Dodaj do ulubionych

Proszę, polećcie solarium!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 13:08
Bardzo pilnie potrzeba mi dobrego, sprawdzonego solarium. Przede wszystkim
musi być bezpieczne, bo bardzo boję się tam iść. A po drugie jestem ciekawa
ile taka "atrakcja" moze kosztowac? i jak sobie ją dawkować?
Obserwuj wątek
    • Gość: opalona Re: Proszę, polećcie solarium! IP: *.man.czest.pl 21.08.06, 13:19
      Tutti Frutti na Wolności, po lewej stronie w bramie, za kwadratami, kierując
      się do dworca. Na pierwszy raz max 5 min i możesz się zaczerwienić. Lampy są
      dość mocne. Po dwóch-trzech dniach jeszcze raz, też lepiej na 5 min, potem na 7
      a na koniec na 10. Koszt chyba 90 gr za minutę. Polecam:)
    • Gość: Kaska Re: Proszę, polećcie solarium! IP: *.centertel.pl 21.08.06, 13:21
      Witam, polecam solarium tutti frutti Al.Wolnosci w bramie obok salonu
      Idea.Fajna obsluga dziewczyna wszystko Ci wytlumaczy i nie martw sie to nic
      strasznego a nawet fajny relaks idz najlepiej do kabiny numer 2 bo sa super
      lampy i na poczatek jesli dopiero zaczynasz opalanie idz na okolo 5
      lub7min.Minutka kosztuje 1zł.Pozdrawiam
    • Gość: Kaska Re: Proszę, polećcie solarium! IP: *.centertel.pl 21.08.06, 13:26
      aha solarium tutti frutti jest rowniez w bramie za pasazem ja osobiscie wole to
      na Wolnosci
      • Gość: Agata Re: Proszę, polećcie solarium! IP: 80.54.169.* 21.08.06, 13:50
        Czy lampy w tym solarium były ostatnio wymieniane?Chodziłam tam przed weselem
        mojego brata w czerwcu, bylam może z 7-8 razy i praktycznie tej opalenizny nie
        widziałam!Fakt cena niewysoka.Z kolei poszłam tylko raz na solarium stojące przy
        Armii Krajowej, na przeciwko Mrówkowca("Gracja"),Zapłaciłam 1 zł za minute i
        poszłam na 10, efekt był o niebo lepszy niż po tych 8miu razach!Mają sto razy
        mocniejsze lampy!
        • gulonn Re: Proszę, polećcie solarium! 21.08.06, 13:53
          ja polecam solarke kolo restauracji chinskiej.Tam kolo Fanaberii ;) muzyczki
          mozna posluchac i calkiem przyjemnie sie tam opala ;) minuta troche drozej
          wychodzi bo chyba 1,3... jakos tak ;) zdecydowanie polecam :D
        • Gość: xyz Re: Proszę, polećcie solarium! IP: *.man.czest.pl 21.08.06, 13:54
          Były wymieniane chyba w lipcu. Mój facet był i troszkę go przypiekło. Zresztą
          ja chodzę tam od początku i zawsze jestem zadowolona
    • Gość: Michal Re: Proszę, polećcie solarium! IP: *.centertel.pl 21.08.06, 13:57
      lampy w tutii frutti na wolnosci byly na bank wymieniane jakies 3tyg temu sam
      widzialem chodze tam i jestem zadowolony moi znajomi tez, pozdro
      • kinita Re: Proszę, polećcie solarium! 21.08.06, 16:20
        Ileż to można pytać o jedne i te same rzeczy? Jak nie solarium, to tipsy, jak
        nie tipsy to aerobic...Ludzie poszukajcie troszeczkę, nic dziwnego, że jesteśmy
        na jednym z pierwszych miejsc na forach pod względem tematów...
        • Gość: MW Re: Proszę, polećcie solarium! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 17:15
          Zastanawialas sie ile czasu stracilas na pisanie tego maila?jak sie watek nie
          podoba to porostu kolezanko NIE WCHODZ co za kretynizm
          • Gość: de niro Re: Proszę, polećcie solarium! IP: *.realestate.net.pl 21.08.06, 18:10
            kinita ma rację - temat wielokrotnie wałkowany.
            A ile straciła czasu to jej sprawa.
          • kinita Re: Proszę, polećcie solarium! 22.08.06, 14:13
            Mój czas, moja sprawa, a miejsce na forum niczyje, więc można śmiecić:) czyż
            nie?
    • amerie1 Re: Proszę, polećcie solarium! 21.08.06, 17:07
      w tutti frutti na wolnosci bylam 2 godz.temu.baaaardzo,baaardzo mocne lampy.
    • Gość: kasia Re: Proszę, polećcie solarium! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 17:32
      A czy to tutti frutti to jest solarium stojace czy lezace?
      • Gość: Mika Re: Proszę, polećcie solarium! IP: *.centertel.pl 21.08.06, 18:22
        witam ja rowniez chodze do tutti, 3 lozka lezace ale milo muzyczka gra.....
        pozdrawiam
        • Gość: Agata Re: Proszę, polećcie solarium! IP: 80.54.169.* 21.08.06, 21:59
          A co do Tutti Frutti-cena się nie zmieniła?Nadal jest 90 groszy za minutę?Skoro
          mówicie, że lampy były wymieniane, może skorzystam:)Szkoda, że nie zrobili tego
          wtedy, kiedy ja korzystałam z ich usług:)pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka