Dodaj do ulubionych

NEOSTRADA TP

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 11:09
proszę o opinię na temat neostrady tp
Obserwuj wątek
    • Gość: muki Re: NEOSTRADA TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 13:02
      ja korzystam od 4 miesiecy. mam najnizszy pakiet tzn 128kbit/s to daje maksymalna predkosc pobierania 16kb/s. ogolnie jestem zadowolony chociaz przydaloby sie cos szybszego, raczej nie zdazaly sie jakies powazaniejsze awarie i nieporozumienia. jak dobrze pamietam to moze raz nie bylo internetu przez pol dnia.
    • Gość: ja Re: NEOSTRADA TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 13:30
      a ja mam 640 i szybko chodzi, nie mam ograniczen i to jest plus.
      jedyne co mi nie odpowiada to cena - jest za wysoka!!!!
      • Gość: konrad Re: NEOSTRADA TP IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.02.05, 14:53
        Cena jaka by nie byla zawsze bedzie za wysoka.
        • Gość: bryg Re: NEOSTRADA TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 19:30
          Generalnie nie ma zastrzeżeń do funkcjonowania tej usługi. Tylko jak zwykle dla
          nas Polaków-cena. Cena która za miesiąc wzrośnie jeszcze bardziej. Dzięki ci
          Unio Europejska!
          • Gość: kowalski Re: NEOSTRADA TP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:39
            Cena najniższego pakietu nie powinna przekroczyć 30zł a to co teraz będzie to
            rozbój w biały dzień. W końcu musimy zrzócić się dla F.T.
            • Gość: Malediwy Re: NEOSTRADA TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 23:02
              Mam najniższy pakiet. Neo chodzi bez zarzutu. mam limit 7 GB ale i tak go nie
              wykorzystuje więc nie ma problemu.
              Unii Europejskiej nie mamy za co dziękować. W krajach UE ceny za internet są
              dużo niższe niż w Polsce a zarobki większe... Przestańmy za nasz narodowy
              bałągan obwiniać UE!!!
              • Gość: ses Re: NEOSTRADA TP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 10:12
                > Przestańmy za nasz narodowy bałągan obwiniać UE!!!

nie bądź lizusem UE!!!!!!!!!!!!!!!!
                albo pocałuj dygnitarzy UE w dup* to otrzeźwiejesz
    • Gość: ja Re: NEOSTRADA TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:45
      ja mam 640 bez limitu i gdybym miala jakis limit to chyba pierwszego dnia
      miesiaca bym go wykorzystala... :) tylko na cena .... :/
    • Gość: xxx Re: NEOSTRADA TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 00:40
      A JA MAM ZASTRZERZENIE DO NEO W PODSTAWOWEJ WERSJI SCIAGNALEM PONAD 7 GIGA W 2
      TYGODNIE I OBCIETO MI TRANSFER NA NIECALE 2kb/s TERAZ PYTAM SIE DLACZEGO W
      UMOWIE NIE MA ANIE SLOWEM WSPOMNIANEGO LIMITU TRANSFERU? JESLI KTOS Z TPSA TO
      CZYTA TO PROSZE O ODPOWIEDZ NA ADRES klasi@o2.pl Z G ORY DZIEKI
    • Gość: jjjjjjj Re: NEOSTRADA TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 13:30
      jest fajna ale czekalem miesiac to bylo straszne
      • Gość: Zainteresowany Re: NEOSTRADA TP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 14:56
        A czy mógłby ktoś napisać jakie są ceny przy pakiecie podstawowym, bez
        ograniczeń itd.
        • Gość: malediwy Re: NEOSTRADA TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:57
          Ja mam najniższy pakiet i jestem bardzo zadowolony. Prędkość wystarczająca na
          przeglądanie www. Do ściągania plików przydałaby się większa ale nie jest
          najgorzej. Płacę 59 zł za miesiąc.
          • Gość: lesio Re: NEOSTRADA TP IP: *.org / *.cn.com.pl 28.02.05, 19:22
            Korekta placiles 59 zl, od jutra 59 + vat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka