Dodaj do ulubionych

Lipnicka& Porter

IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 24.11.03, 16:57
www.info.bydgoszcz.pl/prom.asp?i=836
"Nieprzyzwoite piosenki"?

Obserwuj wątek
    • bator1 Re: Lipnicka& Porter 25.11.03, 15:34
      Czekałem co będzie. Bardziej na Portera niż Lipnicką. Teraz wszędzie ich pełno,
      ale to wszystko (choć na razie niewiele) jakieś takie - miałkie, nijakie. Cała
      para poszła w gwizdek jakichś tandetnych opowieści o wielkiej miłości. Gosposie
      mają być targetem?
      • krotoss Re: Lipnicka& Porter 25.11.03, 15:44
        nie ubliżając jak słyszałem opinię mojej Mamy o tej twórczości, to chyba
        jednak nie ten target ;) A tym bardziej nie ja.
        • Gość: LJane Re: Lipnicka& Porter IP: *.telsten.com / 213.25.95.* 25.11.03, 17:10
          Ja natomiast bardzo lubię Lipnicką.
          Portera również.
          Liczę na powiedzmy synergię ;P

Jutro zacznę "trawić" całą płytkę.
          Wylansowany kawałek brzmi obiecująco.

W Tripie niestety być nie mogłam ;(
          Ktoś był?

• Gość: [B]B Nieprzyzwoite...?... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 22:22
      ...w tych czasach, jest cos nieprzyzwoitego LJane?

BzT
      • Gość: LJane Re: Nieprzyzwoite...?... IP: *.telsten.com / 213.25.95.* 26.11.03, 23:55
        Przeanalizuj jeszcze raz swój post, BB i potem albo wstaw to, czego w nim
        zabrakło albo... rozwiń myśl.
        Póki co - wstrzymam się od komentarza.

BzT

PS: %, sorry
        • Gość: [B]B Zadalem tylko pytanie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.03, 07:21
    • Gość: LJane Bones of love IP: *.telsten.com / *.telsten.com 28.11.03, 16:55
      - Anita Lipnicka & John Porter

Polecam @ll

PS: BB czytaj całe moje posty. Od początku do... PSa ;)
      BzT
    • Gość: LJane L& P u Wojewódzkiego IP: *.telsten.com / *.telsten.com 30.11.03, 23:20
      Jestem (za 20 min. będę już tylko) pod wrażeniem.

Świetne! ;)
      Ktoś widział?

Baaardzo nieprzyzwoity, podszyty podtekstami i angielskim humorem wywiad ;)

Pozdrawiam @ll
    • Gość: LJane L& P u Wojewódzkiego IP: *.telsten.com / *.telsten.com 30.11.03, 23:20
      Jestem (za 20 min. będę już tylko) pod wrażeniem.

Świetne! ;)
      Ktoś widział?

Baaardzo "nieprzyzwoity", podszyty podtekstami i angielskim humorem wywiad ;)

Pozdrawiam @ll
      • magia1 Re: L& P u Wojewódzkiego 02.12.03, 09:03
        > Baaardzo "nieprzyzwoity", podszyty podtekstami i angielskim humorem wywiad ;)
        >

ale to tylko dzięki Wojewódziemu a nie L&P
        • Gość: LJane Re: L& P u Wojewódzkiego IP: *.telsten.com / *.telsten.com 02.12.03, 18:37
          ale to tylko dzięki Wojewódziemu a nie L&P

To żle?
          Program tworzą prowadzący, jaki by nie był i Jego Gość/Goście.
          W tym przypadku uważam, że świetnie Im to wyszło.
          I To - śmiem twierdzić - dzięki Wojewódzkiemu.
          Chciał rozmawiać, konstruktywnie rozmawiać, a nie zgnębic/ośmieszyć osobę
          siedzącą na Jego skórzanej kanapce.
          Czyż nie?

Pozdrawiam @ll

PS: Wychował się na "Helikopterze" Portera. To pewnie dlatego ;P
          Sama Lipnicka byłaby biedna ;)
          • bator1 Re: L& P u Wojewódzkiego 08.12.03, 08:55
            Gość portalu: LJane napisał(a):

> PS: Wychował się na "Helikopterze" Portera. To pewnie dlatego ;P
            > Sama Lipnicka byłaby biedna ;)

Taa, wypowiedź która mnie powaliła o glebę ostatnio: "kultowa płyta Helicopters
            rozchwytywana i niemożliwa do zdobycia w latach 80." - to cytat z jednego tzw.
            eksperta telewizyjnego.
            Pomijając niewątpliwą wartość płyty, została wytłoczona w ogromnym chyba jak na
            ówczesne warunki nakładzie, bo jak pamiętam była jedną z niewielu rzeczy
            zalegających latami na półkach sklepów płytowych w Bydgoszczy. Muzyka Portera
            nigdy nie była masowa, a na występy w B. wystarczała w ostatniej dekadzie sala
            Węgliszka...
            Nasz piękny kraj to chyba ofiara masowej miażdżycy wspomaganej głupotą, skoro
            można teraz robić z Portera takie bożyszcze mas w latach minionych...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka