Dodaj do ulubionych

Lotti Karotti

27.08.11, 12:26
Nigdy nic nie polecałam, ale jak u kogoś zaskoczy tak jak u nas to ułatwi życie mamusiom.
Mój synek gra z nami, sam godzinami.. Zna zasady, czasami je zmienia, jak gra sam. Cudna gra.

Może polecicie coś podobnego. Syn ewidentnie jest na etapie gier.
Obserwuj wątek
    • slonko1335 Re: Lotti Karotti 27.08.11, 13:55
      kicky ricky
      • patir23 Re: Lotti Karotti 27.08.11, 15:42
        O własnie bardzo dobry wątek bo jestem zainteresowana zakupem którejś z tych gier dla 3 latka. Tylko teraz podpowiedzcie która bedzie bardziej fajniejsza? I szybko sie nie znudzi. A poza grami mozecie mi polecic cos z zabawek fajnego dla takiego chlopca, co u Was jest hitem. Synek kilka odstąpił młodszemu kuzynowi i pora na jakieś nowe. Myślałam o klockach moze typu Clics. Macie? Polecacie? Syn marzy o torze samochodowym, ale to zostawiam na pozniej(moze mikołaja) i tu mysle o shake'n'go. Tymczasem chce cos edukacyjnego wszelkie ukladanki cos polsko-angielskiego lub jakies klocki. Mozecie kochane cos mi polecic.
    • patir23 Re: Lotti Karotti 27.08.11, 22:18
      polecicie cos ?
      • leneczkaz Re: Lotti Karotti 28.08.11, 12:27
        Mój jeszcze kocha te zagadki z Empiku. Miał wcześniej zielone 2-3, a teraz katuje żółte 3-4. Po 3x znał na pamięć i teraz zabawa polega na tym, że to on 'czyta' nam tongue_out
    • mama_amelii Re: Lotti Karotti 28.08.11, 10:51
      U nas prym wiedzie gra Spadające małpki i Pingwiny.
      allegro.pl/wyscig-pingwinow-swietna-gra-dla-calej-rodziny-i1747900435.html
      allegro.pl/gra-mattel-spadajace-malpki-52563-super-cena-i1767169569.html
      Zastanawiam się nad tą grą.Wydaje się być fajnasmile
      allegro.pl/gra-zrecznosciowa-hit-moles-ubij-kreta-nowosc-i1749812674.html
    • memphis90 Re: Lotti Karotti 28.08.11, 18:28
      my mamy - jak mówi Lila- "pana blobla" czyli grę z tamą i bobrem. I jeszcze tę z kurczakami i kogutem. Tytułów nie pamiętam, ale to tego samego producenta co carotti. Szczególnie bóbr się ostatnio Lili spodobał, ale jest typowo zręcznościowy. Za to kurczaki służą ostatnio za tipsy big_grin Zastanawiam się nad carotti i pingwinami, ale jeszcze nie kupiłam. Są jeszcze ciekawe gry Lego, ale to raczej dla starszych-ale możesz na stronie pograć w te gry wirtualnie i potestowac, czy już Twój mały dojrzał do nich smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka