unsatisfied6 20.12.03, 01:32 w którym mieściei w którym miejscu w Polsce znajduje się trawnik , na którym rośnie trawa przez który mozna przejść bez wdępnięcia w psie gówno ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: audiotele 20.12.03, 01:36 w Bydgoszczy Ci taki rosnący trawnik znaleźć mogę Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: audiotele 20.12.03, 01:38 i co wygrałem?? tylko niech to będzie coś pożądnego, bo Cie zaskarżę, żę nie podałeś ceny za impuls/SMS razem z VAT'em! Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: audiotele 20.12.03, 01:48 krotoss napisał: > i co wygrałem?? tylko niech to będzie coś pożądnego, bo Cie zaskarżę, żę nie > podałeś ceny za impuls/SMS razem z VAT'em! > ty nie bądź taki cwany . dla swojego pieska wszystko zrobisz - nawet nowy trawnik na dziś . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: audiotele 20.12.03, 01:39 krotoss napisał: > w Bydgoszczy Ci taki rosnący trawnik znaleźć mogę > zapomniałem , ty poszukasz i znajdziesz , bo masz pieska . Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: audiotele 20.12.03, 01:50 unsatisfied6 napisał: > krotoss napisał: > > > w Bydgoszczy Ci taki rosnący trawnik znaleźć mogę > > > zapomniałem , ty poszukasz i znajdziesz , bo masz pieska . taa pracownicy firmy i ich rodziny oraz właściciele psów z konkursu wyłączeni- jak zwykle :/ Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: audiotele 20.12.03, 01:53 krotoss napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > krotoss napisał: > > > > > w Bydgoszczy Ci taki rosnący trawnik znaleźć mogę > > > > > zapomniałem , ty poszukasz i znajdziesz , bo masz pieska . > > taa pracownicy firmy i ich rodziny oraz właściciele psów z konkursu wyłączeni- > jak zwykle :/ > > oczywista Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: audiotele 20.12.03, 01:42 krotoss napisał: > w Bydgoszczy Ci taki rosnący trawnik znaleźć mogę Bawisz się w mistrza Jodę? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: audiotele 20.12.03, 01:51 da.killa napisał: > Bawisz się w mistrza Jodę? bbddrr wrong! wolę klimaty Nepalu ;] Odpowiedz Link Zgłoś