Dodaj do ulubionych

ZNALEZIONO YORKA W CENTRUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

04.01.06, 16:22
Może tutaj znajdę właściciela!!!!!!

Dziś na rogu Śląskiej i Alei moja współlokatorka znalazła zagubionego,
biegającego po ulicy pomiedzy samochodami pieska Yorka!!!!! Jeżeli ktoś z Was
wie coś o właścicielu proszę o kontakt na gg: 3866674 bądź telefonicznie 691800497

proszę o telefony JEDYNIE w sprawie pieska!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zz Re: ZNALEZIONO YORKA W CENTRUM!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 17:07
      wczoraj w radio fon mowili o zaginionych pieskach.ktore pogubily sie w sylwestra
      i o yorku tez mowili o ile dobrze pamietam, wiec moze zadzwon tam. pozdrawiam
      • bez_emocji Re: ZNALEZIONO YORKA W CENTRUM!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.01.06, 17:11
        juz dzwoniłam :)
        ogłoszenie też poszło do radia FON..
        zobaczymy co z tego wyjdzie, jak nikt się nie zgłosi zostanie u mnie, ale mam
        świadomośc że ktoś za nim pewnie tęskni :)
        • samanta05 Re: ZNALEZIONO YORKA W CENTRUM!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.01.06, 17:32
          suczka czy piesek?? mi zaginal york suczka taka malutka drobniutka!!
          • bez_emocji Re: ZNALEZIONO YORKA W CENTRUM!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.01.06, 20:06
            malutki, drobniutki, ale zdecydowanie piesek :)
            • samanta05 Re: ZNALEZIONO YORKA W CENTRUM!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.01.06, 20:15
              aha :(((
              dzieki, szkoda :((( juz mialam mala nadzieje
          • Gość: eee? Re: ZNALEZIONO YORKA W CENTRUM!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.21.pl / *.21.pl 04.01.06, 21:16
            A sa yorki 'niemałe' i 'niedrobne'?
            • Gość: niko Re: ZNALEZIONO YORKA W CENTRUM!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 11:18
              oczywiscie ze sa, sa yorki miniaturki i normalne (potrafia byc nieraz bardzo
              duze jak na yorka) znawca....
    • bez_emocji Re: ZNALEZIONO YORKA W CENTRUM!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.06, 08:46
      up.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka