ona-86 14.05.08, 08:38 dłuugo chodziły w pieluchach.. więc do jakiego wieku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kerry_weaver Re: Pytanie do mam których dzieci 14.05.08, 08:50 Do 2,5 roku - to długo? Patrząc po znajomych dzieciach - przeciętnie, większość tyle chodziła. Jeszcze potem parę miesięcy spały z pieluchą. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Pytanie do mam których dzieci 14.05.08, 08:53 U mnie wszystkie dobrze po drugich urodzinach (junior jeszcze nie odpieluchowany, ale on właśnie "zaraz" skończy dwa lata więc trudno powiedzieć). Najdłużej 2,9. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Pytanie do mam których dzieci 14.05.08, 08:57 Moja córka w styczniu skończyła 2 lata i dalej w pieluchach biega. Tak naprawdę wynika to z mojego lenistwa. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Pytanie do mam których dzieci 14.05.08, 09:10 Mój skończył 2 lata i dalej ma pampersa... Pytałam naszej pediatry w ramach pocieszenia jakie miała najstarsze dziecko z pieluchą i powiedziła, że 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
mela-blonda Re: Pytanie do mam których dzieci 14.05.08, 17:19 Mój chodził (chyba) do ok. 2 roku życia. Urolodzy radzą, żeby zaczynać już po pierwszych urodzinach. Potem zaczynają się rodzić złe nawyki. U nas się sprawdziły, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś