radca 29.12.03, 21:53 Bedac ostatnio w Fordonie..... zauwazylem,ze nic sie nie ruszylo z odnowieniem Synagogi. Nie wiem, jak w srodku - ale z zewnatrz sprawiala wrazenie opustoszalej i oczekujacej na renowacje. radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rhemek Re: Synagoga w Fordonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 21:55 widac za malo pieniazkow wylozyles... Skapiec z ciebie a synagoga sie wali... Nieladnie Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Synagoga w Fordonie 29.12.03, 21:58 Gość portalu: rhemek napisał(a): > widac za malo pieniazkow wylozyles... > Skapiec z ciebie a synagoga sie wali... > Nieladnie - a jest jakis Fundusz pozyskiwany ? - o ktorym Ci wiadomo ? Jesli posiadasz takie informacje - podziel sie nimi radca Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: Synagoga w Fordonie 29.12.03, 22:01 radca napisał: > Bedac ostatnio w Fordonie..... zauwazylem,ze nic sie nie ruszylo z odnowieniem > Synagogi. Nie wiem, jak w srodku - ale z zewnatrz sprawiala wrazenie > opustoszalej i oczekujacej na renowacje. > > radca poczekaj do maja zobaczysz jak wszystko ruszy z kopyta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Synagoga w Fordonie 29.12.03, 22:07 t.king napisał: > radca napisał: > > > Bedac ostatnio w Fordonie..... zauwazylem,ze nic sie nie ruszylo z odnowie > niem > > Synagogi. Nie wiem, jak w srodku - ale z zewnatrz sprawiala wrazenie > > opustoszalej i oczekujacej na renowacje. > > > > radca > poczekaj do maja zobaczysz jak wszystko ruszy z kopyta !!! - noooo, to juz cos sie zaczyna :) a dlaczego od maja , a nie wczesniej ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: Synagoga w Fordonie 29.12.03, 22:16 znowu będzie aktualne hasło:ULICE WASZE - KAMIENICE NASZE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: Synagoga w Fordonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.03, 22:46 a myslisz, ze KTo takie hasło będzie glosił?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.03, 22:51 pytanie jak pytanie na kazde jakos mozna odpowiedzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: 29.12.03, 23:15 t.king napisał: > więc tak będą wołać Ci,którzy już tak kiedyś wołali Tym razem z sygnaturką to juz chyba nie przelewki? No dobrze żartowałam, wiem kogo miałeś na myśli, byłam tylko ciekawa jak 'rzecz' nazwiesz po imieniu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: 29.12.03, 23:18 wystraszyłaś się ??? he he he sygnaturka poszła przypadkowo- jeszcze nie zasłużyłaś! Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: 29.12.03, 23:27 t.king napisał: > wystraszyłaś się ??? > he he he > sygnaturka poszła przypadkowo- jeszcze nie zasłużyłaś! W takim razie zadeklaruj jakąs sumkę na odbudowę żeby nasza krótka wymiana mysli nie byla bezowocna:) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: 29.12.03, 23:29 cygne napisała: > t.king napisał: > > > wystraszyłaś się ??? > > he he he > > sygnaturka poszła przypadkowo- jeszcze nie zasłużyłaś! > > W takim razie zadeklaruj jakąs sumkę na odbudowę żeby nasza krótka wymiana > mysli nie byla bezowocna:) - przepraszam,ze wejde w slowo....ale czy istnieje jakies konto pozyskiwania funduszu na odbudowe Synagogi w Fordonie ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: 29.12.03, 23:31 radca napisał: > cygne napisała: > > > t.king napisał: > > > > > wystraszyłaś się ??? > > > he he he > > > sygnaturka poszła przypadkowo- jeszcze nie zasłużyłaś! > > > > W takim razie zadeklaruj jakąs sumkę na odbudowę żeby nasza krótka wymiana > > mysli nie byla bezowocna:) > > > - przepraszam,ze wejde w slowo....ale czy istnieje jakies konto pozyskiwania > funduszu na odbudowe Synagogi w Fordonie ? > > radca Na pewno istnieje, a jesli nie, to już t.king sie postara żeby było:) Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: 29.12.03, 23:35 > W takim razie zadeklaruj jakąs sumkę na odbudowę żeby nasza krótka wymiana > mysli nie byla bezowocna:) oczy-wiście rzeczy-wiście Odpowiedz Link Zgłoś