Dodaj do ulubionych

nowe radio w częstochowie

09.06.05, 20:39
Cześć!
Czy są może chętni do prowadzenia internetowego radia dla częstochowy???Mile
widziane doświadczenie...Chętni prosze pisać na maila : raissner@gazeta.pl
Serwer,domena wszystko juz jest...
Obserwuj wątek
    • raissner Re: nowe radio w częstochowie 09.06.05, 20:43
      zapomniałem dodać że potrzebna tez osoba potrafiąca zbudować stronę(sensowną)-
      serwer www też jest
      • Gość: Szczęki Re: nowe radio w częstochowie IP: *.inds.pl / *.inds.pl 09.06.05, 22:14
        To radio będzie prowadzone z osobistych komputerów ? - jak tak to jaką
        przepustowość łącza musi mieć prowadzący.
        Jak nie to skąd będzie się wszystko wysyłało.

Jest to praca dla przyjemności czy jakaś nutka komercji się tu kryje.

Możesz podać więcej informacji i szczegółów.

Jestem chętny do współpracy, chodź nie mam praktyki w radiu i nie robię
        przepięknych stron - przykład: www.reggae.czestochowa.art.pl
        • Gość: Raissner Re: nowe radio w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 12:36
          Oczywiście że z domowych komputerów,cała transmisja za pomocą technologii
          schoutcast,z użyciem mp3pro.Co do łącza, oczywiście jak najlepsze,preferuję
          DSLa bądz neostradę z wyższych opcji(min 512kb/s)Co do stronki.....fajna ,masz
          talent.Pisz na maila :alien_fred@tlen.pl
          • Gość: Raissner Re: nowe radio w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 12:38
            Co do finansów.....Tylko sama przyjemność>pasowałoby coś zrobić w tym smutnym
            mieście
          • Gość: xx Re: nowe radio w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 18:32
            Ale shoutcast dziala tylko jako unicast wiec hmmm ile macie upstreamu? Rozumie,
            ze dj ma przesylac do waszego serwera tylko swoje 128 kb/s, a ten 1-2 mbit/s ma
            wasz serwer (oczywiscie z dobrym routingiem do calej Polski).
    • Gość: Czerem Re: nowe radio w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 11:33
      cze, dlaczego to ma byc tylko zabawa, mozna przeciez to sprzedac. Zapewne start
      bedzie ciezki ale to norma w mediach. pozdr.
      • Gość: Michał Re: nowe radio w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 11:38
        Czesc.

Kiedys puszczałem troszkę muzyki przez Winampa.
        Nawet jakiś czas puszczałem Radio Fon.
        Coś mi o tym wspominał Damian z Radia Fon.
        Chętnie coś bym pomógł.

Jak coś to kontakt w PAT-ROX.
        Pytaj o Michała.
        www.patrox.pl
    • Gość: czerem Re: nowe radio w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 11:42
      jaki macie pomysł na format tej stacji? Ja od kilku lat sie tym nie zajmuje
      (radiem komercyjnym) ale wczesniej...sie działo. pozdr.
      • t3d1 Re: nowe radio w częstochowie 23.06.05, 13:16
        Jesli chcesz namiary na kolesia co robi porzadne stronki to napisz do mnie na
        maila to dam Ci do niego numer t3d1@o2.pl ;)
        • Gość: Raissner Re: nowe radio w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 22:01
          dobra panowie i panie.czekam na maiale: alien_fred@ie maile i aliasy tlen.
          pora zaczą zabawe........ czekam .......sprawa pilana
    • Gość: Raissner Re: nowe radio w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 00:42
      OSOBY chętne do prowadzenia programu proszone o wysłanie swojego demo głosowego
      na adres!
      alien_fred@tlen.pl po otrzymaniu demo natychmiastowy kontakt!
      CZEKAMY NA WAS! Radio rusza dla Was juz wkrótce!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka