Gość: MarciN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:16 Dzieci się zagazowywują,aż strach pomyśleć co to będzie jak zaczną jeździć samochodami i LPG do płuc tankować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miki mówić czy nie mówić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:21 o ile o tym nie wiedziało wielu - to teraz wiedza o tym wszyscy. a nie lepiej było przeprowadzic akcje informacyjna wsród rodziców w szkołach? zamiast wywalac duży artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urbanek Re: mówić czy nie mówić IP: *.inds.pl / *.inds.pl 01.02.05, 22:18 No i co powiesz rodzicom jak to se wciagniesz i po 3 minutach wygladasz najbardziej normalnie niz kiedy kolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urbanek Re: Narkotyk z zapalniczki IP: *.inds.pl / *.inds.pl 01.02.05, 22:16 Ty gosciu mi sie cos wydaje ze ty Ronsona nie wciagles?? ( ronson to taki gaz do zapalniczek w cenie 5.50-7.00) wciagnij gaz do zapalniczek i gaz kuchenny to zobaczysz ze ten do zapalniczek to jest nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 15latek Re: Narkotyk z zapalniczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:17 wytlumaczcie jak mozna sie odurzyc gazem do zapalniczek bo nie umiem sobie sam poradzic, kupilem dwa pojemniki ale za cholere nie wiem jak mam osiagnac jazde. Juz taki fajny artykul powstal, to dorzuccie jeszcze instrukcje obslugi, a rodzice i tak sa w cieme bici wiec nigdy sie nie skapna, nie takie numery sie robilo, pozdrawiam wszystkich znudzonych i szukajacych wrazen nastolatkow. Michałek - smyk i zawiadaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morning Calm Re: Narkotyk z zapalniczki IP: 83.16.120.* 01.02.05, 23:58 Hahahaha! Mistrzostwo swiata. Gratuluje. Ja w wieku 14lat to sie odurzalem... pilka nozna, siatkowka, jazda na rowerze, a jak sie udalo kupic piwo to jedno na dwoch i wielkie "łoo!" Wyborcza - zastanowcie sie czasem nad tym co piszecie. Poprzedni post jest pieknie , ironicznie i dobitnie prezentuje o co chodzi. Pozdrawiam J.M.C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nalogowiec :) Re: Narkotyk z zapalniczki IP: 165.91.227.* 02.02.05, 22:58 proponuję zainteresować się jakimś sportem extremalnym, wspinaczka, jaskinie, lotnie, rowerki, cokolwiek... to jest dopiero jazda "stary" a nie jakiś tam gaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierdzioch A czy pierdnięciem tez sie można ućpać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:16 jęli pierdze 3 4 razy dzienie to moge być posondzony o dilerke ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloszard wysmiać policje IP: *.czestochowa.i.tpnet.pl / *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 12:36 przeciez gazowanie jest stare ja takie praktyki widzialem ok 13 lat temu bo dokladnie pamietam ten incydent jak kolega z klasy wydachal gaz, takze policja nic nowego nie odkryla a 2 ze po co w artykule ludziska wypisuja poczym poznac jak faza trwa 2 minuty i to jak sie ktos ostro zbucha , zreszta i tak te obiawy sa nietranie napisane i niepotrzebnie bo rodzic musił by nakryć synka/corke w trakcie cpania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geostar Re: Narkotyk z zapalniczki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 18:26 Zacznijmy od zdelegalizowania papierosów. Poniżej 21 roku życia niech nikt nie kupuje. A po 21 tylko w domu. Tak samo ze stanem nietrzeźwości. Tylko w domu. Każdy pijany na ulicy bez pytania na Izbe +48 w pace +akta +grzywna 2500zeta. Co wy na to? Ktoś by się odważył? Zamiast cackać się z etykietkami na pudełkach papierosów i lipnym przepisem w sklepach monopolowych (że niby sprzedaż tylko od 18 roku życia) wziąć się ostro za ludzi i tyle. Aha i podwoić wyroki dot. narkotyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arn Re: Narkotyk z zapalniczki IP: *.com-czd.jjs.pl 02.02.05, 20:55 ...albo wsadzać na dożywocie za czerwone oczy, niewyraźną mowę albo chwiejny krok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggggg precz@ IP: 212.244.150.* 02.02.05, 23:12 ja proponuje byc bardziej radykalny: za przechodzenie przez ulice amputacja lewej nogi, za ogladanie stron XXX nalezy sterylizowac, no a narkotyki to juz tylko dlugoletnie wiezienie lub kara smierci. a na pierwszego wyznaczam geostara :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do geo Re: Narkotyk z zapalniczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 00:03 i dzieki ludzia takim jak ty w wiezieniach siedza narkomani ...nie dilerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Narkotyk z zapalniczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 01:04 Może od razu zamknijmy się wszyscy w więzieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drug fiend Hle, hle, hle tak sie robilo 15 lat temu... IP: 199.2.128.* 02.02.05, 19:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Narkotyk z zapalniczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:12 Dowcip tak samo durny jak ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brutal Wszyscy w Częstochowie wąchają z zapalniczki IP: 83.233.227.* 02.02.05, 22:04 Co za młoty tam mieszkają niedługo kible zaczną wąchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgierzanin Re: Wszyscy w Częstochowie wąchają z zapalniczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:53 a czemu Wyborcza pisze że częstochowkie nastolatki się odurząją gazem. To w innych miastach nie ma tego problemu. koleś z tego zrobił okalny problem. geniusz. ciekawe, bo podobno w zgierzu z kolei plagą jest alkohol. a ty brutal czytasz te bzdury i myślisz że to tylko w częstochowie. poziom brutalności jest faktycznie odwrotnie proporcjonalny do intreligencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggg a dlaczego gazem IP: 212.244.150.* 02.02.05, 23:07 nie lepiej zeby se chlopaki (dziewczyny) poszly do rumuna i kupily jakis temacik ? poco sie zaraz gazem katowac, bez sensu, widocznie w tej czestochowie cienki jest rynek narkotykow, bo dzieciaki zapalniczki zapodaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Próbujcie własnego gazu :-) tego z tyłu !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 23:18 Żeby w Polsce całkiem fajnie i ostro karać za przestępstwa i narkomanie to potrzeba około 10.000 miejsc w więzieniach a te już są przepełnione . Więc ile trzebaby ich wybudować żeby pomieścić taką liczbę kuracjuszy ?? Też jestem za respektowaniem prawa oraz za wsadzaniem :-) .....Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Narkotyk z zapalniczki IP: *.server.ntli.net 02.02.05, 23:30 tak to sie dzieje jak spoleczenstwa nie stac na markowe narkotyki - polecam wyjazd do Anglii, gdzie mozna sprobowac naprawde porzadnych rzeczy a nie jakiegos gowna po ktorym sie ma tylko wymioty; --- a w krakowskiej policji bandytyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Narkotyk z zapalniczki IP: *.net-82-216-192.issy2.rev.numericable.fr 03.02.05, 00:01 co to tak nagle po Oswiecimiu tyle gadania o gazie wara od zydow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokladnie tak gaz gaz to buchalo sie 13-15 lat temu a gazeta .... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.02.05, 00:31 szuka taniej sensacij jak z tymi magnesami ktore tez sa stare poprostu z gazety zrobil sie brukowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: gaz to buchalo sie 13-15 lat temu a gazeta .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 01:16 z jakimi magnesami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truten Re: Narkotyk z zapalniczki IP: 69.110.228.* 03.02.05, 04:33 ja mam autko na gaz czy to znaczy ze tez wacham? Odpowiedz Link Zgłoś