Gość: BEA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 11:09 proszę o opinię na temat neostrady tp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: muki Re: NEOSTRADA TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 13:02 ja korzystam od 4 miesiecy. mam najnizszy pakiet tzn 128kbit/s to daje maksymalna predkosc pobierania 16kb/s. ogolnie jestem zadowolony chociaz przydaloby sie cos szybszego, raczej nie zdazaly sie jakies powazaniejsze awarie i nieporozumienia. jak dobrze pamietam to moze raz nie bylo internetu przez pol dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: NEOSTRADA TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 13:30 a ja mam 640 i szybko chodzi, nie mam ograniczen i to jest plus. jedyne co mi nie odpowiada to cena - jest za wysoka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: NEOSTRADA TP IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.02.05, 14:53 Cena jaka by nie byla zawsze bedzie za wysoka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryg Re: NEOSTRADA TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 19:30 Generalnie nie ma zastrzeżeń do funkcjonowania tej usługi. Tylko jak zwykle dla nas Polaków-cena. Cena która za miesiąc wzrośnie jeszcze bardziej. Dzięki ci Unio Europejska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalski Re: NEOSTRADA TP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:39 Cena najniższego pakietu nie powinna przekroczyć 30zł a to co teraz będzie to rozbój w biały dzień. W końcu musimy zrzócić się dla F.T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malediwy Re: NEOSTRADA TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 23:02 Mam najniższy pakiet. Neo chodzi bez zarzutu. mam limit 7 GB ale i tak go nie wykorzystuje więc nie ma problemu. Unii Europejskiej nie mamy za co dziękować. W krajach UE ceny za internet są dużo niższe niż w Polsce a zarobki większe... Przestańmy za nasz narodowy bałągan obwiniać UE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ses Re: NEOSTRADA TP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 10:12 > Przestańmy za nasz narodowy bałągan obwiniać UE!!! nie bądź lizusem UE!!!!!!!!!!!!!!!! albo pocałuj dygnitarzy UE w dup* to otrzeźwiejesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: NEOSTRADA TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:45 ja mam 640 bez limitu i gdybym miala jakis limit to chyba pierwszego dnia miesiaca bym go wykorzystala... :) tylko na cena .... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: NEOSTRADA TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 00:40 A JA MAM ZASTRZERZENIE DO NEO W PODSTAWOWEJ WERSJI SCIAGNALEM PONAD 7 GIGA W 2 TYGODNIE I OBCIETO MI TRANSFER NA NIECALE 2kb/s TERAZ PYTAM SIE DLACZEGO W UMOWIE NIE MA ANIE SLOWEM WSPOMNIANEGO LIMITU TRANSFERU? JESLI KTOS Z TPSA TO CZYTA TO PROSZE O ODPOWIEDZ NA ADRES klasi@o2.pl Z G ORY DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjjjjj Re: NEOSTRADA TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 13:30 jest fajna ale czekalem miesiac to bylo straszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: NEOSTRADA TP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 14:56 A czy mógłby ktoś napisać jakie są ceny przy pakiecie podstawowym, bez ograniczeń itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malediwy Re: NEOSTRADA TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:57 Ja mam najniższy pakiet i jestem bardzo zadowolony. Prędkość wystarczająca na przeglądanie www. Do ściągania plików przydałaby się większa ale nie jest najgorzej. Płacę 59 zł za miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: NEOSTRADA TP IP: *.org / *.cn.com.pl 28.02.05, 19:22 Korekta placiles 59 zl, od jutra 59 + vat. Odpowiedz Link Zgłoś