Dodaj do ulubionych

Pizzolinia nowo otwarta sala

IP: 195.205.202.* 24.03.07, 23:52
Ludzie byliście w nowej sali w pizzolini?? extra naprawde polecam!!!.
Super klimacik i extra muza:p, pizza pychotka.
Jak nie wiecie gdzie sie wybrać na wieczór to polecam tą miejścówke byłem tam
z kumplami i naprawde spox;P.
Obserwuj wątek
    • Gość: heh Re: Pizzolinia nowo otwarta sala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 00:07
      zapomniales sie podpisac - "wlasciciel"....
    • Gość: Itomcio Re: Pizzolinia nowo otwarta sala IP: *.man.czest.pl 25.03.07, 00:47
      ale idiota reklame sobie robi a dziadoską pizze sprzedaje
      • Gość: pizzofan Re: Pizzolinia nowo otwarta sala-NIE Polecam!!!! IP: *.lanet.net.pl 25.03.07, 14:14
        już tutaj na forum był nieraz wałkowany temat tej pseudo pizzerii i ich
        paskudnych zakalców, także szkoda czasu na odwiedzanie ich nowych lokali...
        pzdr
        • Gość: niuch niuch Re: Pizzolinia nowo otwarta sala-NIE Polecam!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 14:30
          smierdzi mi tu autoreklama
          ps. pizzolinia jest cienka jak polsilver i nie chodzi tu o grubosc ciasta
          • Gość: KAPUSTA Re: Pizzolinia nowo otwarta sala-NIE Polecam!!!! IP: *.206.inds.pl 27.03.07, 15:35
            Cienka to jest Twoja stara. Koledzy mi mówili.
        • Gość: KAPUSTA Re: Pizzolinia nowo otwarta sala-NIE Polecam!!!! IP: *.206.inds.pl 27.03.07, 15:38
          A jednak mają klientów. Ja jak zamawiam to na pizzy jest szynka a nie
          mielonka:) Przynajmniej wiem ze tam maja czysto. A Ty to kto wogóle jestes??
          Moze ten Pan z Audi A3, albo ten z Opla Astry. Nie wiecie cioty co to zdrowa
          konkurencja?? Błotem sie obrzucac??
      • Gość: dario Re: Pizzolinia nowo otwarta sala IP: *.206.inds.pl 27.03.07, 15:38

Nie smakuje to nie wpie..j :D Moze masz wypaczona gębe??
    • Gość: Skrzat Re: Pizzolinia nowo otwarta sala IP: *.chello.pl 27.03.07, 21:45
      tia... naprawdę dobra pizzucha, chyba nie powiecie, że gumowe ciasto w Mega
      Pizzy jest lepsze :D za przyzwoitą cenę można zjeść niezłą pizzę, spokojnie może
      konkurować z innymi na częstochowskim rynku :) a i dostarczyciele niczego sobie :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka