Dodaj do ulubionych

Polski film "Jestem Twój" BDP

07.01.11, 18:50
Witam,
Nie wiem czy mam BDP mam pewne podejrzenia co do tego :) Ale chyba w łagodnej wersji. Czytając forum o BDP przypomniał mi się polski film, który nie dawno był w kinach "Jestem Twój" Mariusza Grzegorzka. Podaje link do zwiastunu filmowego. Myślę, że warto go obejrzeć bohaterowie mają pewne cechy BDP. Myślę też, że Arteterapia (a ja jestem zwolenniczką sztuki :) może być pomocna w przeżywaniu niektórych uczuć oczywiście nie zastąpi terapii dla BDP. Film raczej nie podbuduje na duchu ale może uruchomić myślenie, szansa na przyjrzenie się z boku jak to wygląda. Polecam i życzę miłego odbioru :)
www.youtube.com/watch?v=6wuA4goCPyc
P.S: polecam też stronę o różnych chorobach jest tam też BDP i filmy które poruszają ten "problem"
www.cinematherapy.com/filmindex/mentalillness/personality.html
a ostatnia sprawa.... jestem les i szukam znajomych les z BDP do pogadania.

POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • loca93 Re: Polski film "Jestem Twój" BDP 10.03.11, 22:45
      Cześć ;) Cóż zaintrygował mnie twój post, więc pomyślałam że odpiszę. Było by mi miło gdybyśmy mogły ze sobą porozmawiać. Czemu ? Również mam BPD
      w razie czego to moje gygy: 28166840
    • border83 Re: Polski film "Jestem Twój" BDP 24.03.11, 12:22
      Heja, zapraszam do siebie na maila: utilla@poczta.onet.pl Chętnie pogadam.
    • tlustaklucha Re: Polski film "Jestem Twój" BDP 24.03.11, 21:56
      heh, dziewczęta :)
    • kingas87 Re: Polski film "Jestem Twój" BDP 08.05.13, 21:45
      jestes tu jeszcze? tez jestem lesbijka. mam borderline, lecze sie od wielu lat... odezwij sie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka