unsatisfied6 04.12.03, 11:11 bezczelnie podszywa się pod jednego z nas . ignorować takich podszywaczy . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l_jane Prosimy, prosimy ADMIN przodem 04.12.03, 11:13 unsatisfied6 napisał: > bezczelnie podszywa się pod jednego z nas . ignorować > takich podszywaczy . Raczej pod JEDNĄ z nas ;( Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 jak to będzie brzmiało? 04.12.03, 11:15 l_jane napisała: > unsatisfied6 napisał: > > > bezczelnie podszywa się pod jednego z nas . ignorować > > takich podszywaczy . > > Raczej pod JEDNĄ z nas ;( sorry , ale jak to będzie brzmiało , "pod jedną z Was" ? Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: jak to będzie brzmiało? 04.12.03, 11:16 Jezyk polski jest taki ubogi... Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: jak to będzie brzmiało? 04.12.03, 11:18 rhemek napisał: > Jezyk polski jest taki ubogi... w tym przypadku może po angielsku? she is simply one of us . Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: jak to będzie brzmiało? 04.12.03, 11:29 rhemek napisał: > Jezyk polski jest taki ubogi... To Wasza wyobraźnia jest uboga, Słoneczka ;) To magiczne słówko JEDNA użyłam w trochę szerszym kontekście. Może TO Wam wystarczy ;P Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: jak to będzie brzmiało? 04.12.03, 11:38 l_jane napisała: > rhemek napisał: > > > Jezyk polski jest taki ubogi... > > To Wasza wyobraźnia jest uboga, Słoneczka ;) > To magiczne słówko JEDNA użyłam w trochę szerszym kontekście. > Może TO Wam wystarczy ;P > > Pozdrawiam ciepło na swoją wyobraźnię nie narzekam choć nie zawsze działa jakbym chciał . chciałaś powiedzieć , że forumowiczka podszywa się pod qczi? a może qczi podszywa się pod qczi? wydaje mi się jednak , że to jakiś facet , jak zauważył Ted . Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: jak to będzie brzmiało? 04.12.03, 11:39 To nie ja!! Wypraszam sobie aluzje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: jak to będzie brzmiało? 04.12.03, 11:41 rhemek napisał: > To nie ja!! > Wypraszam sobie aluzje!!! nie mam zielonego pojęcia kto to i nic nie sugeruję . Odpowiedz Link Zgłoś
quczi Re: jak to będzie brzmiało? 04.12.03, 11:42 To ja jestem prawdziwa:)) chi CHI CHI CHI Odpowiedz Link Zgłoś
rhernek Re: zignorować quczi 04.12.03, 11:49 moja biedna kochana piekna quczi? jak mozecie ja ignorowac? -- jestem najbardziej napalonym na swiecie facetem. gonie za wszystkim co nie grejfrut i na drzewo nie ucieka ;) Odpowiedz Link Zgłoś