Dodaj do ulubionych

Szkoły policealne

IP: *.play-internet.pl 05.06.12, 11:07
hejka, mam problem co do wyboru szkoły policealnej. Chciałbym zdobyc kwalifikacje w kierunku BHP. Mozecie cos doradzic????
Obserwuj wątek
    • Gość: mateoo Re: Szkoły policealne IP: *.play-internet.pl 05.06.12, 14:10
      Slyszałem o Centrum edukacji Siódemka w sosnowcu, tam znajduje sie BHP. szkola za darmo a i kierunek spoko wiec warto tam isc. ja tez mam zamiar tam isc na BHP
      • Gość: awangarda Re: Szkoły policealne Ce siódemka IP: *.play-internet.pl 05.06.12, 15:17
        szkoła spoko. chodzę do siódemki na BHP. Ponieważ zajęcia są w weekendy nie koliduje mi to ze studiami. Taka szkola fajny pomysl mozna w ten sposb zdobyc dodatkowe kwalifikacje...
      • Gość: tadzikk Re: Szkoły policealne IP: *.play-internet.pl 06.06.12, 12:40
        siemka, centrum Edukacji Siódemka? spoko polecam, wszystkie kierunki za free i nie ma żadnych ukrytych Oplat!
        • Gość: a Re: Szkoły policealne IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.12, 20:12
          wszyscy macie neta z play ciekawe...
          reklama reklama reklama

ja polecam progres, zajecia sa w V LO w DG
          • Gość: Flak Re: Szkoły policealne IP: *.play-internet.pl 06.06.12, 22:44
            "siódemka" ? odradzam odradzam i jeszcze raz odradzam, poziom żenująco niski, wykładowcy przychodzą na zajęcia jak za karę, jakieś ukryte opłaty, chamsto syf smród głód i ubóstwo. Odradzam!
            • Gość: amigos Re: Szkoły policealne "Siódemka" IP: *.play-internet.pl 12.06.12, 10:48
              Ja tam do siodemki nic nie mam, chodze do niej wiec nie wiem co ktos w niej widzi złego? Dla mnie godna polecenia!!
            • Gość: Elizabet Re: Szkoły policealne IP: *.play-internet.pl 04.01.13, 16:00
              Co ty laska dupisz za przeproszeniem?Jakie ukryte opłaty? 1,5 roku tam chodzę i za nic nie zapłaciłam a do tego przy zapisie dostałam pendriva.Nie pomieszały Ci się szkoły przypadkiem?
    • Gość: Edzia Re: Szkoły policealne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.12, 16:19
      z tego co wiem w Siódemce jest na koniec egzamin zawodowy na technika i do tego mamy kwalifikacje Zarządzanie bezpieczeństwem w środowisku pracy przynajmniej tak mi piszę na ulotce, którą dostałam w sekretariacie
      • Gość: bastek Re: Szkoły policealne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 13:00
        Ja chodzę do Omegi w Sosnowcu na BHP i mogę polecić. Ciekawe zajęcia, fajni wykładowcy i nie ma żadnych opłat. Dojeżdzam z Dąbrowy, ale zajęcia są w samym centrum, więc z dojazdem tez nie ma problemu.
    • kala_123 Re: Szkoły policealne 16.08.12, 16:27
      a ja polecam Ci technika BHP w omedze. szkoła jest całkowicie za darmo i trwa tylko 1,5 roku. Do tego mają nie tylko zajęcia teoretyczne ale i praktyczne. ja bede wlasnie zaczynala 2 semestr i jestem bardzo zadowolona:)
      • Gość: haterliker Re: Szkoły policealne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 09:25
        A jest Omega w Gliwicach? Bo z Siódemką mam złe doświadczenia. I czy można robić dalsze semestry? Bo ja mam zrobiony I semestr BHP i chciałem kontynuować, ale na pewno nie w Siódemce.
        • Gość: wszystkowiem Re: Szkoły policealne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 09:29
          chyba od tego roku jest w gliwicahc, ale to musisz sprawdzić. mysle, że nie będzie problemu, aby robić dalej tego BHP - ja zaczęłam LO w Profesji, ale nie chciałam już tam chodzić i teraz bedę robiła resztę w innej szkole. Siostra uczyła sie w Omega i była zadowolona - kosmetykę robiła.
        • Gość: kkk Re: Szkoły policealne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.13, 11:55
          Ja właśnie skończyłam I semestr weterynarii w Omedze w Sosnowcu i jest superrrrr! Polecam :)
      • Gość: Elizabet Re: Szkoły policealne IP: *.play-internet.pl 04.01.13, 15:56
        Hej ja chodzę do siódemki w Gliwicach a właściwie to już kończę.Zapisałam się pod namowa koleżanki i nie żałuję.Nie mam pojęcia co Wam się w tej szkole nie podoba.Gorąco polecam siódemke w Gliwicach!
      • Gość: Adam77 Re: Szkoły policealne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.13, 10:41
        Ja chodzę do Omegi w Gliwicach na kierunek technik weterynarii. Jestem bardzo zadowolony z nauki w tej szkole. kierunek bezpłatny i uzyskam tytuł technika po dwóch latach, zostało mi tylko 1,5 roku ;)
        Jeśli ktoś jest z Gliwic to serdecznie polecam tą szkołę.
        • Gość: zara Re: Szkoły policealne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.13, 11:33
          Ja też chodzę do Omegi, ale w Sosnowcu na florystę. Polecam wszystkim, zajęcia bardzo fajne i najważniejsze że za darmo :)
    • Gość: jula Re: Szkoły policealne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.13, 10:48
      też polecam Omegę w Gliwicach. Szkoła bezpłatna, dużo kierunków. Technika możesz zrobić już w 1,5 roku - właśnie zapisałam się tam na bhp. Znajoma jest na weterynarii i jest bardzo zadowolona. Zapowiada się ciekawie ;)
      • Gość: Leszek Szkoły policealne Centrum Edukacji siódemka IP: *.play-internet.pl 08.01.13, 14:22
        Chodzę do siódemeczki w Gliwicach na informatykę.Polecam wszystkim!
      • Gość: Marta Re: Szkoły policealne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.14, 15:47
        Ja chodzę w Sosnowcu do Omegi:) polecam!
    • Gość: Sonia Re: Szkoły policealne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.14, 15:45
      Hej, ja chodzę do szkoły Omega w Sosnowcu i jestem zadowolona:) wcześniej zapisałam się do szkoły Żak, ale szczerze mówiąc nie spełniała moich oczekiwań...wszystko było na odczepnego załatwiane;/
      • Gość: Jana Re: Szkoły policealne IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 27.07.14, 16:39
        A czy chodzą do 7ki ''wcześnie urodzone'' tj. 50+? Pozdrawiam ta wcześnie urodzona
      • goska_sc Re: Szkoły policealne 06.03.15, 13:12
        Cześć, jeśli mam polecić dobrą szkołę policealną to wybieram Omegę. Mają w ofercie duży wybór kierunków bezpłatnych a zajęcia odbywają się w trybie zaocznym co ułatwia sprawę osobom pracującym :)
        • Gość: Zdegustowany Re: Szkoły policealne IP: *.play-internet.pl 28.06.15, 19:38
          Pozytywne opinie o tej szkole to wpisy pracownikow. Ta szkola to ściema, słuchacze to figuranci wpisani do dziennika żeby zarzad dostał panstwowął dotacji, chyba ściga ich już prokurator lub abw a NIK chyba juz ich odwiedzil. Juz trzeci raz zmieniaja nazwe szkoly, teraz to Delta, numery telefonów też zmieniają i czesto to jakies dziwne fikcyjne ( "numer nie istnieje" ) Kadra wymienia sie bez końca, dyrektorzy szkoły odchodzą z dnia na dzien bo boją się tam pracować. Mi obiecali przepisanie ocen z pierwszego semestru technika BHP bo mam te same przedmioty na kierunku technik informatyk ( przenioslem sie na drugi semestr bo po bhp nie ma pracy ) i zostalem na lodzie bo nie chcą uznać mi ocen z tych przedmiotow , uwazajcie na tą szkołe, ja jestem wk. . . .
    • goska_sc Re: Szkoły policealne 24.03.15, 09:15
      Hejka :) w Sosnowcu w szkole omega jest kierunek BHP. Z tego co wiem nauka trwa tylko 1,5 roku i jest bezpłatny.
      • Gość: kasia! Re: Szkoły policealne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.15, 09:25
        Też polecam Omegę, jestem w Katowicach na administracji, bardzo fajni nauczyciele, wszystko za darmo, panie w sekretariacie zawsze pomocne :)
    • goska_sc Re: Szkoły policealne 27.03.15, 10:36
      Wybierz kierunek BHP w szkole Omega. Nauka prowadzona jest w trybie zaocznym co 2 tyg, brak kosztów ponieważ kierunek jest bezpłatny i trwa tylko 3 semestry. :)
    • Gość: gość Re: Szkoły policealne IP: *.static.ip.netia.com.pl 09.02.16, 09:51
      hej, ja sie uczylam w Perspektywie w Dąbrowie Górniczej i uwazam, ze warto. Nie jest trudno z zaliczeniami i nauczyciele są na prawdę spoko, mają podejście do człowieka, a nie tylko uczą.
    • kasia.asia90 Re: Szkoły policealne 07.04.16, 15:17
      Szkoła Policealna Perspektywa. Ja osobiście polecam, ukończyłam tę szkołę i pomogli mi nawet znaleźć pracę. Mają taką promocję, że najlepszym słuchaczom pomagają znaleźć zatrudnienie.
    • xkwiatuszek123 Re: Szkoły policealne 07.07.16, 13:45
      Hej , polecam Ci szkołę policealną Wektor . Fajna i miła atmosfera, darmowa dobra kawa na zjazdach i dobre przekazywanie wiedzy przez nauczycieli. 2 lata a kierunki naprawde fajne i bezpłatne, a co najważniejsze nie jest wymagana matura.
    • gniesia90 Re: Szkoły policealne 19.07.16, 16:03
      w szkole delta jest prowadzony taki kierunek, możesz go zrobić już w 1,5 roku, oddziały mają na pewno w bytomiu i wrocławiu. słyszałam, ze jest tak fajnie, znajomi są zadowoleni, wszystko masz za darmo, zajecia tylko w weekendy. czego chciec wiecej :)
    • Gość: procivitas Re: Szkoły policealne IP: 81.6.133.* 29.11.16, 15:56
      Nie ma nas jeszcze w Twoim mieście, ale możemy udzielić pewnych rad. Przy wyborze szkoły policealnej zwracajcie uwagę na to kto uczy (dobrze, jeżeli są to osoby pracujące w zawodzie, którego uczą), w jaki sposób informowani będziecie o planach zajęć (czy na przykład plan się co chwila nie zmienia) oraz najważniejsze: czytajcie umowy (niektóre placówki stosują niebezpieczne zapisy - kary finansowe i ukryte opłaty). I pamiętajcie: to, że kierunek jest za darmo, nie znaczy, że nie możecie wymagać profesjonalizmu i jakości! :) Powodzenia w dokonywaniu wyboru - Centrum Edukacji "Pro Civitas" procivitas.edu.pl/
    • artoabc Re: Szkoły policealne 27.09.20, 11:47
      Cosinus jest moim zdaniem dobrym wyborem, ze względu na podejście nauczycieli i atmosferę, do tego szkoła jest za darmo, dobrze wspominam tą szkołę.
    • nataliaka Re: Szkoły policealne 04.01.21, 11:36
      Ja polecam cosinusa, szkoła jest za darmo i mają technika bhp który trwa półtora roku :D
    • kamiamiila123 Re: Szkoły policealne 23.03.21, 11:55
      Też polecam Cosinus, szybko i za darmo :)
    • joanisia Re: Szkoły policealne 23.05.21, 18:09
      polecam cosinusa, wiem, że tam można zrobić ten keirunek za darmo
    • patrycjab2609 Re: Szkoły policealne 16.06.21, 11:15
      Polecam szkołę cosinus, szkoła jest bezpłatna co jest ważne, zajęcia odbywają się w formie zaocznej co daje możliwość połączenia nauki i zdobywaniu zawodu z pracą, po zdobyciu wykształcenia średniego oraz matury można rozpocząć naukę w szkole policealnej cosinus,jest szeroki wybór kierunków tj kosmetyka( 2 lata), opiekun medyczny (1,5 roku), administracja (2 lata), archiwista (2 lata), we wrześniu otwierają się kolejne nowe kierunki ,między innymi asystentka stomatologiczna, higienistka stomatologiczna, opiekunka dziecięca, podolog, także myśle że każdy znajdzie coś dla siebie 🙂 nauczyciele również przesympatyczni i bezkonfliktowi, co więcej szkoła nie ma ograniczeń wiekowych
    • patrycjab2609 Re: Szkoły policealne 16.06.21, 11:33
      Polecam szkołę cosinus, szkoła jest bezpłatna co jest ważne, zajęcia odbywają się w formie zaocznej co daje możliwość połączenia nauki i zdobywaniu zawodu z pracą, po zdobyciu wykształcenia średniego oraz matury można rozpocząć naukę w szkole policealnej cosinus,jest szeroki wybór kierunków tj BHP (1 rok) kosmetyka( 2 lata), opiekun medyczny (1,5 roku), administracja (2 lata), archiwista (2 lata), we wrześniu otwierają się kolejne nowe kierunki ,między innymi asystentka stomatologiczna, higienistka stomatologiczna, opiekunka dziecięca, podolog, także myśle że każdy znajdzie coś dla siebie 🙂 nauczyciele również przesympatyczni i bezkonfliktowi, co więcej szkoła nie ma ograniczeń wiekowych
    • oleoleg Re: Szkoły policealne 10.07.21, 08:59
      również mogę doradzić cosinusa, dobry wybór kierunków i wszystkie do zrobienia za darmo, w moim przypadku również doskonali nauczyciele i ogólna atmosfera
    • pitrokatka Re: Szkoły policealne 19.07.21, 09:22
      warto ogarnąć cosinusa, zwłaszcza, że można tam zrobić ten kierunek za darmo
    • avaczeska Re: Szkoły policealne 27.07.21, 09:16
      totalnie cosinus, szkoła jest darmowa i uważam, że nauka naprawdę w porządku : D
    • sylwkaja Re: Szkoły policealne 13.12.21, 14:19
      warto pójsć tak, żeby nie podpisywać żadnej umowy ani nic dlatego tyż polecam cosinusa
    • kacpr_0909 Re: Szkoły policealne 19.04.22, 12:41
      Ja polecam BHP w Cosinusie, 1,5 roku nauki i zajęcia są co dwa tygodnie. Bardzo dużo zajęć praktycznych, trzeba odbyć praktyki zawodowe ale w razie czego szkoła pomaga i może pokierować do jakiegoś miejsca. Nie ma czesnego i kar i mają bardzo fajną kadrę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka