Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o takiej jeździe?

13.10.10, 20:29
www.youtube.com/watch?v=Fwt-l2EerAw Częstochowa szaleńcza jazda hmm Naraża siebie ok ale to tez dziwne ale narażać wielu ludzi?? hmm coś tutaj nie tak pewnie wielu powie super film a dla mnie to przerażające ulica to nie tor... a chwalenie się takimi popisami na YT brak słów
Obserwuj wątek
    • Gość: nieJeleniak Re: Co sądzicie o takiej jeździe? IP: *.54.170.166.tvksmp.pl 13.10.10, 20:36
      w sumie ciekawa opcja na karanie piratów ''dawców'' kiedyś była taka akcja z filmem z szaleńczą jazdą samochodem po środku al. NMP winny został ukarany a teraz? na bank nie wolno tego popierać bo znajda się naśladowcy aż strach będzie w sezonie wyjść na ulice
      • kierowfca Re: Co sądzicie o takiej jeździe? 14.10.10, 15:25
        taaaaa, znaleźli hahaha. Ciekawe.
        do dziś chłopa szukają.
        Obejrzałem cały film i nie widzę nigdzie zagrożenia w ruchu...
        Gość jedzie normalnie tylko trochę szybciej niż zwykle i tyle. Sam tak jeżdżę tyle, że samochodem :) i jakoś żyje no i nie miałem nigdy kolizji ze swojej winy.
        Ten motocyklista jest rozsądny, ja też nie przekraczam 200 w mieście :)
        • Gość: pijozof Re: Co sądzicie o takiej jeździe? IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.10, 20:54
          Kup sobie okulary, zmień lekarza, poczytaj kodeks drogowy czy co tam jeszcze.
          • kierowfca Re: Co sądzicie o takiej jeździe? 15.10.10, 10:26
            Tobie proponuje odstawić tajfuny itp, nigdzie nie wymusza pierwszeństwa, nie przejeżdża na czerwonym więc gdzie to zagrożenie? wskazania licznika nie są wiarygodne gdyż takowy nie posiada homologacji i jego pomiary nie mogą być dowodem :) no i chłopak powinien pomyśleć.
            Wystarczy bilet parkingowy z Pyrzowic z dnia wykroczeń albo i po i mówi, że dał pojeździć kumplowi z UK Hassanowi :) odwiozłeś go na lotnisko, masz nawet bilet parkingowy ;) a poleciał do Londynu i nie znasz dokładnego adresu :)
            To oczywiście po tym jak ktoś udowodni (bo przypuszczenia to za mało), że to akurat ten konkretny motocykl jest sfilmowany...
        • Gość: gość Re: Co sądzicie o takiej jeździe? IP: *.iplus.com.pl 15.10.10, 11:25
          Zatsnawiam się - kierofca - jak byś "śpiewał", gdyby:
          1) kierowcą tego motocykla był Twój syn i np. "rozsmarował" się na drzewie lub słupie przy prędkości 300 km/h...
          2) kierowca motocykla potrącił lub zabił kogoś z Twojej rodziny...?

Czy tak samo piał byś z zachwutu i tak zaciekle go bronił?

Dla mnie prezentujesz podobny (albo gorszy) poziom głupoty niż ten kretyn na GSX-erze.
          • kierowfca Re: Co sądzicie o takiej jeździe? 15.10.10, 13:33
            "a jakby tu było w przedszkole..." hehe polecam obejrzeć "Misia" :)
            Strata kogoś bliskiego to wiadomo strata, ale każdy nas również nasze dorosłe dzieci odpowiadają za siebie.
            Jeżdżę jak jeżdżę i nie zamierzam tego zmieniać.
            Gdybyś choć raz jechał ścigaczem albo naprawdę mocnym autem to zauważyłbyś, że taka jazda nie jest niebezpieczna, bo o ile swoim daewoo tico rozpędzisz się do 100km/h to faktycznie zagrożenie, bo dla szybkiego auta czy motoru odpowiednikiem jest 200km/h a z jakich powodów to zaraz się okaże czy wiesz :) pewne nie bo jesteś ciemniakiem.
            Mandaty, czy zabranie prawka? straszna kara... aż drżę ze strachu :D
            • Gość: gość Re: Co sądzicie o takiej jeździe? IP: *.net.stream.pl 16.10.10, 10:49
              Na głupotę twoją i tobie podobnych (idiota na GSX-erze) niestety lekarstwa nie ma... Prezentujesz niestety żenujący poziom głupoty broniąc swoich racji - dla mnie jesteś po prostu IDIOTĄ jeśli coś takiego ci imponuje... Jeśli jeździsz w ten sposób i jeszcze żyjesz, to miałeś prawdopodobnie dużo szczęścia, które prawdopodobnie się skończy na jednym z drzew, zanim w twej pustej głowie zaświeci myśl, że stwarzasz zagrożenie dla INNYCH - na twoim zdrowiu i życiu zupełnie mi nie zależy, bo jak widać, nie masz najmniejszego pojęcia o mozliwych konsekwencjach swojego postepowania (jazdy)...

• Gość: kszychu Re: Co sądzicie o takiej jeździe? IP: *.prenet.pl 16.10.10, 10:54
                brawo !!!
                • kierowfca Re: Co sądzicie o takiej jeździe? 16.10.10, 11:26
                  buahaha
                  Co za debile :) żal mi was. Macie smutne życie :) szczególnie temu drugiemu od brawo staje na myśl o nazwaniu kogoś idiotą :)
                  Obrażacie kogoś nie mając argumentów, to pewnie wynika z kompleksów i głupoty. Żal...
                  • Gość: gość Re: Co sądzicie o takiej jeździe? IP: 109.243.192.* 18.10.10, 17:57
                    Krzyżyk na drogę, kierowfca... Jeśli dla ciebie arguemntem jest to, że "jazda 200-300 km/h jest bezpieczna", to nie zazdroszczę intelektu, bo widać Bozia Cię nim zbytnio nie obdarowała...

...i uważaj, żebyś kiedyś, gdzieś nie zderzył się z moim Tico (mam tą bogatszą wersję ze spojlerem więc łatwo mnie rozpoznasz na drodze) - ja szanse na przeżycie mam - ty niestety w zderzeniu z jakąkolwiek przeszkodą - masz ich ZERO... Nie życzę Ci również, żebyś kiedykolwiek doświadczył, jak jakiś imbecyl na motorze robi krzywdę komuś z twojej rodziny, bo jestem więcej niż pewien, że natychmiast zmienisz zdanie w temacie MOTOCYKL + PRĘDKOŚĆ...
    • Gość: pop Re: Co sądzicie o takiej jeździe? IP: 193.138.241.* 14.10.10, 09:50
      filmik jest z 2008, może debil już dawno gryzie ziemie :)
      • Gość: zmielony dzony Re: Co sądzicie o takiej jeździe? IP: *.net.stream.pl 14.10.10, 12:39
        Film jest max sprzed dwóch tygodni. Widać wykopki pod tramwaj na skrzyżowaniu Jagiellońskiej z Orkana, poza tym skrzyżowanie Wojska Polskiego z Jana Pawła II jest już po zeszłorocznym remoncie. Data wrzucenia 12.10.2010. Oczywiście jakiś fan mógł sobie wrzucić film ale możliwe, że sam autor chciał się pochwalić.
        • Gość: gość Re: Co sądzicie o takiej jeździe? IP: *.iplus.com.pl 14.10.10, 13:13
          Smutne to i żałosne - debili nie sieją - sami się rodzą.
    • facetzokolic Re: Co sądzicie o takiej jeździe? 14.10.10, 13:34
      Napisze jeszcze raz , gdyz poprzedni post nie został pokazany.
      Na filmie widzimy kolesia który zaczyna jazde w okolicach Pułaskiego-Sobieskiego-Wolnosci. Pewnie tam mieszka lub ma dobrego znajomego
      Jadza motocyklem najprawdopodobniej Suzuki model GSx R -litera R na prędkościomierzu. Motocykl najprawdopodobniej koloru niebieskiego ( niebieska owiewka po lewej stronie 18 sek filmu ) nowy ( góra 2 lata-5500 km przebiegu )
      Film nagrany w okresie 04-12 X 2010 ( data wyswietlana na filmie błedna ) świadczą o tym roboty na ul Jagielonskiej.
      ok godz 10-14 ( kąt padania cienia i kierunek słońca )
      Swiadkowie przejazdu to VW transporter kolor srebrny oraz niebieski fiat panda ( 2,05 min na filmie) widoczne rejestracje - łatwo zidentyfikować , moze coś pamietają .
      Wyłączona kamera w 3,13 min fimu na 2 min ( motocykl wtedy znajduje się na ul. Jagielońskiej w koerunku wschodnim na wys. stacji paliw ( chyba Schell) do estakady w kierunku Warszawa. Najprawdopodobniej wtedy mógł jechać obok niego samochód policji/straży miejskej.
      Auter fimu( kierowca) wysłał takze 5 innych filmów na you tube .
      Realacja jazdy takimi samochodami jak BMW combi kolor czerony nr. rej DW 010AR rocznik 82-94 ( ale pewnie 89-94 -szerokie tylnie światła ) oraz BMW kolor beż ( kawa z mlekiem ) coupe nr. rej SC 1665G ( mogę się mylić co do ostatniej litery )
      IP kompa bardzo łatwo do zidentyfikowania dla policji ( tylko trzeba chcieć )
      Ilość złamanych przepisów kodeksu drogowego oraz zagrożenia zdrowia/życia innych uczestników ruchu drogowego skłania do podjęcia kroków w celu ukarania winnego.
      Myślż ,ze nie jest problemem namierzenia autora filmu.
      Oczywiście GW nie zapomni napietnować takiego zachowania

• Gość: kierowca-pieszy Re: Co sądzicie o takiej jeździe? IP: *.alfanet24.pl 14.10.10, 14:18
        Panie Naczelniku RD - teraz 'ruch ' dla Pana , najlepiej szach mat
        • Gość: roman Re: Co sądzicie o takiej jeździe? IP: *.net.stream.pl 14.10.10, 14:30
          Myślisz, że siedzi na forum i tylko czeka na sygnał w postaci wątku? Ludzie myśleć. Założenie wątku na forum gazety nie jest jednoznaczne z powiadomieniem policji. Jak Ci taka jazda motocyklem przeszkadza to skopiuj link, zgraj film z jutjuba w razie gdyby autor go usunął, zapisz nick z jutjuba tego kto to wstawił i rusz zad na komendę. Nikt tego za Ciebie nie zrobi.
          • Gość: www Re: Co sądzicie o takiej jeździe? IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.10, 15:01
            oj, mysle że jest monitorowane ;)
            • Gość: roman Re: Co sądzicie o takiej jeździe? IP: *.net.stream.pl 14.10.10, 16:16
              Jasne. Ja też w pracy, kiedy akurat szef nie stoi mi nad głową, "monitoruję" forum i przeróżne strony. Ale mogę się założyć, że znakomita większość ludzi mając do wyboru, czy zadziałać, czy dalej pozostać czujnym tylko "monitorując", wybierze to drugie. Niezależnie od wykonywanego zawodu.
              • Gość: bartek do facetzokolic IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.10, 17:49
                Panie facetzokolic czyli odbieram skla sm lub scz - znajdz mi na filmie pieszych ktorym zagraza motocyklista, znajdz moment kiedy jedzie kolo szkoly - tam na jagiellonskiej jest ograniczenie do 60 km/h ten moto jedzie 86 km/h i zrownuje sie z samochodami - moze sa widoczne rejestracje tez ich znajdziesz?? dojazd do krzyzowek - predkosci normalne jak innych uzytkownikow drogi. Jazda zaczyna sie na DK1 gdzie przyciska powyzej 200 a dalej w polach prawie 300 km/h - jezeli jechałby 300 alejami moznaby go karcic w tym przypadku pozostaje mu pogratulowac rozsadku
                • Gość: rotflmao Re: do facetzokolic IP: *.prenet.pl 14.10.10, 18:09
                  a skad niby wiadomo ze wlasciciel ip jest tym kierowca, po samym filmiku policja ch...a moze mu zrobic chyba ze kierowca jest pie...iety jak kret szpadlem i przyjmie mandat
                  • Gość: nieJeleniak Re: do facetzokolic IP: *.54.170.166.tvksmp.pl 14.10.10, 18:27
                    tak jak w przypadku zdjęcia z fotoradaru Właściciel pojazdu ma obowiązek wskazać osobę która się nim poruszała w chwili popełniania wykroczenia jeżeli tego nie zrobi wina przechodzi na niego;) Takich motocykli nie jest wiele znamy model przybliżony rok produkcji i przebieg to nie jest aż taka igła w stogu siana.
                • Gość: rozsądek Re: do facetzokolic IP: *.net.stream.pl 14.10.10, 19:34
                  > w tym przypadku pozostaje mu pogratulowac rozsadku

Moim skromnym zdaniem jakieś odznaczenie i toster w nagrodę się należy bo przecież zwalniał, "a mógł zabić".
                  • Gość: bartek Re: do facetzokolic IP: *.chello.pl 14.10.10, 22:18
                    nom widzisz ilu debili dookola motocyklisty smigalo i łamało przepisy?? przeciez to norma ze na 60 mamy 80 itd

Motocyklista jechał sam i najpewniej on bylby smiertelną ofiarą swojego błędu - co powiesz o kierowcy trasportera i 17 jego śp pasażerom?????
                    • Gość: rozsądek Re: do facetzokolic IP: *.net.stream.pl 14.10.10, 23:22
                      Ty widzisz 80 na 60, a ja chwile wcześniej, na wysokości makro 200 na 50, 170 na Boh. Monte Cassino przy ograniczeniu chyba 70 i ponad 140 na ulicy, na której zaczyna, przy sporym ruchu. Tego, czy byłby jedyną ofiarą swojego błędu nie sposób przewidzieć. Zwłaszcza przy rajdzie taką ulicą jak na początku filmu.
                      Co do wypadku busa to tam też przyzwalano na łamanie przepisów. Ludzie pozwolili się wozić jak ziemniaki i jeszcze za to dziękowali. Zawsze się udawało dojechać bezpiecznie, więc problemu nikt nie widział. Tutaj to samo. Jechał trochę szybciej ale zwalniał nawet do 80, przecież nic się nikomu nie stało. Tym razem nie, następnym razem też nic się nie stanie ale przyjdzie 72 raz i może się stać.
                      • kierowfca Re: do facetzokolic 15.10.10, 10:21
                        buahaha.
                        no tak, przekroczył prędkość więc zapewne kogoś zabije...
                        widziałem już dość sporo wypadków gdzie jadąc przepisowo doszło do wielu tragedii no i wpiep...ających się na ulice ludzi nie brak...
                        • facetzokolic Re: do facetzokolic 15.10.10, 10:57
                          W odpowiedzi na wiekszość piszących którzy nie potepiaja wyczynów tego kolesia , mozemy zaryzykować twierdzenie że jako uzytkownik pojazdu który wazy ok 1600 kg , ma 6 poduszek powietrznych , 4 koła i dość gruba stal na karoseri PRZESTAJE ZWRACAĆ UWAGĘ na MOTOCYKLISTÓW którzy NIE" ŁAMIĄ " PRAWA JADĄC na drogach publicznych 200 km/h.
                          Niestety NIE MAJA SZANS przezycia ze spotkaniem ze mna + oczywiście odszkodowanie za spowodowanie uszkodzeń samochodu od wdowy/matki/ kogo tam miał ten koleś .

Nie znam dokładnie przepisów ( niech się wypowiedzą na ten temat prawnicy ) ale nie jest tak ze odszukamy pojazd a właściciel twierdzi ze nie on był wtedy kierowcą i nic mu nikt nie zrobi. Było by to zbyt proste.

Ilość pkt karnych jakie zebrałw ciągu tych 7 min gwarantuje zabranie prawka .

Czekam na dyskusje i wasze opinie
                          • kierowfca Re: do facetzokolic 15.10.10, 13:37
                            to jest takie łatwe, wskazujesz kogo chcesz. a to policja musi udowodnić, że było inaczej.
                            jak ktoś przestaje zwracać uwagę na innych uczestników ruchu to powinien przestać jeździć bo stanowi zagrożenie.
                            • facetzokolic Re: do facetzokolic 15.10.10, 14:01

kierowfca napisał:

> jak ktoś przestaje zwracać uwagę na innych uczestników ruchu to powinien przest
                              > ać jeździć bo stanowi zagrożenie

Pierwsza twoja madra wypowiedź , tylko powinna dotyczyć autora filmu.
                              ps.
                              Niestety jestem mądrzejszy i bardzej świadomy niż motocykliści i jeżdżąc zwracam uwagę na innych i nie pozwalają mi ani sumienie ani rozum zrobić tak jak napisałem post wyżej , ale uwież że czasami mam taką ochote na sprawdzenie umiejętnosci motocyklisty nie tylko w jeździe na wprost ale przedewszystkim w krytycznych momentach
                              • kierowfca Re: do facetzokolic 15.10.10, 14:12
                                To spójrz jak on jedzie, i tak jest bardzo ostrożny.
                                Weź sobie na początek Subaru STi i zobaczysz jak wygląda wstęp do prawdziwej jazdy, zobaczysz gdzie jest granica głupoty i szaleństwa :) ten motocyklista to naprawdę rozsądny człowiek :)
                                • Gość: xxxxx Re: do facetzokolic IP: *.toya.net.pl 16.10.10, 16:09
                                  ilu już było takich chojraków na szlifierkach... zabijali się idioci jeden za drugim albo o drzewa albo o samochody, a inni idioci ich tutaj bronili - weźmy tutaj jako przykład wypadek z rocha lub z limanowskiego... jeżdżą mistrzowie kierownicy po 150-200 km/h w mieście, po wypadku trzeba ich kawałki szukać po rowach a ich znajomym jest bardzo żal, że się pozabijali i bronią ich na forum jak tylko się da... mnie osobiście nie jest żal ani jednego debila na szlifierce który porusza się z takimi prędkościami po mieście, żal tylko ich rodzin... zobaczymy co będziecie pisać jak ten też rozwali się na 50 kawałków... jak nie zmądrzeje przez zime może to nastąpić już wiosną.
      • Gość: gościuuu Re: Co sądzicie o takiej jeździe? IP: *.2.8.74.tvksmp.pl 14.10.10, 22:31
        Odpowiadasz na:
        facetzokolic napisał:

> Napisze jeszcze raz , gdyz poprzedni post nie został pokazany.
        > Na filmie widzimy kolesia który zaczyna jazde w okolicach Pułaskiego-Sobieskie
        > go-Wolnosci. Pewnie tam mieszka lub ma dobrego znajomego

To na pewno nie Śródmieście. Ten idiota startuje raczej na którejś z ulic Gnaszyna albo Dźbowa (zabudowa jednorodzinna). Ale może się mylę.
        • facetzokolic Re: Co sądzicie o takiej jeździe? 15.10.10, 11:00
          Ciagłość czasu na zegarze pokazuje raczej boczne ulice w wymienionym kwadracie
          • Gość: dedektyf Re: Co sądzicie o takiej jeździe? IP: *.net.stream.pl 15.10.10, 15:43
            "Myślę, ze wątpię". Po bocznych ulicach nie jeżdżą samochody ciężarowe i peksy. Jest to jakaś wylotówka z Czewy. Stawiam na ulicę Główną (mniej prawdopodobna Dźbowska). W 3 minuty które dzielą przejazd tą ulicą spokojnie można dojechać na wiadukt na Boh. M. C.
            • facetzokolic Re: Co sądzicie o takiej jeździe? 15.10.10, 16:34
              Przepraszam , dokładnie autor wyjechałz ul TRAWOWEJ boczna od ul. Głównej.
              Droda policjo , czy mieszka na ul. Trawowej ( okolica ) posiadacz motocykla Suzuki rocz 2008-2010 ?
    • Gość: rr Re: Co sądzicie o takiej jeździe? IP: *.rev.masterkom.pl 14.10.10, 23:59
      Dziś ok.15 na krzyżówce dekabrystów z AK czarna bmka przeskoczyła na czerwonym świetle. To nie było tak że żółte - czerwone i on jeszcze przejechał .... normalnie na czerwonym świetle - rąbmął by się z autobusem, który jechał Dekabrystów w strone parkitki aż ludzie w nim powstawali bo ostro zahamował ...
      Ot jazda po polsku
      • Gość: driver Re: Co sądzicie o takiej jeździe? IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.10, 16:17
        Kierofca tak zna przepisy ruchu drogowego i prawo, jak znajomosc jezyka polskiego; latwo przekonac sie po "poprawnie" napisanym nicku.
        Na szczescie kierowcow bezmozgowcow jest coraz mniej.
        Moim zdaniem nalezy zradykalizowac jeszcze bardziej przepisy a takich "kierofcow" bedzie jeszcze mniej.
        • kierowfca Re: Co sądzicie o takiej jeździe? 15.10.10, 18:02
          Brak argumentu, to wiadomo do pisowni można się przyczepić :)
          A co dadzą zaostrzone przepisy?
          Ty jadąc Ticiem np. dostaniesz 5 000 zł to się zesr... żeby zapłacić a ja podziękuję i pojadę dalej :)
          • eqidox Re: Co sądzicie o takiej jeździe? 15.10.10, 20:07
            Filmik usunięty;) ha czyzby jakas obawa ze sie zle zrobilo?? ale jak brzmi pewna zasada co raz do neta zostało wrzucone pozostanie tam na zawsze...
          • Gość: driver Re: Co sądzicie o takiej jeździe? IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.10, 21:32
            kierowfca napisał:

> Brak argumentu, to wiadomo do pisowni można się przyczepić :)
            > A co dadzą zaostrzone przepisy?

> Ty jadąc Ticiem np. dostaniesz 5 000 zł to się zesr... żeby zapłacić a ja podzi
            > ękuję i pojadę dalej :)

Aha rozumiem))
            To jest dla Ciebie kryterium.
            Czyli nie bezepieczenstwo i zdrowy rozsadek na drogach i mniej ofiar i wypadkow, tylko kto ile ma kasy.

>
            > ja podzi
            > ękuję i pojadę dalej :)

i.... trafisz na podobnego kierowfce jak ty,ktory arogancko bedzie wyprzedzal i nagle niespodziewanie pojawi síe na twoim pasie,nagle naprzeciwko ciebie. I co?

Zrozum, ze nie mozesz powaznego problemu,jakim jest bezpieczenstwo na drogach, oceniac przez pryzmat twojej zamoznosci i jakosc poajzdu,ktorym sie poruszasz.
            Chyba ze jestes glupi. Jesli tak, to sorry)))
            • kierowfca Re: Co sądzicie o takiej jeździe? 15.10.10, 21:56
              Oceniam to przez pryzmat prawdziwego bezpieczeństwa, które nie polega tylko na jeździe 50tką równo ciągle tym samym pasem.
              Samochód który ma kilkaset koni nie wybacza błędów tak jak i ścigacz, jak nie masz równo pod kopułą to giniesz proste. A to co widać na tym filmie jest bezpieczne i nikt mi nie wmówi, że nie.
              Ci którzy twierdzą, że to szaleństwo polecam im jazdę na początek jakąś Subarynką, zobaczycie czym się jazda czymś takim różni od Tico czy MPK :)
              Tylko głupiec będzie się upierać przy swoim nie sprawdzając argumentów strony przeciwnej :)
    • Gość: kuszaa Re: Co sądzicie o takiej jeździe? IP: *.chello.pl 15.10.10, 20:09
      Materiał podany w linku :
      www.youtube.com/watch?v=Fwt-l2EerAw
      został usunięty ze strony.
      Jeśli ktoś ma inne linki proszę o podanie - tak w moim imieniu jak i pewnie wielu innych zainteresowanych i oceniających.
      Pozdrawiam
      • eqidox Filmik usunięty oby nie było naśladowców;) 15.10.10, 20:18
        Witam posiadam w/w filmik jednak nie posiadam do niego praw autorskich i nie mogę go umieścić w internecie;) byłoby to niezgodne z prawem jednak użytek na własne potrzeby nie koliduje z prawem. Ale streszczając krotko jak w w/w postach szaleńcza jazda motocyklem ulicami Częstochowy narażanie życia nie tylko motocyklisty ale i obywateli miasta Filmik został usunięty przez autora razem z kontem widocznie jednak było coś na rzeczy czyżby obawa o konsekwencje karne?.Pozdrawiam Forumowiczów
        • Gość: kuszaa Re: Filmik usunięty oby nie było naśladowców;) IP: *.chello.pl 15.10.10, 20:23
          Do equidox :)))
          Bardzo prawidłowa reakcja. Gratuluję.
          • Gość: wiedzacy:) Re: Filmik usunięty oby nie było naśladowców;) IP: *.alfanet24.pl 15.10.10, 21:09
            Usunięty, bo link do nagrania trafił już na Komende;] Osobiscie wyslalem go przez formularz na stronie internetowej policji.
            • kierowfca Re: Filmik usunięty oby nie było naśladowców;) 15.10.10, 21:57
              hehe. wow, jest się czego bać ;) a myślałem że motocyklista ma jaja...
              • Gość: tomek Re: Filmik usunięty oby nie było naśladowców;) IP: 212.87.244.* 16.10.10, 16:41
                www.scigacz.pl/Kto,zabija,motocyklistow,13926.html
                facetzokolic pamiętaj, że ktoś jadąc 20 tonową ciężarówką może chcieć sprawdzić twoje umiejętności w sytuacji zagrożenia.

Ogólnie proponuję więcej szacunku i zrozumienia dla wszystkich użytkowników dróg,
                bo one nie są stworzone tylko dla samochodów osobowych :) w normalnych krajach to się sprawdza. Pozdrawiam
              • Gość: edek Re: Filmik usunięty oby nie było naśladowców;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 23:57
                i okazał się zwykłą ci...ą bez jaj , pokazuje to tylko że był MISTRZEM PROSTEJ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka