jerryone1 19.06.09, 10:16 Wie ktoś może coś na temat kablówki w Radziejowie? Kiedy będzie i na jakich ulicach? i czy w ogóle będzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: TV kablowa 20.06.09, 00:38 jerryone1 napisał: > Wie ktoś może coś na temat kablówki w Radziejowie? Kiedy będzie Ona jest już :) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: TV kablowa 20.06.09, 21:06 jerryone1 napisał: > gdzie kolego jest ta kablówka? Najlepiej popytaj wśród ludzi, tu raczej nikt Ci na to nie odpowie ... Odpowiedz Link Zgłoś
cyferka00 Re: TV kablowa 20.06.09, 23:59 Kablówka jest w blokach na Szpitalnej.... Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: TV kablowa 21.06.09, 09:22 Hmmm...czy to aby na pewno jest TV kablowa? Wiesz może co to za operator? Odpowiedz Link Zgłoś
cyferka00 Re: TV kablowa 21.06.09, 10:25 Z tego co wiem mają około 19 programów. Oferują podłączenie internetu. Firma nazywa się Jarsat. Odpowiedz Link Zgłoś
goth2 Re: TV kablowa 21.06.09, 11:14 ja mam 100 ;) tylko niestety potężny brak czasu na chociażby przejrzenie ich wszystkich p.s w wiekszych miastach to nie nowość mieć 100 exluzywnych kanałów, No a rio jak wiedzę TWARDO brnie do przodu p.s pamiętam początek lat 90 jak to na Marchlaku montowano SAT TV, szałłł był nieprzeciętny - ludzie gapili się w to szklane okienko nierozumiejąc nic z obcojęzycznej Foni, radzili sobie ze zrozumieniem treści po gestach aktorów czy spikerów! tak bardzo pragnęliśmy zachodu - aż wreszcie się udało wyjść Z WIELKIM pędem z PRL-owskiej obłudy CNN- dla wszystkich!!!:):):) jescze raz serdecznie pozdrawiam p.s 2 teraz to już jak ktoś ma w miarę dobre łącze to nie potrzebuje TV wystarczy znaleźć dobry streaming;):):) a potem czasy VIdeo i TV COLOR - ale to już innna historia pozdrawiam iżyczę jak najwięcej pozytywnych TElewizyjnych uniesień Odpowiedz Link Zgłoś
blacksaruman Re: TV kablowa 22.06.09, 10:44 goth2 to jest naprawdę niesamowite i nieprawdopodobne że masz aż 100 kanałów w dużym mieście. Dla mnie mieć 100 kanałów w dużym mieście to porażka nie kablówka w naprawdę dobrej kablówce to masz ok 200 - 250 w dużym mieście. A po drugie to nie chwal się łączem bo akurat to jest najmniejszy problem jeśli chodzi o radzenie sobie z niedoborami w TV bo choćbyś miał i 1000 kanałów i tak nie zobaczysz tego co byś chciał bo wiele nieznanych aczkolwiek ambitnych filmów nigdzie nie jest wyświetlanych poza np. rodzimą telewizją (rosja, węgry). Także chłopcze nie szpanuj bo nie masz czym. A jak wyjechałeś to się nie wpierdalaj i nie pouczaj innych jak żyć w Radziejowie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: TV kablowa 22.06.09, 09:18 Ehhh Jarsat to nie kablówka tylko jakiś chłam satelitarny :/.No nic, trzeba czekać, może coś się pojawi. dzięki za info. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś