Gość: Michał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 20:16 czy ktoś orientuje sie odnośnie kursu j. norweskiego lub korepetycji z ww. w Częstochowie? Względnie ma jakieś książki o ww. tematyce? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milka Re: j. norewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 10:28 szukałam juz kiedyś jakiegos kursu w czestochowie ale nic z tego w ksiegarniach jedynie 2 ksiazki wiec nic ciekawego jesli znajdziesz cos to daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: j. norewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 14:10 Dzięki. Myślałem że coś przeoczyłem ale widać Częstochowa pod względem języków obcych to czarna dziura :( Mimo wszystko pozdrawoiam i życzę miłej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: j. norweski IP: *.21.pl 25.02.07, 16:19 Jak coś znajdziesz, daj znać na forum - ja też jestem zainteresowany. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: j. norweski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 17:42 Na allegro jest kilka kursów na cd i słowników pol-nor. Jeśli gdzieś coś znajdę dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś