Dodaj do ulubionych

PEG_PEREGO

03.12.04, 20:55
Polecam wózek Peg-Perego.
Nasza córeczka jest 3 dzieckiem i miałam już w swojej "karierze"mamy różne
wózki.W sumie jak tak teraz policzyłam to ok.6.Ten jest 7.I słuzy dziecku od
dnia narodzin.Mamy pełną wersję ATLANICO z fotelikiem samochodowym,gondolką i
spacerówką.Jestem pod urokiem tego wózka cały czas a mała ma już 2.5
roku.Była duzym dzieckiem i naprawdę wózek się sprawdził pod każdym
względem.Jedyna wówczas dostępna spacerówka z tak szerokim siedziskiem.Zdarza
się i teraz wozić dziecko w wózku i ani nie ma kłopotu z amortyzatorami ani z
niczym.Jedyne zastrzeżenie jakie mogłabym mieć do tego wózka to była cena.I
plastyk z boku od znoszenia po schodach się zarysował.
Wózek z pomysłem, naprawdę ułatwia rodzicom życie , lekki i praktyczny
polecam pełną wersję,bo warto wózek starcza na 3-4 lata i cieszy tak samo.
Obserwuj wątek
    • izia30 Re: PEG_PEREGO 27.04.05, 12:05
      popieram goraco, to zdecydowanie najlepszy wózek z przetestowanych przeze mnie.
      • malila Re: PEG_PEREGO 27.04.05, 15:09
        Ja już byłam zdecydowana na ten wózek, ale usłyszałam, że w związku z małymi
        kółkami ten wózek do miękkich nie należy. Możecie powiedzieć, jak to jest? Czy
        amortyzacj a jest wystarczająca? Czy wózek nie jest zbyt twardy w zawieszeniu?
        Małgosia
        • izia30 Re: PEG_PEREGO 06.05.05, 12:17
          atlantico ma wieksze kolka niz plico, wiec mozesz wybrac. amortyzacja jest ok,
    • asik.500 Re: PEG_PEREGO 10.07.05, 22:40
      Czy może ktoś wie gdzie można kupić wózki Peg Perego w woj.dolnośląskim?
      Jestem zainteresowana również kupnem używanego wózka tej firmy - może ktoś ma??
      Bardzo dziękuję za pomoc.
      Pozdrawiam.
      • myl777 Re: PEG_PEREGO 28.07.05, 13:19
        Moja sąsiadka ma używany wózek w bardzo dobrym stanie. Jeśli cię interesuje
        zadzwoń 0 604 615 005.
      • mmala6 we Wroclawiu 10.10.05, 19:40
        We Wroclawiu, w hurtowni Askot na ul Sztabowej.Do wyboru do koloru.
        Ja rowniez polecam Atlantico!! jest the best!:D
    • nona_n Re: PEG_PEREGO 12.10.05, 10:35
      Ja również polecam atlantico. Sprawdza się codziennie, nawet podczas znoszenia
      i wnoszenia na 2 piętro :-)
      Ale wiecie już ze już nie będą ich produkowac??
      • iga75 Re: PEG_PEREGO 12.10.05, 10:55
        a czy mozna wozić w nim dzidzisia od pierwszych miesięcy życia?
        • jolagrz Re: PEG_PEREGO 12.10.05, 17:32
          mozna korzystac z niego od poczatku. ja kupiłam do wózka nosidełko z deltima i
          pasuje idealnie, a to tylko 70 zł. dziecko jest otulone chyba lepiej jak w
          gondoli.
    • grandet PEG_PEREGO 12.10.05, 18:56
      szkoda, ze nie ma przekladanej raczki...
    • beata761 Re: PEG_PEREGO 12.10.05, 19:08
      Jak taki świetny to czemu wycofują produkcję ?
      • cortinka Re: PEG_PEREGO 12.10.05, 22:46
        Bo produkują go już ponad 10 lat... Według mnie to jeden z najlepszych (o ile
        nie najlepszy) z wózków.
    • nona_n Re: PEG_PEREGO 12.10.05, 19:41
      Ja tez nie kupowałam gondolki, tylko nosidełko Deltimu :-)
      Nawet dobrałam w identycznym kolorze jak wózek.
      A produkcja się kończy bo model istnieje 10 lat na rynku i chcą go
      unowoczesnić.
      • lew_konia Re: PEG_PEREGO 13.10.05, 10:05
        Mój obecnie 7,5 letni syn jeździł w wózku Peg Perego. Polecili mi go sąsiedzi
        (troje dzieci!). Ja poleciłam kuzynowi (wychował w swoim dwójkę urwisów).
        Obecnie mam półtoraroczna córeczkę, która korzysta z powodzeniem z wózka brata!
        Wózki tej firmy są super trwałe (ja woziłam dzieci po plaży), lekkie (mają
        stelaż z aluminium), mieszczą sie po złożeniu w każdym bagażniku. Jeśli
        planujecie dla pociechy rodzeństwo - nie oszczędzajcie - warto zapłacić więcej
        za jakość i komfort.
        • kioto1 Re: PEG_PEREGO 13.10.05, 19:02
          a co sądzicie na temat wózka głebokiego Peg-Perego Giovane na stelażu Classe 4?
      • aisza211 Re: PEG_PEREGO 27.10.05, 17:55
        nona_n napisała:

> Ja tez nie kupowałam gondolki, tylko nosidełko Deltimu :-)
        > Nawet dobrałam w identycznym kolorze jak wózek.
        > A produkcja się kończy bo model istnieje 10 lat na rynku i chcą go
        > unowoczesnić.

A jak montuje sie nosidelko na wózka Peg Perego? Jest specjalny click, czyli
        łącznik, taki jak przy gondoli Peg Perego? i czy pasuje do strelarza Peg Perego
        Atlntico fotelik z Deltimy?
    • marybg Re: PEG_PEREGO 13.10.05, 19:34
      A czy na budce jest okienko?Jak włożę noworodka w nosidle to chciałabym go
      widzieć-czy jest jakiś prześwit?
      • adanko77 Re: PEG_PEREGO 13.10.05, 19:35
        jest okienko w budce
    • marybg Re: PEG_PEREGO 13.10.05, 19:41
      Dzięki!
    • oliwe Re: PEG_PEREGO 17.10.05, 14:18
      Mówicie o jakości i omforcie a czy te wózki nie mają tej wady co inne na
      niewielkich skrętnych kółkach? Czyli Czyli hałasowania,trzęsienia i skręcania
      nie tam gdzie trzeba na nierównościach?
      • lew_konia Re: PEG_PEREGO 17.10.05, 19:03
        Ja nie miałam (i nie mam) żadnych problemów z kółkami. Istnieje mozliwość
        zablokowania skrętu przednich kółek. To na nierównym terenie załatwia problem.
        Jeśli przeczytasz mój wczesniejszy post to zauważysz, że wspominałam tam o
        jeżdżeniu po plaży! Jeśli chcesz wózka do poruszania się po całkowitych
        bezdrożach - poszukaj trójkołówki do joggingu (ale kosztują majątek). Wózek Peg
        Perego w mieście, w parku spisuje się znakomicie. Problemów z wstrząsami też
        nie miałam.
        • magda.cz Re: PEG_PEREGO 18.10.05, 15:21
          Ja mam atlantico od 3 tygodni i jestem zadowolona ale zaczynaja mi piszczec
          koła. Jak sobie z tym radzilyscie? Plastikowe koła mozna potraktowac smarem?
    • arturpolak Re: PEG_PEREGO 18.10.05, 16:57
      potwierdzam, woziłwm moich chłopaków-bliźniaków najpierw w dwufunkcyjnym,
      później w spacerowym Peg Perego - żadnych zastrzerzeń - funkcjonalne, łatwo się
      składają, mieścił się w bagażniku Twingo Dwufunkcyjny jeszcze mam i już nie
      używam, jeśli ktoś byłby zainteresowany, oddam za niewielkie pieniądze,
      tel.0692225613
    • wonder Re: PEG_PEREGO 19.10.05, 12:13
      Ja urodzę swoje maleństwo w grudniu i stąd moje pytanie, czy te podwójne kółka
      od atlantico dadzą sobie radę podczas zimowej aury? Szukam wózka i szukam i
      nadal niewiele wiem, ale z Waszych opinii wynika, że peg perego atlantico to
      byłby dobry wybór.
      • adanko77 Re: PEG_PEREGO 19.10.05, 13:33
        Ja tez sie zastanawiam nad PP-choc teraz moze bardziej nad A3 bo jest jeszcze
        lzejszy. A powiedz jak bedziesz niemowlaka w tym wozeczku wozic? Masz moze
        osobna gondole czy nosidlo?
        • nupik Re: PEG_PEREGO 20.10.05, 08:44
          ja tez polecam peg perego, jest rewelacyjny. Nasz syn urodzil sie w marcu wiec
          wybralismy wersje pramette, jestesmy super zadowoleni, wozek zjezdil juz pol
          swiata, po wertepach i innych ekstremalnych drogach i zadnych problemow nie
          bylo. jest super/
          aga mama wiktora
        • kara13 Re: PEG_PEREGO 20.10.05, 08:54
          adanko77 napisała:

> Ja tez sie zastanawiam nad PP-choc teraz moze bardziej nad A3 bo jest jeszcze
          > lzejszy. A powiedz jak bedziesz niemowlaka w tym wozeczku wozic? Masz moze
          > osobna gondole czy nosidlo?

Ale A3 nie ma oryginalnego pokrowca :(
          • baha12 A3 - pokrowiec 25.10.05, 21:28
            ALEŻ A3 MA ORYGINALNY POKROWIEC!!!

calineczka.pl/sklep/index.php?cPath=63_31_121_246
    • larvva Re: PEG_PEREGO 25.10.05, 19:17
      mialam 3 wozki tej firmy

- gondole culla na stelazu classic
      - p3
      - at 4

- atlantico widzialam u kolezanek, sa zadowolone

generalnie - polecam!

a, warto sprawdzac na stronce producenta www.pegperego.com jakie sa
      dostepne akcesoria. ja chcialam kupic do p3 tacke i w sklepie mowiono mi ze nie
      ma... ostatecznie znalazlam i mam... tak samo do at 4 pokrowiec na nogi - jest:-
      )
      • aisza211 Re: PEG_PEREGO 27.10.05, 17:55

A jak montuje sie nosidelko na wózka Peg Perego? Jest specjalny click, czyli
        łącznik, taki jak przy gondoli Peg Perego? i czy pasuje do strelarza Peg Perego
        Atlntico fotelik z Deltimy?
        • aisza211 Re: PEG_PEREGO 27.10.05, 17:57

• moniqe245 Re: PEG_PEREGO 28.10.05, 12:15
            ja wprawdzie byłam nastawiona na atlantico,ale po obejrzeniu wózeczków tej
            firmy zdecydowalismy sie na model venezia
            • nata76 Re: AT4 29.10.05, 15:29
              czy widziłayście ten nowy model i co o nim sądzicie???
              Ja mam Pliko od 4 lat,przeżył ten wózek dwójkę dzieci i max obciażenia
              zakupami. I wyglada nadal super. jestem fanką tej firmy!!!!!!!!!!
              • larvva Re: AT4 29.10.05, 20:05
                hej,
                mam ten wozek (to trzecie moje pp, tez chyba naleze do fanek;-) jestem baaardzo
                zadowolona:-)

opis na stronce producenta nie oddaje atutow tego wozka... serio... kupilam bo
                generalnie ten mi najbarziej pasowal jako zimowa i ekstremalna wersja zamiast
                mojego p3... ale dopiero po kupieniu odkrylam jak dobry byl to zakup:-)

<a href="http://www.pegperego.com/TproductsI15102Mprod_passeggini.html.en-UK">
                widac, ze caly czas pp kombinuje jak ulepszyc swoje - i tak dobre - produkty:-)

- kola - 26cm, duze, UVA, bezdetkowe, skretna os z mozliwoscia blokady -
                blokada umieszczona z boku wozka wiec wszystko sie dokonuje bez schylania sie
                do ziemi i grzebania przy umorusanych kolach;-)
                - stelaz - lekkie aluminium (pp ma bdb jakosci alu) ale w sporej ilosci
                (konstrukcja przystosowana do bardziej ekstremalnej jazdy niz tylko po chodniku
                pod blokiem;-).
                - waga - kolo 14,5kg ale jesli ktos nie musi dzwigac wozka a jedynie go
                prowadzic (korzystac z podjazdow itp) to absolutnie wagi sie nie odczuwa jako
                uciazliwa.
                - raczka - jeden palak, regulowany, powlekany guma o nierownej fakturze -
                dobrze sie trzyma w reku:-)
                - amortyzacja 3stopniowa - rewelacyjna!
                - duze siedzisko, regulowane do lezenia, regulowany podnozek - tylko w dwoch
                pozycjach, ale z doswiadczenia wiem ze z wiekszej ilosci sie nie korzysta;-)
                - meeeeega kosz! do tego ze sprytnym sposobem regulacji otworu - oraz
                mozliwoscia zamkniecia. super wygodne, nic sie nie gubi nawet przy ostrej
                jezdzie... a i jest to komfortowe gdy wozkiem wjezdzam do sklepu... poprostu
                zamkniety kosz daje mi poczucie bycia fair;-)
                - swietnie pomyslane uchwyty na picie dla dziecka
                - taszka przyczepiana do raczki dla doroslego, z mozliwoscia latwego odpiecia i
                nalozenia na pas jako saszetka
                - folia p/deszczowa
                - pokrycie cieple na nogi dziecka (nakladane i doczepiane do budki, wyzsze i
                imho lepsze niz w p3, ale nie jest jak tam dopinane na zamek)
                - palak u dziecka - obustronne otwieranie, poszerzanie, bergaflex.
                - 5pkt pasy - analogicznie jak w innych wozkach pp

sama nie wiem co jeszcze pisac;-)

swetnie sie prowadzi. tylko jest bardzo szeroki, wiec jesli ktos ma waziutkie
                drzwi to moze byc klopot - lepiej wymierzyc sobie;-)
                ja sie mieszcze - do kaltki, do obu wind, do drzwi od domu. pasuja mi moje
                podjazdy - ale te info nie powinny byc wyznacznikiem, bo to akurat u mnie;-)

w zeszlym roku w polsce pojawil sie at4 safari bez pokrycia na nozki, w tym
                roku widzialam w necie trzy dodatkowe kolory (nowe zupelnie w ofercie pp) i
                pokrycie nozek - ja kupilam u siebie safari z pokryciem. ale kupowalam poza
                polska. zaplacilam w przeliczeniu na zlotowki za moj wozekkolo 1700 wiec
                niezle;-)
                a, no i mam skretna os, a widzialam at4 bez tej opcji...
                • nata76 Re: AT4 30.10.05, 10:30
                  LArwa, dzięki za info,bo prawie od pół roku szukam kogos,kto mi udzieli
                  odpowiedzi na moje pyania.
                  Po pierwsze, gdzie kupiłaś wózek ZE SKRĘTNĄ OSIĄ???????czy koła są wtedy
                  blokowane i skrętne,czy tylko sktętne, czy skreca się cała os przednia????

Własnie ktos mi kiedyś odpisał,ze minusem AT4 jest brak skretnych kół.

Napisz coś więcej o amortyzacji. zastanawiam sie,czy kupić nAvettę,ale nie
                  wuem,czy wózek nie jest za sztywny? Np do P3 nie zdecydowłałabym się na
                  Navettę,bo maluch byłby zbyt "wytrzesiony".
                  Dziękuję za odpowiedzi,nata
                  • larvva Re: AT4 31.10.05, 12:37
                    mieszkam teraz w moskwie i tu kupilam.
                    ale z tego co widze w polsce te nowe modele sa juz chyba ze skretna osia.

w at4 skreca cala os. inaczej niz w p3. wymaga to oswojenia z jazda, bo inaczej
                    sie taki wozek prowadzi. inaczej, nie znaczy gorzej;-) to jak z autami z
                    napedem na przod/tyl - zawsze jest jakis + i - i wymagaja ciut innej techniki
                    jazdy;-)

blokada dotyczy calej osi - wowczas przod zachowuje sie tak jak tylnia os. jest
                    sztywna. jest to wygodne przy podjazdach i zjazdach, wejsciach do wind itp -
                    wozek jest stabilny i nie ucieka a kolka nie przekrzywiaja sie i nie zahaczaja
                    o nic.
                    sprytne jest to ze blokujemy uzywajac pokretla na wysokosci poluda -
                    komfortowo:-)

planuje kolejna ciaze i jesli mi sie uda to do at4 dokupie navette wlasnie.

amortyzacja jest boska. jesli ustawisz sobie na miekkie amortyzowanie i
                    zaczniesz bujac stojacy wozek to masz super plynna bujawke;-)

w trakcie jazdy swietnie sie sprawdza!~

mam p3 i misio jezdzil w nim (bez gondolki) od 5mca. nie narzekal (wrecz
                    przeciwnie przejscie na spacerowke bylo dla niego rewelacyjnym rozwiazaniem).
                    ale przy at4 widze jaka jest kolosalna roznica. tyle ze p3 to wozek typowo
                    miejski a at4 to terenowka.
                    jesli bedziesz poruszala sie po chodnikach to p3 tez sie sprawdzi. a przy tym
                    zyskujesz lekki wozek, mniejszy, poreczniejszy i lepiej sie skladajacy.

ale jesli nei bedziesz wozka dzwigala, nie masz ogranizczenia w bagazniku to
                    polecam at 4 - pod wieloma wzgledami naprawde fajna maszyna.
                    • nata76 Re: AT4 31.10.05, 16:43
                      Karolina ,dziękuę Ci bardzo,bardzo. Ma już Pliko. Kupiłam cztery lata temu.
                      Przetwał,w dobrym stanie, dwójke moich córeczek i megaobciążenia. teraz
                      pracujemy nad trzecim dzieckiem i zastanawiam sie nad AT4+Navetta. dlatego też
                      moje pytanie o amortyzacje.uwielbiam nasze Pliko,ale brakowało nam trochę
                      bardziej stabilnego wózka. Trochę mnie ta skretną osią przerazilaś,
                      bo...widział kiedyś MUtsy,co prawda mają skretną tylną oś,ale wg mnie to
                      totalny niewypał.
                      A tak w ogole, jejku, ciągnie mnie bardzo we wschodnie strony, jak to jest
                      mieszkać w Moskwie?podobno niesamowite miasto kontrastów???
                      dziękuje Ci bardzo za odpowiedz,nata
                      • larvva Re: AT4 31.10.05, 19:37
                        przednia skretna os at4 jest imho bdb rozwiazaniem. dla pewnosci najlepiej w
                        sklepie potrenowac, sprawdzic - ale ja jestem bardzo zadowolona. nie mam
                        porownania z prowadzeniem wozka o tylniej skretnej osi... zreszta to tak
                        troszke dziwnie brzmi... nie wiem jak by sie taki pojazd prowadzilo... hm...

ale at4 polecam!

jestem tu krotko - dopiero 3mce.
                        jak sie zyje... inaczej:-) zdecydowanie:-) naprawde miasto olbrzymich
                        kontrastow. przepiekne moim zdaniem poprzez bogactwo doznan jakich dostarcza (i
                        pozytywnych i negatywnych, ale dzieki negatywom lepiej smakuja pozytywy;-))
                        • kalka13 AT4 MAM kupilam w polsce 25.11.05, 22:32
                          mam ten wozeczek kupliam go w Polsce z kolekcji 2005/2006 ze spiworkeim i
                          skretnymi kolami te wozki wszystkie maja skretne kola z mozliwoscia blokady
                          ja mam kolor toffi
            • elagie84 Re: PEG_PEREGO 09.11.05, 12:02
              a co myślicie o pp giovane??
              • megane-75 Re: PEG_PEREGO 14.11.05, 21:57
                Niedługo będę kupowała spacerówkę. Do tej pory byłam zdecydowana na Atlantico,
                ale teraz wpadł mi w oko nowy model A3. Czy ktoś go ma lub widział? Co o nim
                myślicie? Czy siedzisko szer. 35 cm jest dużo mniejsze niż w atlantico? Pozdrawiam.
                • cortinka Re: PEG_PEREGO 14.11.05, 22:24
                  No, jest sporo węższe (chociaż nie należy do najwęższych). Przed chwilą
                  zmierzyłam siedzisko w Atlantico - ok. 40cm. Tylko wózek mam złożony więc
                  pomiar mógł być niedokładny :-) Na Twoim miejscu kupiłabym Atlantico, bo to
                  najwygodniejsza spacerówka (na małych, skrętnych kołach) dla dziecka.
                  • bomam Re: PEG_PEREGO 16.11.05, 12:44
                    Czy może ktoś mi napisać jak zdejmuje się obiciówkę w navettcie?
      • antwa Re:do larwy PEG_PEREGO Culla...? 12.12.05, 15:06
        Witam,
        z tego co napisałaś wynika,że byłaś użytkowniczką wózka głębokiego Peg Perego
        Culla.Napisz proszę czy polecasz ten wózek.Najlepiej przedstaw nam proszę wady
        i zalety tego wózka. Nie chcialabym się zdawać na opinie sprzedawców,bo
        niestety nie zawsze są one szczere. My mamy zamiar kupić najpierw wózek głęboki
        na stelażu Classe 4 a potem dokupić siedzisko spacerówki i ewentualnie stelaż
        Caravel 22, a wszystko w zależności od tego jak będzie się prowadził wózek na
        dużych kołach. Liczymy również na to,że może firma Peg Perego wyprodukuje do
        tego czasu jakąś fajną spacerówkę z przekładaną rączką,żeby do 15-go miesiąca
        wozić maleństwo przodem do siebie.
        A może lepiej od razu kupić wózek głęboko-spacerowy i w miejsce stelaża Caravel
        zaopatrzyć się w A3.
        Proszę poradź nam jakie rozwiązanie będzie najlepsze według Ciebie, jako znawcy
        wózków tej firmy.
        Pozdrawiam,
        Ania
    • katka761 Re: PEG_PEREGO 04.12.05, 14:21
      zastanawiamy się nad kupnem peg perego nowego lub używanego. Maluszek ma
      urodzić się na początku marca. myślę nad kupnem atlantico z gondolką navetta i
      fotelikiem samochodowym. a czy do atlantico pasuje rzeczywiście wkład deltimu i
      w jaki sposób się go montuje? będę wdzięczna za opinie.
      • monii_1 Re: PEG_PEREGO 04.12.05, 14:48
        A ja jeżdżę od 3 dni wózkiem A3 dla jest na razie super.(900zł) Dobra
        amortyzacja, duże siedzisko roczna córka się mieści w kombinezonie i spiworze
        bez ścisku. W porównaniu z LOOLą którą miałam to ma bardzo duże siedzisko. PP
        A3 jest fajne , no i ta cała rączka... Bardzo lekko się prowadzi. Można
        montować fotelik i gondolkę (są specjalne zaczepy ukryte pod siedziskiem)

b5.lilypie.com/cache/r/p/0/s/20051204.png
        b2.lilypie.com/cache/D/3/k/w/20051204.png

• antwa Re: PEG_PEREGO 05.12.05, 11:27
      Witam,
      to miło,że widzisz same zalety tego wózka,ja też tak myślałam i brałam go pod
      uwagę.W tej chwili mój pomysł z zakupem kompletu PP Atlanico upadł.Czytałam,że
      maleństwo do 15 miesiąca powinno jeździć przodem do mamy a wózek ten niestety
      nie daje takiej możliwości:-( Zaraz po przełożeniu maleństwa z gondolki do
      spacerówki traci ono kontakt wzrokowy z mamą i jest narażone bezpośrednio na
      bodźce zewnętrzne.Napisz proszę jak poradziłaś sobie z tym problemem.
      Pozdrawiam i życzę miłego dzionka
      • monii_1 Re: PEG_PEREGO 05.12.05, 21:00
        ja miałam na poczatku inny wózek Bebe Confort z przekładanym siedziskiem
        dopiero teraz przeszłam na typową spacerówkę, gdzie córcię oglądam tylko przez
        okienko, syna zaczęłam wozić tyłem do mnie około 13 m, ale to dlatego że on
        uwielbiał patrzeć na wszystko przed sobą, miał większe horyzonty ;), zresztą
        córka teraz też nie narzeka. Jeśli chodzi o te "bodźce zewnętrzne",różnie piszą
        o tym w gazetach... czytałam chociaż to może z innej beczki ze chłopcom
        niemowlętom nie odsuwa się napletka przy kompieli (trąbili o tym we wszystkich
        gazetach)i źle że posłuchałam bo mając roczek nie mógł zrobić siusiu tak mu
        zarosło (stulejka)i niestety skończyło się to zabiegiem pod narkozą co nie jest
        wcale bezpieczne.... więc czasami trzeba z przymróżeniem oka traktować to co
        piszą ...w gazetach dla mam ;)

do niczego nie namawiam ale tak czasami bywa ...
        b5.lilypie.com/cache/r/p/0/s/20051205.png
        b2.lilypie.com/cache/D/3/k/w/20051205.png
        • monii_1 Re: PEG_PEREGO 05.12.05, 21:01
          przepraszam za tego byka oczywiście ...przy kąpieli
          • adanko77 do monii 06.12.05, 09:41
            Czesc, mam do Ciebie prosbe. Zmierz prosze dlugosc i szerokosc siedziska w
            atlantico. Ja sie przymierzam do kupna A3 (wiem ze jest troche mniejszy) ale
            chce wiedziec o ile. Aha, i jedno pytanko-do jakiego wieku 'mniej wiecej'
            dziecko zmiesci sie w atlantico?
            • antwa Re: do monii 06.12.05, 10:48
              Cześć Adanko,
              przepraszam,że tak wchodzę w zdanie ale mam pytanko. Czy planujesz wózkiem A3
              wozić maleństwo od narodzin? Jeśli tak, to napisz jak rozwiązalas problem
              nieprzekładanej spacerówki. Zaraz po przełozeniu maleństwa z gondolki do
              spacerówki planujesz wozić je tylem do siebie?
              Mi bardzo podobaja sie te wózki.Spełniają wszystkie moje oczekiwania poza
              brakiem możliwości zamontowania spacerówki tylem do kierunku jazdy.
              Pozdrawiam serdecznie
              Ania
              • adanko77 Re: do monii 06.12.05, 10:51
                kochana, juz Ci pisze. No wiec poszlam do sklepu i zapytalam pani czy w wozkach
                peg perego da sie przelozyc bude na druga strone (tak jak w graco) Pani
                powiedziala ze nie wie ale sprobuje. Okazalo sie ze buda na drugiej stronie
                pasuje jak ulal. Wic przez 6 miesiecy bede jezdzic z uda na drugiej stroni i
                dokupilam juz wkladke dla noworodkow. A jak zacznie dzidzia siedziec to bedzie
                to zwyczajna spacerowka, pozdrawiam
                • adanko77 Re: do monii 06.12.05, 10:52
                  aa nie zamierzam miec gondoli. Od niemowlaka bede wozic w A3
                • antwa Re: do adanko 06.12.05, 11:07
                  dzieki,czyli od 6-go miesiąca będziesz dziecko wozić tyłem do siebie.Są to
                  super wózki! Mi jednak nie odpowiada żeby takie maleństwo tak szybko straciło
                  ze mną kontakt wzrokowy. Nie wiem jaki wózek wybrać. Te mi się szalenie
                  podobają.Sa solidnie wykonane,mają duże siedzisko i jeszcze wiele innych zalet
                  ale nie wiem jak mam się przekonać do tego,żeby 6-miesięczne dziecko wozić
                  przodem do kierunku jazdy. Nie odbije sie to na jego rozwju emocjonalnym?!;-)
                  Wiem,wiem, to już moja prywatna sprawa ale tak sobie pisze, bo nikt lepiej nie
                  zrozumie moich problemów jak przyszłe mamy,które stoją przed wybotem idealnego
                  wózka dla swojej pociechy.
                  Jeszcze raz dziekuje za odpowiedź
                  pozdrawiam,
                  Ania
                  • adanko77 Re: do adanko 06.12.05, 11:11
                    jak ci zalezy na peg perego to moze sprobuj wenezje-ma przekladana raczke. Nie
                    sa wizualnie tak ladne ale...
                    • antwa Re: do adanko 06.12.05, 11:14
                      ten model odpada. Nawet nie biorę go pod uwagę, bo strasznie mi się nie
                      podoba.Wygląda topornie!
                      • adanko77 Re: do adanko 06.12.05, 11:18
                        zgadzam sie-ja tez bym go nie kupila. Mysle wlasnie nad 'twoim problemem' no i
                        dochodze do wniosku ze chyba nie powinno cie tak to martwic-przeciez dzidzia
                        bedzie cie miala caly dzie, wiec kontakt bedzie czesty. Na spacerze mozesz
                        troche odslonic budke albo co jakis czas usiasc na lawce i 'pogadac' z
                        maluchem. Mi brak przekladanej raczki przeszkadzal na wypadek slonca lub
                        wiatru. No ale jak wiemy nie ma przeciez idealnych wozkow. A ten akurat spelnia
                        wiekszosc moich wymagan, pozdrawiam
                        • adanko77 aha 06.12.05, 11:20
                          przyszedl mi jeszcze jeden pomysl do glowy-moze sprobuj spacerowke converse na
                          stelazu carvel 22 -tam przeklada sie siedzisko-jest do zobaczenia na allegro
            • monii_1 Re: do monii 06.12.05, 12:03
              Nie mam Atlantico tylko A3 :) zmierzyłam całe siedzisko rzeczywiście ma 35 cm
              (tak jak podaje producent) a dł siedziska razem z podnóżkiem ma 90 cm. To
              prawda że budę da się przełożyć na drugą stronę :)

b5.lilypie.com/cache/r/p/0/s/20051206.png
              b2.lilypie.com/cache/D/3/k/w/20051206.png
              • adanko77 Re: do monii 06.12.05, 12:09
                dzieki monii-ja tez chce ten kupic. Myslisz ze do 3 lat dziecko bedzie sie w
                nim miescic? (ja bede pierwszy raz mama i nie mam pojecia), dzieki za odp i
                pozdrawiam
                • monii_1 Re: do monii 06.12.05, 18:04
                  jeśli nie przeszkadza Ci brak przekładanej rączki, to myślę że będzie ok.:) ma
                  dosyć szerokie siedzisko. Zanim kupiłam A3 interesował mnie BB ALLEGRO plus,
                  ale jak się dowiedziałam że szer. siedziska to 30 cm to zrezygnowałam bo waga

wózka ta sama 8 kg.
                  b5.lilypie.com/cache/r/p/0/s/20051206.png
                  b2.lilypie.com/cache/D/3/k/w/20051206.png
    • 30.tka Wlasnie tego szukalam!! 14.12.05, 09:00
      O Peg Perego slyszalam same dobre rzeczy! I to wszystko sie tutaj wlasie
      potwierdza.
      Niestety, nie mam mozliwosci sprawdzic tego wozka w sklepie, na zywca, dlatego
      prosba do Was: JAKI WOZEK MOGLYBYSCIE MI POLECIC?
      Rodze w polowie lutego, najprawdopodobniej z malcem zaczne spacerowac od polowy
      marca (wszystko zalezy od pogody, ale tutaj jest taki mikroklimat, ze nawet
      zima snieg nie lezy, wokol mamy teraz ok. 2-3 stopnie, a u mnie 6). Zalezy mi
      glownie na skretnych kolach, opcji z nosidelkiem samochodowym. Wozek ma mi
      sluzych glownie do spacerowania, bo ani bieganie, ani jazda na rolkach nie
      naleza do naszego hobby ;)
      Bardzo dziekuje za kazda podpowiedz!!
      Pozdrawiam, Kasia
      • adanko77 Re: Wlasnie tego szukalam!! 14.12.05, 09:33
        hejka, wlasnie odpowiedzialam na twojego posata na lutowkach. Ja kupuke PP A3-
        to lekka spacerowka ze skretnymi kolami. Ja do tego dokupilam nosidlo/torbe ale
        rownie dobrze mozesz kupic gondole navette i fotelik samochodowy. Wszystko
        montuje sie na spacerowce. Kola nie sa male (ok 20cm) ale tez nie wiekie
        pompowane przez to jest lzejszy wozeczek. Ale jak bys chciala 'standardowy'
        wozek tzn najpierw gondola, pozniej spacerowka to tez jest taka opcja w PP-
        stelaz caravell22 ma skretne kola, do tego dobierasz ktorac gondole nm culla i
        spacerowke converse, pozdrawiam
        • 30.tka Re: Wlasnie tego szukalam!! 14.12.05, 11:28
          DZIEKI!!
          • 30.tka Re: Wlasnie tego szukalam!! 16.12.05, 11:07
            Pytanie o Atlantico z gondola Navetta.
            Czy ta gondola musi byc zamontowna na tej spacerowce, czy oddzielnie na samym
            stelazu mozna zamontowac sama gondole?
            • adanko77 Re: Wlasnie tego szukalam!! 16.12.05, 13:43
              tylko na spacerowce
              • li.ann nosidło Deltim 16.12.05, 14:14
                Albo nie doczytałam, albo czytałam bez zrozumienia i nie krzyczcie proszę tylko
                niech mi ktoś wyjaśni jak montuje sie to nosidło Deltima i do którego modelu PP
                pasuje. I jeszcze jedno czy podwójne koła tylne nie utrudniają jazdy, bo pani
                w sklepie tak mi dzis mówiła i poleciła inny wózek (graco Quattro Deluxe). I
                już sama nie wiem .Buuuuuu. Porady szukam.
                • adanko77 do li.ann 16.12.05, 15:22
                  nosidlo mam na mysli nie fotelik samochodowy tylka taka torbe dla niemowlaka
                  zeby nie kupowac gondoli (moim zdaniem nie opalca sie kupowac navette na 4
                  miesiace. No wiec ta torbe normalnie sie kladzie na spacerowke i juz. Nie wiem
                  o co Ci chodzi z kolami. Ja zamierzam na pierwsze 6 miesiecy przelozyc bude
                  zeby dziecko w tej torbir wozic twarza do siebie. Kola jada wtedy 'normalnie'
                  tak jak w spacerowce a nie do tylu
            • izus26 Re: Wlasnie tego szukalam!! 16.12.05, 14:16
              Jeżeli chcesz tylko na stelażu montować, to musi być to stelaż CARAVEL. Do tego
              dokupujesz gondolkę , spacerówkę,i siodełko samochodowe. Zakładasz na stelaż
              jak chcesz- przodem, tyłem... Całość w sklepie około 2200 zł. Pozdrawiam
        • 30.tka do adanko77 16.12.05, 15:46
          > Ja do tego dokupilam nosidlo/torbe

Tez z Peg Perego?
          • pyza_uk Re: do adanko77 16.12.05, 16:09
            Ja polecilabym ci pramette (ktos juz wyzej opisywal zalety tego wozka); sprawdz
            internetowe sklepy niemieckie, bo nawet z dostawa wychodzi taniej (tutaj np z
            ebay angielskiego, ale wiekszosc sklepow nie robi problemow z dostawa do Polski
            w tej samej cenie, czyli caly wozek za jakies 220 funtow):
            cgi.ebay.co.uk/Mamas-and-Papas-PLIKO-P3-Pramette-Black-Brandnew-in-Box_W0QQitemZ7730444639QQcategoryZ66700QQrdZ1QQcmdZViewItem
            • adanko77 Re: do adanko77 16.12.05, 18:44
              no tak, ale pramette jest tylko na 'bazie ' pliko a dla mnie pliko ma za male
              kolka no i ta raczka mi sie nie podoba. Atlantico i A3 ma wersje pramette ale
              sa robione tylko na Stany i Kanade
              • pyza_uk Re: do adanko77 16.12.05, 21:00
                nie tylko - w Wlk Bryt tez dostepny :-)
                www.mamasandpapas.co.uk/travel/traveloptions/a3_pramette.htm
                to i pewnie w innych krajach europejskich zaraz sie pokaze...
                • adanko77 Re: do adanko77 16.12.05, 21:19
                  wow, no faktycznie. Szkoda ze wersja pramette jest taka droga (przynajmniej w
                  Polsce bo w stanach ten wozek jesttanszy)
                  • pyza_uk Re: do adanko77 17.12.05, 10:40
                    Tutaj w UK kosztuje niecale £300
                    www.pramworld.co.uk/ - pod prams 2-in-1
                    w Niemczech pewnie tyle samo albo mniej, tak w ogole to w Polsce wszystko dla
                    dziecie jest drozsze, tylko pensje nizsze, ale to temat na osobna dyskusje ;-
                    )...
                    Pozdrawiam
          • adanko77 Re: do adanko77 16.12.05, 18:42
            ja akurat dokupilam nosidlo z allegro (nie wiem czy jakiejs firmy-chyba nie)Ale
            wiem ze deltim sprzedaje takie torbo-nosidla. Tylko radze sie upewnic ze nie
            jest za szerokie. Ja chce kupic A3 i tam siedzisko ma 33 cm. Atlantico jest
            troche szersze wiec to nosidlo z deltima powinno pasowac
    • wonder Re: PEG_PEREGO 17.12.05, 12:43
      Mam takie pytanie. Kupiłam wózek A3, jest super, wprawdzie jeszcze nie miałam
      okazji powozić w nim maleństwa, bo się spóźnia z przyjściem na świat;) Piszecie,
      że można w tym wózku przełożyć budkę, może mi ktoś wyjaśnić jak, bo patrzę
      patrzę na ten mój wózek i nie mam pojęcia, jak tego dokonać:) Z góry dziękuję;)
      • adanko77 Re: PEG_PEREGO 17.12.05, 14:48
        hej, musisz odpiac zatrzaski i wyjac bude (pociagnac do gory) a potem wlozyc
        spowrotem w te dziury tylko odwrotnie. Rozkladasz spacerowke na plasko i masz
        gondolke. Mam do Ciebie prosbe-napisz jak ten wozek sprawuje sie z
        niemowlakiem. Ja jestem zadowolona z tego wozka ale mam lekkie obawy ze dla
        noworodka bedzie za twardy (pewnie sie myle)ale najwyzej na gwalt dokupie jakas
        uzywana gondole
        • antwa Re: apel do użytkowniczek PEG_PEREGO 17.12.05, 22:37
          Witam,
          ja również zastanawiam się nad zakupem wózka PP A3 z gondolką Navetta, jednak
          tak jak Ty obawiam się,że ten wózek jest za twardy dla noworodka. Nie wiem jak
          kręgosłup takiego maleństwa wytrzyma jazdę po wybojach w wózku bez amortyzacji?!
          Poza tym jak w takim wózku bujać maleństwo,kiedy jest on tak twardy,że nawet
          nie drgnie?!
          Jeśli ktoś używał tego wózka od narodzin,to bardzo proszę o opinie!!!
          • li.ann Re: apel do użytkowniczek PEG_PEREGO 19.12.05, 13:43
            Podpisuję się pod apelem i czekamy na odpowiedź.
            • antwa Re: apel do użytkowniczek PEG_PEREGO 19.12.05, 21:47
              Witam,
              chyba atmosfera przedświąteczna nie sprzyja dyskusją na temat wyboru wózka dla
              maleństwa:-( wielka szkoda, bo Wasze opinie są na wagę złota.
              Czekamy z niecierpliwością na wypowiedzi.
    • 30.tka Spacerowka na stelaz 20.12.05, 08:26
      Mam mozliwosc kupienia gondoli Navetta ze stelazem Caravell 22. Ale gdzie moge
      dokupic siedzisko "spacerowkowe"?? Macie moze jakies namiary, albo dokladna
      nazwe tej czesci spacerowki?
      Ja znajduje do kupienia albo foteliki samochodowe, albo wlasnie gondolki, albo
      siedziska, ale na stelaz classic. A do caravel - nic!
      • adanko77 Re: Spacerowka na stelaz 20.12.05, 09:23
        mysle ze te siedziska (converse) pasuja zarowno na stelaz classe jak i caravel
      • izus26 Re: Spacerowka na stelaz 20.12.05, 17:24
        Interesuje sie tym wozkiem, bo chce go kupic. Wiec w sklepie sprzedaja stelaz
        ze spacerówką i do tego można dokupić gondolkę i fotelik samochodowy.
        • oliwka05 Re: AT4 20.12.05, 19:55
          Dziewczyny czy model AT4 rozkłada się zupełnie na płasko. Chciałam go uzywac
          dla noworodka, gdyz nasza dzidzia urodzi sie w maju...Zalezy mi na spacerówce,
          do której mozna np. dokupic nosidło, ale warunkiem jest, żeby wózek rozkładał
          sie zupełnie na płasko. Proszę o odpowiedz. Pozdrawiam!
          • antwa Re: wózki Peg Perego...? 20.12.05, 21:38
            Witam,
            wydawało mi się,że jestem już zdecydowana na zakup wózka Peg Perego na stelażu
            Classe 4. Bardzo podobają mi się te wózki.Wydają być się solidnie
            wykonane.Perfekcyjne w każdym calu.Wasze recenzje na forum też im w niczym nie
            ujmują. Wręcz przeciwnie! Wszystkie wypowiedzi są bardzo pochlebne. Dzisiaj
            jednak spotkałam się z opinią,że wózki te nie są warte tej ceny.Pewna osoba na
            gg poleciła mi wózek Tom firmy TUTEK za 6oo zł. Na stronach internetowych
            wygląda całkiem fajnie ale jak można za taką cene wyprodukować i sprzedać z
            dodatnią marżą wózek wielofunkcyjny...?!
            Proszę wszystkie użytkowniczki wózków Peg Perego o wystawienie "certyfikatu
            jakości";-) Szczególnie interesuje mnie wózek uniwersalny na stelażu Classe 4
            Pomóżcie utwierdzić mi się w przekonaniu,że dokonałam idealnego wyboru!!!
            Pozdrawiam,
            Ania
            • adanko77 do Ani 20.12.05, 22:20
              droga Aniu
              czesto czytam Twoje posty bo jestem zdecydowana na PP A3 i stale czytam nowe
              wiesci o tej firmie. Widze ze strasznie motasz sie z kupnem wozka-ja
              przechodzilam przez to samo. Ja jeszcze nie uzytkowalam zadnego wozka bo to
              moje pierwsze dziecko, ale PP wydaje sie mi najlepszym wyborem. Wedlug mnie
              kupno PP na stelarzu classe ma tylko sens jezeli bedziesz miala do tego
              spacerowke bo na sama gondole (6mcy) to duzy wydatek - chyba ze Cie na to stac.
              Ja na Twoim miejscu kupilabym tansza gondole (chyba el-jot firma sprzedaje
              tylko godnole)a pozniej dokup A3 lub converse na stelazu caravel22.
              Gondola 'gorszej ' firmy posluzy Ci te 6 miesiecy a pozniej naprawde lepsza
              jest lekka spacerowka a stelaz classe jest dosc ciezki. Aha - i nie przejmuj
              sie tak kupnem wozka bo nie ma idealnych i ktory bys nie wybrala to zawsze
              czegos nie bedzie mial, pozdraiam
              • antwa Re: do Adanko 21.12.05, 10:38
                Witam Cię Adanko
                bardzo mi miło,że napisałaś do mnie kilka słów otuchy:-)Należy mi się lanie na
                goły tyłek;-) za to niezdecydowanie.To chyba dlatego,że to również będzie moje
                pierwsze dziecko i jak każda mama chciałabym dla niego najlepiej,a jak słusznie
                zauważyłaś nie ma idealnego wózka.Mój mąż wymyślił,że kupimy wózek głęboko
                spacerowy Peg Perego a potem dokupimy tylko stelaż Caravell 22. To chyba niezle
                rozwiązanie! Na wieś będziemy zabierac wózek na dużych kołach a w mieście
                bedziemy używać na małych skrętnych.
                Znając siebie aż do zakupu wózka będę się jeszcze zastanawiać nad jego wyborem.
                Tak szczerze,to bardzo podoba mi się spacerówka A3,więc może Twoje rozwiązanie
                byłoby bliskie idealu:-)
                Jeszcze raz dziękuję,
                Jesli możesz, to napisz kiedy spodziewasz sie maleństwa i kiedy chcesz dokonać
                zakupu wózka.
                Pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnych,pogodnych,pełnych szczęścia i radości
                świąt Bożego Narodzenia. Za rok już z maleństwem u boku:-)
                Ania
                • adanko77 Re: do Adanko 21.12.05, 11:31
                  czesc Aniu,
                  Twoj maz wpadl na swietny pomysl-tym sposobem jak piszesz masz porzadny wozek
                  zarowno do miasta jak i na lesne wertepy. A lanie wcale Ci sie nie nalezy-
                  lepiej sie 'pomiotac' troche z kupnem wozka i rozwazyc wszelkie mozliwosci niz
                  pod wplywem chwili kupic wozek, ktory sie nie sprawdzi. Ja tez przez kilka
                  miesiecy marudzilam ze nie ma dla nas odpowiedniego wozka (my mieszkamy na 4
                  pietrze bez windy i wozek musi byc jak najlzejszy)Moj maz juz zaczynal dreszczy
                  dostawac jak poruszalam temat wozka. Ale juz dokonalam wyboru. Jak pisalam w
                  innym poscie-jezeli A3 okaze sie za twarde dla niemowlaka to dokupie jakas
                  gondolke byc moze uzywana. Ale mam nadzieje, ze nie bedzie takiej potrzeby.Moj
                  synek Kubus urodzi sie w lutym-no chyba ze zdecyduje inaczej. Wtedy kupimy
                  wozeczek, choc juz bym chciala miec go w domu bo jest taki sliczny. Rowniez
                  pozdrawiam Cie goraco i zycze Wesolych Swiat, Agnieszka
      • 30.tka Re: Spacerowka na stelaz 29.12.05, 11:37
        KOntaktowalam sie z Acordem w Poznaniu - dystrybutor Peg Perego na Polske i mi
        powiedzieli, ze ze spacerowych, tzn Plico, Atlantico nie mozna sciagnac
        siedziska "spacerowkowego". Takze gondola jest do zamontowania tylko na
        spacerowce.
        Ale cos mi sie nie chce wierzyc, bo przeciez na folderach sa prezentowane
        stelaze Caravell z Navetta.
        • masza76 Re: Spacerowka na stelaz 29.12.05, 12:48
          plico i atlanttico to są typowe spacerówki i dystrybutor miał rację. możesz naa
          nie założyć gondolę navette, ale bez zdjęcia siedziska spacerówki. ale mozesz
          również wybrać sobie jeden z kilku dostępnych stelazy, do których dobierzesz
          jedną z kilku gondoli, a później spacerówkę. caravell jest prawie identyczny lub
          identyczny jak stelaź w atlantico. może zajrzyj na stronę producenta.
          pozdrawiam
          • 30.tka Do Masza76 29.12.05, 19:51
            ale mozesz
            > również wybrać sobie jeden z kilku dostępnych stelazy, do których dobierzesz
            > jedną z kilku gondoli, a później spacerówkę. caravell jest prawie identyczny
            lu
            > b
            > identyczny jak stelaź w atlantico.
            Tak, tak, tylko ze dziwne jest dla mnie, ze skoro moge kombinowac ze stelazami
            i gondola ew. siedziskiem, to nie moge siedziska "zdjac" z Plico, czy Atlantico
            i zamontoawac bezposrednio na stelazu gondolke.
            W ten sposob mam calosc o jakies 3,5 kg lzejsza.
    • 30.tka PYT.OGOLNE DO UZYTKOWNICZEK 29.12.05, 20:14
      W koncu udalo mi sie znalezc w sklepie Peg Perego i ze wzgledu na zkladanie
      wozka w parasolke, kupie raczej Plico.
      Ale ten wozek, zreszta Atlantico rowniez, wydalo mi sie jakies takie
      chybotliwe, jakby za slabo skrecone ?! Wiem, ze jest lekki i to go wyroznia od
      innych topornych í ciezkich (15-17kg) wozkow 2-funkcyjnych.
      Jakie byly Wasze wrazenia podczas uzytkowania tego wozka, czy nie wydawal sie
      za malo stabilny, jak na wozek dla noworodka?
    • jowitak1 Re: PEG_PEREGO 03.01.06, 12:37
      Witam czy A3 ma dzieloną budkę-czy można zrobic daszek?
      • izus26 sklepy wózkami 09.01.06, 11:35
        Hajka! Czy ktoś wie, gdzie można kupić wózki pp w Poznaniu?
        • 30.tka Re: sklepy wózkami 09.01.06, 18:36
          wejdz na strone www.akord.poznan.pl
          To dystrybutor Peg Perego na Polske.
        • antwa Re: sklepy wózkami 09.01.06, 21:40
          Witam,
          jestem z Bydgoszczy ale po wózek Peg Perego jechałam specjalnie do Poznania,bo
          u nas tylko na zamówienie. Nie ma możliwości obejrzenia ich w realu.:-(
          W Poznaniu można je zakupić w sklepie BabyCenter na ul Strzeleckiej(chyba
          największy wybór) i w Dyzio,które znajduje się w Tesco (Piątkowo).
          Życzę udanych zakupów,
          Pozdrawiam serdecznie,
          Ania
          • izus26 Re: sklepy wózkami 10.01.06, 15:27
            dzięki. Od niedawna mieszkam w Poznaniu
            • majatusia Re: sklepy wózkami 14.01.06, 13:26
              Szukam kogoś do spółki do zakupu artykułów PegPerego.
              Uzgodniłam z moją szefową iż mogę zrobć zamówienie na jej sklep, gdzyż wtedy
              będę mogła kupić wózek po cenie hurtowej. Dowiadywałam sie już co i jak i
              wiem iz żeby był hurt wystarczy zamówienie np 3 wózków.
              Ja osobiście kupuję sobie wózeczek AT4 (taka ternowa wersja Atlantico)

familyshop.com.pl/TOWARY/PegPerego/AT4.html
              www.mamasandpapas.co.uk/travel/allterrain/at4_pramette.htm
              Cena w HURTOWNI dziecięcej w Trójmieście 1885zł (Akpol)
              Najniższa cena jaka udało mi sie znaleść w iternecie 1799 (ale nie wiem czy
              to nie ta stara wersja bez skrętnej osi przedniej)

Cana hurtowa natomiast to 1450zł

Czyli jakby sie nam udąło zebrać to można by zakupy zrobić średnio o 25-30%
              taniej!!
              Może by do tego doszło by jakieś 30 zł (od osoby) na pokrycie kosztów
              przesyłki.
              Ponieważ każdy z wózeczów PegPerego kosztuję od 1000 w górę czyli każda z
              nasz zaoszczędziła by na tranzakcji minimum 300 zł!

Ze względów organizacyjnych najwygodniej by mi było aby znalazły sie chętne
              do hurtowych zakupów z Trójmiasta i okolic, ewentualnie Ponania
              • mama_pyzuni Re: sklepy wózkami 18.01.06, 22:05
                Witaj, ja też zastanawiam sie nad AT4, bądź ewentualnie A3, więc byłabym
                ewentualnie zainteresowana "spółką" z Tobą :-)
                Najniższa cena At4 w necie to 1629 (przesyłka gratis)
                www.sklep-bambino.pl/product_info.php?manufacturers_id=27&products_id=981
                Dla mnie w AT4 bardzo ważny jest podest z tyłu do wożenia starszego dziecka,
                niestety nie ma tego w A3.
                No i wolałabym przed zakupem jednak obejrzeć wózek na żywo...
                W każdym razie decyzja zapadnie w niedługim czasie i jeśli Twój pomysł wypali
                to ja sie wstępnie piszę! Z tym, że mieszkam w okolicach Warszawy... nie wiem
                czy jest to dla Ciebie dużą przeszkodą...
                Pozdrowienia.
                Monika.
              • aniar_2004 Do majatusia 20.01.06, 21:49
                Witam
                Proszę o kontakt co, jak, kiedy i za ile :-))
                Może najlepiej na maila aniakuba@op.pl
                Czekam i pozdrawiam.
              • kalta Re: sklepy wózkami 24.01.06, 15:08
                WItam a czy do tego wózka można dołaćzyć nosidełko -tak aby wykorzystać wóżek
                dla noworodka? Jeżeli tak to mnie tez by to mogło zainteresować :)
              • ag283 Re: sklepy wózkami 27.01.06, 08:39
                Witam,
                Ja również jestem zainteresowana zakupem wózka Peg Perego,tylko,że Pliko3.
                Niestety jestem ze Śląska,ale mam parę osób,które mogłyby podjechać do
                Ciebie,zapłacić i odebrać wózek.Odpisz gdybyś była zainteresowana na mój
                adres:a.zerhau@orange.pl
                Pozdrawiam
                Agnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka