Dodaj do ulubionych

Loterie sms

13.01.11, 14:38
Właśnie dostałem sms "czy numer xxxxxxx należy do ciebie? jeśli tak, to GRATULACJE!". Taaa, też nie posiadam się z radości, że takie fajne cyferki mi się trafiły uncertain Czy można jakoś te loterie sms zablokować? Mówię o tych "firmowych", w moim przypadku z Plusa; żadnych innych audiotele, dzwonków czy gier nie kupowalam nigdy. Co chwila wciskają mi jakiegoś golfa, mercedesa czy inne cuda.
Obserwuj wątek
    • gabi683 wywal to to naciągactwo 13.01.11, 14:51
      jak byś wygrała to by do ciebie zadzwonili
      • gazeta_mi_placi Re: wywal to to naciągactwo 13.01.11, 18:24
        Nie do końca wink , inaczej bym wygrała z pięć razy.
        Cwaniaki dzwonią z zastrzeżonego numeru i po odebraniu automat mówi, wybrany został numer, ble ble ble, gratulacje, za pięć minut dostaniesz sms-a na który odpowiedz" i faktycznie po kilku minutach sms-wygrałeś big_grin, tylko wyślij sms-a.
        Bezczelni sad
      • memphis90 Re: wywal to to naciągactwo 13.01.11, 18:32
        Ale jak- cały telefon mam wywalić? Ja te sms'y od razu kasuję, więc na bank niczego nie wygram i w żadne zapewnienia, że "już, już, wystarczy tylko wysłać " nie wierzę.
    • vivibon Re: Loterie sms 13.01.11, 17:03
      Można. Zadzwoń do operatora i powiedz, że nie wyrażasz zgody na używanie Twojego numeru do kontaktów w celach marketingowych.
      • ylunia78 Re: Loterie sms 13.01.11, 17:08
        oooo właśnie!!!!też mnie to wku...wia!
        Teraz też się tym zajmę jak nalezyuncertain
    • rupiowa Re: Loterie sms 13.01.11, 18:36
      Ja dostalam cos takiego:
      "stanowczo nalegam bys odpowiedzial na ten sms. Gwarantujemy wyplate wygranej"
      I zastanawiam sie z kim sie skontaktowac w sprawie pozwania do sadu organizatora za wprowadzenie w blad. No bo dosc jasko wynika, ze jak odpisze to mam nagrode, nie?
    • wyssana.z.palca Re: Loterie sms 13.01.11, 19:24
      Przy podpisywaniu umowy pytali Cie, czy wyrazasz zgode na podanie Twoje nr tel itd.. Ja nie wyraziłam i mam spokój. Pewnie to można jakoś odkręcić, ale byś musiała iść do operatora bezpośrednio.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka