Dodaj do ulubionych

Richardzie_the_taxidriverze...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 21:15
podoba mi się jak piszesz. Gdybyś tylko wyzbył się słowa "wsza" itp. wszystko
by grało. No chyba, że się przeczytałem (skoro jest przesłyszałem, to
przeczytałem też może być, nie?). Lubię ludzi wykorzystujących mózg do
myślenia i argumentów do podpierania stawianych lub obalania postawionych już
tez...

pozdrawiam z miasta nad Wartą
Franz
Obserwuj wątek
    • rysiek_z_klanu_taxielwer Re: Richardzie_the_taxidriverze...buu uhhaahhhaaa 09.03.06, 21:57
      Dobre Ryszardzie dalej juz tylko białe myszki i kimono w tym samym
      sympatycznym kolorze buuuhahahahaaa
      • Gość: Głos Re: Do Rycho z Klanu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 00:31
        Ty człowieku masz manię prześladowczą,jak nie ludzi wyzywasz,to longiny podobne
        stosujesz,a jak ktoś cię opdl zdrowo,to piszesz,że to ta sama osoba,jak o mnie w
        jakimś wątku,oj szkoda ciebie,szkoda.
    • richard_the_taxidriver Timeo Danaos et dona ferentes 09.03.06, 22:09
      ten post powyżej tłumaczy dlaczego.
      Myślę, że dlaczego "wsza" też
      • Gość: Franz Re: Timeo Danaos et dona ferentes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 22:23
        No wiesz co Richard.... to ja tu do Ciebie z otwartą przyłbicą, bez żadnych
        konii trojańskich tudzież innych robaków, a Ty mi tu od Greków? No pani w
        szkole powiedziala mi kiedyś, że mam grecki profil, ale skąd u czorta Ty to
        możesz wiedzieć??? No wpis zaraz po moim również mnie zaskoczył. Myślę, że
        Częstochowian toczy jakaś mania prześladowcza. Jak nie wszędzie czerwoni
        towarzysze to taksówkarze, cykliści i jeszcze inne dziadostwo... Sam nie wiem,
        co mam o tym myśleć i czasami się wstydzę za to, co czytam tu na forum. Więc
        Ryśku pozdrawiam Cię serdecznie, bo wiesz, wszystkie Ryśki to fajne chłopy
        są... I jakbyś przechodził to wpadnij znowu, ale niekoniecznie z tragarzami, bo
        zaraz będzie raban, że nam Ślonzoki znów coś buchnęli z Czewy hehehe
        no swoisty klimat tu mamy, nie ma jak u mamy hoho

pozdrawiam
        Franz
        • Gość: xx Re: Timeo Danaos et dona ferentes IP: *.icis.pcz.pl 09.03.06, 22:36
          Ciagnie swoj do swego - ta stara zasada sie sprawdza.
          • Gość: Franz Re: Timeo Danaos et dona ferentes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 22:38
            że niby co? cyklista czy jak?
            proszę o wyjasnienia... lub chociaż jaśniej

Franz
            • Gość: next generation Re: Timeo Danaos et dona ferentes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 22:45
              richard slonzok to choooyowy człek :)
      • ciulaty.slaski.kret Re: Timeo Danaos et dona ferentes Richard mo recht 09.03.06, 22:47
        Richard po jakiymu fulosz bo przeca niy ponaszymu jo cie zowsza popiyrom kery
        cie nie rozumia tyż?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka