Gość: LJane IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 24.11.03, 16:57 www.info.bydgoszcz.pl/prom.asp?i=836 "Nieprzyzwoite piosenki"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bator1 Re: Lipnicka& Porter 25.11.03, 15:34 Czekałem co będzie. Bardziej na Portera niż Lipnicką. Teraz wszędzie ich pełno, ale to wszystko (choć na razie niewiele) jakieś takie - miałkie, nijakie. Cała para poszła w gwizdek jakichś tandetnych opowieści o wielkiej miłości. Gosposie mają być targetem? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Lipnicka& Porter 25.11.03, 15:44 nie ubliżając jak słyszałem opinię mojej Mamy o tej twórczości, to chyba jednak nie ten target ;) A tym bardziej nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Lipnicka& Porter IP: *.telsten.com / 213.25.95.* 25.11.03, 17:10 Ja natomiast bardzo lubię Lipnicką. Portera również. Liczę na powiedzmy synergię ;P Jutro zacznę "trawić" całą płytkę. Wylansowany kawałek brzmi obiecująco. W Tripie niestety być nie mogłam ;( Ktoś był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Nieprzyzwoite...?... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 22:22 ...w tych czasach, jest cos nieprzyzwoitego LJane? BzT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Nieprzyzwoite...?... IP: *.telsten.com / 213.25.95.* 26.11.03, 23:55 Przeanalizuj jeszcze raz swój post, BB i potem albo wstaw to, czego w nim zabrakło albo... rozwiń myśl. Póki co - wstrzymam się od komentarza. BzT PS: %, sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Zadalem tylko pytanie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.03, 07:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Bones of love IP: *.telsten.com / *.telsten.com 28.11.03, 16:55 - Anita Lipnicka & John Porter Polecam @ll PS: BB czytaj całe moje posty. Od początku do... PSa ;) BzT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane L& P u Wojewódzkiego IP: *.telsten.com / *.telsten.com 30.11.03, 23:20 Jestem (za 20 min. będę już tylko) pod wrażeniem. Świetne! ;) Ktoś widział? Baaardzo nieprzyzwoity, podszyty podtekstami i angielskim humorem wywiad ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane L& P u Wojewódzkiego IP: *.telsten.com / *.telsten.com 30.11.03, 23:20 Jestem (za 20 min. będę już tylko) pod wrażeniem. Świetne! ;) Ktoś widział? Baaardzo "nieprzyzwoity", podszyty podtekstami i angielskim humorem wywiad ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
magia1 Re: L& P u Wojewódzkiego 02.12.03, 09:03 > Baaardzo "nieprzyzwoity", podszyty podtekstami i angielskim humorem wywiad ;) > ale to tylko dzięki Wojewódziemu a nie L&P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: L& P u Wojewódzkiego IP: *.telsten.com / *.telsten.com 02.12.03, 18:37 ale to tylko dzięki Wojewódziemu a nie L&P To żle? Program tworzą prowadzący, jaki by nie był i Jego Gość/Goście. W tym przypadku uważam, że świetnie Im to wyszło. I To - śmiem twierdzić - dzięki Wojewódzkiemu. Chciał rozmawiać, konstruktywnie rozmawiać, a nie zgnębic/ośmieszyć osobę siedzącą na Jego skórzanej kanapce. Czyż nie? Pozdrawiam @ll PS: Wychował się na "Helikopterze" Portera. To pewnie dlatego ;P Sama Lipnicka byłaby biedna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: L& P u Wojewódzkiego 08.12.03, 08:55 Gość portalu: LJane napisał(a): > PS: Wychował się na "Helikopterze" Portera. To pewnie dlatego ;P > Sama Lipnicka byłaby biedna ;) Taa, wypowiedź która mnie powaliła o glebę ostatnio: "kultowa płyta Helicopters rozchwytywana i niemożliwa do zdobycia w latach 80." - to cytat z jednego tzw. eksperta telewizyjnego. Pomijając niewątpliwą wartość płyty, została wytłoczona w ogromnym chyba jak na ówczesne warunki nakładzie, bo jak pamiętam była jedną z niewielu rzeczy zalegających latami na półkach sklepów płytowych w Bydgoszczy. Muzyka Portera nigdy nie była masowa, a na występy w B. wystarczała w ostatniej dekadzie sala Węgliszka... Nasz piękny kraj to chyba ofiara masowej miażdżycy wspomaganej głupotą, skoro można teraz robić z Portera takie bożyszcze mas w latach minionych... Odpowiedz Link Zgłoś