kiwi_pl Re: Wyszło słońce :) 29.05.09, 14:41 niestety chyba będzie jeszcze padać, ale trzeba mieć to w dupie. szykuje się świetna zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Re: Wyszło słońce :) 29.05.09, 14:59 tak, miejcie to w dupie, ja was nawet rozumiem. Jedyna tegoroczna radosc dla bydgopszczan zbliza sie wielkimi krokami. Trzeba brac w niej udział, bo potem przez rok susza w rozrywce. Jedyna opcja to przyjkechac sie zabawic do Torunia- tam karuzela z imprezami kreci sie calutki rok. Odpowiedz Link Zgłoś
marcioo30 Re: Wyszło słońce :) 29.05.09, 15:11 karuzela jest ale z takimi wynalazkami jak ty i nie tylko w toruniu ale i w całym internecie - powiedz jak to jest, gdy cały świat się z ciebie śmieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
tytt muszę cie zmartwić 29.05.09, 15:26 w toruniu naprawdę dzieje się malutko... skala wydarzeń też jest mała tak jak mały jest toruń. wiem co mówie, bo widzisz - działam w tej branży że tak się wyrażę. więc niepotrzebne te twoje złośliwości-na twoim miejscu przyjechałbym do bydgoszczy bo chyba warto? ciekawet wydarzenie w skali całego kraju w dodatku za free i 50 km od twojego domu... Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi_pl Re: Wyszło słońce :) 29.05.09, 15:55 możesz sobie tak gadać skoro ci lepiej, jednak muszę cię zasmucić, to nie jedyna impreza wkrótce w Bydzi, kolejne GP, festiwal LA ENEA cup, ME w kosza mężczyzn i siatkę kobiet, mecz kadry na Zawiszy, BIM, festiwal operowy i wiele innych u Was za to można w ten weekend zobaczyć jak Zaleski smaży ryby (jak znam życie to te ukradzione z koronowskiego) albo na Dniach Torunia obejrzeć trzydniową wystawę drzewek bonsai które z toruniem mają tyle wspólnego co Kopernik, czyli praktycznie niewiele :) buehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
1.rojber Re: Wyszło słońce :) 29.05.09, 15:56 Ja tam nie pójdę na koncert ,nie obejrze wystawy lotniczej,nie pójdę na mecz .Pojadę do Torunia zobaczyc łysego grubasa jedzącego rybę ,podobno cała Polska ma zjechać zobaczyc czy będzie jadł rękami czy widelcami Oleje też Grand Prix, Mistrzostwa Europy Koszyk. i ME w siatk. wydarzenie dziesięciolecia w Toruniu MS w Hokeju grupy B mi wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Re: Wyszło słońce :) 29.05.09, 16:29 no i suoper, ze ci tak malo do szczęścia potrzeba. Nie jesteś wyjatkiem na tle mieszkancow bydy. Ale w tej sytuacji musisz czuć dyskomfort zyjąc w miescie, które rozrywkę na swiatowym poziomie od rana od nocy proponuje i tak dzien w dzien. Wolisz chleb ze smalcem, a musisz jesc w restauracji:( a swoją drogą, jesli taki wysyp lux imprez tam macie, to dlaczego tak sie sracie na to jedno? Powinno przejsc bez echa, jako jedna z wielku atrakcji, jakich wciąż w bydzie pełno. Miłego taplanie sie w błocie bydgoskie prosiaczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Wyszło słońce :) 29.05.09, 16:36 Mika Urbaniak nagrała naprawdę dobrą płytę, warto posłuchać, gdy jest okazja. Może przestanie i padać? Odpowiedz Link Zgłoś
1.rojber Re: Wyszło słońce :) 29.05.09, 16:46 kid_cassidy napisał: > no i suoper, ze ci tak malo do szczęścia potrzeba. Nie jesteś > wyjatkiem na tle mieszkancow bydy. > Ale w tej sytuacji musisz czuć dyskomfort zyjąc w miescie, które > rozrywkę na swiatowym poziomie od rana od nocy proponuje i tak dzien > w dzien. > Wolisz chleb ze smalcem, a musisz jesc w restauracji:( > > a swoją drogą, jesli taki wysyp lux imprez tam macie, to dlaczego > tak sie sracie na to jedno? Powinno przejsc bez echa, jako jedna z > wielku atrakcji, jakich wciąż w bydzie pełno. > > Miłego taplanie sie w błocie bydgoskie prosiaczki:) > Lubię od czasu do czasu pobawić się na wiejskich festynach Na jarmarki też jeżdżę. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: Wyszło słońce :) 29.05.09, 21:41 Nie dziwie sie,ze jezdzisz na jarmarki czy jakies inne tam shity, w koncu jestes ze wsi, nie? Ciekawe tylko dlaczego zawsze sie tego tak emocjonalnie wypierałes, wiesniaku? Odpowiedz Link Zgłoś
1.rojber Re: Wyszło słońce :) 29.05.09, 21:52 Blue błagam nie komentuj moich postów Rozumiem że określenia - przenośnia,aluzja,porównanie są tobie obce Ja ze swojej strony obiecuję nie komentować twoich (z powodu braku tematu ) zgoda????? Odpowiedz Link Zgłoś
poklepywacz @kid_cassidy 30.05.09, 05:48 uważałem i uważam Toruń za piękne miasto, Torunian również ale czytając posty takiego człowieka jak ty..naładowane takim stopniem nienawiści i zawiści można się zrazić...i nasuwa mi się pytanie gdzie to się rodzi takie coś??? ...i pytam tu poważnie bo zamiast chwalić swoje miasto w jakikolwiek konstruktywny sposób wzbudzasz odrazę swoja osobą a pośrednio szkodzisz swojemu miastu.. i albo masz małego pitolka albo nie masz co robić tylko szkodzić! Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: @kid_cassidy 30.05.09, 19:47 Gdzie to się w Toruniu rodzi? Na UMK gdzie czerwoni kolaboranci przekazują studentom i doktorantom swój sposób widzenia Bydgoszczy. A że cała "elyta" Torunia to pracownicy i koledzy z UMK... Odpowiedz Link Zgłoś