Dodaj do ulubionych

Inwestycje na REFE

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.06, 14:25
Na targach REFE pojawiły sie wizualki kilku nowych inwestycji:

1) teren na Hallera/Grabiszynskiej koło stacji-na miejscu wyburzonych
zakładów Hydralu.
Powstaną tam ogrody grabiszynkie- 5 budynków. Jeden na miejscu wyburzonej
stacji, przylegajacy do Hallera. Wysoki jak na tamta okolicę 7
piętrowy "galeriowiec"-budowa ma sie zakonczyc za rok(jesien 2007).
Tuz przy istniejacej stacji powstanie biurowiec. Natomiast na tyłąch działki
tuz przy parku 3 apartamentowce z penthausami(tam mieszkania beda najdrozsze).
Projektantem jest Hubka art a inwestorem Stellar.

2) Nowa wielka inwestycja Verony na Inzynierskiej-Grabiszynskiej. W
kompleksie powstanie 400 mieszkan a srodek wypełni teren rekreacyjny, zielen
itp. Architektura podobna do Silesii-klinkier, z tym ze tu bedą inne kształty
budynków. Wiecej szczeg. z akilka tygodni.

3) inwestycje Verity Development- po raz pierwszy pokazali sie na targach i
od razu zmietli wszystkich :)
Maja juz 18 nieruchomosci we Wrocku i nadal beda kupowac. m.in. dworzec
dolnośląski, blacharska-gotowy projekt osiedla, browarna-n tyłach browaru
piastowskiego itp. Maja juz pierwsze projekty.
zrestza wszystko mozna zobaczyc na stronie www.veritydevelopment.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: BTWro Re: Inwestycje na REFE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 19:56
      Super wieści! :) Oby te inwestycje pięły się ku górze jak najszybciej i
      zmieniały nasze miasto. Najbardziej czekam na projekt Verity przy Hlonda. Tak
      atrakcyjna działka, to projekt powinien być też na najwyższym poziomie.
      • Gość: masney Re: Inwestycje na REFE IP: *.wro.vectranet.pl 25.09.06, 20:06
        Z tego co wiem, to na rogu Grabiszyńskiej i Hallera powinien być Bricoman(tyle,
        ze mieli go otworzyć jakiś tydzień temu, a nic tam nie ma), czyżby zmiana planów?
        A w którym miejscu na Inżynierskiej ma być ten apartamentowiec?
        • Gość: Darek Re: Inwestycje na REFE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.06, 20:19
          Rafis nie wiem czy doczytałeś dziś na SSC - masz pozdrowienia od mr Aliego :)
          • Gość: Rafis Re: Inwestycje na REFE IP: *.wro.vectranet.pl 25.09.06, 20:22
            na serio czy jaja sobie robisz? ;)
            bo widziałem Pana Aliego jak chodził na REFE z jakimis blondynkami :)
            • Gość: Darek Re: Inwestycje na REFE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.06, 20:26
              Jako Arab lubi blondynki, dziwisz się :)

Nie, to był żart z mr Alim :) Napisałem to w kontekście tego, co niedawno
              napisałeś o nim i o Verity na SSC (że nie chcą budować, że nie ma kto dla nich
              projektować). Akurat to Twoje "czarnowidztwo" zostało szybko rozbite, z czego
              chyba mimo wszystko sie cieszysz prawda? :)

W końcu obaj lubimy, jak działki nie stoją puste, tylko się na nich buduje, no
              i obaj lubimy (jako starzy ornitolodzy :)), jak możemy zaobserwować na mieście
              dużą ilość żurawii :) ;)
              • Gość: Rafis Re: Inwestycje na REFE IP: *.wro.vectranet.pl 25.09.06, 20:32
                jesli Verity ruszy z tymi inwestycjami to bedzie moim ulubionym developerem.
                Maja to co lubie: kase, rozmach :) a to sie liczy w inwestycjach. Mam dosc
                niemrawych deweloperków, którzy przez 3 lata zbieraja na budowe plomby aby
                potem dwa lata ja budowac. Tacy deweloperzy jak LC Corp czy Verity pokaża im
                jak sie buduje :)
                • Gość: Darek Re: Inwestycje na REFE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.06, 20:34
                  Wkrótce wejdzie na nasz wrocławski rynek kolejny dobry gracz ze swoimi
                  inwestycjami. Co ważne planuje szybką realizację, a nie chodowanie trawy i
                  krzaczków na działkach które zakupi.
    • Gość: crawler Re: Inwestycje na REFE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 00:57
      Na veritydevelopment.pl pisze, że nie ma żadnej strony pod tym adresem :(
      Czy ten developer to na pewno nie Vahap Toy II ?
      • Gość: Darek Re: Inwestycje na REFE - strona Verity IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.06, 01:19
        Tu masz prawidłowy adres strony VERITY:
        www.veritydevelopment.com/
        Verity ma wspaniałe działki i extra plany.
        • Gość: Rafis Re: Inwestycje na REFE - strona Verity IP: *.wro.vectranet.pl 26.09.06, 09:11
          poza tym istnieje na razie tylko polska wersja strony :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka