Dodaj do ulubionych

Wszystko pięknie ,ale kto jest organizatorem ?

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 19:45
Jestem pod wrażeniem kolejnego spotkania i terminu.Też mi pasuje. Ale, do tej
pory nie wiadomo kto ma byc organizatorem.
Oczywiście nam toruńczykom zależy na jak najlepszym przyjęciu koleżanek i
kolegów z Bydgoszczy, ale ktoś musi sie tym zająć.
Proszę naszych o śmiałość wypowiedzi.:)
+
Obserwuj wątek
    • Gość: Milak Re: Wszystko pięknie ,ale kto jest organizatorem ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 20:20
      Ja tu tak niesmialo.... Moze pojdziemy do BAZY? ;o)))

Milak
      • krotoss Re: Wszystko pięknie ,ale kto jest organizatorem ? 22.01.02, 20:30
        moze gdzie indziej? ;-) (juz o tym pisalem ze chetnie poznal bym tez inne
        torunskie puby) ale cos SDB przebakiwal o planetarium.. tylko nie wiem czy to
        mialo byc teraz. SDB odezwij sie! Bo jak nie to Cie na cowieczornym studium
        yyyy wiesz czego ^___^"""" na GG okrzycze ;-)

KroTosS
    • Gość: SDB Re: Wszystko pięknie ,ale kto jest organizatorem ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 21:12
      Juz jestem, tak jest. Planetarium, tak jest. Torunskie puby tak jest.
      Oczywiscie.
      • debett Re: Wszystko pięknie ,ale kto jest organizatorem ? 23.01.02, 10:36
        SDB, znowu podejmujesz się tej odpowiedzialnej funkcji organizatora? A do
        jakiego pubu nas poprowadzisz?
        • krotoss Re: Wszystko pięknie ,ale kto jest organizatorem ? 23.01.02, 11:06
          debett napisał(a):

> SDB, znowu podejmujesz się tej odpowiedzialnej funkcji organizatora? A do
          > jakiego pubu nas poprowadzisz?

Yo ;-) Debett widze ze Ty tez optujesz za czyms innym niz "Baza"(gdzie of corbs
          bylo super!).

KroTosS
          • debett Re: Wszystko pięknie ,ale kto jest organizatorem ? 23.01.02, 12:26
            No yasne! Na Old City jest pełno lokali, w których jest równie miła atmosfera,
            jak w Bazie. Ciekawi mnie tylko, co zaproponuje SDB?
            • krotoss Re: Wszystko pięknie ,ale kto jest organizatorem ? 23.01.02, 13:21
              debett napisał(a):

> No yasne! Na Old City jest pełno lokali, w których jest równie miła atmosfera,
              > jak w Bazie.

I to bede cytowal jak ktos bedzie obstawal przy "Bazie"!

KroTosS
    • Gość: SDB Re: Wszystko pięknie ,ale kto jest organizatorem ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 09:33
      A kto obstaje przy Bazie? Jak na razie musze zajrzec do lokalu wskazanego przez
      Alterego. Qrcze nie czuje jak mi sie rymuje. Spoko, zdazymy sprawe zalatwic w
      odpowiednim czasie.
      • basia! Re: Wszystko pięknie ,ale kto jest organizatorem ? 24.01.02, 10:05
        Gość portalu: SDB napisał(a):

> A kto obstaje przy Bazie? Jak na razie musze zajrzec do lokalu wskazanego przez
        >
        > Alterego. Qrcze nie czuje jak mi sie rymuje. Spoko, zdazymy sprawe zalatwic w
        > odpowiednim czasie.

W Bazie nie byłam więc wszystko mi jedno.Zdaję się na intuicję organizatora.

Pozdrawiam :)
      • scoopa_84 Re: Wszystko pięknie ,ale kto jest organizatorem ? 24.01.02, 10:06
        LUDZIE .....JEST KARNAWAŁ IDŹMY WIĘC DO BUDY GDZIE MOŻNA TROCHE TYŁKIEM
        PORUSZAĆ....W BAZIE BYŁO FAJNIE ALE MOŻE JEST COŚ GDZIEŚ INDZIEŚ CO BY MOŻNA
        BYŁO POTAŃCOWAĆ...
        POZDRAWIAM SCOOPA
        • krotoss Re: Wszystko pięknie ,ale kto jest organizatorem ? 24.01.02, 11:39
          Jestem zgodny ze zdaniem sqpy (he he jak sie mi pozmienialo z tym...). A SDB
          byly losy zeby znow w Bazie-dla tego pisalem.

KroTosS
          • basia! Re: Wszystko pięknie ,ale kto jest organizatorem ? 24.01.02, 12:04
            krotoss napisał(a):

> Jestem zgodny ze zdaniem sqpy (he he jak sie mi pozmienialo z tym...). A SDB
            > byly losy zeby znow w Bazie-dla tego pisalem.
            >
            > KroTosS
            A co, w Bazie się nie tańczy ? W takim razie oddaję swój głos na miejsce gdzie
            się tańczy !

Basia

• krotoss Re: Wszystko pięknie ,ale kto jest organizatorem ? 24.01.02, 12:30
              basia! napisał(a):

> A co, w Bazie się nie tańczy ? W takim razie oddaję swój głos na miejsce gdzie
              > się tańczy !
              >
              > Basia

Nie ,nie tanczy sie, no ale tam juz bylismy... po co mamy byc "jednolokalowi" ;-)

KroTosS

• basia! Re: Wszystko pięknie ,ale kto jest organizatorem ? 24.01.02, 12:44
                >
                > Nie ,nie tanczy sie, no ale tam juz bylismy... po co mamy byc "jednolokalowi" ;
                > -)
                >
                > KroTosS

Nie sprzeciwiam się, absolutnie :)

Basia
                >

• Gość: Krzyżak Re: Czy można w czymś pomóc? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 14:24
      Jeżeli potrzebna jest pomoc w zorganizowaniu spotkania to chetnie pomoge.
      +
      • Gość: Milak Re: Czy można w czymś pomóc? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 19:05
        Kroti, Slonko a sprobuj wdziac glany ^_^
        no i moje poparcie dla Scoopy ;o) genialny pomysl ;o)

=(Milak)=
        • krotoss Re: Czy można w czymś pomóc? 24.01.02, 20:29
          Gość portalu: Milak napisał(a):

> Kroti, Slonko a sprobuj wdziac glany ^_^
          > no i moje poparcie dla Scoopy ;o) genialny pomysl ;o)

glany, glany! uber alles!!! w niczym innym w zime nie chodze (w lato sie nie
          przyznaje hi hi) ale bede tanczyl-obicuje ;-P

KroTosS

Ps.A najbardziej moje glany lubia panowie w dresach jak chca zabrac tel
          komorkowy ;-) mowia ze dobrze ze sa zbrojone bo tak by byly za mieciutkie i nie
          bylo by tak fajusiego efektu ;-)))))))
          • scoopa_84 Do Mileny! 24.01.02, 22:33
            • krotoss Re: Do Mileny! 24.01.02, 22:49
              I juz Sqpa sie przelamal, wstal wyprezyl piers, wstawil wykrzyknik na koncu
              waloacza Mileno otworzyl usta zaczerpnol powietrza i juz mial rzec to co
              czuje, jednak w ostatniej chwili sie zaczerwienil, odjelo mu mowe i usiadl na
              miejsce wysylajac pusty post hi hi ;-))))))))

KroTosS
            • Gość: Milak Re: Do Mileny! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 22:58
              fascynujaaaaaaaaaaaaaaaace, Scoopa :o)
              ale nastepnym razem prosilabym o...troche wiecej tresci w tresci ;o))

=(Milaczek :o))=
              • krotoss Re: Do Sqpy! 24.01.02, 23:01
                Kolego wstan przetrzyj czolo i zdobadz sie na odwage-kobieta Cie zacheca do
                tego wiec szansa jest spora, ze nie usiadziesz bez niczego. Powodzenia ;-D

KroTosS
                • scoopa_84 Re: Do Sqpy! 25.01.02, 11:37
                  To nie moja wina że wysłałem pusty post.....a chiałem powiedzieć że dziękuje ci
                  Mileno za poparcie w sprawie tańców na spotkaniu:))
                  • krotoss Re: Do Sqpy! 25.01.02, 11:40
                    tylko niech nikt nie bierze serio slow tego zaczerwienionego chlopca ;-)))

KroTosS

Ps.A ja nie popieralem tak?? a moze ni pamietam hi hi ale te jestem za!
                    • scoopa_84 Re: Do Sqpy! 25.01.02, 11:42
                      Matko boska scoopy a nie sqpy to raz a dwa jakiego zaczerwienieonego??????
                      • debett Re: Do Sqpy! 25.01.02, 11:50
                        Mój wrażliwy nos wyczuł, że pachnie tu jakimś nowym romansem:))
                        • krotoss Re: Do Sqpy! 25.01.02, 11:55
                          oki oki jak nie kcesz Sqpa Bedzie Scoopa (szybciej sie pisze Sqpa wiec
                          myslalem ze nic nie masz przeciwko-ja z tego wzgledu zgadzam sie na Krotiego).
                          A zaczerwieniony he he poczytaj wczorajsze wieczorne posty moje o Twoim
                          pustym ;-)

KroTosS

Ps.Debett a czemu nowym romansem czyzby byly juz stare? :-)))))))))
                          • debett Re: Do Sqpy! 25.01.02, 12:03
                            Może były jakieś ciche romanse. Napisałem nowy, bo dopiero co się zaczyna. No
                            chyba że się mylę. Ciekawe, co na to sami zainteresowani?
                            • krotoss Re: Do Sqpy! 25.01.02, 12:08
                              debett napisał(a):

> Może były jakieś ciche romanse. Napisałem nowy, bo dopiero co się zaczyna. No
                              > chyba że się mylę. Ciekawe, co na to sami zainteresowani?

A rozumiem, ale tego ostatniego pytania mogles lepiej nie zadawac (malo wyczucia
                              masz w tej materii hi hi) ;-D

KroTosS

Ps."lalala wszystko prostsze gdy sie spiewa i gra..."
                              • debett Re: 25.01.02, 12:12
                                To prawda, wszyscy mi mówią, że jestem brutalnym chamem, ale ja sobie nic z
                                tego nie robię:)
                                • krotoss Re: 25.01.02, 12:13
                                  debett napisał(a):

> To prawda, wszyscy mi mówią, że jestem brutalnym chamem, ale ja sobie nic z
                                  > tego nie robię:)

No nie tak strasznie, ale tu potrzeba subtelnosci , a Ty przywaliles takie
                                  pytanie z grubej rury :-) no ale coz polecialo i sie nie cofnie.

Pozdrawiam

KroTosS
                                  • debett Re: 25.01.02, 12:20
                                    krotoss napisał(a):

>
                                    > No nie tak strasznie, ale tu potrzeba subtelnosci , a Ty przywaliles takie
                                    > pytanie z grubej rury :-)

Aż poszło wszystkim w pięty. Mam zaten nadzieję, że zainteresowani tego pytania
                                    nie przeczytają. Pozdrawiam.
                                    • krotoss Re: 25.01.02, 12:26
                                      debett napisał(a):

> Aż poszło wszystkim w pięty. Mam zaten nadzieję, że zainteresowani tego pytani
                                      > a nie przeczytają. Pozdrawiam.

Na to nie licz, raczej wytworza troche zlota milczeniem ;-)

KroTosS

• debett Re: 25.01.02, 12:37
                                        A może na najbliższym spotkaniu będą mi mieli wiele do powiedzenia. Muszę się
                                        do niego odpowiednio przygotować;)
                              • Gość: SDB Re: Do Sqpy! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 13:19
                                krotoss napisał(a):

> "lalala wszystko prostsze gdy sie spiewa i gra..."

"lalala po kieliszku koniak plynie jak łza..."

• krotoss Re: Do Sqpy! 25.01.02, 21:46

> krotoss napisał(a):
                                  >
                                  >
                                  > > "lalala wszystko prostsze gdy sie spiewa i gra..."
                                  >
                                  > "lalala po kieliszku koniak plynie jak łza..."

"gdy po SZKLANCE! konak splywa jak lza" ;-) (roznica jest straszna kto pil
                                  koniak wie hi hi no i teks taki byl wwlasnie)

KroTosS szklankowy ;-P

Ps.Aha: "gdy toczy noc wszystkich godzin ciemnych zdrady i zła a w sercu juz
                                  zamiast krwi tylko popioly i kurz..."

• Gość: SDB Re: Do Sqpy! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 14:33
                                    krotoss napisał(a):

> Gość portalu: SDB napisał(a):
                                    >
                                    > > krotoss napisał(a):
                                    > >
                                    > >
                                    > > > "lalala wszystko prostsze gdy sie spiewa i gra..."
                                    > >
                                    > > "lalala po kieliszku koniak plynie jak łza..."
                                    >
                                    > "gdy po SZKLANCE! konak splywa jak lza" ;-) (roznica jest straszna kto pil
                                    > koniak wie hi hi no i teks taki byl wwlasnie)
                                    >
                                    > KroTosS szklankowy ;-P
                                    >
                                    > Ps.Aha: "gdy toczy noc wszystkich godzin ciemnych zdrady i zła a w sercu juz
                                    > zamiast krwi tylko popioly i kurz..."
                                    >
                                    "Tylko popioly popioly popioly lalalala"

Ale Kroti ta druga czesc mogles mi zostawic nie wiem co ja teraz mam
                                    napisac. .......yyyyyyy juz wiem: "inni zawsze wiedza co, jak, dlaczego, gdzie i
                                    co, komu wziac a komu dac a ja nigdy k...a mać. A juz nie daj Boze gdy jakas sie
                                    spodoba mi, zamiast brac bez zbednych slow placze i sie koncze znow". OK?
                                    • krotoss Re: Do Sqpy! 26.01.02, 16:43

> Ale Kroti ta druga czesc mogles mi zostawic nie wiem co ja teraz mam
                                      > napisac. .......yyyyyyy juz wiem: "inni zawsze wiedza co, jak, dlaczego, gdzie
                                      > i
                                      > co, komu wziac a komu dac a ja nigdy k...a mać. A juz nie daj Boze gdy jakas si
                                      > e
                                      > spodoba mi, zamiast brac bez zbednych slow placze i sie koncze znow". OK?

Mniej wiecej oki ale nie poprawiam tylko kieliszek poprawilem bo kurcze
                                      profanacja byla ;-))) a wczesniej jest jeszcze zwrotki kawalek:

"La, la, la, la, - wszystko prostsze, gdy się śpiewa i gra
                                      La, la, la, la - gdy po szklance koniak płynie jak łza
                                      Gdy toczy noc wszystkich godzin ciemnych zdrady i zło
                                      I kiedy dłoń ściska szkło, w którym przez płyn błyska dno"

KroTosS cytujacy

Ps.Juz prawie cala piosenka jest zacytowana hi hi, ale musialem juz siegnac do
                                      sciagi ;-P
                                      • debett Re: Do Sqpy! 26.01.02, 17:28
                                        Przestańcie fałszować, bo mi głowa pęka.
                                        • krotoss Re: Do Sqpy! 26.01.02, 18:03
                                          debett napisał(a):

> Przestańcie fałszować, bo mi głowa pęka.

Brzydalu od KULTU nigdy! nie peka nawet jak ja z SDB spiewam ;-P

KroTosS
                                          • debett Re: Do Sqpy! 27.01.02, 12:11
                                            krotoss napisał(a):

> debett napisał(a):
                                            >
                                            > > Przestańcie fałszować, bo mi głowa pęka.
                                            >
                                            > Brzydalu od KULTU nigdy! nie peka nawet jak ja z SDB spiewam ;-P
                                            >
                                            > KroTosS

No dobra, to może teraz ja coś zaśpiewam:

"Gdzieś nisko błyska płyta lotniska
                                            Siadł czarterowy Jumbo Jet
                                            Wieczór w drugstorze znajdzie się może
                                            Znajoma dusza, właśnie wszedł
                                            Klawo dziewczynki, to z tej rodzinki
                                            Co jedną noc przez pięć pamięta lat
                                            Prawdziwe państwo, wybaczy draństwo
                                            Bo się będzie wstydził, że tak wpadł
                                            Więc stado westchnień i do łez
                                            Od nowa znów Alliance Franceaise
                                            Podłemu życiu plujmy w pysk
                                            Miłości czystej, niespodzianej sławny błysk
                                            Bo któż zabijał by i kradł
                                            Gdy starczy uśmiech, wdzięk i szyk i trochę szmat
                                            O kurwy wędrowniczki
                                            O prosty, jasny, piękny świat
                                            O kurwy wędrowniczki
                                            O prosty, jasny świat
                                            Znów pysk miał w pianie, stękał kochanie
                                            A na lotnisku jak złapany stał
                                            Niech się rozluźni, będzie na później
                                            Szczęściem na bilet jeszczem jakoś miał
                                            I znowu spokój, już patrzy z boku
                                            Jakiś z cygarem, cóż, że nie ten styl
                                            Sto adresików jest w notesiku
                                            W kobiałce zwanej Bezan Ville
                                            Rwie przez Atlantyk Biołyje Sea
                                            Dywizji już się smacznie śpi
                                            A w Iron White przy barze ruch
                                            I zawsze będzie jakiś frajer albo dwóch
                                            Jak ma nie pęknąć głupi grzdyl
                                            Gdy ja do niego przez ocean tyle mil
                                            O kurwy wędrowniczki
                                            O prosty, jasny, piękny styl
                                            O kurwy wędrowniczki
                                            O prosty, jasny styl
                                            O Charles Mansonie, pójdź splećmy dłonie
                                            Z Lindą Cassapion zróbmy krąg
                                            Wy towarzysze ze strefy ciszy
                                            Co bagnet przymarzł wam do rąk
                                            Czarni pancerni wodzowi wierni
                                            Z którymi trwałem po ostatni strzał
                                            Kochana grando, Sonderkommando
                                            Prześmierdła dymem z bratnich ciał
                                            Dość tej obsuwy, spluwy czyść
                                            Wszak trzeba jeszcze dalej iść
                                            Niech buchnie ogień, huknie grom
                                            Niech płonie trędowatych dom
                                            Zamglony świat niech zetnie mróz
                                            Na niebie świecił będzie i tak Wielki Wóz
                                            A kurwom wędrowniczkom
                                            Popioły, zgliszcza pył i gruz
                                            A kurwom wędrowniczkom
                                            Popioły, zgliszcza, gruz

• krotoss Re: Do Debetta! 27.01.02, 12:22
                                              oj Debett, Debett ja z SDB leciutko po troszku i wyszlo to z tego ze
                                              zacytowalem kawalek bo pasowal do postu. A Ty znow z grubej rury ;-) cala
                                              piosnke spiwasz hi hi.

Pozdrawiam

KroTosS

Ps.Masz szczescie ze to Kult byl :-)
                                              • debett Re: Do Krotossa! 27.01.02, 12:58
                                                Brak wyczucia we wszystkim, to największy dramat mojego życia:(
                                                PS. Kult wyśpiewałem, aby się nie wyłamywać.
                                                • krotoss Re: Do Krotossa! 27.01.02, 13:28
                                                  debett napisał(a):

> Brak wyczucia we wszystkim, to największy dramat mojego życia:(

A mylisz sie masz ogromne wyczucie humoru. Widac to w naszej rozmowie bo np ja
                                                  inaczej reaguje-zbyt nerwowo hi hi.

KroTosS

• debett Re: Do Krotossa! 27.01.02, 13:33
                                                    To wszystko zależy od tego, jaką nogą wstaniesz. Ja się dziś nie pomyliłem i
                                                    wstałem prawą:))
                                                  • krotoss Re: Do Krotossa! 27.01.02, 14:32
                                                    debett napisał(a):

> To wszystko zależy od tego, jaką nogą wstaniesz. Ja się dziś nie pomyliłem i
                                                    > wstałem prawą:))

Mam tak ustawione lozko, ze technicznie niemozliwe jest zebym wstawal lewa-czego
                                                    i Tobie zycze :-)

KroTosS
                                                  • Gość: SDB Re: Do Krotossa! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 15:18
                                                    krotoss napisał(a):

> debett napisał(a):
                                                    >
                                                    > > To wszystko zależy od tego, jaką nogą wstaniesz. Ja się dziś nie pomyliłem
                                                    > i
                                                    > > wstałem prawą:))
                                                    >
                                                    > Mam tak ustawione lozko, ze technicznie niemozliwe jest zebym wstawal lewa-czeg
                                                    > o
                                                    > i Tobie zycze :-)
                                                    >
                                                    > KroTosS

A ja wlasnie mam na odwrot, tzn rzecz w tym ze to zalezy w ktora strone leze.
                                                    Obecnie spie tak, ze zawsze wstaje lewa noga.
                                                  • krotoss Re: Do Krotossa! 27.01.02, 15:22

> A ja wlasnie mam na odwrot, tzn rzecz w tym ze to zalezy w ktora strone leze.
                                                    > Obecnie spie tak, ze zawsze wstaje lewa noga.

No tak jakbym sie polozyl glowa w dol (znaczy odwroteni niz teraz hi hi) to bym
                                                    wstawal lewa.

KroTosS

Ps.Niezmierzone sa sciezki pana... co maja nasze nogi do tego kto jest
                                                    organizatorem? ;-D
                                                  • Gość: basia! Re: Do organizatora(ów) ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 16:39

>
                                                    > Ps.Niezmierzone sa sciezki pana... co maja nasze nogi do tego kto jest
                                                    > organizatorem? ;-D

W każdym razie broń nas Panie Boże od organizatora ,który miałby się okazać nogą;)

Pozdrawiam
                                                    Basia
                                                  • Gość: SDB Re: Do organizatora(ów) ! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 18:17
                                                    Spoko spoko wszystko zagra
                                                  • Gość: basia! Re: Do organizatora(ów) ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 22:12

> Spoko spoko wszystko zagra

To znaczy gdzie będzie grać?

• debett Re: Do organizatora(ów) ! 27.01.02, 19:18
                                                    Gość portalu: basia! napisał(a):

>
                                                    > >
                                                    > > Ps.Niezmierzone sa sciezki pana... co maja nasze nogi do tego kto jest
                                                    > > organizatorem? ;-D
                                                    >
                                                    > W każdym razie broń nas Panie Boże od organizatora ,który miałby się okazać nog
                                                    > ą;)
                                                    >
                                                    > Pozdrawiam
                                                    > Basia

Oj tak, bo impreza byłaby wówczas skopana.
                                                    Pzdr!
                                                  • krotoss Re: Do organizatora(ów) ! 27.01.02, 19:21
                                                    debett napisał(a):

> Gość portalu: basia! napisał(a):
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > >
                                                    > > > Ps.Niezmierzone sa sciezki pana... co maja nasze nogi do tego kto jes
                                                    > t
                                                    > > > organizatorem? ;-D
                                                    > >
                                                    > > W każdym razie broń nas Panie Boże od organizatora ,który miałby się okaza
                                                    > ć nog
                                                    > > ą;)
                                                    > >
                                                    > > Pozdrawiam
                                                    > > Basia
                                                    >
                                                    > Oj tak, bo impreza byłaby wówczas skopana.
                                                    > Pzdr!

I zamiast posiedziec trzeba by bylo brac nogi za pas.

KroTosS
                                                  • krotoss Re: Do Debetta!!! 27.01.02, 19:23
                                                    Zobacz:
                                                    www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=54&wid=865751&aid=865751

szczegolnie drugi post ;-)

KroTosS
                                                  • debett Re: Do organizatora(ów) ! 27.01.02, 19:27
                                                    Żebyś wiedział, że są też u nas takie lokale, w których zaraz po wejściu,
                                                    lepiej brać nogi za pas i szukać nowego miejsca. I jeszcze jedno o nogach -
                                                    przydadzą się one na pewno, bo zapowiada się taneczny wieczór.
                                                  • debett Re: Do organizatora(ów) ! 27.01.02, 19:32
                                                    Jasna cholera, ale żeś mi miły prezent zrobił. Dzięki za tę miłą dedykację! Już
                                                    chyba wiem, przy czym będziemy się bawili na imprezie;)
                                                  • krotoss Re: Do organizatora(ów) ! 27.01.02, 19:46
                                                    debett napisał(a):

> Jasna cholera, ale żeś mi miły prezent zrobił. Dzięki za tę miłą dedykację! Już
                                                    > chyba wiem, przy czym będziemy się bawili na imprezie;)

He he niezle udajesz zadowolenie ;-P

KroTosS

Ps.A przy czym to post z nastepna piosenka polecam-chyba wyzej bedzie nie wiem
                                                    bo sie poplatalo...
                                                  • debett Re: Do organizatora(ów) ! 27.01.02, 20:19
                                                    krotoss napisał(a)

> He he niezle udajesz zadowolenie ;-P
                                                    >
                                                    > KroTosS

A po czym poznałeś, że udaję? Przecież ma radość jest szczera i prawdziwa.
                                                  • krotoss Re: Do organizatora(ów) ! 27.01.02, 19:44
                                                    debett napisał(a):

> Żebyś wiedział, że są też u nas takie lokale, w których zaraz po wejściu,
                                                    > lepiej brać nogi za pas i szukać nowego miejsca.

A gdzie kurcze nie ma???

I jeszcze jedno o nogach -
                                                    > przydadzą się one na pewno, bo zapowiada się taneczny wieczór.

No tak, i chyba rzeczywiscie nie bede mogl wziac glanow... -__-

KroTosS

Ps."B-Boys Flygirls throw your hands in the air.
                                                    Aah yeah, like you just don't care.

Old skool sounds, come down blastin'
                                                    all the homies in the house, you know they be maxin'
                                                    Coolin' out with style-like back in the days
                                                    Representin' the skills, puttin' suckers in their place

Funky fresh-with the most finest
                                                    DJ cuttin' records, so u could impress
                                                    All the flygirls, yeah-the sexy ladies
                                                    See, ain't no doubt about what's happening later

B-Boys Flygirls throw your hands in the air.
                                                    Aah yeah, like you just don't care.

Two turntables and a microphone
                                                    That's all we need to rock on the show
                                                    Bam, bam, bam-are you ready for yes-yes-yal('in)
                                                    Get your funky ass up-this is tha last calling

Funky fresh-with the most finest
                                                    DJ cuttin' records, so u could impress
                                                    All the flygirls, yeah-the sexy ladies
                                                    See, ain't no doubt about what's happening later

B-Boys Flygirls throw your hands in the air.
                                                    Aah yeah, like you just don't care."
                                                    ;-)))))))))
                                                  • debett Re: Do organizatora(ów) ! 27.01.02, 20:13
                                                    Funky mnie nie kręci, ale z braku laku może być.

"Like a movie scene , In the sweetest dreams , Have pictured us together
                                                    Now to feel your lips , On my finger tips , I have to say is even better
                                                    Than i ever thought it couold possibly be
                                                    Its perfect , its passion , its setting me free
                                                    From all of my sadness ,
                                                    The tears that i've cried , I have spent all my life

Waiting for tonight , Oh
                                                    When you would be here in my arms
                                                    Waiting for tonight , Oh
                                                    I've dreamed of this love for so long
                                                    Waiting for tonight

Tender words you say , Take my breath away , Love me now , leave me no never
                                                    Found a sacred place , lost in your embrace , I want to stay in this forever
                                                    I think of the days when the sun used to set , On my empty heart , All alone in
                                                    my bed
                                                    Tossing and turning emotions were strong , I knew I had to hold on

Gone are the days when the sun used to set , On my empty heart all alone in my
                                                    bed
                                                    Tossing and turning , Emotions were strong
                                                    I knew I had to hold on".
                                                  • krotoss Re: Do organizatora(ów) ! 27.01.02, 20:19
                                                    Moja piosenka miala zachaczac o dynu dynu jakie bedzie w sobote, nie wiem co
                                                    Ty miales na mysli cytujac swoja ;-)))

KroTosS
                                                  • debett Re: Do organizatora(ów) ! 27.01.02, 20:25
                                                    Czy pisząc "dynu dynu" miałeś na myśli tańce? Jeżeli tak, to ja też miałem na
                                                    myśli "dynu dynu". Przecież to piosenka Jennifer (szybkiej) Lopez;))
                                                  • krotoss Re: Do organizatora(ów) ! 27.01.02, 20:35
                                                    Ja tance tak , jezeli Ty nie to spox, ale to wyglada tak: ja pisze ze bedziemy
                                                    tanczyc i cytuje cos o tym, Ty cytujesz... hmm... raczej nie taniec ;-) ale
                                                    mogles sugerowac czynnosci w sobote ;-P oki oki koncze i ide walczyc z NFS5 bo
                                                    mi si echce pojezdzic, a mam problemy z tym pod XP ale bede walczyl!

KroTosS rajdowy
                                                  • debett Re: Do organizatora(ów) ! 27.01.02, 20:42
                                                    Zacytowałem coś, przy czym będzie można potańczyć.

> ide walczyc z NFS5 bo
                                                    > mi si echce pojezdzic, a mam problemy z tym pod XP ale bede walczyl!
                                                    >
                                                    > KroTosS rajdowy

Powodzenia.

• krotoss Re: Do organizatora(ów) ! 27.01.02, 21:01
                                                    debett napisał(a):

> Powodzenia.

Tak dzieki, tylko CD_ROM mi siadl wlasnie ><

KroTosS
                                                  • debett Re: Do organizatora(ów) ! 27.01.02, 21:07
                                                    krotoss napisał(a):

> debett napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Powodzenia.
                                                    >
                                                    >
                                                    > Tak dzieki, tylko CD_ROM mi siadl wlasnie ><
                                                    >
                                                    > KroTosS

Hamuję się od śmiechu, choć Ciebie pewnie to nie bawi. A tak swoją drogą: nie
                                                    używaj CD-ROMU jako podstawki do piwa, to może nie będzie Ci "siadał".
                        • Gość: Milak Re: Do Sqpy! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 21:07
                          debett napisał(a):

> Mój wrażliwy nos wyczuł, że pachnie tu jakimś nowym romansem:))

Panie Stalsy, niech mnie Pan tu oświeci, kto jest obiektami, bo mi tu cóś
                          KrotTosS marudzi a ja nie wiem, o co chodzi ;)))).

=(Milaczek :o))=
                          • debett Re: Do Sqpy! 27.01.02, 21:17
                            A jednak ten post nie został przeoczony:(
                            Nic nie wiem, niczego nie widziałem, niczego nie słyszałem.
                            • Gość: Milak Re: Do Sqpy! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 21:28
                              debett napisał(a):

> A jednak ten post nie został przeoczony:(
                              Został, został ;o) tylko ktoś mi pomógł ;)
                              > Nic nie wiem, niczego nie widziałem, niczego nie słyszałem.
                              Taaaa... nie ma tak :(

• debett Re: Do Sqpy! 27.01.02, 21:35
                                Gość portalu: Milak napisał(a):

> Został, został ;o) tylko ktoś mi pomógł ;)
                                Kto?! Powiedz, kto to był?!

> Taaaa... nie ma tak :(
                                No właśnie, sam chciałbym to wiedzieć .... kto się podszył pode mnie i napisał
                                ten kontrowersyjny post:)

• krotoss Re: Do Sqpy! 27.01.02, 21:49
                                  debett napisał(a):

> Gość portalu: Milak napisał(a):
                                  >
                                  > > Został, został ;o) tylko ktoś mi pomógł ;)
                                  > Kto?! Powiedz, kto to był?!

Jako czlowiek honoru musze sie przyznac, ze to ja jestem ta niezdara ktorej sie
                                  wiadoma sprawa na GG wymsknela-sorry. Ale w razie czego Debett przyjme za Ciebie
                                  razy jakie mialy by spasc przez to na Twoja glowe.

KroTosS
                                  • debett Re: Do Sqpy! 28.01.02, 10:33
                                    Tak właśnie działa męska solidarność;) Dzięki.
                                    • Gość: Milak Re: Do Sqpy! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 19:06
                                      debett napisał(a):

> Tak właśnie działa męska solidarność;) Dzięki.

Tak, bo na Krotim, to jak na Zawiszy ;o)))

=((Milena))=

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka