mooh 13.12.05, 12:24 Jakaś mała recenzja spragnionym sztuki koleżankom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duramgama Re: Duramgamo a jak w teatrze? 13.12.05, 12:30 Grzechem byłoby narzekać, bo wreszcie poczułam się komfortowo. Jak ja uwielbiam wprost zapach teatru!!! Niemniej jednak sztuka miała sporo mankamentów. Przede wszystkim była troszkę za długa. Jeżeli w trakcie spektaklu zaczynam myśleć o innych sprawach niż scena i to co się na niej dzieje - znaczy, że są dłużyzny i szóstki w kajeciku postawić im nie mogę Ale Woronowicz wspaniały! Powtórzę sie, ale uważam, że chłopak ma talent jakich mało. A w sobotę idę na "Tiramisu" - same baby grają w odpowiedzi na słynny "Testosteron". Ależ się rozhulałam... Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Duramgamo a jak w teatrze? 13.12.05, 22:58 duramgamo, ależ się rozbrykałaś, niedługo zechcesz codziennie gdzieś wychodzić a tak serio to zazdroszczę Ci że byłaś w teatrze, jak ja dawno nie czułam tego zapachu....... Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Duramgamo a jak w teatrze? 13.12.05, 23:36 A pewnie! Jak szaleć to szaleć! Ostatnio mąż zapytał czy nie chciałabym pojechać gdzieś odpocząć, na przykład do... (dobrze, że Mmala tego nie czyta)... SPA. Aż sie zadławiłam kolacją jak to usłyszałam. Bo on właśnie gotów był zafundować mi pod choinkę weekend w SPA w hotelu dr Eris. Szczena mi opadła, a potem szybko wróciła na swoje miejsce, żeby powiedzieć kochanemu Panu Mężowi, że może jednak nie powinnismy byc az tak rozrzutni... Cholerka, ale to SPA chodzi mi teraz po głowie... Ostatecznie moge jeszcze wybrac się na weekend do babci, żeby sie wyspac, dobrze zjeść i poczytac w spokoju książkę. Śmialismy się, że jeśli nie do SPA, to na pewno pojadę niebawem do BAA Odpowiedz Link Zgłoś
tata_olka Re: Duramgamo a jak w teatrze? 14.12.05, 00:35 duram, przecież teatr czuć starzyzną i kurzem, a nawet jak jest już powojenny to i tak pachnie jak zakamarek woźnego w muzeum za to SPA... nie odpuszczaj! tego nie da się przebić Tiramisu albo babcią! jedź i odpoczywaj w naszym imieniu Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: Duramgamo a jak w teatrze? 14.12.05, 09:42 tato_olka, to dopiero jest prezent a nie ten zegarek, ktory i tak nie jest pewny! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Duramgamo a jak w teatrze? 14.12.05, 09:48 he he nie ma jak delikatna sugestia Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Duramgamo a jak w teatrze? 14.12.05, 09:05 ... no piękny prezent z tym SPA, a może jednak się skusisz... wiesz czas przeokrutnie leci... niedługo dzieci Srajdzinki będa przyjeżdżać do BAA.... A propos BAA.... ale się uśmiałam )) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu No nie! 14.12.05, 09:15 otwieram ten watek spodziewajac sie doznan kulturalnych na najwyzszym poziomie, a tu znowu spa! Kolezanki, tak nie mozna! )) Ty Duramgamo jedx i baw sie dobrze za nas wszystkie! Przepraszam za literowki i czesciowy brak polskich liter, ale wczoraj pewien maly troll zalal mi klawiature kawa i jeszcze nie doszla do siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: No nie! 14.12.05, 09:23 A wiesz co, moj maz tez ostatnio stwierdzil, ze skoro mam problemy z okresleniem czego chce na gwiazdke, mikolaja, urodziny itp. to moze odlozymy pieniadze i mnie wysle gdzies, zebym odpoczela. Niestety, nie obiecal, ze zalatwi pozwolenie u Malgosi... Odpowiedz Link Zgłoś