mar_p 12.06.05, 16:34 Witam, Możecie mi polecić jakis nocleg w Waszym mieście? Szukam pokoju dwuosobowego z łazienką do 150 zł. Dzięki i pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonski_wyjgwajzer Re: Nocleg w Chorzowie 12.06.05, 16:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=324&w=23267061 Odpowiedz Link Zgłoś
palec1 Re: Nocleg w Chorzowie 12.06.05, 16:47 "Grand Hotel Oppavsky" Pozdrów ode mnie pana Redena..... Odpowiedz Link Zgłoś
gosik12 Re: Nocleg w Chorzowie 12.06.05, 17:01 Mogę podać nr telefonu na wynajem pokojów na ul. Wolności, nie wiem jakie tam maja ceny, jesli cię to interesuje to napisz na priv. Wiem tylko że to pokoje z łazienkami i mają dobry standart. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Re: Nocleg w Chorzowie 12.06.05, 17:09 Juz raz pisalas: -------------------------------------------------------------------------------- Napewno na ulicy Wolności można wynająć pokoje gościnne z łazienką i z tego co widzialam na zdjęciach reklamowych to kuchnia też jest. Mam numery telefonów ale dziś nie udało mi się dodzwonić, aby zapytać o ceny, >>> jak się dowiem, to napiszę. <<< Pozdrawiam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=324&w=23267061&v=2&s=0 -------------------------------------------------------------------------------- Ale nie podalas. Szkoda. Dlaczego tak tajemniczo, ekskluzywnie, ze na privat ? A jesli privat = mus, to tez poprosze. Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Nocleg w Chorzowie 12.06.05, 17:15 Serdeczne pozdrowienia od Urzedu Skarbowego :) (?) A jo tysz czekom, czekom, czekom no i tysz POPROSZA. Merci beaucoup! Odpowiedz Link Zgłoś
gosik12 Re: Nocleg w Chorzowie 12.06.05, 17:19 amoremio napisała: > Serdeczne pozdrowienia od Urzedu Skarbowego :) (?) > > A jo tysz czekom, czekom, czekom > no i tysz POPROSZA. Merci beaucoup! Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Nocleg w Chorzowie 12.06.05, 17:27 Czy Gosik jest informcją miejską Chorzowa? Odpowiedz Link Zgłoś
gosik12 Re: Nocleg w Chorzowie 12.06.05, 17:23 amoremio napisała: > Serdeczne pozdrowienia od Urzedu Skarbowego :) (?) > > A jo tysz czekom, czekom, czekom > no i tysz POPROSZA. Merci beaucoup! No wiesz amoremio, nie musza sie bac urzędu skarbowego, bo telefon spisałam z reklamy, prosiłeś o jakieś namiary to ci tylko napisałam, że cos takiego funkconuje, na drugi raz poprostu nie bede sie przejmowac takimi prośbami. Dzwonilam tam pare razy, ale niestety bez skutku i tyle. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
gosik12 Re: Nocleg w Chorzowie 12.06.05, 17:19 wilhelm4 napisał: > Juz raz pisalas: > > ------------------------------------------------------------------------------ - > - > Napewno na ulicy Wolności można wynająć pokoje gościnne z łazienką i z tego co > widzialam na zdjęciach reklamowych to kuchnia też jest. Mam numery telefonów > ale dziś nie udało mi się dodzwonić, aby zapytać o ceny, > > >>> jak się dowiem, to napiszę. <<< > > Pozdrawiam > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=324&w=23267061&v=2&s=0 > ------------------------------------------------------------------------------ - > - > Ale nie podalas. > > > Szkoda. > Dlaczego tak tajemniczo, ekskluzywnie, ze na privat ? > A jesli privat = mus, to tez poprosze. Nie podałam nr telefonu ponieważ zaraz znowu ktoś sie przyczepi i będzie miał pretensje, że podałam, albo, że reklama,albo jeszcze co innego, ktos pytal to odpowiedzialam, >>> jak się dowiem, to napiszę. <<< nie podałam bo sie nie dowiedziałam, i naprawde niepotrzebny jest ten atak. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Nocleg w Chorzowie 12.06.05, 17:32 Hallo Gosik. To NIE BYL i nie mial byc zaden "atak". Przepraszam jesli musze. Sorrrrrrrrry. Lubie Cie...... Odpowiedz Link Zgłoś
gosik12 Re: Nocleg w Chorzowie 13.06.05, 12:09 Amoremio specjalnie dla ciebie postarałam się poinformowac jeszcze raz, okazuje się, że firma ktora wynajmuje te pokoje nazywa się Gościnieć Chorzowski i mają swoją stronę internetową www.gosciniec-chorzowski.pl/o_gosc.php Tam już znajdziesz wszystkie informacje. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
kutz.kazimierz Re: Nocleg w Chorzowie 12.06.05, 17:34 To moze ja tez poprosze. Z góry dziekuje! K.Kutz Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Nocleg w Chorzowie 12.06.05, 17:36 kutz.kazimierz napisał: > To moze ja tez poprosze. > Z góry dziekuje! > K.Kutz To są pokoje bez śniadania,a ciężko o "dobre towarzystwo". Odpowiedz Link Zgłoś
kutz.kazimierz Re: Nocleg w Chorzowie 12.06.05, 17:49 Nie ma problema. Robie...mam...diete (senat) :) Klaniam sie Kazimierz Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Nocleg w Chorzowie 12.06.05, 17:50 kutz.kazimierz napisał: > Nie ma problema. > > Robie...mam...diete a ile kilo? (senat) > > :) > > Klaniam sie > Kazimierz Odpowiedz Link Zgłoś
kutz.kazimierz Re: Nocleg w Chorzowie 12.06.05, 20:12 Ostatnio spacerowalem po Warszawie (nogami) i machalem do kamer (rekami). Taki ruch na swiezym powietrzu dobrze robi (choc warszawskim, niestety). Chyba pokazywali w telewizji. Bylem odwazny, to stracilem troche na wadze. Bylo troche emocjonalnie, ale b.ciekawie....... Odpowiedz Link Zgłoś
mar_p Re: Nocleg w Chorzowie 12.06.05, 18:12 Fajnie, ze tyle postów napisaliście i dyskutujecie nt starego wątku, ale może ktoś z Was zna jakis hotelik czy pensjonat i może mi podac jakies namiary? Pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
gosik12 Re: Nocleg w Chorzowie 12.06.05, 18:17 mar_p napisał: > Fajnie, ze tyle postów napisaliście i dyskutujecie nt starego wątku, ale może > ktoś z Was zna jakis hotelik czy pensjonat i może mi podac jakies namiary? > > Pozdrawiam > Marcin Może to cie zinteresuje choragiew-slaska.org/czuwaj/skaut Odpowiedz Link Zgłoś
mar_p Re: Nocleg w Chorzowie 12.06.05, 18:23 Dzięki, To już cos jest:) Czy to jest daleko od stadionu śląskiego i od centrum? dzięki m Odpowiedz Link Zgłoś
gosik12 Re: Nocleg w Chorzowie 12.06.05, 18:30 Nie, akurat ośrodek hacerski w którym znajduje się hotel jest parę kroków od stadionu, a do centrum też jest niedaleko Odpowiedz Link Zgłoś
palec1 Re: Nocleg w Chorzowie 12.06.05, 20:15 Jakbys uwaznie przeczytal ten "stary wontek", to bys juz mial tez cos konkretnego: Chorzów-Batory. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_p Re: Nocleg w Chorzowie 12.06.05, 22:54 Przeczytałem ważnie stary wątek, Jeśli myślisz o adresie www.hotelbatory.prv.pl to zapraszam na tą stronę Chyba trochę"wontek" zgubiłeś:) Pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Nocleg w Chorzowie 12.06.05, 23:06 mar_p napisał: > Przeczytałem ważnie stary wątek, > Jeśli myślisz o adresie www.hotelbatory.prv.pl to zapraszam na tą stronę > > Chyba trochę"wontek" zgubiłeś:) > > Pozdrawiam > Marcin Jest to pytanie do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
palec1 Re: Nocleg w Chorzowie 13.06.05, 09:36 Nie otwiera sie ? Hotel nie wystarczajaco dobry ? "wontek" - przypomnienie: Chorzów - jeszcze! - lezy na G.Slonsku. pzdr palec1 Odpowiedz Link Zgłoś
mar_p Re: Nocleg w Chorzowie 13.06.05, 19:53 Nie otwiera sie ? No właśnie "wontek" - przypomnienie: Chorzów - jeszcze! - lezy na G.Slonsku. A to co innego, nie pomyślałem o tym, sorry:) Pozdrawiam m Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Hotel Batory - strona 14.06.05, 00:20 www.eholiday.pl/noclegi/%B6l%B1skie/Chorz%F3w/Hotel_Batory/311 Hotel Batory - noclegi Chorzów - nocleg w Chorzowie - eholiday.pl hotelbatory.of.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
fyrlok Re: Nocleg w Chorzowie 12.06.05, 20:19 www.us.edu.pl/uniwersytet/jednostki/obiekty/tekst/hotele_akademiki.php Odpowiedz Link Zgłoś