Dodaj do ulubionych

Kasprzyk kontra dziennikarze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 10:10
Dziś w radiu fon słyszałam jak niejaki Kułakowski męczył posła Kasprzyka
z SLD. Poseł tak sapał i stękał, że atakowany nie wytrzymał i skrytykował
dziennikarzy między innymi z gazety wyborczej. Cytaty z audycji:
"to jest koniec ery Millera", "czy Janik czy Miller nie wiele to zmieni w
SLD", "FKP to galernicy polskiego parlamnetu", "afery ludzi Millera
wciągnęły SLD pod wodę", "SLD to partia aferzystów" i szkoda, że tak późno
Miller zrezygnował z fotela przewodniczącego SLD"
Ja myślę, że dla SLD nie ma miejsca. Sama należałam do tej partii a teraz tak
samo jak Kułakowski przyłożyłabym ich liderom.
Umarł król nie żyje Rokita
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Kasprzyk kontra dziennikarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 17:26
      Kasprzyk w kuluarowych rozmowach mówi że on z SLD nie czuje ślubu nie brał a
      kilka partii już zminił i platworma mu nie śmierdzi
    • Gość: misiu Kasprzyk całuje dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 00:05
      rzeczywiscie meczyli sie obaj - szef SLD pochwalił swojego chłopca na antenie
      to że jest jedynym obiektywnym towarzyszem wsród dziennikarzy w Czestochowie, a
      ten :):))nie był w stanie zadac swojemu idolowi pytania, które byłoby dla niego
      bolesne. Uprawiać propagande tez trzeba umiec.
    • Gość: Kubańczyk Re: Kasprzyk kontra dziennikarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 00:08
      To coś jak Ronaldo vs. Reszta Świata tylko, że osadzone w polskich realiach.
      Kiedy będzie ta szopka i czy pokaże ją TV Orion?
    • Gość: gość Re: Kasprzyk kontra dziennikarze IP: *.pcz.czest.pl 12.03.04, 13:01
      Kasprzyk chwalił się, że w Częstochowie nie ma afer z udziałem SLD. A skandale
      z SLD-dowskim przewodniczącym Rady Miasta - Ryszardem Szczuką - jego bezczelne
      ignorowanie prawa , ekscesy na sesjach RAdy miasta. Tym się Pan zapomniał
      pochwalić, czy uważa Pan, że nic się nie dzieje?
      • Gość: sufler Re: Kasprzyk kontra dziennikarze IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.04, 19:30
        Jacuś prysnął, Rysiu ma szanse wrócić i matka Ewa Maria przytuli go do
        piersi.Radni się rozejdą , żołnierze z młodzieżówki zostaną ,,z ręką w
        nocniku ,, bo dyscyplina nie pozwoli im zostawić beton w potrzebie.Jeszcze
        można liczyć na Zdzisia tylko czy on potrafi jeszcze leczyć rozdrapane rany ?
        Myślę że jednak nadszedł czas wywiesić białe flagi. Żegnajcie!
        • Gość: gość na lewicy bez zmian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 20:30
          Zdzisiu juz szykuje nowe garnitury i zapisał się do optyka po nowe oprawki.
          gazowy biznes idzie dobrze - mozna pielęgnowac lewicowe ideały.
          żołnierze z młodzieżówki zdejma tylko mundury - wyciągna kiedy trzeba.
          pryszczata lewicowość - zwłaszca w okresie młodzieńczym pozostawia blizny. to
          jest nieuleczalna choroba.
          jeden rysiu odszedł drugi przyszedł - jest wariatem, ale to symboliczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka