.tomcio. 23.01.02, 19:19 Ja mam zjazd! Ani mi się ważcie robić w tym terminie, bo będę płakał. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Milak Re: Tylko nie 9.02 !!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 19:07 .tomcio. napisał(a): > Ja mam zjazd! Ani mi się ważcie robić w tym terminie, bo będę płakał. > > Tomcio Nie plakaj, kupie Ci kredki :oP Musisz jeszcze z kims pogadac, zeby Cie poparl, co do terminu ;o)))). Moze Kroti bedzie chetny? ^_^ =(Milak)= Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Tylko nie 9.02 !!!! 24.01.02, 20:25 Hieh moge sie przychylic do wczesniejszego terminu, zeby szybciej sie z Wami spotkac, no i zeby szybciej odbyl sie moj pojedynek z Tomciem ;-) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Do Tomcia!!! 24.01.02, 20:32 Co do pojedynku to juz mam obraz: wybralem pusta dlon jako bron wiec tak-dwie puste dlonie zaciskaja sie w piesc i ja ciagne w lewo Ty w swoje lewo kto przewazy jest winner ;-) czaisz ta zabawe? No bo nie mozna tak rzucac slow na wiatr>jak mial byc pojedynek to bedzie i zobaczymy czy nasi obroncy kraju dobrze wychodza fizycznie na tych lekcjach ENG ^___^"" KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milak Re: Do Tomcia!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 21:19 Kroti, przypomnij mi tylko, co bylo powodem do tak powaznej decyzji jak pojedynek :o) Jakos mam zaniki pamieci i juz nie bardzo wiem... trza wiedziec o, co bedziecie sie tluc :o) =(Milaczek)= Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Do Tomcia!!! 24.01.02, 21:24 Gość portalu: Milak napisał(a): > Kroti, przypomnij mi tylko, co bylo powodem do tak powaznej decyzji jak > pojedynek :o) > Jakos mam zaniki pamieci i juz nie bardzo wiem... trza wiedziec o, co bedziecie > sie tluc :o) hm... rozumiem Twoje pobudki, lub rzeczywiscie pamiec juz nie ta u Ciebie ;-P otoz stanolem w Twojej Milaczku obronie przed gruboskornym do Ciebie Tomciem, no i mnie wyzwal na pojedynek wiec przyjolem i bede Cie bronil ^___^ of corbs jak sie zgodzisz na takiego obronce. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milak Re: Do Tomcia!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 21:29 Natychmiastowa reakcja ^____^ Tylko dlaczego, wredna pasqdo, na GG nie wlazujesz? :o) =(Milaczek)= Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Do Tomcia!!! 24.01.02, 21:38 Gość portalu: Milak napisał(a): > Natychmiastowa reakcja ^____^ > Tylko dlaczego, wredna pasqdo, na GG nie wlazujesz? :o) Jak to bywa gdy siedze na forum-szibki jestem ;-) a na GG nie wchodze bo i tak mi co kilka minut resetuje kompa, wiec chyba nie ma sensu... KroTosS resetujacy Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Do Tomcia!!! 25.01.02, 11:31 .tomcio. napisał(a): > Jestem za! no to stoi cool ^___^ KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś