Dodaj do ulubionych

coraz bliżej do referendum

04.02.09, 22:06
kolejny tysiąc bydgoszczan niezadowolonych z obecnych rządów Dombrowicza
złożył swoje podpisy na listach poparcia dla referendum
Obserwuj wątek
    • parkolas Re: coraz bliżej do referendum 05.02.09, 10:24
      miecz_damoklesa_x napisała:

> kolejny tysiąc bydgoszczan niezadowolonych z obecnych rządów Dombrowicza
      > złożył swoje podpisy na listach poparcia dla referendum

coraz blizej gdy skonczy sie wasza watpliwa "kariera"
      • coooler1 Re: coraz bliżej do referendum 05.02.09, 10:42
        parkolas, uważaj bo dombrowicz cie eksmituje.

zbierajmy podpisy i lejmy na takich jak parkolas.
      • zawisza_72 Re: coraz bliżej do referendum 05.02.09, 10:43
        > coraz blizej gdy skonczy sie wasza watpliwa "kariera"

Ta dopiero się zaczyna , kończy się wasza nieroby kondoma
        • kwaczorek89 Re: coraz bliżej do referendum 05.02.09, 11:34
          www.referendum.bydgoszcz.pl
          • bydgoszczanin123 Re: coraz bliżej do referendum 05.02.09, 13:00
            Ja sobie już specjalnie urlop wziąłem, aby móc zobaczyć jak Dombrowicz będzie
            się wyprowadzał z ratusza.
            • wilhelm_zdobywca Re: coraz bliżej do referendum 06.02.09, 09:03
              bydgoszczanin123 napisał:

> Ja sobie już specjalnie urlop wziąłem, aby móc zobaczyć jak
              Dombrowicz będzie
              > się wyprowadzał z ratusza.

zrób zdjęcie jego gęby.ciekawe czy zniknie ten jego kretyński
              uśmiech??

ja niestety jego wyprowadzki nie zobacze, mieszkam dość daleko.

powodzenia, a zdjątka wrzuć na jakiś portal pośmiejemy sie!!

pozdro.
              • kuromiot1 Re: coraz bliżej do referendum 06.02.09, 12:27
                pomachamy chusteczkami
                • katapulta5 Re: coraz bliżej do referendum 06.02.09, 13:25
                  Express pisze o wyrzuceniu z lokalu grupy obywatelskiej.
                  • kaza12 Re: coraz bliżej do referendum 06.02.09, 13:32
                    Kantorek bis!!Jakie to przykre uciekać się do takich chwytów.....
                    • zawiszowiec Re: coraz bliżej do referendum 06.02.09, 14:10
                      Zawisza nie śpi!
                • love_byd Re: coraz bliżej do referendum 08.02.09, 19:06
                  kuromiot1 napisała:

> pomachamy chusteczkami
                  och nie, to zbyt kulturalna forma jak dla KD, jego obrzucimy jajami
                  • bydgoszczanin123 Re: coraz bliżej do referendum 08.02.09, 21:26
                    Dzisiaj w Fordonie widziałem kibiców Zawiszy zbierających podpisy, jak wszystko
                    będzie szło takim tempem jak im to zbieranie, to za 3 miesiące KD będzie musiał
                    się wyprowadzić z ratusza.
                    • bartas1 Re: coraz bliżej do referendum 08.02.09, 21:50
                      Kibice Zawiszy zebrali 10 tyś podpisów w obronie nazwy stadionu ,
                      zbiorą i tyle,jak nie więcej w sprawie odwołania tej miernoty.
                      • miecz_damoklesa_x Re: coraz bliżej do referendum 10.02.09, 15:16
                        tak trzymać
                        • pingwin34 Re: coraz bliżej do referendum 10.02.09, 21:22
                          A w UM przerażenie
                          • love_byd Re: coraz bliżej do referendum 12.02.09, 12:55
                            ciekawe ile już mamy podpisów?czy ktoś z Was wie?
                            • zzy135 Re: coraz bliżej do referendum 12.02.09, 19:40
                              Dużo.
                              • katapulta5 Re: coraz bliżej do referendum 15.02.09, 15:05
                                Przykład Olsztyna pokazuje że można odwołać
                                • kaza12 Re: coraz bliżej do referendum 15.02.09, 15:20
                                  A co zrobiliście w tym kierunku ??,ile i gdzie zbieraliście podpisy???
                    • krysmat Re: coraz bliżej do referendum 15.02.09, 16:08
                      bydgoszczanin123 napisał:

> Dzisiaj w Fordonie widziałem kibiców Zawiszy zbierających podpisy,
                      jak wszystko
                      > będzie szło takim tempem jak im to zbieranie, to za 3 miesiące KD
                      będzie musiał
                      > się wyprowadzić z ratusza.

Brawo dla kibicow ze nie daja sie nabierac dombrowiczowskiej niby
                      trosce o pilke. Razem z kibicami z nauczycielami likwidowanych szkol
                      rodzicami dzieciakow tychze szkol kierowcami stojacymi w korkach itd
                      itp odwolamy ta mameje
                      • kuromiot1 Wstyd mi za takiego Prezydenta 16.02.09, 12:13
                        wszyscy, razem z kibicami, nauczycielami zbieramy podpisy za odwołaniem, już nie
                        tylko Dombrowicza ale całej jego świty.
                        Ostatnie tygodnie pokazały dokąd sięga to zło, które niszczy nasze miasto.
                        Pokazało jak silnie jest uzalezniona przewodniczaca rady miasta - Jakuta,
                        pokazało jakimi metodami walczy Dombrowicz z bydgoszczanami, pokazało jakiego
                        pokroju ludźmi się otacza - Dzakanowski, Stranz, Wstyd mi za takiego Prezydenta
    • wielka_bydgoszcz Re: coraz bliżej do referendum 17.02.09, 12:00
      9 marca się zbliża
      • kaza12 Gdzie jest Wasza bezpośrednia incjatywa???? 17.02.09, 12:39
        Czy czasem Wasza radość nie jest przedwczesna?? Gdzie jest Wasza inicjatywa
        zbierania podpisów? Na mieście Was nie widać ,tylko gadać potraficie,i to
        wszystko na co Was stać .Jeszcze trochę a obudzicie się z ręką w nocniku ,za
        Waszą indolencje i niefrasobliwość.Wiele mówicie ,a z tego nic nie wynika.Nie
        ruszacie się z d..mi aby osobiście i czynnie wesprzeć tą inicjatywę.Czekacie
        tylko aż ktoś za Was to zrobi,i oczekujecie pozytywnych wyników.Tylko abyście
        się nie przejechali ,i spijali to co sobie wlaliście!!
        • bartas1 Re: Gdzie jest Wasza bezpośrednia incjatywa???? 17.02.09, 13:58

> Czy czasem Wasza radość nie jest przedwczesna?? Gdzie jest Wasza inicjatywa
          > zbierania podpisów? Na mieście Was nie widać ,tylko gadać potraficie,i to
          > wszystko na co Was stać .Jeszcze trochę a obudzicie się z ręką w nocniku ,za
          > Waszą indolencje i niefrasobliwość.Wiele mówicie ,a z tego nic nie wynika.Nie
          > ruszacie się z d..mi aby osobiście i czynnie wesprzeć tą inicjatywę.Czekacie
          > tylko aż ktoś za Was to zrobi,i oczekujecie pozytywnych wyników.Tylko abyście
          > się nie przejechali ,i spijali to co sobie wlaliście!!

Ja zebrałem po znajomych 65 podpisów więc wypraszam sobie
          • tlss Re: Gdzie jest Wasza bezpośrednia incjatywa???? 17.02.09, 14:25
            Słuszna uwaga. Czy ktoś zbierze 5 głosów czy 100 nie ważne. Ważne
            żeby mógł sobie powiedzieć że coś zrobił w tej sprawie.
            Na spory będzie czas po 9 marca.
          • kaza12 Re: Gdzie jest Wasza bezpośrednia incjatywa???? 17.02.09, 14:25
            Ok kol--to jesteś super.Ale ilu takich jest ,co ten wątek ich bezpośrednio
            dotyczy???A ilu jest takich ,że mówią co oni robią ,a robią tak defakto tylko
            pod siebie.Taki jest życie!!!
            • kaza12 Re: Gdzie jest Wasza bezpośrednia incjatywa???? 17.02.09, 14:30
              I jak ktoś będzie mówił inaczej ,to kit wciska.Bym chciał być złym prorokiem
              ale nie widzi się zaangażowania obywateli na mieście.Te zmiany powinny leżeć na
              sercu każdemu obywatelowi,a jak z tym jest to widać gołym okiem.Recenzentem tego
              będą wyniki.Abym był złym prorokiem w szczeleniu gola do swojej bramki!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka