Dodaj do ulubionych

Jacek Betnarski

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:21
Jacek Betnarski jest super
Obserwuj wątek
    • Gość: ela Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:26
      ala napisz coś więcej, bo trudno się ustosunkować:)
    • Gość: do Ali Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:40
      Pomógł Ci, czy tylko obiecał...
      • Gość: Kuk Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 08:26
        Zawsze obiecuje i tylko obiecuje.
        • Gość: Mir Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 20:40
          No i co pomysły się skończyły
        • Gość: Kamil Re: Jacek Betnarski IP: 80.48.49.* 09.06.07, 07:33
          No właśnie dlaczego Pan nie dotrzymuje obietnic?
          • Gość: Kok Re: Jacek Betnarski IP: 217.153.246.* 10.06.07, 09:17
            Może tak mu każą.
    • Gość: acan Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:46
      To był kiedyś związkowiec. Takich juz nie ma! Marnuje się jako urzędnik. A
      przynajmniej powinien być posłem. A teraz rządzą ci, z którymi mu po drodze.
      Czy startował na posła?
    • Gość: do Ali Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:47
      Jeszcze?...
    • Gość: Fikki Re: Jacek Betnarski IP: 212.87.241.* 16.05.07, 15:49
      Nie zgadzam się. Mnie ani pomógł, ani obiecał. Jest to urzędnik jak każdy inny.
      I nie wiem co jest super.
    • Gość: agra Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 18:03
      A kto to taki??
    • Gość: żabka Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 18:03
      Jest super...
    • Gość: inna Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 18:18
      Mam odmienne zdanie.
      • Gość: acan Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 20:37
        Zna pewnie świetnie historię III RP. Był w latach 90. szefem Solidarności
        nauczycielskiej w Częstochowie. Chyba idzie o tego, nieprawdaż?
        Mógłby co nieco powiedzieć o swoich bojach z ówczesną komuną. Ma tu zasługi
        nie bylejakie. Np. jak piięknie się różnił z ówczesnym kuratorem Kolmanem, jak
        pięknie, bo szlachetnie po rycersku z nim walczył, jak finezyjnie...
        Tak, to człowiek wielkich zasług dla częstochowskiej oświaty.
        • Gość: do acana Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 09:00
          Czyżbyście Panowie znali się bliżej?...
      • Gość: Anka Re: Jacek Betnarski IP: 80.48.49.* 17.05.07, 20:57
        Ja się na Panu bardzo zawiodłam. Zawsze myślałam ,że potrafi mieć własne
        niezależne zdanie i co? Szkoda, coraz mniej autorytetów.
    • Gość: gapcio Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 09:08
      Swój "chłop", ale nie należy do wykształciuchów .
      Chociaż ...
      • Gość: Kruk Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 19:31
        Wredny sprzedawczyk. Jeśli jeszcze ktoś nie miał okazji się o tym przekonać to
        tylko kwestia czasu. Sprzeda wszystko i każdego. Doświadczyłem i wielu ludzi też.
    • Gość: smuga Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 09:53
      "AS" ze stajni Wrony.
      Żenada jeżeli chodzi o kompetencje i skuteczność.
      Zawężone horyzonty myślowe !
    • Gość: ?... Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 13:21
      W czym rzecz?...
      • Gość: pros Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 15:17
        w ulubionej czapecce prezydenta z napisem ; "Niedziela" .
    • Gość: paranoja Re: Jacek Betnarski IP: 212.87.241.* 17.05.07, 15:28
      Może sam zaczął już robić kampanię ! Cwaniak i tyle. A jak walczył z Komuną i traktował ludzi, to niech zawczasu modli sie o przebaczenie!
      Krzywdy ludzkiej łatwo sie nie zapomina!
      • Gość: Fikki Re: Jacek Betnarski IP: 212.87.241.* 17.05.07, 15:35
        I to się nazywa kampania! Garstka ludzi wypowiada chwalebne słówka. Żałosne i
        tyle.
        • Gość: ciekawa Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 19:54
          Czym zasłużył sobie na ten zaszczyt - forum G W ?
          • Gość: acan Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 20:37
            Też się zastanawiam, dlaczego p. Betnarski jest bohaterem tego wątku. W latach
            80/81 szefem "Solidarności" nauczycielskiej był p. Kolman. O p. Betnarskim
            wtedy się nie słyszało. W latach 90. szefem tej samej Solidarności był p.
            Betnarski, a p. Kolman był kuratorem oświaty w Cz-wie. Dochodziły odgłosy
            ciągłych walk między nimi. Przynajmniej tak się w mieście mówiono. I były to
            podobno ostre boje. Dlatego mnieten wątek zaciekawił. Ot ciekawostka..
            • Gość: ciekawa Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 21:09
              Acanie po co tyle szczegółów, so za pamięć...
              • Gość: acan Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 08:15
                Się pamięta. Ale czy to dobrze tak wszystko pamiętać?
                Patrzę dziś na strony urządu w Cz-wie: p. Betnarski zastępcą prezydenta! No,
                nie wiedziałem. Muszę wyłączyć niektóre partie pamięci spod odświeżania. To tam
                sobie niech bedzie, jak jest.
    • Gość: ... Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:41
      Wśród wyżej naniesionych wypowiedzi - można wyróżnić osoby
      dopowiadające i prowadzącego wątek główny, czyli dane z biografii P.Jacka
      Betnarskiego.Komu zależy, aby to nakręcać?...
    • Gość: WF Re: Jacek Betnarski IP: *.streamcn.pl 18.05.07, 14:02
      ... od gimnastyki
    • Gość: ... Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:54
      Akademia Wychowania Fizycznego
      • Gość: xyz Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 20:43
        Z biogramów z-ców prezydenta zamieszczonych na witrynach urzędu miasta wynika,
        że drugi z-ca jest też specem od ćwiczeń cielesnych. Też zna się na
        przewalankach na trawie. Dziwne, co? Trzeci jest inż. mechanikiem po PCz. A sam
        prezydent też chyba specjalista od surówki po PCz. Stal się leje, moc
        truchleje. Gdyby byli specami od np. prawa administracyjnego, czy nawet
        fachowcami od zarządzania, a oni po prostu są samoukami w sprawach
        samorządności. To politycy, po prostu.Taki u nas kurna samorząd. Można
        dopuścić, że prezydent jest politykiem, ale zastępcy!? To nie jest do
        pomyślenia w samorządzie np. amerykańskim.
    • Gość: ??? Re: Jacek Betnarski IP: *.ipt.aol.com 26.05.07, 23:27
      Ten kawał ... jest super ?
    • Gość: o!o!o! Re: Jacek Betnarski IP: 212.87.241.* 28.05.07, 19:31
      Przerost mięśni nad szarymi komorkami !!
      • Gość: ja Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 22:12
        Jest kiepski i tylko dlatego jest zastępcą Wrony, bo łatwo można nim
        manipulować.Zmienia partie jak rękawiczki.Nie wyszło mu z Po-Pis-em, poszedł do
        Wrony, bo z PiS-u go wyrzucili za nielojalność.Nie lubi pomagać, natomiast
        kocha obiecywać, zwłaszcza dlatego, że nigdy nie dotrzymuje obietnic.Miną chce
        ndrobić wszystko, cóż , może już niedługo .....
        • Gość: marek do ja Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:18
          Zaiste, to prosty, siermiezny chlop o ujmujaco nienahalnej inteligencji.Wierny
          jak pies neofita polityczny i bezkrytyczny wykonawca polecen swojego
          szefa.Rozziew miedzy pensja nauczyciela a wysokiego urzednika magistrackiego
          tlumaczy wszystko.Zastepcy prezydenta to stracency wystawiani i
          firmujacy.Funkcja jak banka mydlana na wietrze, zawsze to moze byc jedyne piec
          minut.Zastepcy prezydenta O takim charakterze jak pan Wrona nie moga byc
          wulkanami intelektu, ale musza byc calkowicie dyspozycyjni.W zasadzie nie ma
          czego zazdroscic.
          • Gość: Gość Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 04:58
            Ale żałosnym jest fakt, że ten facet się do niczego nie nadaje.Jest bez jaj.
            Jak może ktoś taki być wiceprezydentem? Wrona nie wstydzi się kiepskich
            zastępców, bo nie musi, się martwić o ich wierość.Betnarski jednak jest z całej
            czwórki NAJGORSZY. Trochę honoru panie Zdzisławie-Jacku Betnarski.Kiedyś i tak
            ludzie pana rozliczą.Zdaje pan sobie sprawę, że niewielu będzie takich, którzy
            panu rękę podadzą.
            • Gość: marek Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 07:44
              Niestety,Wrona od lat otacza sie ludżmi bez wyrazu i malo kompetentnymi.Panowie
              Ludwin i Sobus rownież doskonale wpisuja sie w ten krajobraz.Wronie wydaje sie
              wiec, ze na tym firmamencie szarosci jego gwiazda lsni wybitnie.Nic bardziej
              mylnego, nie jestesmy slepi.Jak dotrwac do kolejnych wyborow ?
    • Gość: cezar Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 21:12
      Jacuś swoje lody kręci,kuty na cztery nogi karierowicz i populista.
      w starożytnym Rzymie miałby szansę, może Tadeusz kiedyś zawoła " i ty
      brutusie"
      omijać szerokim łukiem albo lizać pupę
    • Gość: roma do ala Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 22:28
      Daj spokój Jacku ,chyba przeginasz,nawet jeśli masz problemy z samoakceptacją.
      Przeczytałem wszystko-po co było prowokować,teraz musi Ci być głupio....
      • Gość: Ja Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 06:37
        Przepraszam Cię bardzo,, ale takim ludziom jak J.B. / nie mylić z J.Bondem/
        nigdy nie jest głupio. On sam sobie wmówił, że jest świetny i bardzo w to
        wierzy.To szkoła urzędników naszego miasta. Zal mi tych ludzi, bo oni nie
        wiedzą , co to jest praca w normalnych warunkach.Zastraszani, myślą, że jak pan
        Tadeusz nie zostanie " u władzy" to ktoś, kto po nim przyjdzie , będzie
        wszystkich zwalniał, tak mówił przed wyborami, gwarantując sobie "mocno
        wystraszony " elektorat. J.B. należy do tych ludzi. Bo tak naprawdę, to kto
        oprócz Wrony zechce z nim pracować?
        • Gość: Kok Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 20:16
          Bo on jest sam sobie sterem żeglarzem okrętem.
          Nikt nie zna jego sławy i nie zna jego ZGUBY.
          • Gość: 005 Re: Jacek Betnarski IP: 217.153.246.* 02.06.07, 20:22
            WICE CZY NIE WICE mógłby być człowiekiem
        • Gość: Jaro Re: Jacek Betnarski IP: 195.205.171.* 05.06.07, 18:48
          Kiedyś współpracował z p.Giżyńskim, ale smród po sobie zostawił.
          • Gość: Mik85 Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:23
            I jeszcze go czuć
    • Gość: ela Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 23:00
      jacek Betnarski jest super też tak sądzę szczególnie jak śpi. Trzeba mieć wiele
      zacięcia by wziąć dwie tak odpowiedzialen zadania edukacja i zdrowie ale widać
      Tadzinek chciał załatwił J.B. który ma juz policzone dni.
      • Gość: Kamil Re: Jacek Betnarski IP: 80.48.49.* 03.06.07, 09:24
        Miałem tak wiele szacunku. Teraz po nim został tylko cień. Polityka mamienia i
        składania obietnic bez pokrycia.Panie Prezydencie - nie mieć własnego zdania?
        No cóż, jaki Pan taki kram.Jest Pan otoczony ludźmi taki samymi jak Pan - "słabymi".
      • Gość: xyz Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 11:21
        Czy to znaczy, że oświata i zdrowie w Cz-wie mają się tak bardzo kiepsko?
        Słyszy się dość często opinie, żeby wystrzegać się szpitali częstochowskich.
        Zwłaszcza, jak idzie o udzielenie pierwszej pomocy po wypadku. Sama tego
        doświadczyłam w szpitalu na Parkitce. Tak mi złożyli obojczyk, że musiałam
        poźniej dwa lata leczyć się w Piekarach Śl..
        • Gość: absolwent Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 17:48
          Jak znależć pracę w szkole...
          • Gość: Kuk Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 08:31
            To proste wystarczy złożyć CV być kompetentnym a napewno Cię wybiorą (wiem od
            prezydenta)
            • Gość: belfer Re: Jacek Betnarski IP: 83.2.142.* 04.06.07, 21:27
              Pokazka , pokazka i jeszcze raz pokazka. Byle sie pokazac , naobiecywac ,
              i ogonek pod siebie.Jako byly WF-ista latami obiecywal finanse na zajecia
              pozalekcyjne - sportowe i co ? Dodatki motywacyjne dla nauczycieli -
              najnizsze w Polsce i co ? Zapomnial wół jak cieleciem byl . Ale znajomi
              pamietaja !!! Okazja zobaczenia naszej " galerii gwiazd " bedzie procesja
              w Boze Cialo. Sympatykow p.J.B.i T.W. - zapraszamy / beda i inni /.
            • Gość: do Kuk Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 08:07
              Nie oszukuj siebie i innych.
              • Gość: Ja Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 19:18
                Pamiętacie film Na kłopoty Betnarski? Daj nam Boże, bo Jacek Betnarski to same
                kłopoty.Czy my zawsze musimy pielęgnować klopoty? Może nareszcie pora pokazać
                miejsce takich jak pan wiceprezydent od edukacji i zdrowia? Wydaje mi się , że
                powinien trenować seniorów w piłce nożnej, może byłby lepszy.Przynajmniej o tym
                ma pojęcie.
                • Gość: Kok Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.07, 15:28
                  Na kłopoty był Bednarski a u nas jest Betnarski, t czy d a jaka różnica.
              • Gość: Kuk Re: Jacek Betnarski IP: 217.153.246.* 10.06.07, 20:22
                Ja to wiem od Prezydenta myślisz, że mnie oszukał.
                • Gość: nauczyciel Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 17:37
                  Prezydent Cię nie oszukał, rzecz w tym , że to nie Ty musisz zostać wybrany.
                  Słynne powiedzenie dyrekcji: ja mam z ''czego'' wybierać.
                  • Gość: Kok Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 21:13
                    A ja słyszałem, że wszyscy wyjechali.
                    • Gość: Kok Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 08:30
                      Czy może Betnarski też już wyjechał
                      • Gość: marek Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 19:57
                        Niestety nie wyjechał,tylko zapisał się na kurs komputerowy,aby umieć odpisać na
                        listy, na łamach forum.Słyszałem też,że chodzi do psychoanalityka,czując się
                        nie- dowartościowany.A może stoi w kolejce do lekarza?Do fryzjera też powinien
                        pójść.
                        • Gość: Kik Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 20:47
                          Lekarze strajkują to i kolejki się wydłużyły.
                          • Gość: Kasia Re: Jacek Betnarski IP: 80.48.49.* 16.06.07, 08:26
                            Ciekawe dlaczego tak się uczepiono Betnarskiego?
                            Jest tylu innych w Częstochowie.
                            • Gość: marek Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 14:36
                              Mylisz się,jest tylko jeden taki Jacek Betnarski-zastępca prezydenta.Mocno sobie
                              chłop zapracował na taką popularność.Wręcz ulubieniec mas i medialna gwiazda.
                              W jobach zaczyna przerastać Wronę i to może stać się
                              przyczyną jego klęski.
                              • Gość: Gosc Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 08:55
                                Żeby nie było za późno to może lepiej już.
                                • Gość: Kik Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 22:17
                                  Czemu umiera wątek. Czy wszystko już na ten temat.
                                  • Gość: marek Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 23:33
                                    ...no niestety żadnej reakcji ze strony gwiazdora wątku.A szkoda,potrafi sadzić
                                    niezłe kapeluchy.Na przykład jak ten,że nie zna drugiego takiego miasta w
                                    Polsce,w którym byłoby w jednym miejscu tyle pubów co na Deka.
                                    • Gość: Kik Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 17:58
                                      Jakiś mało zorientowany.
                                      • Gość: Gość Re: Jacek Betnarski IP: 217.153.246.* 24.06.07, 20:13
                                        super w czym?
                                        • Gość: Kok Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 20:34
                                          We wszystkim. Nikt Ci tyle nie da co Ci Jacek Zdzisław B. naobiecuje.
                                          • Gość: Kasia Re: Jacek Betnarski IP: 80.48.49.* 26.06.07, 07:09
                                            Mistrz w obiecywaniu? A kto rozliczy z niedotrzymanych obietnic tego mistrza ?
                                            • Gość: Kok Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 18:15
                                              Chyba nikt bo wszyscy porzucili drogiego Jacusia.
    • Gość: amen Re: Jacek Betnarski IP: 212.87.241.* 03.07.07, 19:48
      Ani mięśni ,ani szarych komórek !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka