Gość: ala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:21 Jacek Betnarski jest super Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:26 ala napisz coś więcej, bo trudno się ustosunkować:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Ali Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:40 Pomógł Ci, czy tylko obiecał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuk Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 08:26 Zawsze obiecuje i tylko obiecuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mir Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 20:40 No i co pomysły się skończyły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Jacek Betnarski IP: 80.48.49.* 09.06.07, 07:33 No właśnie dlaczego Pan nie dotrzymuje obietnic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kok Re: Jacek Betnarski IP: 217.153.246.* 10.06.07, 09:17 Może tak mu każą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acan Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:46 To był kiedyś związkowiec. Takich juz nie ma! Marnuje się jako urzędnik. A przynajmniej powinien być posłem. A teraz rządzą ci, z którymi mu po drodze. Czy startował na posła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Ali Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:47 Jeszcze?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fikki Re: Jacek Betnarski IP: 212.87.241.* 16.05.07, 15:49 Nie zgadzam się. Mnie ani pomógł, ani obiecał. Jest to urzędnik jak każdy inny. I nie wiem co jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 18:03 A kto to taki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabka Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 18:03 Jest super... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 18:18 Mam odmienne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acan Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 20:37 Zna pewnie świetnie historię III RP. Był w latach 90. szefem Solidarności nauczycielskiej w Częstochowie. Chyba idzie o tego, nieprawdaż? Mógłby co nieco powiedzieć o swoich bojach z ówczesną komuną. Ma tu zasługi nie bylejakie. Np. jak piięknie się różnił z ówczesnym kuratorem Kolmanem, jak pięknie, bo szlachetnie po rycersku z nim walczył, jak finezyjnie... Tak, to człowiek wielkich zasług dla częstochowskiej oświaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do acana Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 09:00 Czyżbyście Panowie znali się bliżej?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Jacek Betnarski IP: 80.48.49.* 17.05.07, 20:57 Ja się na Panu bardzo zawiodłam. Zawsze myślałam ,że potrafi mieć własne niezależne zdanie i co? Szkoda, coraz mniej autorytetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gapcio Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 09:08 Swój "chłop", ale nie należy do wykształciuchów . Chociaż ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruk Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 19:31 Wredny sprzedawczyk. Jeśli jeszcze ktoś nie miał okazji się o tym przekonać to tylko kwestia czasu. Sprzeda wszystko i każdego. Doświadczyłem i wielu ludzi też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smuga Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 09:53 "AS" ze stajni Wrony. Żenada jeżeli chodzi o kompetencje i skuteczność. Zawężone horyzonty myślowe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?... Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 13:21 W czym rzecz?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pros Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 15:17 w ulubionej czapecce prezydenta z napisem ; "Niedziela" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoja Re: Jacek Betnarski IP: 212.87.241.* 17.05.07, 15:28 Może sam zaczął już robić kampanię ! Cwaniak i tyle. A jak walczył z Komuną i traktował ludzi, to niech zawczasu modli sie o przebaczenie! Krzywdy ludzkiej łatwo sie nie zapomina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fikki Re: Jacek Betnarski IP: 212.87.241.* 17.05.07, 15:35 I to się nazywa kampania! Garstka ludzi wypowiada chwalebne słówka. Żałosne i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 19:54 Czym zasłużył sobie na ten zaszczyt - forum G W ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acan Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 20:37 Też się zastanawiam, dlaczego p. Betnarski jest bohaterem tego wątku. W latach 80/81 szefem "Solidarności" nauczycielskiej był p. Kolman. O p. Betnarskim wtedy się nie słyszało. W latach 90. szefem tej samej Solidarności był p. Betnarski, a p. Kolman był kuratorem oświaty w Cz-wie. Dochodziły odgłosy ciągłych walk między nimi. Przynajmniej tak się w mieście mówiono. I były to podobno ostre boje. Dlatego mnieten wątek zaciekawił. Ot ciekawostka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 21:09 Acanie po co tyle szczegółów, so za pamięć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acan Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 08:15 Się pamięta. Ale czy to dobrze tak wszystko pamiętać? Patrzę dziś na strony urządu w Cz-wie: p. Betnarski zastępcą prezydenta! No, nie wiedziałem. Muszę wyłączyć niektóre partie pamięci spod odświeżania. To tam sobie niech bedzie, jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:41 Wśród wyżej naniesionych wypowiedzi - można wyróżnić osoby dopowiadające i prowadzącego wątek główny, czyli dane z biografii P.Jacka Betnarskiego.Komu zależy, aby to nakręcać?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WF Re: Jacek Betnarski IP: *.streamcn.pl 18.05.07, 14:02 ... od gimnastyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:54 Akademia Wychowania Fizycznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 20:43 Z biogramów z-ców prezydenta zamieszczonych na witrynach urzędu miasta wynika, że drugi z-ca jest też specem od ćwiczeń cielesnych. Też zna się na przewalankach na trawie. Dziwne, co? Trzeci jest inż. mechanikiem po PCz. A sam prezydent też chyba specjalista od surówki po PCz. Stal się leje, moc truchleje. Gdyby byli specami od np. prawa administracyjnego, czy nawet fachowcami od zarządzania, a oni po prostu są samoukami w sprawach samorządności. To politycy, po prostu.Taki u nas kurna samorząd. Można dopuścić, że prezydent jest politykiem, ale zastępcy!? To nie jest do pomyślenia w samorządzie np. amerykańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Jacek Betnarski IP: *.ipt.aol.com 26.05.07, 23:27 Ten kawał ... jest super ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o!o!o! Re: Jacek Betnarski IP: 212.87.241.* 28.05.07, 19:31 Przerost mięśni nad szarymi komorkami !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 22:12 Jest kiepski i tylko dlatego jest zastępcą Wrony, bo łatwo można nim manipulować.Zmienia partie jak rękawiczki.Nie wyszło mu z Po-Pis-em, poszedł do Wrony, bo z PiS-u go wyrzucili za nielojalność.Nie lubi pomagać, natomiast kocha obiecywać, zwłaszcza dlatego, że nigdy nie dotrzymuje obietnic.Miną chce ndrobić wszystko, cóż , może już niedługo ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek do ja Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:18 Zaiste, to prosty, siermiezny chlop o ujmujaco nienahalnej inteligencji.Wierny jak pies neofita polityczny i bezkrytyczny wykonawca polecen swojego szefa.Rozziew miedzy pensja nauczyciela a wysokiego urzednika magistrackiego tlumaczy wszystko.Zastepcy prezydenta to stracency wystawiani i firmujacy.Funkcja jak banka mydlana na wietrze, zawsze to moze byc jedyne piec minut.Zastepcy prezydenta O takim charakterze jak pan Wrona nie moga byc wulkanami intelektu, ale musza byc calkowicie dyspozycyjni.W zasadzie nie ma czego zazdroscic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 04:58 Ale żałosnym jest fakt, że ten facet się do niczego nie nadaje.Jest bez jaj. Jak może ktoś taki być wiceprezydentem? Wrona nie wstydzi się kiepskich zastępców, bo nie musi, się martwić o ich wierość.Betnarski jednak jest z całej czwórki NAJGORSZY. Trochę honoru panie Zdzisławie-Jacku Betnarski.Kiedyś i tak ludzie pana rozliczą.Zdaje pan sobie sprawę, że niewielu będzie takich, którzy panu rękę podadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 07:44 Niestety,Wrona od lat otacza sie ludżmi bez wyrazu i malo kompetentnymi.Panowie Ludwin i Sobus rownież doskonale wpisuja sie w ten krajobraz.Wronie wydaje sie wiec, ze na tym firmamencie szarosci jego gwiazda lsni wybitnie.Nic bardziej mylnego, nie jestesmy slepi.Jak dotrwac do kolejnych wyborow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 21:12 Jacuś swoje lody kręci,kuty na cztery nogi karierowicz i populista. w starożytnym Rzymie miałby szansę, może Tadeusz kiedyś zawoła " i ty brutusie" omijać szerokim łukiem albo lizać pupę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roma do ala Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 22:28 Daj spokój Jacku ,chyba przeginasz,nawet jeśli masz problemy z samoakceptacją. Przeczytałem wszystko-po co było prowokować,teraz musi Ci być głupio.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 06:37 Przepraszam Cię bardzo,, ale takim ludziom jak J.B. / nie mylić z J.Bondem/ nigdy nie jest głupio. On sam sobie wmówił, że jest świetny i bardzo w to wierzy.To szkoła urzędników naszego miasta. Zal mi tych ludzi, bo oni nie wiedzą , co to jest praca w normalnych warunkach.Zastraszani, myślą, że jak pan Tadeusz nie zostanie " u władzy" to ktoś, kto po nim przyjdzie , będzie wszystkich zwalniał, tak mówił przed wyborami, gwarantując sobie "mocno wystraszony " elektorat. J.B. należy do tych ludzi. Bo tak naprawdę, to kto oprócz Wrony zechce z nim pracować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kok Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 20:16 Bo on jest sam sobie sterem żeglarzem okrętem. Nikt nie zna jego sławy i nie zna jego ZGUBY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 005 Re: Jacek Betnarski IP: 217.153.246.* 02.06.07, 20:22 WICE CZY NIE WICE mógłby być człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Jacek Betnarski IP: 195.205.171.* 05.06.07, 18:48 Kiedyś współpracował z p.Giżyńskim, ale smród po sobie zostawił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mik85 Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:23 I jeszcze go czuć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 23:00 jacek Betnarski jest super też tak sądzę szczególnie jak śpi. Trzeba mieć wiele zacięcia by wziąć dwie tak odpowiedzialen zadania edukacja i zdrowie ale widać Tadzinek chciał załatwił J.B. który ma juz policzone dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Jacek Betnarski IP: 80.48.49.* 03.06.07, 09:24 Miałem tak wiele szacunku. Teraz po nim został tylko cień. Polityka mamienia i składania obietnic bez pokrycia.Panie Prezydencie - nie mieć własnego zdania? No cóż, jaki Pan taki kram.Jest Pan otoczony ludźmi taki samymi jak Pan - "słabymi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 11:21 Czy to znaczy, że oświata i zdrowie w Cz-wie mają się tak bardzo kiepsko? Słyszy się dość często opinie, żeby wystrzegać się szpitali częstochowskich. Zwłaszcza, jak idzie o udzielenie pierwszej pomocy po wypadku. Sama tego doświadczyłam w szpitalu na Parkitce. Tak mi złożyli obojczyk, że musiałam poźniej dwa lata leczyć się w Piekarach Śl.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 17:48 Jak znależć pracę w szkole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuk Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 08:31 To proste wystarczy złożyć CV być kompetentnym a napewno Cię wybiorą (wiem od prezydenta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Jacek Betnarski IP: 83.2.142.* 04.06.07, 21:27 Pokazka , pokazka i jeszcze raz pokazka. Byle sie pokazac , naobiecywac , i ogonek pod siebie.Jako byly WF-ista latami obiecywal finanse na zajecia pozalekcyjne - sportowe i co ? Dodatki motywacyjne dla nauczycieli - najnizsze w Polsce i co ? Zapomnial wół jak cieleciem byl . Ale znajomi pamietaja !!! Okazja zobaczenia naszej " galerii gwiazd " bedzie procesja w Boze Cialo. Sympatykow p.J.B.i T.W. - zapraszamy / beda i inni /. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Kuk Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 08:07 Nie oszukuj siebie i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 19:18 Pamiętacie film Na kłopoty Betnarski? Daj nam Boże, bo Jacek Betnarski to same kłopoty.Czy my zawsze musimy pielęgnować klopoty? Może nareszcie pora pokazać miejsce takich jak pan wiceprezydent od edukacji i zdrowia? Wydaje mi się , że powinien trenować seniorów w piłce nożnej, może byłby lepszy.Przynajmniej o tym ma pojęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kok Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.07, 15:28 Na kłopoty był Bednarski a u nas jest Betnarski, t czy d a jaka różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuk Re: Jacek Betnarski IP: 217.153.246.* 10.06.07, 20:22 Ja to wiem od Prezydenta myślisz, że mnie oszukał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 17:37 Prezydent Cię nie oszukał, rzecz w tym , że to nie Ty musisz zostać wybrany. Słynne powiedzenie dyrekcji: ja mam z ''czego'' wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kok Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 21:13 A ja słyszałem, że wszyscy wyjechali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kok Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 08:30 Czy może Betnarski też już wyjechał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 19:57 Niestety nie wyjechał,tylko zapisał się na kurs komputerowy,aby umieć odpisać na listy, na łamach forum.Słyszałem też,że chodzi do psychoanalityka,czując się nie- dowartościowany.A może stoi w kolejce do lekarza?Do fryzjera też powinien pójść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kik Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 20:47 Lekarze strajkują to i kolejki się wydłużyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Jacek Betnarski IP: 80.48.49.* 16.06.07, 08:26 Ciekawe dlaczego tak się uczepiono Betnarskiego? Jest tylu innych w Częstochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 14:36 Mylisz się,jest tylko jeden taki Jacek Betnarski-zastępca prezydenta.Mocno sobie chłop zapracował na taką popularność.Wręcz ulubieniec mas i medialna gwiazda. W jobach zaczyna przerastać Wronę i to może stać się przyczyną jego klęski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 08:55 Żeby nie było za późno to może lepiej już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kik Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 22:17 Czemu umiera wątek. Czy wszystko już na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Jacek Betnarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 23:33 ...no niestety żadnej reakcji ze strony gwiazdora wątku.A szkoda,potrafi sadzić niezłe kapeluchy.Na przykład jak ten,że nie zna drugiego takiego miasta w Polsce,w którym byłoby w jednym miejscu tyle pubów co na Deka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kik Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 17:58 Jakiś mało zorientowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kok Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 20:34 We wszystkim. Nikt Ci tyle nie da co Ci Jacek Zdzisław B. naobiecuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Jacek Betnarski IP: 80.48.49.* 26.06.07, 07:09 Mistrz w obiecywaniu? A kto rozliczy z niedotrzymanych obietnic tego mistrza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kok Re: Jacek Betnarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 18:15 Chyba nikt bo wszyscy porzucili drogiego Jacusia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen Re: Jacek Betnarski IP: 212.87.241.* 03.07.07, 19:48 Ani mięśni ,ani szarych komórek ! Odpowiedz Link Zgłoś