reden6 25.05.05, 12:21 www.republika.pl/vlepkiruch/kom8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rico-chorzow Re: Fto wiy kaj to było? 25.05.05, 16:18 Może być Delta,albo jest Delta,tylko ta druga sala mnie irytuje,w tyjce zawsze były torty,a tam nic?,może są to lata 50-te,albo początek 60-tych(fryzury),w tym czasie uczęszczałem do innych lokali jak żłobek albo przedszkole,muszę przyznać,ceny piwa w tych "instytucjach" były różne. Odpowiedz Link Zgłoś
kefiszon Re: Fto wiy kaj to było? 01.06.05, 17:47 A może w Wesołym Miasteczku?! Od głównego wejścia w prawo obok małego diabelskiego młyna była kawiarnia,nie wiem czy jeszcze jest. A druga była w okolicach dużych samolotów. Tam można było zjeść bigos i fasolkę po bretońsku. Może to tam? Odpowiedz Link Zgłoś
olka68 Re: Fto wiy kaj to było? 25.05.05, 21:39 Wygląda to na AGAWĘ , teraz jest tam bar piwny. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Fto wiy kaj to było? 25.05.05, 21:49 olka68 napisała: > Wygląda to na AGAWĘ , teraz jest tam bar piwny. Agawa nie miała tak wysokich okien. Odpowiedz Link Zgłoś
olka68 Re: Fto wiy kaj to było? 25.05.05, 21:54 jak to nie miała? Podobno mówiono na nią " tramwaj" , była cała przeszklona> Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Fto wiy kaj to było? 25.05.05, 22:00 olka68 napisała: > jak to nie miała? Podobno mówiono na nią " tramwaj" , była cała przeszklona > 2; Jestem małego wzrostu,jednak uchylałem się w drzwiach Agawy. Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Fto wiy kaj to było? 25.05.05, 23:42 Jo wiedzioł co żodyn niy bydzie wiedzioł :) Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: Fto wiy kaj to było? 26.05.05, 10:45 no to zdradz gdzie to bylo?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Fto wiy kaj to było? 26.05.05, 11:30 reden6 napisał: > Jo wiedzioł co żodyn niy bydzie wiedzioł :) A jo wiym Redyn,co Ci zaros na kark wskoca :))))),jak niy powiys co to za pieroństwo je. Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Fto wiy kaj to było? 26.05.05, 11:47 Niy ma leko. Ale to szafnymy inaczyj. Wy zadowocie pytania a jo godom abo "ja" abo "niy" aż dojdymy. Fto zgadnie mo biyr... Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Fto wiy kaj to było? 26.05.05, 16:28 nodobra.. wiec jest to moze w Chorzowie-centrum noie Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Fto wiy kaj to było? 27.05.05, 01:39 Jak juz niedawno wyjasnilismy ("Ale by bylo! (fajnie)"), objekt/lokal nazywano: pozniej blednie "tramwaj", bo mowiono przedtem "bana" i myslano, ze "sztrasnbana", a to bylo od "Kegelbahn"(kregielnia), bo tam jeszcze wczesniej taka jedna byla. -Ufff! Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Fto wiy kaj to było? 26.05.05, 16:50 Przystań nie,raczej Parkowa na dole. Odpowiedz Link Zgłoś
kefiszon Re: Fto wiy kaj to było? 26.05.05, 20:31 Na www.forum.echorzow.pl też już reden wszystkich męczył na ten temat,ale nikomu się nie udało załapać na to piffo Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Fto wiy kaj to było? 26.05.05, 21:36 kefiszon napisała: > Na www.forum.echorzow.pl też już reden wszystkich męczył na ten temat,ale > nikomu się nie udało załapać na to piffo Dobrze wiydiyć,kejś go udowia no i bydzie mu posowou szlips,a rzodne piffo mu niy przyńdzie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Fto wiy kaj to było? 26.05.05, 22:44 >noie >nodobra.. wiec jest to moze w Chorzowie-centrum noie Niy. >panjanek5 >przystań w parku ? Niy. >kefiszon >Na www.forum.echorzow.pl też już reden wszystkich męczył na ten temat,ale nikomu się nie udało załapać na to piffo Ja. >rico-chorzow >Dobrze wiydiyć,kejś go udowia no i bydzie mu posowou szlips,a rzodnepiffo mu niy przyńdzie;)) Ja. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Fto wiy kaj to było? 26.05.05, 22:53 reden6 napisał: > >noie > >nodobra.. wiec jest to moze w Chorzowie-centrum > noie > > Niy. > > >panjanek5 > >przystań w parku ? > > Niy. > > >kefiszon > >Na www.forum.echorzow.pl też już reden wszystkich męczył na ten temat,ale > nikomu się nie udało załapać na to piffo > > Ja. > > >rico-chorzow > >Dobrze wiydiyć,kejś go udowia no i bydzie mu posowou szlips,a rzodnepiffo > mu > niy przyńdzie;)) > > Ja. Uostudo pierońsko,hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Fto wiy kaj to było? 26.05.05, 23:33 zaroz sie dowiemy ze to wogole z chorzowem niema nic wspolnego...hhiihi pozdrawam noie Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Fto wiy kaj to było? 26.05.05, 23:38 noie napisała: > zaroz sie dowiemy ze to wogole z chorzowem niema nic wspolnego...hhiihi > pozdrawam > noie Niy. Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Fto wiy kaj to było? 26.05.05, 23:53 reden no kura ...jakas mala podpowiedz by sie przydala... Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Fto wiy kaj to było? 27.05.05, 00:02 a ja i tak zgadne...cholercia...weszles mi na ambicje...co wygram ? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Fto wiy kaj to było? 27.05.05, 00:11 reden6 napisał: > Niy. Rydyn bouo to na Dombrowskigo,wele pałaco ślobow? Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Fto wiy kaj to było? 27.05.05, 00:38 Lubia Wos Rico ale niestety niy. Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: Fto wiy kaj to było? 27.05.05, 00:39 tam gdzie teraz jest tzw klub nocny;-)`? moze i byc, ale nie byla tamta kawiarnia deczko wezsza? Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: Fto wiy kaj to było? 27.05.05, 00:41 a taka kawiarnia nie byla kiedys na Krasickiego?tak sie chyba ta ulica nazywa.. (dochodzi do Katowickiej) Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Fto wiy kaj to było? 29.05.05, 00:59 Czesc Jasmina! To chyba sie nazywa(lo) "Roma"? Podobno byl to b.sympatyczny lokal (przed 1975), ale potem poprostu "zapyzialy" lokal-pawilon. Ale co do fotki, to ja nie twierdze, ze "Roma". Bo niy wiym. Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Fto wiy kaj to było? 27.05.05, 08:29 >tam gdzie teraz jest tzw klub nocny;-)`? >moze i byc, ale nie byla tamta kawiarnia deczko wezsza? Niy. >a taka kawiarnia nie byla kiedys na Krasickiego?tak sie chyba ta ulica nazywa.. >(dochodzi do Katowickiej) Niy. >Może była "Nasza"? Es tut mir leid. Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Fto wiy kaj to było? 27.05.05, 16:56 Niy. Tako obierocie strategia zgadywanio coby pokoleji wsziskie szynki wymiyniać? Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: Fto wiy kaj to było? 27.05.05, 17:20 to inaczej: to miejsce bylo w gdzies w centrum? jako centrum mam na mysli tzw Chorzow I Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Fto wiy kaj to było? 27.05.05, 17:29 Niy rozumia pytanio. Centrum (Królhuta) -Niy. Chorzów (Stary) -Niy. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Fto wiy kaj to było? 27.05.05, 17:40 reden6 napisał: > Niy. > Tako obierocie strategia zgadywanio coby pokoleji wsziskie szynki wymiyniać? No coś musza probować,;))wiys kaj boua Arkadia? Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Fto wiy kaj to było? 27.05.05, 20:14 Arkadia? Niy. Chorzów II? A czamu sie pytosz? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Fto wiy kaj to było? 27.05.05, 20:27 reden6 napisał: > Arkadia? Niy. Chorzów II? A czamu sie pytosz? Proste,jo Ci powiym kaj boua Arkadia,no.. a Ty,w końcu powiysz,co to je za foto;)) Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Fto wiy kaj to było? 28.05.05, 00:03 1) To mi raczyj wyglondo na tako stolowka-kawiarnia zakladowo. Stimmt? 2) A tych bylo/jest masa. Piyrszo próba: Konstal? Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Fto wiy kaj to było? 28.05.05, 00:04 3) No probowac normalnie nic niy kosztuje: laznia? Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Fto wiy kaj to było? 28.05.05, 09:00 >1) To mi raczyj wyglondo na tako stolowka-kawiarnia zakladowo. Stimmt? Niy. >2) A tych bylo/jest masa. Piyrszo próba: Konstal? Niy. >3) No probowac normalnie nic niy kosztuje: laznia? Co to je laznia? Badyhauzy jake? Niy wiym o co sie pytosz. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Fto wiy kaj to było? 29.05.05, 18:09 reden6 napisał: > >1) To mi raczyj wyglondo na tako stolowka-kawiarnia zakladowo. Stimmt? > > Niy. > > >2) A tych bylo/jest masa. Piyrszo próba: Konstal? > > Niy. > > >3) No probowac normalnie nic niy kosztuje: laznia? > > Co to je laznia? Badyhauzy jake? Niy wiym o co sie pytosz. Moge Amoremio mo recht,kafyjka we badyhazie,co stou po wybulony kaufhali?,wele fojerwery? Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Fto wiy kaj to było? 28.05.05, 23:01 Powiydz mi kaj boło "Słoneczko". Ale mocie podpowiydź, pra? Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Fto wiy kaj to było? 29.05.05, 00:53 Przyszlo mi do glowy ze to moze bylo na przeciwko dworca w batorym ? swego czasu jesli pamietam (teraz nie mam pojecia co tam jest) byl tam kiedys bar mleczny.... pozdrawiam noie Odpowiedz Link Zgłoś
panjanek5 Re: Fto wiy kaj to było? 29.05.05, 16:28 czy to jest w Batorym ? na ulicy Batorego? Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Fto wiy kaj to było? 01.06.05, 08:43 >W parku kultury. Ja. >Przyszlo mi do glowy ze to moze bylo na przeciwko dworca w batorym ? swego >czasu jesli pamietam (teraz nie mam pojecia co tam jest) byl tam kiedys bar >mleczny.... Niy. >czy to jest w Batorym ? >na ulicy Batorego? Niy. Odpowiedz Link Zgłoś
drozdp Re: Fto wiy kaj to było? 01.06.05, 09:59 A niy bydzie to boczny zal w peteku, tym co go zbulili??? Odpowiedz Link Zgłoś
eichendorff Re: Fto wiy kaj to było? 01.06.05, 11:22 drozdp napisał: > A niy bydzie to boczny zal w peteku, tym co go zbulili??? A propos. Czy wtos' wiy poczamu go zbulili? Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Fto wiy kaj to było? 01.06.05, 23:04 >A może w Wesołym Miasteczku?! Od głównego wejścia w prawo obok małego >diabelskiego młyna była kawiarnia,nie wiem czy jeszcze jest. A druga była w >okolicach dużych samolotów. Tam można było zjeść bigos i fasolkę po bretońsku. >Może to tam? Niy. Odpowiedz Link Zgłoś
gosik12 Re: Fto wiy kaj to było? 01.06.05, 23:07 A może Reden byś już nos nie męczył i powiedzioł co to jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.superlatywny Re: Fto wiy kaj to było? 01.06.05, 23:32 Chorzów w.....USA ? (No bo w Ameryce: Berlin,Paris,Warsaw,......) :) A Reden pado: "Niy" Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Fto wiy kaj to było? 01.06.05, 23:35 gosik12 napisała: > A może Reden byś już nos nie męczył i powiedzioł co to jest:) Po co się tutaj wpisywać,Reden jest najpotężniejszy,Moc z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.superlatywny Re: Fto wiy kaj to było? 02.06.05, 00:37 Jesli, Reden, nie stolówka zakladowa, to moze w jakims urzedzie ? - magistrat/ratusz ? - ZUS ? - bank ? Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Fto wiy kaj to było? 02.06.05, 07:44 Przecach pedzioł już co to je we parku... Odpowiedz Link Zgłoś
panjanek5 Re: Fto wiy kaj to było? 03.06.05, 09:03 ostatnia możliwość kawiarnia olimpia w opt Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Fto wiy kaj to było? 03.06.05, 09:21 >lokal w ośrodku harcerskim ? Niy. >ostatnia możliwość kawiarnia olimpia w opt Pojakiymu łostatnio? Niy. Odpowiedz Link Zgłoś
panjanek5 Re: Fto wiy kaj to było? 03.06.05, 12:56 reden coś kombinujesz - wymienione zostały już wszystkie lokale w parku - eksperci stwierdzili, że na focie jest parkowa a ty twierdzisz, że nie - chyba sie szajsłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Fto wiy kaj to było? 03.06.05, 13:34 Chyba musza jakoś podpowiydź dać... Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Fto wiy kaj to było? 03.06.05, 13:49 Z placu... www.republika.pl/vlepkiruch/zagadka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś