bartas1 21.04.09, 10:50 www.news24.bydgoszcz.pl/aktualnosci.php?kat=news&typ=1422 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brods Re: skandal z udziałem buca dombrowicza 21.04.09, 11:13 Zapewne dostał sraczki ... , bowiem spojrzeć mieszkańcom bydgoszczy prosto w oczy wymaga z jego strony dużej odwagi.Wszyscy wiemy że działania Konstantego Toruńskiego zmierzają do destrukcji i obniżenia rangi naszego miasta ..... Odpowiedz Link Zgłoś
alf79 Re: skandal z udziałem buca dombrowicza 21.04.09, 11:59 no i musiał sie spotkać z ludźmi , którzy chcą dobra Bydgoszczy, ze znienawidzonego TMMB i fundacji POTOP.Chciał pokazać gdzie ich ma i jakie z niego panisko.Od samego początku robi wszystko żeby POTOP-u nie było za szybko.Fundacja potrafiła załatwić pierwszą rzeźbę, a on (do czego się zobowiązał) , palcem nie kiwnął żeby wyremontować niecko pod fontannę Odpowiedz Link Zgłoś
harypota Re: skandal z udziałem buca dombrowicza 21.04.09, 12:43 Że też takie wsiowe buractwo przedostaje się na salony... Odpowiedz Link Zgłoś
kuromiot1 Re: skandal z udziałem buca dombrowicza 21.04.09, 14:34 niszczyć to co bydgoskie - czyja to dewiza ? degradować miasto, zniechęcać mieszkańców do inicjatywy społecznej, a jezeli taka powstanie to ją zniszczyć Odpowiedz Link Zgłoś
fus-1 Re: skandal z udziałem buca dombrowicza 21.04.09, 15:46 Ale kto toleruje takie zachowania???,jak nie społeczeństwo miasta!/Im odpowiada Dombrowicz ,a Tobie nie...... Odpowiedz Link Zgłoś
pit771 Re: skandal z udziałem buca dombrowicza 21.04.09, 20:37 żenująca postawa Dombrowicza, godna .... Nie jest tajemnicą, że miasto skąpi na odbudowę symbolu miasta ale lekką ręką wyrzuca pieniądze na autopromocję Dombrowicza w Kurierach Ratuszowych czy wycieczki pracowników Ratusza do Turcji. Wstyd dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Kłamstwo 21.04.09, 19:09 Pseudoportal znowu kłamie. Świadkiem byli prawdziwi dziennikarze z "Wyborczej", "Expressu", czy TVP. Jakoś nikt nic nie napisał... oczywiście problem zauważył naczelny portal "odwoływaczy". Odpowiedz Link Zgłoś
bartas1 Re: Kłamstwo 21.04.09, 20:24 > Pseudoportal znowu kłamie. Świadkiem byli prawdziwi dziennikarze z "Wyborczej", > "Expressu", czy TVP. Jakoś nikt nic nie napisał... oczywiście problem zauważył > naczelny portal "odwoływaczy". Skoro tak to podajcie ich do sądu, jeśli tego nie zrobicie to znaczy ,że ty kłamiesz Odpowiedz Link Zgłoś
ele_i_c Szczekanie 10.05.09, 18:26 Forumowy dzieciak, znowu wiernie za swoim panem. Odpowiedz Link Zgłoś
stowarzyszenie.potop A tak było naprawdę... 21.04.09, 20:49 Zgodnie ze wspólnymi wcześniejszymi ustaleniami Stowarzyszenie poinformowało telefonicznie z wyprzedzeniem władze miasta o wyruszeniu lawety z "Niedźwiedzicą" z parkingu telewizji, stąd ani obecność Pana Prezydenta, ani Pani Wiceprezydent nie była konieczna zanim kolumna nie pojawi się na Stary Rynku, gdyż byli Oni cały czas na bieżąco w kontakcie telefonicznym z lawetą. Na umówiony sygnał wyszli na uroczystość. Tak wygląda prawda. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: A tak było naprawdę... 21.04.09, 20:59 No Bartas, chyb a musisz szczerze przeprosic p.Prezydenta. Nie mozesz chłopie zapanowac na emocjami czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
kuromiot1 Czy Dombrowicz przeprosi bydgoszczan ? układ 10.05.09, 18:57 czy walka o miejsce dla syna w europarlamencie doprowadzi do dymisji Dombrowicza ? Jeżeli złoży natychmiastową dymisje i przeprosi bydgoszczan za wszystkie swoje złe działania to dam jego synowi szansę na natychmiastowe opuszczenie mojego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś