qpiska 02.02.05, 09:13 To najpiękniejsze imię!!!! Moja ukochana ćóreczka nosi właśnie to imię (24.03.2004)!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margin1 Re: WIKTORIA ;-))))) 20.02.05, 15:03 Moja córcia, która urodziła się 5.02.05 ma też na imię Wiktoria! Odpowiedz Link
micco4 Re: WIKTORIA ;-))))) 20.03.05, 01:28 Moja córcia też nosi to imię... Jest rewelkowe !!! Odpowiedz Link
jagoda_k Re: WIKTORIA ;-))))) 23.08.05, 16:25 Ja tez mam Wiktorie, juz osmiolatke (1997) Teraz troche zaluje, ze tak wlasnie dalismy jej na imie, ze wzgledu na jego duza popularnosc. Mialam nadzieje, ze nie bedzie tak jak ja (Agnieszka) spotykac swojej imienniczki na kazdym kroku Ale to pomijajac, nadal uwazam, ze to piekne imie dla dziewczynki z charakterem Odpowiedz Link
aglas Re: WIKTORIA ;-))))) 05.09.05, 10:43 Ale numer, moja córka też ur. w 1997 Wiktoria, a ja też Agnieszka. I też dałam jej tak na imię, bo mialam strasznie dużo koleżanek Agnieszek i chciałam, żeby moja córka miala bardziej oryginalne imię. Jedyne pocieszenie, to to, że teraz jest sporo Wiktorii ale jednak troche młodszych od mojej. Skąd jesteś Agnieszko mamo Wiktorii? Pozdr. Odpowiedz Link
jagoda_k Re: WIKTORIA ;-))))) 08.09.05, 19:20 Rzeczywiscie fajny zbieg okolicznosci Mieszkamy teraz w stanie Illinois w USA, ale pochodzimy z miasteczka na podlasiu o nazwie Zambrow. A Wy? Pozdrawiam rowniez Odpowiedz Link
aglas Re: WIKTORIA ;-))))) 09.09.05, 08:31 Hej. My jesteśmy z Warszawy. Rozumiem, że tam gdzie mieszkacie też jest dużo amerykańskich Wiktorii? Ja słyszę to imię raczej u młodszych nawet o kilka lat. Teraz zastanawiam się nad imieniem dla drugiego dziecko, o które się właśnie staramy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
jagoda_k Re: WIKTORIA ;-))))) 09.09.05, 15:59 Nie, tu imie Wiktoria jest rzeczywiscie dosc popularne (wg statystyk), ale z powodu ogromnej ilosci najrozniejszych imion absolutnie sie tego nie zauwaza. My spotkalismy ich w zyciu doslownie kilka. Chodzi mi o popularnosc tego imienia w Polsce, bo tam wlasnie sie moja cora urodzila i tam byc moze bedzie w przyszlosci zyc (ciagle nie zdecydowalismy, czy wrocimy). Wyglada na to, ze w klasie nie bedzie raczej miala kolezanek o tym imieniu, ale potem w pracy moze byc ich juz calkiem sporo Pod warunkiem, ze bedzie pracowac w Polsce Powodzenia w staraniach o dzidziusia i w wyborze imienia My mamy jeszcze czteroletniego Antka. A poza tym to jestem wlasnie na etapie wyboru imienia dla mojego przyszlego bobasa, ktorego ani nie planuje, ani raczej nie zamierzam planowac Zartuje oczywiscie, ale rzeczywiscie przegladam imiona i mysle o niemowletach. Instynkt macierzynski sie odzywa Odpowiedz Link
aglas Re: WIKTORIA ;-))))) 12.09.05, 14:25 Moja Ika, bo takie ma zdrobnienia najczęściej przez nas używane, nie ma koleżanek o tym imieniu. Wśród znajomych mało słychać tego imienia. Ale jednak gdzieś na ulicy można je już usłyszeć. A myślałam, że jestem taka oryginalna. Ale i tak uważam, że to nie tak bardzo częste imię. A poza tym jest bardzo ładne, stare, z tradycjami. A zdobnienień też może być sporo, mówimy do Niej Ika - to zdrobnienie mnie urzekło i dlatego wybrałam to imię, Ikulec, Ikcia, ale dzieci też Wika, Wikcia, w przedszkolu była Wiki, ale i Kiwi. Tak więc duża dowolność. Ładne imię Twojego synka, ale u nas teżo statnio dośc popularne, więc będę chyba szukać czegoś rzadszego. Ale na razie to najważniejsze, żeby wogóle było dla kogo wybierać, aby nam się udało zajść w ciążę. Dziękuję, ża życzenia, wciąż się staramy. Pozdrawiam. Ty masz już dzieci odchowane, rzeczywiście nie zdecydujesz się na jeszcze jedno? Sama piszesz, że instynkt się odzywa Odpowiedz Link
sylwia489 Re: WIKTORIA ;-))))) 20.09.06, 08:53 Piekne imie , nasza 1,5 roczna córcia też się tak nazywa Odpowiedz Link
liliowy.motylek Re: WIKTORIA ;-))))) 11.10.06, 21:38 Nasza Księzniczka to też Wiktoria...29-05-2004r. ..a ja to podobniej jak ty Sylwia Odpowiedz Link
adka17 Re: WIKTORIA ;-))))) 03.11.05, 19:36 moja kochana wiktoria urodziła się 16.10.1999rjest cudowna Odpowiedz Link
renata_krak Re: WIKTORIA ;-))))) 03.01.06, 23:09 Moja córcia to również Wiktoria, jest z 19 lipca 2005 Odpowiedz Link
juch Re: WIKTORIA ;-))))) 06.01.06, 12:46 Moja królewna to też Wiktoria, ur. 18.10.05. Pozdrawiamy Odpowiedz Link
msto05 Re: WIKTORIA ;-))))) 11.01.06, 15:15 Dołączamy się i my - Wikuśka ur. 05.03.2000 r. Odpowiedz Link
magkon1 Re: WIKTORIA ;-))))) 16.03.06, 07:42 A nasza będzie Wiktoria i czekmy na nią z utęsknieniem (już niedługo termin z OM 31.03, z USG 04.04)). Pozdrawiamy wszystkie Wiktorki ich mamusie i tatusiów!!! Odpowiedz Link