gmediabox Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 01.10.15, 01:52 YOGGI.PL - Najlepszy internetowy Sklep z Zabawkami, modele sterowane, zabawkami zdalnie sterowanymi i ciekawymi Prezentami, nie tylko dla najmłodszych. Sprawdź sam! Życzymy udanych zakupów, Zapraszamy! Odpowiedz Link
mielak8 Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 14.10.15, 08:43 polecam sklep naukowazabawa.pl/ Odpowiedz Link
mietowy-rower Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 06.12.15, 19:44 polecam sklep : mietowyrower.pl/ Odpowiedz Link
ankietazabawki Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 02.03.16, 19:40 Witamy wszystkich, jesteśmy studentkami Politechniki Łódzkiej i w ramach koła naukowego chcemy przeprowadzić badania dotyczące bezpieczeństwa zabawek. Bardzo prosimy o wypełnienie krótkiej ankiety dotyczącej zabawek: docs.google.com/forms/d/1nYkr1-itj81FznZYmyf0FPXb3ZTvtgJcqHcIF4bFoKs/viewform Z góry serdecznie dziękujemy i mamy nadzieję, że nasze badania mogą przyczynić się do poprawy bezpieczeństwa dzieci. Nie uda nam się to bez WASZEJ pomocy Odpowiedz Link
emillka2222 Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 07.03.16, 17:38 Jak chcesz coś fajnego i niebanalnego znaleźć to polecam odkupuj.pl/ Odpowiedz Link
5pinki Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 26.04.16, 18:28 Takie niebanalne, kreatywne zabawki znajdziesz w babysdream.pl/zabawki-kreatywne-dla-dzieci Dla dzieciaków w różnym wieku, bezpieczne, wykonane z solidnych materiałów. Odpowiedz Link
ewaewa91 Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 05.05.16, 12:45 Jeśli naprawdę mogę polecić dobry sklep nie tylko z zabawkami, ale też z miniaturkami to tutaj: domkowa4.pl/ . Zamawiałam niejednokrotnie i jestem zachwycona. Szybka wysyłka, przemiła obsługa a laleczki wprost cudne!! Polecam wszystkim szczerze! Odpowiedz Link
5pinki Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 06.05.16, 19:07 Bardzo dobry jest sklep z zabawkami, które są najmodniejsze na rynku to babysdream.pl/ Tam znajdziesz nie tylko niebanalne zabawki ale i przemyślane i bardzo praktyczne gadżety dla dzieci w różnym wieku i dla ich rodziców/ Odpowiedz Link
lasota7878 Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 12.05.16, 09:25 Jeśli ktoś szuka czegoś niebanalnego to polecam tekturowe zabawki w formacie XL. Domki, samoloty, ciuchcie, zamki królewskie i rycerskie wykonane z kartonu łączą zabawę z ekologię, a co najważniejsze pobudzają wyobraźnię najmłodszych. Naklejamy, rysujemy, malujemy ? wedle uznania. O nudzie nie ma mowy! Z ofertą możecie się zapoznać na stronie : tektoy.pl/ Odpowiedz Link
sasajna Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 13.06.16, 10:35 zobacz koniecznie na bobomio.pl/ - mają wybór fajnych, bezpiecznych zabawek. Sporo projektów skandynawskich, wykonanych z dobrych materiałów. Odpowiedz Link
wojcieszynkaa Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 11.07.16, 14:06 Ja polecam kupowac dziecku zabawki edukacyjne i zabawki wykorzystywane w metodzie Montessori www.malinowyslon.pl/ Odpowiedz Link
magdalena_rzezba Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 09.11.16, 14:26 Polecam firmę flytoy.pl/, znajdziecie na niej praktycznie każdy rodzaj zabawek: dla dużych (modele RC, drony, kolejki piko) oraz dla maluszków (gryzaki Sophie, zabawki z bajki BING oraz pozostałych bohaterów MiniMini). Najlepsze ceny (kod rabatowy na 10% zniżki 2016FT10PR), szybka wysyłka oraz fajna obsługa! Odpowiedz Link
mama.2.dzieci Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 25.01.17, 11:51 A ja polecam www.bajaboo.pl dużo niebanalnych zabawek, w marcu otwierają sklep stacjonarny w Warszawie przy C.H.Promenadzie, będzie można zobaczyć wszystko na żywo :-) Odpowiedz Link
tinysiskin Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 03.07.17, 14:06 Sporo jest takich butików z zabawkami, które nie są spotykane w sieciówkach. Na przykład Urwis, Noski Noski czy Mamissima. Słyszałyście o nich? Odpowiedz Link
kolejki99 Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 26.02.18, 08:43 Zacząłem prowadzić bloga mojekolejki.myserver.hoste.pl , na którym będe opisywał różne kolejki elektryczne w skali H0 iraz G. Będę róznież starał sie zamieszczac linki do sklepów lub aukcji. Zapraszam. Odpowiedz Link
kolejki99 Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 26.02.18, 08:45 Zacząłem prowadzić bloga mojekolejki.myserver.hoste.pl , na którym będe opisywał różne kolejki elektryczne w skali H0 iraz G. Będę róznież starał sie zamieszczac linki do sklepów lub aukcji. Zapraszam. Odpowiedz Link
julka19923 Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 16.03.18, 08:47 U moich dzieci niesamowite powodzenie ma stolik mamut, kupowałam tutaj jarland.pl/pl/c/ZESTAW-stolik-i-krzeselka/2 i serdecznie polecam. Odpowiedz Link
ameliaaa1 Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 12.04.18, 14:52 oryginalne akcesoria dla dzieci ladystump.com/ znajdziesz tam również ubranka dla dzieci Odpowiedz Link
skarabeusz.easy Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 24.04.18, 13:56 Niebanalne zabawki to dość mało precyzyjne określenie, ale myślę, że warto obejrzeć figurki ze strony www.urwis.pl/figurki , dzieci bardzo chętnie bawią się takimi rzeczami, pozwalają im one na rozwijanie wyobraźni i kreatywności. Takie zabawki nie są ograniczone żadnymi zasadami gry, co uważam za zaletę. Odpowiedz Link
alergiczna Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 02.12.18, 20:57 A co sądzicie o dronach? Jak dla mnie również jest to całkiem niebanalna zabawka. Chcę kupić taki model www.ef3m.pl/pl/p/WL-Toys-Q222-G-dron-Kamera-HD-FPV-Auto-Powrot-/2022 dla mojego 6letniego siostrzeńca. Co sądzicie? Odpowiedz Link
8migotka8 Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 10.12.18, 12:40 Z elektroniką dla dzieciaków bym poczekała aż będą rozumiały, że to jednak trochę kosztuje. Mój chrześniak na szczęście nie garnie się do tych tabletów, smartfonów i innych gadżetów. Ostatnio zaczął podziwiać jak jego starszy brat składa modele samolotów ale przez to że jest jeszcze na nie z mały kupiłam mu pod choinkę drewniany samolot do złożenia z Małego konstruktora juniora. Odpowiedz Link
mamazuzi Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 18.12.18, 14:01 niedrogi zabawki i od lat sprawdzony sprzedawca polecam z czystym sumieniem kupzabawke.pl Odpowiedz Link
kasieniawiel Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 14.01.19, 12:31 Śliczne przytulanki i laleczki handmade www.bymalisia.pl Polecam Odpowiedz Link
lukasd382 Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 22.01.19, 15:44 www.amisia.pl Zapraszam! :) Odpowiedz Link
kasiakasia090444 Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 02.04.19, 14:42 polecam sklep sofia.sklep.pl Odpowiedz Link
elic78 Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 08.05.19, 15:48 Świetny sklep z naprawdę niebanalnymi zabawkami w szczególności dla dziewczynek to Domkowa 4 domkowa4.pl/ Przepiękne lalki, gdzie indziej niespotykane w dodatku bardzo duży wybór, cudne domki dla lalek i miniaturki do tych domków, całe wyposażenie łącznie z oświetleniem! Poza tym Muminki, Pippi, Pinokio, zabawki retro, takie blaszane, karuzele, pozytywki i szkatułki - boskie! Ja kupiłam lalkę Paola Reina, etui na okulary Santoro i 3 piękne balony dekoracyjny Super Balloon! Odpowiedz Link
joanna900 Re: Sklep z niebanalnymi zabawkami :) 26.06.19, 22:46 Zachęcam do odwiedzenia nowego sklepu dziamdziam.pl Mamy w ofercie zabawki różnego rodzaju oraz artykuły dziecięce. Zapraszamy :) Odpowiedz Link