Dodaj do ulubionych

OPANUJCIE SIĘ!!

IP: *.* 15.10.02, 12:40
Strasznie się już czytuje te wszystkie przepychanki słowne, nawet nie mam ochoty ostatnio wypowiadać się na forum. To, że tu jesteśmy jest czystą przyjemnością, chęcią kulturalnej rozmowy, a nie ciągłą kłótnią, dochodzeniem.Wyluzujcie!!!Szanujcie siebie i innych oraz ich poglądy!!olaj
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: OPANUJCIE SIĘ!! IP: *.* 15.10.02, 13:15
      Olaj zupełnie się z tobą zgadzam !!!Ja już dawno straciłam ochote wypowiadania sie na forum :(ola
    • Gość: b.suleiman Re: OPANUJCIE SIĘ!! IP: *.* 15.10.02, 14:05
      Olaj, dyskusja na forum jest na takim poziomie jaki wykreuja jego uczestnicy, w tym rowniez Ty. Uwazam wiec, ze Twoj apel o opanowanie dotyczy Ciebie rowniez (tu cytat z Twojej wypowiedzi z watku Wiesi:.... i niestety, jak ostatnio często TU bywa źle Ciebie zrozumiano!...........................Nie lubię przesady!!Nie cierpię czytania między wierszami!!Lubię Wiesię!! .." koniec cytatu.I kto tu sie licytuje i uzywa "slownych przepychanek"??? Co to znaczy "jak czesto tu bywa.." Dlaczego chcesz pokazac, ze jestes lepsza od innych? Czy to, ze ktos ma inne zdanie od Ciebie swiadczy, ze sie licytuje?? Jako moderator wiesz na pewno, ze na forum zwykle scieraja sie rozne poglady, a sama udowodnilas, ze sa one niejednokrotnie wyrazane bardzo emocjonalnie. Z calego watku rozpoczetego przez Wiesie, Twoja wypowiedz byla najbardziej zawzieta i autorytarna. Moze powinnas to przemyslec...?
      • Gość: MOKO Re: OPANUJCIE SIĘ!! IP: *.* 15.10.02, 16:19
        olaj lubie cię, wszystkich lubię. Często tu nie zaglądam ale jest ok.Lubie WAS mamusie i tatusiów też.Pozdrawiam goraco
      • Gość: kn Re: OPANUJCIE SIĘ!! IP: *.* 15.10.02, 20:22
        Beato,tym razem ja to napiszę - w 100% się z Tobą zgadzam :)Pozdrawiam bardzo serdecznieKasia
      • Gość: guest Re: OPANUJCIE SIĘ!! IP: *.* 16.10.02, 06:41
        Nie należę do osób, których celem są kłótnie. Osoby, które mnie znają wiedzą o tym. To co napisałam w tym poście i pod postem Wiesi wynikało z dobrych chęci...a skoro tak to rozumiecie, no cóż...Wasza sprawa.olaj
    • Gość: guest Re: OPANUJCIE SIĘ!! IP: *.* 16.10.02, 11:25
      Olaj, jestem z tobą. Też sądzę, że czasami trzeba wyluzować, co niniejszym uczyniłam i przed chwilą wypowiedziałam się na forum o jedzeniu ......Pozdrawiam.Ala
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka