christych 31.10.05, 11:34 Kiedy Waszym dzieciom zmienił się kolor oczu? Wiem , że według książek około roku, ale ciekawa jestem jak to wyglądało w praktyce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniaweg Re: kolor oczu 31.10.05, 12:12 Moj syn od urodzenia mial ciemny kolor oczu - najpierw ciemnoniebieski, ktory z m-ca na m-c przechodzil w jasnobrazowy. Ok 12 m-ca zycia mial juz kolor piwny z przewaga zielonego, teraz - majac 9 lat ma oczy piwne z wieksza domieszka brazu. moja roczna corcia od urodzenia ma oczy jasnoniebieskie, az nienaturalnie niebieskie ale zauwazylam, ze od 2ch m-cy ciemnieja Jej, robiac sie standardowo niebieskie. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: kolor oczu 31.10.05, 13:12 Moje dzieic od urodzenia miały taki kolor, jaki mają teraz (po kilku latach). Odpowiedz Link Zgłoś
sta.ania Re: kolor oczu 31.10.05, 13:52 mojej córci z niebieskiego zmienił się na zielony ok drugiego roku Odpowiedz Link Zgłoś
cloud-ac ok. 3 m-ca życia ... 31.10.05, 14:17 ... obu moim dziewczynkom zaczął się zmieniać z ciemnoniebieskich na piwne. Około roczku miały już piwne lub brązowe (nie odróżniam tych kolorów - zawsze w dowodzie wpisywałam brązowe, a wpisywali mi piwne) - Sara ma 3,5 roku, Zuzia 1,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena1811 Re: kolor oczu 31.10.05, 14:17 Mój Szymus urodził sie brunetem z czarnymi oczkami. Teraz ma 15 misięcy, włoski ma jaśniutki blond a oczy nie zmieniły mu sie wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi44 Re: kolor oczu 31.10.05, 15:40 mojej nie zmieniły sie))zostały niebieskie wielkie oczka(jeden i drugi dziadek mają niebieskie) Odpowiedz Link Zgłoś
smallwitch Re: kolor oczu 31.10.05, 15:52 Hej Tomek urodził się z ciemnostalowymi oczami, których kolor po około 6 miesiącach przeszedł w ciemnobrązowy. Co stanowi niezły kontrast do słomiano-blond włosków.... Odpowiedz Link Zgłoś