Dodaj do ulubionych

Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi pol...

20.02.12, 20:07
rodzice tego gnnojka powinni sie leczyć ,ale mamusi życze powodzenia może kiedyś trafi jak w znanym polskim filmie"Januszek" do tzw.'karceru',znam rodziców i wiem do czego są zdolni,nauczyciel napewno nie miał łatwo...ale może wreszcie i oni poniosa jakieś konsekwencje
Obserwuj wątek
    • Gość: były nauczyciel Re: Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 09:29
      Nie wierzę w ani jedno słowo tych rodziców. Wiejskie barany, którym się wydaje,że wszystko im wolno. Wiem jakie są naciski przez dyrektorów tych wiejskich placówek na nauczycieli. Jak dyrektorek nie zatańczy tak jak chcą rodzice to mały proteścik i po robocie. Tak właśnie wygląda ta nasza edukacja. Nauczyciel w tym kraju jest już zerem.
      • lustro01 Re: Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi p 21.02.12, 13:29
        Wiejskie barany?? I kto to mówi? Były nauczyciel??
        No właśnie, taka jest ta nasza edukacja.
        • andrzej.sawa Re: Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi p 11.09.12, 13:59
          lustro01 napisała:

> Wiejskie barany?? I kto to mówi? Były nauczyciel??
          > No właśnie, taka jest ta nasza edukacja.

A jak nazwać chamów miastowych?

A wracając do postu z wiejskimi baranami - ludzie,czy musicie być chamami?
      • angrusz1 Groźby i szykany na lekcji muzyki. Do nauczyciela 30.03.12, 17:01
        Ponieważ ja nie wiem jak było to mogę tylko wyrazić wiarę lub niewiarę .
        Ja mam podobne zdanie , co ty .
        • Gość: 111 Do angrusza IP: *.Netcominternet.pl 30.03.12, 17:07
          To dlaczego obrażasz dziecko???
        • Gość: 111 Do angrusza IP: *.Netcominternet.pl 30.03.12, 17:09
          Czyli Ty bronisz nauczyciela,TAK? A może Ty nim jesteś?
        • Gość: ewa angrusz1 IP: *.Netcominternet.pl 03.04.12, 20:19
          Widze ze Ty lubisz pisać na różnych forach. Wszędzie próbujesz być najmądrzejszy. Widzisz,tak jak napisałeś nie wiesz jak było a komentujesz... Lubisz być chyba w centrum zainteresowania. Ale jak można ubliżać dzieciom.Nie rozumiem. :(
          • angrusz1 Re: angrusz1 03.04.12, 21:27
            Do ewy :

tak chcę być najmądrzejszy . Co w tym złego .
            jak masz argumenty przeciwko to je pokaż .
            A ja owszem skomentowałem dość ogólnie . Nie wiem jak było ale mam doświadczenie jak często bywa .
            I tym się kieruję - swoim doświadczeniem . Czy to coś złego ?
            • Gość: Ewa Re: angrusz1 IP: *.Netcominternet.pl 25.05.12, 11:13
              Tak,to że chcesz byc najmądrzejszy to cos złego,bo niestety ja sytuacje znam u żródła i wiem doskonale. więc Twoje "doświadczenie" jak twierdzisz niestety w tym przypadku to porażka. A nie mam zamiaru niczego udowadniac i argumentować.Tu sprawe rozstrzygnał sąd i to jest najważniejsze.a nie potrzebne sa komentarze osób które nic nie wiedza a uwazaja sie tak jak ty za Bóg wie kogo:(
              • angrusz1 Re: Ewy 26.05.12, 20:01
                Piszesz , że sprawę rozstrzygnął sąd . Której instancji , czy była apelacja ?

Bo wiesz sądy ... tu na forum możesz poczytać jak sądy działają .

Nie są sędziowie dla mnie bardzo wiarygodni . No ale jednak wyrok sądu , to wyrok .
                Z nim - wyrokiem - liczyć się trzeba .
                • Gość: dla ewy Re: Ewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 21:20
                  sąd - w której sprawie matka ma już tyle spraw po zakładanych,że już się chyba pogubiła!!niech się szybko zacznie leczyć-może jeszcze się da z tym coś zrobić-wątpie...ale próbować trzeba!!!
                  • Gość: matka do:gościa portalu :dla ewy IP: *.Netcominternet.pl 06.07.12, 11:33
                    A skąd Ty wiesz że mam tyle spraw pozakładanych? Masz chyba lepsze informacje ode mnie. Bo ja o zadnych sprawach nic nie wiem choc piszesz o mnie(najbardziej zainteresowanej)!!! A lecz się Ty bo widać że Ty masz problem nie ja.A skoro jesteś taki świadomy tego wszystkiego co o mnie wypisujesz Ty i Tobie podobni to nie ukrywajcie sie na forum tylko przyjdzie do mnie i powiedzcie mi to w twarz.Tutaj łatwo każdego oczerniać,nic nie wiedząc.Zapraszam do spotkania w cztery oczy!!!
            • Gość: licho Re: angrusz1 IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.12, 11:57
              angrusz1 napisał:

> Do ewy :
              >
              > tak chcę być najmądrzejszy . Co w tym złego .

hi hi hi hi ,przecież na tym forum to ty jesteś wiejskim głupkiem .
              Jesteś chemikiem z dyplomem ,a pracujesz jako nie douczony anglik.
              Dlaczego nie wykorzystujesz wiedzy ,którą zdobyłeś na studiach
              za którą państwo zapłaciło !!!

Nie widzisz tego jakie złe emocje wzbudzasz na formu
    • lustro01 Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi pol... 21.02.12, 13:09
      Znam tą szkołę, bo moje dziecko uczęszcza do niej od dwóch lat. Osobiście, nie jestem zadowolona z tej szkoły. Również spotkałam się z sytuacją, że dyrekcja nie zajęła odpowiedniego stanowiska w sprawie. Nauczyciele oraz pedagog boją się podejmować jakichkolwiek decyzji bez wcześniejszego porozumienia z dyrekcją. W trakcie roku szkolnego zmieniła się krtyteria oceniania z zachowania, o zmianach tych rodzice dowiedzieli się na zebraniu półrocznym. Dzieciaki w tej szkole dostają minus 30 punktów z zachowania za to, że np. za mocno kopną piłkę na wychowaniu fizycznym. To jest parodia.
      Wypowiedzią dyrektorki " nie chciałam doprowadzić do pyskówki w moim gabinecie" jestem oburzona. Pani dyrektor musi pamietać, że jest w pracy, a nie na prywatnym podwórku.
      Rodzicom i dyrekcji życzę dobrej woli w rozwiązaniu konfliktu.
      PAMIĘTAJMY!!! To my rodzice i nauczyciele jesteśmy wzorem dla naszych dzieci.
    • lustro01 Re: Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi p 21.02.12, 13:25
      Rodzice są dobrzy i źli.
      Nauczyciele są też dobrzy i źli.
      Nie można uogólniać i brać wszystkich rodziców i nauczycieli pod jedną kreskę. Bolą takie stwierdzenia.
      Pozdrawiam.
    • donrabin Re: Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi p 21.02.12, 19:52
      Szkoła w Przyrowie to jest jedna z najgorszych szkół , nauczyciele nie potrafią uczyć tych dzieciaków .Kuratorium powinno zobaczyć jakie uczniowie mają oceny tam gdzie jest najgorsza średnia to nauczyciel powinien się wytłumaczyć ponieważ to on nie potrafi nikogo nauczyć a nie że uczniowie są słabi . TYM NAUCZYCIELOM ZALEŻY TYLKA NA KASIE NIE OBCHODZĄ ICH UCZNIOWIE CZY ROZUMIĄ CZY NIE.Pani dyrektor toleruje TAKA NAUCZYCIELKĘ JAK PANI J.C zero powołania do tego zawodu taka nauczycielka nikogo nie nauczy matematyki chyba ze swojego syna nikogo wiecej .TRZEBA TO ZMIENIĆ SZKODA UCZNIÓW
    • Gość: charmonia Re: Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi p IP: *.net.stream.pl 23.02.12, 19:53
      Widocznie ojczym jest bardziej uzdolniony muzycznie od nauczyciela choć ten skończył odpowiednia szkolę a tamten rzucał kamieniami do rzeki. Wiedz po co te lekcje? Panie nauczycielu walcz ze stonką nie daj sobą pomiatać a tym bardziej żeby ktoś panu groził. W końcu sprawiedliwość sięgnie ojczyma, panie nauczycielu wyciśnij go jak cytrynę niech zapamięta że innych powinno się szanować.
      Pozdrawiam i trzymam za pana kciuki.
      • Gość: oburzona Re: Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi p IP: *.Netcominternet.pl 25.02.12, 13:30
        Lekcje muzyki były i sa bo są niestety obowiazkowe. A napewno z korzyścia dla dziecka bardziej przydatne byłyby lekcje matematyki.Ale widać wiekszośc ludzi piszacych tutaj negatywne komentarze nie odróznia lekcji obowiazkowych od korepetycji. A tutaj nikt nie ineresuje sie pokrzywdzonym dzieckiem w tej sytuacji,lecz krytykuje się rodziców tego dziecka.na pewno sprawiedliwosci stanie sie zadośc,choć niekoniecznie musi ona dotknac rodziców chłopca,może to nauczyciel poniesie zasłużona kare,skoro nagrywał dziecko w domu nie prawnie.
        • Gość: gość Re: Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi p IP: *.Netcominternet.pl 01.03.12, 09:56
          ja tam znam tego chłopca, niezłe z niego ziółko, a ta cała jego fobia to na 99% zmyślona, bo mamusia nie dała mu się w porę usamodzielnić, teraz są efekty, najlepiej pod kloszem w domku... Ciekawe co dalej...
          • Gość: * Do gościa!!! IP: *.Netcominternet.pl 01.03.12, 12:11
            Skoro tak dobrze wszystko wiesz o tym dziecku,wiesz że zmyśliło sobie wszystko ,to moze opinie od psychologa,orzeczenia o Tym chłopcu tez są zmyślone? Moze lekarze tez kłamali stwierdzając Jego chorobę? Każdy umie oceniać. Nikt nie postawi sie w sytuacji tego dziecka. Chyba lepiej znasz to dziecko niz Jego rodzice. Gratuluję!!!!
        • Gość: licho Re: Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi p IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.12, 14:52
          Do licha nauczyciel od gry na fujarce wykazuje swoją władzę i brak kompetencji .
          Przecież poziom naucznia zgodnie z zaleceniami lekarza powinien dostosować do mozliwości ucznia .
          OJ ja bardzo chciałbym go takiego uczonego belfra przepytać z liczb zespolonych .
          I każda liczę zespoloną wytatuowałbym na jego karku .
          Co on tego nie musi umieć .
          A dlaczego skoro ja to potrafię .
          I dlatego żeby na własnej skórze nauczył się ,że nie wolno dokopywać słabszemu,
          niepełnosprawnemu chłopcu .
          Za hitlera chce robić ,czy co?
    • gimnazjum62 Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi pol... 24.02.12, 12:43
      ja chodziłam kiedyś do tej szkoły.Wspominam ją bardzo nie miło.Byłam uczniem spoza Przyrowa i na starcie czułam, ze jestem gorsza.
      Dyrekcja bardzo faworyzowała młodzież z Przyrowa.
      Czasami czułam się jak bym była w zakładzie karnym a nie w szkole.
    • Gość: *** Re: Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi p IP: *.Netcominternet.pl 24.02.12, 19:00
      Rodzice powinni iść na terapie do psychologa w trybie natychmiastowym! Uwielbiają być w centrum uwagi. Im wszystko nie pasuje, a inteligencja u nich żadna. Nudzi się ludziom to sobie stwarzają problemy i najlepiej zrzucić winę na szkołę! Rodzice sami ze sobą mają problem tylko szkoda tego dziecka, a za Dyrekcję i Pana nauczyciela trzymam kciuki i życzę wytrwałości, cierpliwości i spokoju.
      • Gość: gosc Re: Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi p IP: 31.42.6.* 24.02.12, 19:27
        opis znajomej mi od lat p. nauczycielki. skonczona zawodowka handlowka dalej dwa lata do "sredniego" , proba podejscia do studiowania - dupa. przez rok praca w wiejskim sklepie, druga proba na studia i dupa , sukces na studium nauczycielskim , po dwoch latach Wielka Pani NauczyCIELKA. Praca w szkole w swojej wsi, śiajba odwala. ostygla po zmianie przepisow dot. kwalifikacji nauczycieli, znow nauka wieczorowo by nie stracic dobrej roboty. "Uczy" do dzis , ale jak ??? Przerost formy nad trescia !
        • Gość: Ja Re: Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi p IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.12, 19:46
          I jeszcze ma dodatek wiejski:)
        • Gość: abc Re: Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi p IP: *.96.226.217.tvksmp.pl 24.02.12, 19:47
          A po co uczyć indywidualnym trybem takiego przedmiotu jak muzyka. Do czego mu to będzie potrzebne w dorosłym życiu ?On by nie miał stresu a nauczyciel oszczędził by sobie czasu.I afery by nie było....
          • Gość: Gość 2 Re: Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi p IP: *.Netcominternet.pl 25.02.12, 06:50
            Do gościa abc:a jeśli chodzi o nauczanie indywidualne muzyki,to to nie jest wymysł rodziców aby muzyka była nauczana indywidualnie.Wszystkie przedmioty zawsze są nauczane indywidualnie.
      • Gość: Gość 2 Re: Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi p IP: *.Netcominternet.pl 25.02.12, 06:46
        Oczywiście to rodzice powinni iść do psychologa. Rodzice winni,że nauczyciel znęcał sie nad dzieckiem,nagrywał go telefonem komórkowym(bezprawnie).A gdy zadrze sie ze szkołą walczac o własne dziecko to najlepiej odwrócic kota ogonem. Ja też znam tę rodzine,ale chyba lepiej.
        • Gość: flet Re: Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi p IP: *.net.stream.pl 27.02.12, 15:09
          Do karceru z ojczymem i gumować co dwie godziny aby już nikogo nie zastraszał. Chamy nigdy nie będą miały kultury dla innych. Zamknąć granice do Szwecji dla niego. Tu nie pomoże psycholog tylko psychiatra albo nocka w celi z gwałcicielami. Pozdro dla nauczyciela.
          • Gość: gośc 3 Re: Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi p IP: *.Netcominternet.pl 27.02.12, 16:47
            Ty naprawde jestes jak flet. Naucz sie kultury i dopiero dołacz na forum. Moim zdaniem tym zajmie sie policja.
          • Gość: +++++ Re: Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi p IP: *.Netcominternet.pl 27.02.12, 19:01
            A skąd taka pewność,że to ojczym zastraszał nauczyciela. A dlaczego Ty Flecie nie wypowiadasz sie na temat biednego dziecka które było gnebione przez nauczyciela,tylko bronisz nauczyciela? Moze to Twój znajomy????
          • Gość: 7 do fleta IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.12, 19:45
            Jak czytam twoje wypociny, ktore sugeruja na znajomość twoja z tym czlowiekiem od muzyki, to nasuwa mi sie tylko jedna kwestia! Mianowicie jesli ten pedagog ma za znajomych taki "margines" jak ty, to w żadne tlumaczenia tego pana nie uwierzę!
    • 36agnieszka Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi pol... 28.02.12, 21:53
      Jestem absolwentka Gimnazjum w Przyrowie, obecnie studiuję pedagogikę .Przychylam się do opinii Gimnazjum 62, oczami wtedy dziecka a dzisiaj osoby dorosłej wspominam faworyzację dzieci , młodzieży z Przyrowa, Moim zdaniem Pani dyrektor nie nadaje się na to stanowisko. Ponieważ nie liczy się ze zdaniem dzieci rodziców oraz nauczycieli. Dobry gospodarz szanuje zdanie drugiego człowieka i potrafi słuchać.

Jestem oburzona co do komentarzy biorących stronę nauczyciela. Przykro że obrońcy nauczyciela wypowiadają się tak wulgarnie o rodzicach.
      • Gość: Obiektywny Sprawiedliwość IP: *.Netcominternet.pl 30.03.12, 12:57
        Piszę do tych którzy tak żle się wypowiadali o rodzicach tego chłopca.Osądzili go zanim zrobił to sąd. Otóż rodzice są niewinni i to według instytucji a nie według Was.Wyrok zapadł-rodzice niewinni. Piszę to żeby tacy jak Wy nie żyli nienawiścią lecz myśleli po której stronie leży prawda. Pozdrawiam tego chłopca.Trzymaj sie i nie poddawaj!!! Jednak sądy są sprawiedliwe:)
    • lowcadebili3 Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi pol... 29.02.12, 07:14
      Dawniej na wsiach był zawsze jeden tzw. wiejski głupek. Teraz z tych wiejskich głupków na siłę chcą zrobić co najmniej mgr. I po co? Był sobie wiejski głupek i dobrze było.
      • Gość: >>>> Do łowca debili3 IP: *.Netcominternet.pl 29.02.12, 10:45
        Czy Tobie chodzi o to dziecko? Czy to ma być niby ten Twój "wiejski debil"? Bo jesli tak to chyba Ty sam nie grzeszysz za nadto inteligencja!!!
        • Gość: aa Re: Do łowca debili3 IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.12, 11:21
          Mam rozumiec, ze byles takim "głupkiem wiejscim", ktoremu dokuczano na kazdym kroku i teraz próbujesz się odegrać!
    • angrusz1 Groźby i szykany na lekcji . 30.03.12, 13:09
      Groźby i szykany nigdy nie mogą być bezkarne - problem jak je udowodnić .
      Z mojego doświadczenia jest spora grupa rodziców, którzy nie potrafi zachować obiektywizmu .
      No i spora grupa uczniów - w tym i ociężali umysłowo - która nic nie chciałaby robić ale zdawać do następnej klasy .
      • Gość: WWWW Do angrusz1 IP: *.Netcominternet.pl 30.03.12, 16:21
        A moze to TY jesteś tym nauczycielem? I dalej obrażasz to dziecko...
      • Gość: 111 Do angrusza IP: *.Netcominternet.pl 30.03.12, 16:28
        Przeciez z artykułu wynika że nauczyciel od muzyki miał nagrania świadczące o jego zastraszaniu.WIĘC GDZIE ONE SĄ???? Pewnie takie miał dowody!!! Czyli żadne. Wychodzi na to ze to matka chłopca podała prawde a nauczyciel bronił sie w głupi sposób obwiniając rodziców!!!Żałosne!!!
        • Gość: żal Re: Do angrusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 21:09
          A kto się w to będzie bawił-przecież każdy wie ze to patologiczna rodzina-nauczyciel ma coś udowadniać-żałosne!!!
          • Gość: Tomek do:żal IP: *.Netcominternet.pl 06.07.12, 11:15
            A co według ciebie oznacza "patologiczna rodzina" i dlaczego tak o niej piszesz? Ja znam tę rodzinę i nie widze tam żadnej patologii... A skoro nauczyciel miał takie"silne dowody" z którymi poszedł do sądu to dlaczego nie uznali winy tej "patologicznej rodziny" ? To dopiero żałosne....
            • Gość: GOŚĆ Re: do:żal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 21:50
              PATOLOGICZNA RODZINA TO NIE TYLKO RODZINA, W KTÓREJ RODZICE NADUŻYWAJĄ ALKOHOLU, ALE TO PRZEDE WSZYSTKIM RODZINA, W KTÓREJ RODZICE SĄ NIEWYDOLNI WYCHOWAWCZO, NIE POTRAFIĄ DAĆ DOBREGO PRZYKŁADU SWOIM DZIECIOM, NIE PANUJĄ NAD SWOIMI EMOCJAMI I CIĄGLE POD BYLE PRETEKSTEM SIĘ KŁÓCĄ, AWANTURUJĄ, WZYWAJĄ POLICJĘ , PO CZYM I TAK TO FUNKCJONARIUSZ JEST NIEDOBRY, BO CHCIAŁ ICH POGODZIĆ.
              LUDZIE KTÓRZY CHCĄ POMÓC TEJ RODZINIE POSTRZEGANI SĄ ZA WROGÓW. PRAKTYCZNIE Z WIĘKSZOŚCIĄ SPOŁECZEŃSTWA OWA RODZINA JEST SKŁÓCONA - I PO CO?
              PRZECIEŻ I TAK PRAKTYCZNIE TA RODZINA JEST UZALEŻNIONA OD LOKALNEGO SPOŁECZEŃSTWA, BO TO Z PODATKÓW MIESZKAŃCÓW PŁACONE JEST SOCJALNE, PONADTO MIESZKANIE W KTÓRYM MIESZKAJĄ - NA MARGINESIE PRZY SZKOLE (TZW. DOMU NAUCZYCIELA)TEŻ NALEŻY DO GMINY.
              ALE NAJWYGODNIEJ JEST WALCZYĆ O SOCJALNE,O ALIMENTY,O ZASIŁKI WSZELAKIEGO RODZAJU ZANIM PO PROSTU ZACZĄĆ NORMALNIE PRACOWAĆ JAK LUDZIE,A NIE ŻYĆ JAK PASOŻYTY!
              A' PROPOS SŁYSZAŁEM DUŻO O TYM NAUCZYCIELU I Z TEGO CO WIEM, TO NAGRYWAŁ ON NIE DZIECKO,ALE ROZWRZESZCZANYCH RODZICÓW. I PONOĆ DO ŻADNEGO SĄDU NIE POSZEDŁ,TYLKO SAMA POLICJA ZAINTERESOWAŁA SIĘ TĄ SPRAWĄ, ALE NIC Z TEGO NIE WYNIKŁO - TYLKO MEDIA MIAŁY TROCHĘ POŻYWKI.TU NIE MA NIĆ ŻAŁOSNEGO TO SĄ PO PROSTU FAKTY!POZDRAWIAMY MIESZKAŃCY Z ZALESIC I ZNAJOMI Z KABEKSU...
              • Gość: pracowici emeryci Re: do:żal IP: *.Netcominternet.pl 09.08.12, 11:58
                Dziekujemy za komentarze panie Stanisławie. Niech pan popisze troche o sobie. Pozdrawiamy
              • Gość: romek Re: do:żal IP: *.Netcominternet.pl 09.08.12, 12:31
                nie wiem co masz do tej rodziny, ale ja wiem ze u nich głowa rodziny pracuje i zarabia wystarczająco. ąle ja znam jednego pasozyta co jest na emeryturze, dorabia na wysokim stanowisku, dzieciom wyszykował mieszkania za panstwowe pieniądze. I dodatkowo chce wykupić za psie pieniądze cały Dom nauczyciela. Ale co zrobić z mieszkancami tego domu?
              • Gość: Matka Re: do:żal IP: *.Netcominternet.pl 10.08.12, 21:58
                Szanowny Panie Dyrektorze.Może się Pan podpisywać jak Pan chce-mieszkańcy Zalesic,gość. itp. a i tak oboje wiemy że to Pan. Jak juz tak piszemy to ja również napisze dlaczego Pan tak pisze o mojej rodzinie. Za dużo nieprawidłowości widziałam,gdyż tak jak pan powidział mieszkam w budynku szkoły. Nie pozwalam gnębić w szkole swoich dzieci.Moje dzieci nigdy nikomu nie robiły krzywdy i tego samego oczekuję od innych,a od Pana zapewnienia bezpieczeństwa moim dzieciom w szkole,niczego więcej.Moje dzieci nie mają problemów z zachowaniem,nigdy nie miały uwag i nie pozwolę aby ktokolwiek wyrządzał im krzywdę.Cały czas stara się Pan zamiatać wszelkie brudy pod dywan,a że ja się z tym nie zgadzam to trzeba ze mnie zrobić "wariatkę". Jak bym była "patologią" tak jak Pan twierdzi to nie interesowałabym się własnymi dziećmi,a ja że Je bardzo kocham to bronię przed przemocą która jest w szkole a na którą Pan nie zwraca wogóle uwagi.A z żadną "większością społeczeństwa"nie jesteśmy skłóceni. To Pan tak twierdzi,bo problem jedynie jest z Panem jako dyrektorem szkoły.Powiedział Pan że Pan po nocach nie śpi i myśli jak sie zemścić na naszej rodzinie. za co? za to że panu powiedziałam że jakby pan reagował w szkole na znęcanie się kolegów nad moim starszym synem to moze dziecko nie miało by w tym momencie indywidualnego nauczania i nie miałby depresji. Kolejna sprawa. Nie jesteśmy uzależnieni od lokalnego społeczeństwa,a tym bardziej od Pana bo niby dlaczego? To że mieszkam w budynku szkolnym(ale gminnym)to fakt,ale płacę czynsz i to nie mały.Pan mi na to nie daje. Następna sprawa-ALIMENTY. Owszem dzieci otrzymują alimenty od ojca,ale to jest normalne skoro ich nie wychowuje,jest obowiązek alimentacyjny.Takich rzeczy Pan tez nie wie? "Pasożytem" nie jestem. Jak napisałam wcześniej ,Pan mnie nie utrzymuje. Sprawa z nauczycielem. Jednak ma pan niedokładne informacje. Nauczyciel sam skierował sprawę do sądu( za pośrednictwem Dyrekcji Szkoły) i to po mojej interwencji związanej właśnie z nagrywaniem dziecka(telefon z dyktafonem był w pokoju gdzie syn miał lekcje),a mnie akurat na tych lekcjach nie było w domu(więc jak mogł nagrywać rzekomo "rozwrzeszczanych rodziców"). Zreszta dziwne jest to że z żadnym z pozostałych nauczycieli nie było zadnych problemów i lekcje odbywały się normalnie? jak Pan na to odpowie? Jeśli zaś chodzi o sąsiedztwo ,to nade mną mieszka jedynie Pana córka,zięc i Ich maleńki syneczek. i nigdy nie miałam do nich o nic pretensji,oni zreszta tez nigdy nie byli u mnie z żadnymi pretensjami. Niech Pan nie wypisuje że przeszkadza mi płacz dziecka,bo dzieciątka nawet nie słychać a nawet gdyby tak było to są to normalne odgłosy życia i mieszkania. Mam własne dzieci które też płakały i nigdy nie był to dla mnie problem.A ja dzieci uwielbiam. Proszę nie robić ze mnie potwora i wariatki,ażeby ukryć własne zaniedbania. Jeśli dalej będzie Pan pomawiał i nękał mnie i moją rodzinę,to niestety ale spotkamy się w sądzie. Nie pozwolę aby szargał Pan dobre imię mojej rodziny. Pozdrawiam.
                • Gość: gość Re: do:żal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 21:55
                  To już u państwa norma,albo sprawy załatwia się pięściami,albo straszy się sądem-powodzenia!
                  • Gość: Matka Do gościa!!! IP: *.Netcominternet.pl 30.08.12, 13:30
                    Nie pięściami ale sądem.I nie straszy a czyni się to.Prawnie. Nie pozwolę żeby Pan szkalował dłużej moją rodzinę. A Pan robi wszystko bezprawnie przeciwko nam. Bo za dużo Pana brudów widziałam więc jestem niewygodna!A powodzenia to życzę Panu.Pozdrawiam.
                  • Gość: zyczliwy Re: do:żal IP: *.Netcominternet.pl 30.08.12, 22:49
                    Panie S. Kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada.
        • Gość: łowca debili Re: Do angrusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.12, 21:37
          Jeden nauczyciel,który przyszedł po rozum do głowy i zrezygnował z tych zajęć,ale jestem pewna ,że nikt tego nie zniesie dłużej wcześniej czy pózniej wszyscy nauczyciele zrezygnują z tej przyjemności nauczania w takich warunkach-to upokorzenie dla nauczycieli!!
      • Gość: rodzic Re: Groźby i szykany na lekcji . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.12, 13:48
        "Większość nauczycieli traci czas na zadawanie pytań, które mają ujawnić to, czego uczeń nie umie, podczas gdy nauczyciel z prawdziwego zdarzenia stara się za pomocą pytań ujawnić to, co uczeń umie lub czego jest zdolny się nauczyć."
        Przemyśl to nauczycielu z praktyką, który uważa , że sporo jest uczniów - w tym i ociężali umysłowo. I życzę ci żebyś to ty był obciążony umysłowo, tak naprawdę żeby to była kara BOŻA za nasze dzieci i za nas rodziców.

• Gość: gość Re: Groźby i szykany na lekcji . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 21:06
          Nauczyciel z prawdziwego zdarzenia...-człowieku przypatrz się dobrze rodzinie jak krzywdzi dziecko swoje-to rodzina chora,która potrzebuje pomocy i to jak najszybciej,by zapobiec tragedii!!!
          • Gość: zyta do:gościa IP: *.Netcominternet.pl 06.07.12, 11:23
            Amoże rodzina broni dziecka a nie jest chora. A może to ty jestes tym nauczycielem z "prawdziwego zdarzenia". A jak ta rodzina krzywdzi to dziecko,moze powiesz coś więcej...Oj,ludzie,ludzie jaka w Was zawiść!!! Ale widze ze na tym forum sa też osoby obiektywne które nie pisza o tej rodzinie ale o tytuacji która panuje w tamtej szkole i okolicy i nie wyglada to ciekawie....
    • rodz_ic Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi pol... 18.05.12, 19:21
      Gimnazjum w Przyrowie powinno się nazywać Uniwersytet Przyrowski. Wymagania od dzieciaków straszne, średnia ważona to super rozwiązanie ale nie przy takiej kadrze jaka jest obecnie. Jeden z nauczycieli poinformował mnie, że nie może motywować uczni ocenami bo pani dyrektor zaraz bierze na dywanik nauczyciela i pyta dlaczego są takie dobre oceny.
      Statut szkoły nie jest dostępny dla rodziców. W razie wątpliwości lub pytań dyrekcja owszem odwołuje się do statutu, ale rodzic i dziecko nie ma takiej możliwości. Szanowna pani dyrektor po to szkoła posiada stronę internetową, żeby statut był ogólnie dostępny tym bardziej, że sami nauczyciele mają ogromne braki z jego znajomością. Nauczyciel mówił chyba prawdę, bo oglądając oceny mojego dziecka widziałam, że są przedmioty z których były prawie same jedynki i dwójki prawie w całej klasie. Niech kuratorium oświaty przyjrzy się tej sprawie dlaczego jest taka niska średnia ocen w klasach gimnazjum.
      Może ten chłopiec miał za dobre oceny według pani dyrektor i dlatego zrobiła się afera i nauczyciel zaczął biednemu dziecku stawiać za duże wymagania?
      Chciał się może wykazać przed dyrektorką, a żeby nie stracić roboty, to skrzywdził biedne, chore dziecko?
      • Gość: gościu Cuda , cuda ogłaszają w Przyrowie IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.12, 20:19
        Ludzie tam niesamowici.Totalnie się promują.A to proboszcz zły.A to nauczyciel okropny.Widać tam naród zadufany w sobie.I lubi wywlekać wszystkie brudy na zewnątrz.
      • Gość: olek Re: Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 20:58
        człowieku piszesz bzdury!!biedne chore dziecko- to wielka ściema-matka stara się o podwyższenie alimetów,więc ima się wszystkiego by osiągnąć cel!!!
        • Gość: Anka Do Olka IP: *.Netcominternet.pl 06.07.12, 11:10
          Człowieku co ma wspólnego choroba dziecka z alimentami? Ojciec alimenty i tak płacić musi bo sie dziecku zawsze należą. A choroby dziecka napewno nikt nie wymyśla bo tak się nie da. To lekarze stwierdzaja a nie matka. Puknij się w głowę zanim znów napiszesz takie mądrości:(
          • Gość: gość Re: Do Olka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.12, 21:21
            Nie masz człowieku pojęcia jak ta rodzina jest nie szczęśliwa!współczuć tylko nie winnym dzieciom,matka co co najmniej nie zrównoważona psychicznie ojczym jeszcze lepszy-z wszystkimi mają- problem a to ze szkołą a to z byłym mężem a to z nauczycielami a to dyrekcja nie dobra a to sąsiad nie wygodny,bo dziecko płacze-wszyscy się zastanawiają jak to możliwe,że taką rodziną nie zainteresuje się np.kurator,wierzę w to że to tylko kwestia czasu!!tacy ludzie powinni być pod opieką specyjalistów a nie jakiejś lokalnej poradni-kpina!współczuje ludziom,którzy muszą obcować z takimi ludziami,a nie mówiąc już o dzieciach,które chodzą do takiej szkoły!gdzie wpada zchisteryzowana matka albo ojczym na zajęcia albo przerwie,bo dzieci krzyczą -tak dobrze,że jeszcze nie szczela do nich-pozdrawiam rodzine z wyjątkowymi predyspozycjami problemowymi!!
            • Gość: jA Re: Do łowca debili i Gościa IP: *.Netcominternet.pl 06.08.12, 20:38
              Nawet wiem kto te wszystkie dyrdymały wypisuje WSPANIAŁY PAN DYREKTOR ZE SZKOŁY PODSTAWOWEJ który po nocach nie śpi myśląc jak sie zemścic za interwencje w szkole o dzieci. Jak się pan nie sprawdza na stanowisku to przykre. Niech sie pan podpisze otwarcie a nie jako łowca debili albo gośc Trzeba mieć odwagę,żeby kogos pomawiać.A matka problemu psychicznego nie ma,próbuje sie zrobic z niej wariatkę,ale niestety to się nie uda. A pana wnuk nie przeszkadza ze płacze,to maleńkie dzieciatko.Pozdrawiam
              • Gość: GOŚĆ Re: Do łowca debili i Gościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.12, 20:02
                ...życie wraca do normalność!!! wreszcie sprawiedliwości stało się zadość....!!!
                • Gość: MATKA Re: Do łowca debili i Gościa IP: *.Netcominternet.pl 10.09.12, 10:17
                  To nam życie wraca do normalności,wreszcie moje dzieci funkcjonują normalnie. I to nie Panu udało się nas wyrzucić..Oj,co to to to nie. Mam dosyć patrzenia na Pana okradanie szkoły,siedzenie na internecie popijając piwko po godzinach szkolnych w Pana gabinecie Dyrektora, na Pana zaniedbania,ustawiania swojej rodzinki w lokalach"socjalnych"oraz robienie remontów i czerpanie prądu na koszt szkoły a więc jej mieszkańców.TO FAKTY,dawaniu pracy swojej rodzince,a wmawianiu wszystkim że nie ma nic po znajomości.Za dużo widziałam i stałam się dla Pana niewygodna.W szkole daje pan przyzwolenie na bicie dzieci linijką po rękach i to nawet te najmłodsze w "0". I dlatego najłatwiej było robić ze mnie debilkę zeby to nie wyszło na światło dzienne.Ale mam pełno zdjęć i mogę je przedstawić jeżeli bedzie trzeba.Ale jeszcze z Panem nie skończyłam.Za pomawianie mnie i mojej rodziny i tak Pan odpowie.Także dla Pana Panie Dyrektorze,spokój jeszcze nie nadszedł.Pozdrawiam. NIezwykle zadowolona wreszcie matka.
                  • Gość: Gia Re: Do łowca debili i Gościa IP: *.net.stream.pl 11.09.12, 08:46
                    Matko , tomku , romku , zyto, anko itd ... przestan pisac pod roznymi nikami , odrazu widac ze to jedna osoba .
                    • Gość: Matka Re: Do łowca debili i Gościa IP: *.Netcominternet.pl 14.09.12, 10:37
                      Nie,ja zawsze podpisuje się jednym nickiem. Mam odwagę!!! Nie jak inni!!!
    • 7obiektywny Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi pol... 28.09.12, 19:26
      Niestety, oto obraz chorej sytuacji w wiejskich szkołach .W naszym kraju dobrzy, wartościowi nauczyciele nie znajdują pracy a dyrektorami zostaje się po znajomości.Cały ten tekst i komentarze to laurka dla wójta gminy i radnych, którzy tak tańczą, jak on im zagra.Oświata w tej gminie zaczęła umierać za kadencji obecnego wójta i chyba już nic gorszego nie może się tam wydarzyć.Współczuć tylko uczniom i mieszkańcom, ze w dziedzinie oświaty oddalają się od cywilizacji coraz bardziej , smutna rzeczywistość, w tym gorszym wydaniu- zaściankowość i zacofanie.A kiedyś było całkiem dobrze.Gratuluję rodzicom tego dziecka odwagi i wytrwałości, życzę powodzenia w życiu i wyrwijcie się z tamtych chorych układów, niech zostaną wójt, dyrektorzy szkół i ich dzieci,choć lepiej, gdyby stamtąd uciekały.Bo to marazm.
      • Gość: Matka Re: Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi p IP: *.strefa.com 02.10.12, 17:45
        Wyrwalismy sie już stamtad. I nie załujemy wogóle. Wręcz przeciwnie mój najstarszy syn chodzi wreszcie do szkoły,moze normalnie funkcjonowac w społeczeństwie,co tam nie było mozliwe. Dwójka młodszych dzieci ,która tam nie miała takich problemów tez jest bardziej zadowolona z obecnej sytuacji. Ja mam dość szarpania się,zrobiłam to dla moich dzieci,ażeby nie żyły w tym chorym układzie. Tam człowiek z zasadami nie ma zycia.Pozdrawiam 7obiektywnego i dziękuje za wsparcie:)
        • Gość: 10 OBIEKTYWNY Re: Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.12, 21:12
          ALE KOGO TO INTERESUJE?
          • Gość: Matka Re: Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi p IP: *.strefa.com 07.10.12, 21:48
            Pana ,Panie Dyrektorze powinno to zainteresować. Dlatego że wreszcie wychodzi na to jakim Pan jest nieudolnym dyrektorem. Pod Pana nosem mogli się wyżywać na dziecku bo Pan na to przyzwalał. To chyba jasne,że to w Panu jest problem,bo tutaj w szkołach przemocy nie ma,a na wsi jest. Pan sam dzieci szarpie za włosy i Pana podwładni robia to samo. TUTAJ TEGO NIE MA. A TO O CZYMS SWIADCZY. Że to Pan jest tam problemem i niewłaściwą osobą na miejscu dyrektora. Skoro jest Pan na emeryturze to proszę oddać miejsce młodszym. Chyba że czeka Pan na to az Pana córka przejmie to stanowisko,bo przeciez tam liczą się tylko układy. I niech Pan wreszcie ma odwage podpisać sie jako Pan.Jest Pan tchórzem. Rusza Pan wszystkich bo Pan odwagi nie ma. A ja i tak wiem kto pod tym sie kryje. A osób które zna Pan grzeszki jest tam na wsi więcej.Mam nadzieje że wkrótce sie odważą i powiedzą głośno to co o Panu wiedzą i myślą. Tego im życzę.
            • Gość: licho Re: Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi p IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.12, 12:06
              Matka on działał zgodnie z zasadami jakie obowiązują w polskich szkołach.
              Dyrektor zamiata sprawę pod dywan i udaje ,że jej nie ma 1
              W ubiegłym wieku taki przypadek znam aautopsji .
              Moja corka w technikum podpadła nauczycielce od technologii .
              I była w tym moja wina .Z córcią uczyłem się nowego prawa budolwlanego
              chodziła ze ze mną na budowy na
              • Gość: hahaha Re: Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi p IP: *.net.stream.pl 12.11.12, 18:33
                Jaka cisza i spokój teraz na wsi. Nawet psy z budy powychodziły.
                Ty licho a co nas to interesuje, nawet mogłyście taczka jeździć.
                • Gość: Matka Do hahaha IP: *.strefa.com 13.11.12, 18:33
                  Widzę ze Pan dyrektor w swoje urodziny troche wiecej wypił i nabrał znów odwagi na pisanie. Cisza i spokój jest z dala od Pana,nie widzac Pana na co dzień i Pana przekrętów. Niech sie Pan cieszy,my tez jesteśmy szczęśliwi. A ja mam tam tez swoich informatorów,mnie tam tez dalej lubią.
                  • Gość: do haha Re: Do hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 17:41
                    Prawdziwe problemy dopiero przed wami,życie was nauczy prawdziwej przyzwoitości,mieliście sielankę to jej nie docenialiście,ale w sumie to zrozumiałe:kto by chciał mieszkać wśród społeczeństwa,gdzie nie jest się akceptowany...najłatwiej namieszać ze wszystkimi i stulić ogonek i się wyprowadzić.To właściwe miejsce dla takich ludzi...raków to slamsy częstochowskie,w co drugim domu to patologia,alkoholicy,recydywiści,no i oczywiście rodziny psychiczne.Gratuluje wyboru!!!
                    • Gość: TVN Re: Do hahaha IP: *.strefa.com 08.02.13, 19:09
                      A wiec widac panie Dyrektorze że jak pan oczernia tą biedną rodzine to komentarzy nie wolno kasować. A jak tylko ktoś napisze prawdę o Panu to pan nie spi po nocach , zeby tylko te komentarze wykasowac. I tak pan jest alkoholikiem, oszustem i bawidamkiem. I tak pan beknie za te faktury szkolne, bo za te pieniądze mógł pan lepiej kupic dzieciom jakieś zabawki do szkoły a nie robic remonty mieszkania dla córy na szkolne konto. Wstyd i hanba na cała Polske.
    • Gość: ŁOSIEŁ Re: Groźby i szykany na lekcji muzyki. Co zrobi p IP: *.Netcominternet.pl 10.10.12, 22:00
      BLA BLA BLA
      • Gość: Matka Do ŁOSIEŁ IP: *.strefa.com 11.10.12, 14:24
        Naprawde jesteś Osłem nie ŁOSŁEM. Inteligencja nie grzeszysz. Napewno to ktos z kregu Pana Dyrektora. Ktos kto jak zwykle nie ma odwagi sie podpisać. A ja pozdrawiam "szczygę" kimkolwiek jesteś. Wiem że tam jest wiecej osób które to widzą i jak tylko bedą chciały cos z tym zrobić to ja służę swoja pomoca. Ja jestem maga szczęśliwą osoba odkąd tam nie mieszkam. Nie mam żalu do ludzi tam mieszkających,ani do samych nauczycieli. Wiem że kazdy boi sie o własna pracę i dlatego robia co każe Pa Dyrektor S.M. Ja to rozumiem bo teraz ciężko o pracę. Pozdrawiam.
        • Gość: Matka do szczygi IP: *.strefa.com 11.10.12, 22:37
          Czy Ty usunęłaś swój komentarz? A jak tak to dlaczego? Boisz się czegoś? Pozdrawiam
          • Gość: SZCZYGA Re: do MATKI IP: *.Netcominternet.pl 29.10.12, 10:55
            TRZYMAM KCIUKI JAK ZAWSZE
        • Gość: ŁOSIEŁ Re: Do ŁOSIEŁ IP: *.Netcominternet.pl 18.10.12, 14:55
          BLA BLA BLA..
          • Gość: Matka Re: Do ŁOSIEŁ IP: *.strefa.com 18.10.12, 15:30
            Na więcej Cię nie stać?
            • Gość: hip i hop Re: Do ŁOSIEŁ IP: *.net.stream.pl 18.10.12, 22:08
              Łosieł uważaj bo cie kark bez szyi załapie i zagra na flecie.
        • Gość: osiołki Re: Do ŁOSIEŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 17:50
          Co za skrucha nawet nie ma pretensji do nauczycieli...z natury rzeczy to prawdziwy odruch człowieczeństwa!!brawo-jaki postęp w resocjalizacji..jeszcze będą z was ludzie-tylko potrzebujecie więcej czasu by zrozumieć swój problem.
          • Gość: Pomysłowy Dobromir Re: Do ŁOSIEŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 18:01
            Matka, a może procą w dyrektora??to takie teraz modne, a i dzieciak się odstresuje..
            • Gość: matka Re: Do ŁOSIEŁ IP: *.centertel.pl 06.02.13, 19:08
              Ja nie dzialam takimi metodami. Teraz wiem jedno. Na wsi jest klika,reka reke myje,ukrywa swoje brudy i boja sie aby to nie wyszlo na jaw. Dziwne ze w miescie nie ma przemocy... bardzo dziwne
              • Gość: patologia Re: Do ŁOSIEŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 14:56
                Najlepiej namieszać ze wszystkimi, łącznie z biologicznym ojcem i jego partnerką, której się tez oberwało-uciąć ze wszystkimi kontakt-stulić ogonki i się wyprowadzić, ale to dobrze...dla wszystkich. Wielkie wyrazy współczucia dla pańskich dzieci(każe po innym ojcu)kiedyś tak naprawdę was ocenią-kochanych rodziców.
                • Gość: matka do:patologia IP: *.strefa.com 05.04.13, 16:25
                  Gwoli ścisłości. NIe każde dziecko z innym:) I nie stuliłam ogonka,nie uciekłam. A nie ten ojcem który spłodził tylko ten który wychowuje.A co do dzieci to właśnie one docenią.Mam bardzo dobre dzieci.Jestem co tydzień na wsi. Jak taki odważny/a jesteś to przyjdz i powiedz mi to prosto w oczy. Pomawiać na forum łatwo. Pozdrawiam tych wszystkich ODWAŻNYCH poza plecami!!!
            • Gość: do kulturysty Re: Do ŁOSIEŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 14:46
              Wszystko w swoim czasie...jeśli się komuś wydaje, ze tak łatwo zapomina się taką zniewagę: oszczerstwa, podnoszenie ręki na ludzi, którzy nie są niczemu wini, to ktoś jest bardzo w wielkim błędzie-spokojnie jesteśmy cierpli...minęło już trochę czasu =,ale to przyjdzie w najbardziej nie oczekiwanym czasie....!!!będzie to dużo kosztować was!
              • Gość: do pewnego siebie Re: Do ŁOSIEŁ IP: *.strefa.com 05.04.13, 15:20
                nie myślałem,że znajdzie sie jeszcze osoba, która po takim czasie zaczyna poruszać forum. Jeśli jestes taki odwazny to wreszcie pokaz swoja twarz, bo jak narazie to tylko straszysz i nic wiecej. Ja się domyślam kim jestes.....
              • Gość: zdziwiony Re: Do ŁOSIEŁ IP: *.strefa.com 05.04.13, 15:34
                dziwi mnie jedno. Jesli jesteś taki odwazny to dlaczego nie zapukałes do drzwi jak mieszkała ta rodzina tam tyle lat. Na pewno miałes stulony ogonek... Wiec dam ci rade: wracaj do swojej bajki.
              • Gość: matka do:kulturysty IP: *.strefa.com 05.04.13, 16:29
                A co to ma być? GROŻBY???? Wiem Ze te wszystkie oszczerstwa wypisuje jedna i ta sama osoba.Podpisujesz sie tylko inaczej bo jesteś tchórzem.
          • Gość: matka Re: Do ŁOSIEŁ IP: *.centertel.pl 06.02.13, 19:05
            Widze ze Pan Panie Dyrektorze nic nie zrozumial. A szkoda. A to nie skrucha ze nie mam pretensji do nauczycieli. Po prostu to marionetki w panskim cyrku. Wiec jak do nich miec pretensje? Ale na Panu ta krzywda kiedys sie odbije. Pozdrawiam
            • Gość: cudowna mataka Re: Do ŁOSIEŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.13, 15:52
              Czyżby pojawiły się problemy w nowej cudownej szkole?a może w końcu skończyły się żarty!!!
              • Gość: matka Re: Do ŁOSIEŁ IP: 91.240.68.* 27.06.13, 20:08
                Mylisz się. Właśnie w nowej szkole jest bardzo dobrze. Wreszcie normalnie. I dziecko wreszcie jest doceniane.
                • Gość: matka Re: Do ŁOSIEŁ IP: 91.240.68.* 02.07.13, 11:17
                  I jeszcze jedno.A skoro w nowej szkole i otoczeniu jest bardzo dobrze to chyba świadczy to o jednym. Ze to nie ja ani moje dziecko byliśmy tam problemem,prawda? Zastanów sie nad tym zamiast pisać dalej bzdury na nasz temat!!!!
                  • Gość: ziomal Re: Do ŁOSIEŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.13, 18:27
                    ...nie ,nie nie zapomnieliśmy o lasach naszych bohaterów, bacznie sledzimy postępy wychowawcze-owoce pierwsze już są...kurator nagłowie,przyjazne środowisko na codzień(przebite koła w samochodzie,wylany lakier na karoserie...)no a prawdziwe owoce wychowawcze przyjdą za rok,jak młodzienieć pójdzie do szkoły średniej(jak wogóle pójdze)jesteśmy cierpliwi...pozdrawiamy cudowną matkę i naszego kulturyste...!
                    • 0matka Re: Do Ziomala 12.11.13, 18:13
                      Słuchaj nie wiem skąd masz takie swoje newsy że cyt.KURATOR NA GŁOWIE,przebite kola w samochodzie,wylany lakier na karoserię. Żadnych takich sytuacji nie było ,nie ma i nie będzie. Co żal dupę ściska że tu żyjemy spokojnie ,z dala od tej patologii która była na wsi? A mój MŁODZIENIEC nie sprawia żadnych kłopotów wychowawczych i jest najlepszym uczniem w klasie :) Dziwne,prawda? Bo tam był tylko gnojony. A masz racje kimkolwiek jesteś-jestem CUDOWNĄ MATKĄ i ojczym tez jest bardzo dobry. My również pozdrawiamy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka