Gość: Niko IP: *.org 14.09.07, 20:01 Prośba o namiary w naszym mieście-nie serwis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polecam Re: Mechanik do Skody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 21:44 Boczna piastowskiej ,pierwsza przed matejki,jest wielki żółty baner.Najlepsi fachowcy w czestochowie.To byli pracownicy serwisu ,bardzo polecam.Zawsze u nich naprawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez klient Re: Mechanik do Skody IP: 195.116.81.* 15.09.07, 01:06 ul Chelmonskiego, dobrzy ale drodzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi-fi Re: Mechanik do Skody IP: 195.205.202.* 15.09.07, 08:03 na ul. Rownoleglej od strony Niepodleglosci po lewej stronie jest lub byl szpec od tej marki.pamietam ,ze mial tam zawsze wiele gruchotow na placu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taksowkarz Re: Mechanik do Skody IP: 195.116.81.* 15.09.07, 09:08 na Rownoleglej jest mechanik ale nie od tej Skody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Mechanik do Skody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 18:43 Witam Polecam Ci warsztat przy ul. Chełmońskiego w zakladzie tym robia VW Skody i Audi. Jeżdziłem do p, Artura i Roberta Wilczyńskiego nasza znajomość trwała 5 lat jeżdzilem do nich z Polówką. nigdy nie miałem z autem problemu a gdy był nawet potrafili przyjechać do domu i zrobić mi na miejscu gdy miałem kłopot z samochodem Czy są "drodzy" niewiem VW sprzedałem mam innej marki samochód ktoś napisał jak tani to partacz? Polecam Ci ten zakład musisz pojechać to przekonasz się o ich fachowości i czy są drodzy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danio Re: Mechanik do Skody IP: 80.48.49.* 15.09.07, 18:58 Serwisowałem u nich auto przez 5 lat. Rzeczywiście początkowo była to fachowość połączona konkurencyjnymi cenami. W miarę zdobywania rynku podnosili niewspółmniernie ceny. Obecnie jest już dla mnie za drogo. Dostałem namiary na inne wschodzące gwiazdy. Jak sprawdzę dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
ewellkkaa Re: Mechanik do Skody 15.09.07, 20:56 polecam ul chełmońskiego. przez 5 lat jeżdziam tylko do nich. zmieniali miejsca a ja jeździłam za nimi. i byłam super zadowolona. moją fabie znali na wylot. a czy drodzy? mnie się wydaje, że nie bardzo. POLECAM POLECAM POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś