miecz_damoklesa_x 04.02.09, 22:06 kolejny tysiąc bydgoszczan niezadowolonych z obecnych rządów Dombrowicza złożył swoje podpisy na listach poparcia dla referendum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parkolas Re: coraz bliżej do referendum 05.02.09, 10:24 miecz_damoklesa_x napisała: > kolejny tysiąc bydgoszczan niezadowolonych z obecnych rządów Dombrowicza > złożył swoje podpisy na listach poparcia dla referendum coraz blizej gdy skonczy sie wasza watpliwa "kariera" Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: coraz bliżej do referendum 05.02.09, 10:42 parkolas, uważaj bo dombrowicz cie eksmituje. zbierajmy podpisy i lejmy na takich jak parkolas. Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza_72 Re: coraz bliżej do referendum 05.02.09, 10:43 > coraz blizej gdy skonczy sie wasza watpliwa "kariera" Ta dopiero się zaczyna , kończy się wasza nieroby kondoma Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczorek89 Re: coraz bliżej do referendum 05.02.09, 11:34 www.referendum.bydgoszcz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin123 Re: coraz bliżej do referendum 05.02.09, 13:00 Ja sobie już specjalnie urlop wziąłem, aby móc zobaczyć jak Dombrowicz będzie się wyprowadzał z ratusza. Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm_zdobywca Re: coraz bliżej do referendum 06.02.09, 09:03 bydgoszczanin123 napisał: > Ja sobie już specjalnie urlop wziąłem, aby móc zobaczyć jak Dombrowicz będzie > się wyprowadzał z ratusza. zrób zdjęcie jego gęby.ciekawe czy zniknie ten jego kretyński uśmiech?? ja niestety jego wyprowadzki nie zobacze, mieszkam dość daleko. powodzenia, a zdjątka wrzuć na jakiś portal pośmiejemy sie!! pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
katapulta5 Re: coraz bliżej do referendum 06.02.09, 13:25 Express pisze o wyrzuceniu z lokalu grupy obywatelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kaza12 Re: coraz bliżej do referendum 06.02.09, 13:32 Kantorek bis!!Jakie to przykre uciekać się do takich chwytów..... Odpowiedz Link Zgłoś
love_byd Re: coraz bliżej do referendum 08.02.09, 19:06 kuromiot1 napisała: > pomachamy chusteczkami och nie, to zbyt kulturalna forma jak dla KD, jego obrzucimy jajami Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin123 Re: coraz bliżej do referendum 08.02.09, 21:26 Dzisiaj w Fordonie widziałem kibiców Zawiszy zbierających podpisy, jak wszystko będzie szło takim tempem jak im to zbieranie, to za 3 miesiące KD będzie musiał się wyprowadzić z ratusza. Odpowiedz Link Zgłoś
bartas1 Re: coraz bliżej do referendum 08.02.09, 21:50 Kibice Zawiszy zebrali 10 tyś podpisów w obronie nazwy stadionu , zbiorą i tyle,jak nie więcej w sprawie odwołania tej miernoty. Odpowiedz Link Zgłoś
love_byd Re: coraz bliżej do referendum 12.02.09, 12:55 ciekawe ile już mamy podpisów?czy ktoś z Was wie? Odpowiedz Link Zgłoś
katapulta5 Re: coraz bliżej do referendum 15.02.09, 15:05 Przykład Olsztyna pokazuje że można odwołać Odpowiedz Link Zgłoś
kaza12 Re: coraz bliżej do referendum 15.02.09, 15:20 A co zrobiliście w tym kierunku ??,ile i gdzie zbieraliście podpisy??? Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: coraz bliżej do referendum 15.02.09, 16:08 bydgoszczanin123 napisał: > Dzisiaj w Fordonie widziałem kibiców Zawiszy zbierających podpisy, jak wszystko > będzie szło takim tempem jak im to zbieranie, to za 3 miesiące KD będzie musiał > się wyprowadzić z ratusza. Brawo dla kibicow ze nie daja sie nabierac dombrowiczowskiej niby trosce o pilke. Razem z kibicami z nauczycielami likwidowanych szkol rodzicami dzieciakow tychze szkol kierowcami stojacymi w korkach itd itp odwolamy ta mameje Odpowiedz Link Zgłoś
kuromiot1 Wstyd mi za takiego Prezydenta 16.02.09, 12:13 wszyscy, razem z kibicami, nauczycielami zbieramy podpisy za odwołaniem, już nie tylko Dombrowicza ale całej jego świty. Ostatnie tygodnie pokazały dokąd sięga to zło, które niszczy nasze miasto. Pokazało jak silnie jest uzalezniona przewodniczaca rady miasta - Jakuta, pokazało jakimi metodami walczy Dombrowicz z bydgoszczanami, pokazało jakiego pokroju ludźmi się otacza - Dzakanowski, Stranz, Wstyd mi za takiego Prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
wielka_bydgoszcz Re: coraz bliżej do referendum 17.02.09, 12:00 9 marca się zbliża Odpowiedz Link Zgłoś
kaza12 Gdzie jest Wasza bezpośrednia incjatywa???? 17.02.09, 12:39 Czy czasem Wasza radość nie jest przedwczesna?? Gdzie jest Wasza inicjatywa zbierania podpisów? Na mieście Was nie widać ,tylko gadać potraficie,i to wszystko na co Was stać .Jeszcze trochę a obudzicie się z ręką w nocniku ,za Waszą indolencje i niefrasobliwość.Wiele mówicie ,a z tego nic nie wynika.Nie ruszacie się z d..mi aby osobiście i czynnie wesprzeć tą inicjatywę.Czekacie tylko aż ktoś za Was to zrobi,i oczekujecie pozytywnych wyników.Tylko abyście się nie przejechali ,i spijali to co sobie wlaliście!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartas1 Re: Gdzie jest Wasza bezpośrednia incjatywa???? 17.02.09, 13:58 > Czy czasem Wasza radość nie jest przedwczesna?? Gdzie jest Wasza inicjatywa > zbierania podpisów? Na mieście Was nie widać ,tylko gadać potraficie,i to > wszystko na co Was stać .Jeszcze trochę a obudzicie się z ręką w nocniku ,za > Waszą indolencje i niefrasobliwość.Wiele mówicie ,a z tego nic nie wynika.Nie > ruszacie się z d..mi aby osobiście i czynnie wesprzeć tą inicjatywę.Czekacie > tylko aż ktoś za Was to zrobi,i oczekujecie pozytywnych wyników.Tylko abyście > się nie przejechali ,i spijali to co sobie wlaliście!! Ja zebrałem po znajomych 65 podpisów więc wypraszam sobie Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: Gdzie jest Wasza bezpośrednia incjatywa???? 17.02.09, 14:25 Słuszna uwaga. Czy ktoś zbierze 5 głosów czy 100 nie ważne. Ważne żeby mógł sobie powiedzieć że coś zrobił w tej sprawie. Na spory będzie czas po 9 marca. Odpowiedz Link Zgłoś
kaza12 Re: Gdzie jest Wasza bezpośrednia incjatywa???? 17.02.09, 14:25 Ok kol--to jesteś super.Ale ilu takich jest ,co ten wątek ich bezpośrednio dotyczy???A ilu jest takich ,że mówią co oni robią ,a robią tak defakto tylko pod siebie.Taki jest życie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaza12 Re: Gdzie jest Wasza bezpośrednia incjatywa???? 17.02.09, 14:30 I jak ktoś będzie mówił inaczej ,to kit wciska.Bym chciał być złym prorokiem ale nie widzi się zaangażowania obywateli na mieście.Te zmiany powinny leżeć na sercu każdemu obywatelowi,a jak z tym jest to widać gołym okiem.Recenzentem tego będą wyniki.Abym był złym prorokiem w szczeleniu gola do swojej bramki!! Odpowiedz Link Zgłoś