masz. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sin Re: Jutro do pracy? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:25 Kochani! Nie wiem jak to będzie, ale od jutra mam 3 tygodnie urlopu! Bez forum, bez innych codziennych spraw. Może będzie mimo to całkiem nieźle. Basiu!!!!!W Tobie nadzieja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Jutro do pracy? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:24 Dzieki. Pociesz sie tym, ze ostatnio jestem bardzo zestresowana>>>>dreczy mnie wizja zblizajacego sie konca tychze wakacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Jutro do pracy? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 22:13 Miałam trochę przedłużony weekend. Do pracy wraca się strasznie - nawet po krótkim urlopie. Ale wakacje trwają i jeszcze nie wszystko stracone! Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: Jutro do pracy? 07.08.01, 22:35 No pewnie. Trzeba się cieszyć każdą chwilą lata. Nawet taką spędzaną w biurze. Coolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomek Re: Jutro do pracy? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 22:59 Ja też mam wakacje!!! :)))) Ale pracuje-zwiedzam wszystko co sie da. Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Jutro do pracy? 07.08.01, 23:12 Acha... A ja teraz pare dni siedze w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś