mysia125 22.01.07, 14:01 Jeszcze trzeba poprawic makijaz tu i owdzie, ale juz jest: www.chustomania.pl -- Kasia, Felix, Hoppediz i Chustomania :) Felix for beginners Felix ma dwa lata :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wroba Re: Zapraszam na Chustomanię 22.01.07, 14:10 Gratuluję, chustomania wyglada suuuper! Oczywiscie jest w ulubionych :) Pozdrowionka Odpowiedz Link
visenna2 Re: Zapraszam na Chustomanię 22.01.07, 14:33 Rewelacyjna strona:) Gratulacje! oczywiście juz dodałam do ulubionych;D Odpowiedz Link
agamamaani Re: Zapraszam na Chustomanię 22.01.07, 15:18 oj oj.. niedługo chyba zacznę się skłaniać ku chustom wiązanym.. i zamiast wózka spacerowego kupię :) tylko schudnę jeszcze trochę, zeby ten baleron jakiś mniej tłusty wyszedł :) Odpowiedz Link
agamamaani a tak z informatycznego punktu .. 22.01.07, 15:19 aa parę błędów jest w skrypce - zwłaszcza gdy się klika na "powrót" w większości stron - jest zapętlenie i ciagle wraca sie spowrotem na stronę z której chciałoby się wyjść.. strzałkami działa normalnie.. Odpowiedz Link
ithilhin a tak z mojego punktu... 22.01.07, 15:24 to najlepsza strona o noszeniu dzieciakow w Polsce :-) i nie tylko :-P Odpowiedz Link
mysia125 Re: a tak z informatycznego punktu .. 22.01.07, 16:10 wiem, kochana, wiem.. ale ja sie kompletnie nie znam na informatyce, wiec przyznaj, ze z takiego punktu widzenia to moje dzialania w Lotusie sa zadowalajace ;) musze zdjecia poukladac, bo sa nierowno, etc, etc. a jak Osobisty wroci do domu, to znow westchnie ciezko i powie "Wklejalas z worda..." ;) dzieki za czujne oko ;) -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Hoppediz? Na chustomanii! www.chustomania.pl Odpowiedz Link
mamalina pytania dwa 22.01.07, 16:32 Mysiu, jak sie mozna zalapac na login do logowanej strefy? czy teksty w tabelce musza byc takie postrzepione, az mnie "zawodowe zeby" bola... raz choragiewka, raz (co gorsze) na sile wyrownane, to utrudnia czytanie zdjecia cudne, zwlaszcza, ze wiele Waszych, choc niektore poznaje ze stron Hoppa jestem pod wrazeniem m. in. starannej instrukcji odkladania spiacego Feliksa :D no i w ogole jestem zachwycona! ze jest, i taka drobiazgowa strona, zaraz ja polece kilku osobom... Odpowiedz Link
mysia125 Re: pytania dwa 22.01.07, 16:54 > Mysiu, jak sie mozna zalapac na login do logowanej strefy? chce od Ciebie haslo?!? w ktorym momencie?!? wlasnie z tym walcze od kilku dni, na kazdej przegladarce jest inaczej. Z zalozenia ma byc to strona ogolnodostepna, a logowanie sluzy wajhowym do przerobek :) > czy teksty w tabelce musza byc takie postrzepione, az mnie "zawodowe zeby" >bola ... raz choragiewka, > raz (co gorsze) na sile wyrownane, to utrudnia czytanie nie, nie musza :) tylko ja zapomnialam, jak to sie robi, wiec czekam na powrot ciezko-wzdychajacego-nad-moja-ignorancja-ukochanego ;) juz i tak wysluchalam o koniecznosci zachowania takich samych odstepow pomiedzy tytulem,podtytulem, highlitem, etc. Ucze sie :) > no i w ogole jestem zachwycona! ze jest, i taka drobiazgowa strona, zaraz ja >polece kilku osobom... Ty lepiej siadaj i cos pisz! Miejsca jest dosyc, a praktykaliow trzeba, ludnosc spragoniona wiedzy sie na wszystkie skrzynki mailowe dobija. Zdjec dorobie, mam w planie jeszcze poprawke wezla przesuwnego z dziecieciem uwieszonym na plecach, wiazanie chusty w warunkach niesprzyjajacych i jak sie jezdzi z chusta w samochodzie (to na specjalne zamowienie;) w ogole to jest apel do wszystkich: jesli chcecie wzbogacic chustomanie o swoje teksty, to zapraszam:) -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Hoppediz? Pisz! Odpowiedz Link
mamalina Re: pytania dwa 22.01.07, 17:05 mysia125 napisała: > > Mysiu, jak sie mozna zalapac na login do logowanej strefy? > chce od Ciebie haslo?!? w ktorym momencie?!? powinnaś załączać młotki dla "specjalnych gości" - wyobraź sobie, że chce hasła, jak na... login klikam wstydzę się bardzo ale swoją drogą, po co na tam, ten login? > Ty lepiej siadaj i cos pisz! co mam pisać? ja zawsze chętnie o książkach... proszę o konkretne zamówienia, mogę napisać w ogóle teksty bardzo mi się podobają takie nieprzesłodzone, ale i nienudne rozumiem, że ta część o chustomańkach w pobliżu się robi...? a może jakiś link do GuruBurowego foruma? tak na przykładzie www.bromba.pl połączonego z forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16375 mi się skojarzyło Odpowiedz Link
mysia125 Re: pytania dwa 22.01.07, 17:24 > ale swoją drogą, po co na tam, ten login? a myślisz, że ja wiem? ;) nie wiem - i pewnie na razie się nie dowiem, bo Osobisty wpadł,cmoknął i ogląda piłkę ręczną Polska-Niemcy ;) > > Ty lepiej siadaj i cos pisz! > co mam pisać? ja zawsze chętnie o książkach... proszę o konkretne zamówienia, >mogę napisać zaskoczę Cię: o noszeniu napisz ;) ja tylko pozostawiam to Twojej wyobraźni - wiązanka a dwójka, karmienie w chuście, reakcje ludzkie, etc. > rozumiem, że ta część o chustomańkach w pobliżu się robi...? wstępnie już wisi mapka na kasiamarcin, ale muszę zaktualizować. > a może jakiś link do GuruBurowego foruma? czekam tylko na Bure pozwolenie :) -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners hoppediz? pytaj! Odpowiedz Link
visenna2 Re: pytania dwa 22.01.07, 18:11 Instrukcja ze śpiącym Felixem jest super:) Z moją Zuzą robię dokładniusieńko to samo jak zaśnie:D Też się nie budzi. Bardzo praktyczna sprawa:) Odpowiedz Link
agamamaani Re: a tak z informatycznego punktu .. 22.01.07, 17:20 no to jeżeli to zrobiłaś samodzielnie ti chylę czoła.. strona generalnie jest naprawde super.. a drobne niedociągnięcia.. cóż da sie poprawić :D Odpowiedz Link
mysia125 Re: a tak z informatycznego punktu .. 22.01.07, 17:46 Lotusa tyle o ile znalam, bo kasiamarcin jest lotusowy. A do chustomanii dostalam "ramke" - pierwsza strone i cos a la edytor. Ale calosc po nieMniecku, wiec dzialanie na poczatku bylo zgola intuicyjne ;) najgorsze, ze wszystko robione pod kontrola Felixa lub po nocy. najwiecej czasu zeszlo mi na zezwoleniach na publikacje i na konsultacjach z "szychami". Ale przy okazji mialam dwa miesiace niezlej zabawy :) -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
mamalina baleron 22.01.07, 15:36 z moich doświadczeń wynika, że jak tylko zaczniesz więcej nosić, wtedy schudniesz (plus może jeszcze spacery z psami i ograniczona bezmlecznie dieta ;-)) Odpowiedz Link
agamamaani Re: baleron 22.01.07, 17:24 dieta bezmleczna i bezjajeczna już jest.. dwulatek biegający też.. a małolat zaczyna się do rzaczkowania zbierać.. w dodatku za miesiąc do pracy na pełn etat więc schudnięcie gwarantowane.. inna rzecz, zę ja się do wiązań ciągle nie umiem przekonać i te krótkie chusty ( jako opanowane w 100 procentach) noszę.. ale kto wie.. moze na poczatek coś sobie z długich uszyję.. choć strasznie mnie MT kusi i kto wie czy tego nie zakupię (uszyję) tylko w Polsce to nigdzie tego nie kupię a na Ebayu tylko z US są.. i przesyłka droższa od samego MTja więc się nie opłaca.. :( Odpowiedz Link
mysia125 Re: baleron 22.01.07, 17:43 >na Ebayu tylko z US są.. i przesyłka droższa od samego MTja więc się nie opłaca.. w Juropie nigdzie nie ma? Bo z Niemiec chyba moglabym Ci zalatwic, tylko niech pomysle... -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
guruburu Re: baleron 22.01.07, 18:26 Mei-taie sa na tragemaus.de miedzy innymi. Słicznie Mysiu, ślicznie - jeszcze nie przeczytałam wszystkech tekstów, bo mąż okupuje komputer. Niech Ci dziecko ładnie rośnie ;) Tylko czy nie dałoby się innego zdjecia w ramkę, tj. tak, zeby było widać Felixa, a nie jak śpi? Czy był to efekt zamierzony, mający wprowadzić czytelników w stan zzzzzzen (wspomaganie chmurami) ;). Odpowiedz Link
hodos Re: Zapraszam na Chustomanię 22.01.07, 18:16 Super strona! już w ulubionych ale chyba dopiero po powrocie z wojaży prześlę zdjęcia:) Odpowiedz Link
mysia125 guruburu 22.01.07, 18:41 moge linknac forum na chustomanii? a te chmury to tak wyszlo;) to podkresla lagodnosc mego charakteru ;)))))))) -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
marta_nie_martka Re: Zapraszam na Chustomanię 22.01.07, 21:04 Super! Oby więcej było takich stron, zawsze jest większa szansa, że mamy dowiedza się jak ciekawe i pożyteczne jest noszenie dzieci w chustach. Odpowiedz Link
abiela Re: Zapraszam na Chustomanię 22.01.07, 21:38 Kasiu bardzo podoba mi się nowa wersja chustomanii! Super, teksty, zdjęcia, wszystko mi się podoba! Odpowiedz Link
k.sg Re: Zapraszam na Chustomanię 22.01.07, 22:37 Gratuluję pomysłu. Chustomania jest super! Pozdrawiam, Karina Odpowiedz Link
magme Re: Zapraszam na Chustomanię 23.01.07, 16:07 Super! super! ja jak tylko mężyna zrobi nam jakieś fajne zdjęcia to wyślę do kolekcji mam chustowych :) A strona extra! gratulacje.. jeszcze co prawda wszystkiego nie obejrzałam bo ostatnio Krzys nie śpi dłużej jak 15 minut za jednym zamachem ale się staram i baaardzo mi się podoba, pozdrowienia! Magda Odpowiedz Link
ekomama Re: Zapraszam na Chustomanię 23.01.07, 18:56 Świetnie! Maniaków chust jest coraz więcej! Gratuluję. I zapraszam na moją stronę, gdzie nie tylko o chustach. Odpowiedz Link
patyk78 Re: Zapraszam na Chustomanię 23.01.07, 23:13 Super ta stronka i cieszę się, że wszystko już działa. "Chustomanię" już dawno umieściłam w ulubionych, ale wcześniej nie potrafiłam na niektóre strony wejść - login, jakies komunikaty po niemiecku..., myślałam, ze to wina mojego komputera i mnie to strasznie denerwowało. Ale teraz już w porządku i świetnie się czyta i ogląda. Odpowiedz Link
woja13 Re: Zapraszam na Chustomanię 24.01.07, 15:17 Moim zdaniem porównanie chust jest mało obiektywne. Ja akurat używam Bebelulu i śmiech mnie ogarnia jak dystrybutor robi sobie takie porównanie, które ewidentnie wypada na jego korzyść. A ja używam i wiem, że nie do końca argumenty są prawdziwe, np. że główka nie jest podtrzymywana w pozycji pionowej. Odpowiedz Link
ithilhin Re: Zapraszam na Chustomanię 24.01.07, 16:34 Woja - czy producent chust Bebelulu zaleca noszenie malutkich dzieci w pozycjach pionowych w chuscie Bebelulu? nie zaleca. takze ze wzgledu na podparcie glowki niedostateczne podparcie glowki w tego typu chuscie. pozycje siedzace w chustach kolkowych czy typu pouch sa zalecane jak dziecko samo glowke potrafi utrzymac. tez wlasnie z tego wzgledu. to sa po prostu inne typy chust i trzeba sie pogodzic faktami. Odpowiedz Link
mamalina Re: Zapraszam na Chustomanię 24.01.07, 16:36 > ja używam i wiem, że nie do końca argumenty > są prawdziwe, np. że główka nie jest podtrzymywana w pozycji pionowej. czy mowisz, ze w wiazanej nie trzyma sie glowka w rzeczywistosci czy ze w bbl sie trzyma, mimo tego, co pisze dystrybutorka? bo nie do konca zrozumialam Odpowiedz Link
visenna2 Re: Zapraszam na Chustomanię 24.01.07, 16:57 "wiem, że nie do końca argumenty są prawdziwe, np. że główka nie jest podtrzymywana w pozycji pionowej." A jest? To dlaczego producent zaleca nosić pionowo tylko dzieci które same trzymają główkę? Odpowiedz Link
marta_nie_martka No ale 24.01.07, 17:10 Mysia chyba nie tworzy strony o chustach generalnie, tylko właśnie o chustach wiązanych. Jest też dystrybutorem hoppediza, więc nie ma powodu, żeby reklamować bebelulu. Nie zgadzam sie ze wszystkimi opiniami mysi nt. chust kółkowych (nie chodzi o podparcie główki), ale nie odmiawiam jej prawa do takowych. Poza tym jest właścicielem strony chustomania.pl i ma prawo pisać co jej spodoba, no w ramach dobrego regulaminu. Odpowiedz Link
woja13 Re: No ale 26.01.07, 17:35 Wyrażam swoją opinię i uważam, że jak producent lub dystrybutor porównuje produkty to zawsze na swoją korzyść i to mnie śmieszy. Poza tym z tego co się orientuję to chyba Bebelulu nie zaleca pionowego noszenia w ogóle i to raczej nie Bebelulu, a raczej Zawitkowski (słyszałam w programie TVN Style) nawet do piątego miesiąca. I chodziło raczej o kręgosłup a nie o główkę. Odpowiedz Link
ithilhin Woja 26.01.07, 18:14 Bebelulu nie zaleca bo w chustach kolkowych noszenie pionowo dzieci, ktore same nie trzymaja glowki nie jest do konca bezpieczne. Zawitkowski nie zaleca z powodu pozycji "zabki", ktora on nie wiedziec czemu uwaza za niefizjologiczna. Skoro udzielasz sie tylko w dyskusjach o chustach to na pewno jest Ci znana debata na forum Marzec 2007 - tam bylo w tym temacie duzo i nie ma sesnu tego powtarzac tutaj. Mnie smiesza takie dzialania jak Twoje. Odpowiedz Link
ekomama Re: Woja 27.01.07, 09:20 To i ja dorzucę swoje pięć groszu: Jedna z forowiczek napisała: "Zawitkowski nie zaleca z powodu pozycji "zabki", ktora on nie wiedziec czemu uwaza za niefizjologiczna." Jest to zadziwiające. We Francji, gdzie zapoznałam się ze sposobem noszenia dziecka w chuście, pozycję żabki poleca się właśnie przy dysplazji bioder jako metodę leczenia. U nas mówi się: najpierw podleczymy (bardzo przyjemną rozwórką najczęściej), a potem niech pan/pani sobie nosi dziecko w chuście (takie doświadczenia miała moja bliska znajoma). A przecież tak miło nosić i niech przy okazji dziecko się leczy. Co do chust na ramię: nigdy nie próbowałam, ale jakoś wydaje mi się to mało wygodne, głównie dla noszącego, jako że ciężar jest tylko na jednym ramieniu. Ale może się mylę. Pozdrawiam PS A prawdę mówiąc dyskusja o podtrzymywaniu główki jest dysksują naszego kręgu kulturowego. Tam gdzie noszenie dzieci ma długą tradycję (Afryka, Azja, Ameryka Płd) takiego pytania nie ma: od urodzenia dziecko się nosi w chuście niekoniecznie z podtrzymaną głową. A problemu dysplazji bioder po prostu nie ma :-) Odpowiedz Link
ithilhin Re: Woja 27.01.07, 12:00 Ekomamo - wspomnialam o Zawitkowskim bo to mnie niezmiernie dziwi :-) pisalam nawet do niego w tej sprawie i polecil mi publikacje Louis Bly, ktora pbo rzedstawia zupelnie odmienne poglady na tenat rozwoju kregoslupa i stawow biodrowych malych dzieci. Do ksiazki nie dotarlam wprawdzie ale jako czlowiek dociekliwy napisalam do autorki z prosba o ocene pozycji w chuscie wiazanej (wyslalam zdjecie, to samo zreszta co naszemu rodzimemu specjaliscie). Odpowiedziala, ze w tym ierunku nie prowadzila badan, weic sie niemoze wypowiedziec. Wiec to sklania mnie do wniosku, ze noszenie w chuscie to cos zupelnie inego niz wsadzanie dziecku rozworki. Natomiast bardzo ciekawe jest to co piszesz o podtrzymywaniu glowki. wiemk ze np. w takiej Tanzanii przez pierwsze dwa (mniej wiecej) miesace dziecko i matka leza w lozku i sa obslugiwani przez rodzinie a matki zadaniem jest karmienie. a potem dziecka laduje w chuscie na plecach (chusta - prostokatny kawalek materialu, wiazany nad piersiami i w pasie). Odpowiedz Link
bebelulu Re: Woja 27.01.07, 22:38 A np. w Ameryce Płd. dzieci noszone są na plecach, ale w pozycji leżącej. Sama widziałam. I bądź tu człowieku mądry.: Rzeczywiście nie polecamy noszenia w pionie aż do 4-5 miesiąca. I nie ze względu na główkę, bo mogę sama Ci zademonstrować, że chusta ją przytrzymuje (słabo znasz inne produkty oprócz chusty wiązanej). Problem polega na pionizowaniu kręgosłupa. Ten sam problem dotyczy nosidełek. Oczywiście zaraz będzie kolejny grom wypowiedzi, że to zupełnie co innego, że w nosiełku pojawia się wiele innych problemów, ale jeden z nich to właśnie pionowe ułożenie dziecka. Przepraszam, nie będę mogła uczestniczyć w dalszych wypowiedziach, chociaż bardzo bym chciała, ale mam ogrom pracy, m.in. z nowozakładaną fundacją. Pozdrawiam serdecznie, a myślę, że na temat pozycji żabki było już tyle argumentów ze strony Pawła Zawitkowskiego (ponad wspomnianą wyżej p. Louis Bly), że nic dodać nic ująć. A w razie dodatkowych pytań myślę, że można się do niego kierować e'mailowo. Odpowiedz Link
ithilhin Re: Woja 27.01.07, 23:21 bebelulu napisała: > A np. w Ameryce Płd. dzieci noszone są na plecach, ale w pozycji leżącej. Sama > widziałam. I bądź tu człowieku mądry.: to rzeczywiscie ciekawe. mnie interesuja takie rzeczy, chetnie bym zdjecia zobaczyla, masz moze mozliwosc pokazania? ja widzialam zdjecie kobiety z Peru niosacej dziecko na plecach w pozycji lezacej, czy to cos podobnego? Odpowiedz Link
woja13 Re: Woja 27.01.07, 21:59 Nie rozumiem co śmiesznego jest w przedstawieniu własnego punktu widzenia. Sama zanim kupiłam chustę starałam się zrobić rozeznanie. Nie jestem aż taką fanką jak Wy, ale uważam, że chusta jest fajną sprawą. Odpowiedz Link
ithilhin Re: Woja 27.01.07, 22:27 > Nie rozumiem co śmiesznego jest w przedstawieniu własnego punktu widzenia. no wlasnie, co jest smiesznego? :-) bardzo lubie jak ktos komu braknie argumentow czepia sie jakiegos niewaznego zdania w wypowiedzi rozmowcy. tak, teraz mozesz napisac: "ale dlaczego mnie atakujesz?" Odpowiedz Link
woja13 Re: Woja 28.01.07, 17:58 Sorry, ale to już nie jest chustomania, tylko chustomaniactwo. Wypisuję się z takich dyskusji, bo to jest dla mnie chore. Weszłam tu przez przypadek i nie należę tak jak Ty do klubu miłośniczek Mysi, bo uważam, że jest nieobiektywna na swojej stronie. Nie widzę powodów, żebym miała pisać "ale dlaczego mnie atakujesz", bo to jest głupie, ale jak ktoś robi zestawienie, w którym wszystko jest na jego korzyść, to dla mnie jest to conajmniej dziwne. Nie zgadzam się z połową rzeczy w tym zestawieniu, ale szkoda klawiatury. No poza tym jestem laikiem a nie chustomaniaczką. Odpowiedz Link
mysia125 Dziewczyno, nie zaperzaj sie... 28.01.07, 19:15 ..tylko przeczytaj te tabelke jeszcze raz. Nanioslam poprawki, zebys nie mogla powiedziec, ze jestem nieobiektywna. To raz, a dwa - robiac te tabelke opieralam sie nie tylko na swojej wiedzy dotyczacej chust (a Ty przeciez uwazasz, ze sie nie znam na niczym poza wiazankami), ale i na stronach organizacji promujacych babywearing oraz sklepow internetowych, sprzedajacych wiecej niz jeden typ chust.Takie tabelki sa ogolnodostepne i nie maja na celu faworyzowac jakiegokolwiek typu chusty, ale mowic o tym, ze sie roznia i w jakim aspekcie. O wiazankach nie ma tam samych superlatyw - jestes niesprawiedliwa. Wiec zejdz prosze ze mnie - to nie sa tylko moje opinie, ale rzeszy uzytkownikow. acha, nawet jesli nie odpiszesz, to i tak wiem, ze to przeczytalas;) do nastepnego ;) -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
ithilhin Re: Woja 28.01.07, 19:41 woja13 napisała: > > Weszłam tu przez przypadek i nie należę tak jak Ty do klubu miłośniczek Mysi, bo >uważam, że jest nieobiektywna na swojej stronie. sorry, Kolezanko ale historia Twoich dokonan na forum gazety pokazuje jasno, ze nie weszlas tu przez przypadek :-P jestes powiedzmy jedna z fanek za ktorych dzialania nie odpowiada firma Bebelulu :-) tak to przynajmniej widac. a co do klubu milosniczek Mysi - to juz istnieje i nie zdazylam go zalozyc? skandal!!! (Guru daj mi lepiej bana) Odpowiedz Link
mysia125 Re: Woja 28.01.07, 19:44 > a co do klubu milosniczek Mysi - to juz istnieje i nie zdazylam go zalozyc? > skandal!!! autografy przez telefon :) -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners tak, to JA sprzedaje Hoppediza Odpowiedz Link
ithilhin Re: Woja 28.01.07, 19:51 o! i jeszcze ma telefoniczny system rozdawania autografow! no juz w ogole. Odpowiedz Link
mysia125 Re: Woja 28.01.07, 20:05 dla czlonkow z numerami legitymacji od 0 do 100 mam jeszcze swoje oblicze na skypie ;) -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
ithilhin wiedzialam, ze to zmowa :-) 28.01.07, 20:24 bo ja nie mam Skypa :-/ (zeby go miec musialbym zapgrejdowac moj system 10.2 do 10.3 czy 10.4 a to kosztuje dziengi, ktorych akurat na to nie mam) Odpowiedz Link
bebelulu Do Woja 29.01.07, 18:23 A tak w ogóle to my się znamy? Miło mi, że ktoś dzielnie broni naszego honoru. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
woja13 Re: Do Woja 30.01.07, 20:59 Bo lubię Wasz produkt.:) Byłam u Was w biurze w zeszłym roku. Jak kupowałam to były dwie szczupłe dziewczyny - blondynka i szatynka z długimi włosami. Odpowiedz Link
bebelulu Re: Woja 29.01.07, 17:25 Pudło Ithilhin, pudło. Nie posuwamy się do metod Mysi pt. przychodzenie do kogoś do biura i podszywanie się za klienta. Chyba za dużo myślisz.:) Ja już rzeczywiście robię wypad z tych dyskusji, chociaż jak dyskusja zaczyna dot. nas w formie oczerniania to trudno się nie wtrącić. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
ithilhin Re: Woja 29.01.07, 20:21 bebelulu napisała: > Pudło Ithilhin, pudło. Nie posuwamy się do metod Mysi pt. przychodzenie do > kogoś > do biura i podszywanie się za klienta. eeee? a jaki to ma zwiazek z moja wypowiedzia? > > Chyba za dużo myślisz.:) moze i tak. Odpowiedz Link
madzialu Re: Zapraszam na Chustomanię 27.01.07, 10:35 Eeej super! I mój Maćko też tam jest:))) Odpowiedz Link
rennya Re: Zapraszam na Chustomanię 27.01.07, 12:20 mysia25, dzieki za koale:):):) mam chste "homemade" - nie moimi rekami tylko:) Odpowiedz Link
mysia125 Re: Zapraszam na Chustomanię 27.01.07, 16:08 a bardzoż Cię bitte za chwilę będzie magiczny węzeł przesuwny, muszę wykorzystać przyjazd dziadków i spławic gdzies moje szczęście najmniejsze ;))) -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners hoppediz? zapytaj :) Odpowiedz Link
kajkasz1 Re: Zapraszam na Chustomanię 27.01.07, 22:07 Strona super, tylko kiedy sklep będzie działał? No dobra, poczekam trochę i pooszczędzam, ale daj znać. Odpowiedz Link
mysia125 Re: Zapraszam na Chustomanię 27.01.07, 22:19 idzze dziewcze na allegro :) na razie zajmuje sie cala reszta,instrukcjami i opisami zreszta zaraz bedzie konkurs i bedzie mozna wygrac chusty :) -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
visenna2 Re: Zapraszam na Chustomanię 28.01.07, 07:09 OOO! super Bo chodzi za mną Hopp w kolorze antiqua... Skoro nie mam pieniędzy to może będę miała szczęście:D Odpowiedz Link
mysia125 visenna 28.01.07, 20:27 probuj, probuj - bedzie losowanie, Felix wystapi w roli sierotki. -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
agamamaani a kiedy?? 28.01.07, 21:09 ten konkurs.. bo może nie będę musiała córce od ust odbierac :) Odpowiedz Link
mysia125 Re: a kiedy?? 28.01.07, 23:06 a juz :) zobacz na posta na ten temat:) -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
guruburu Re: Zapraszam na Chustomanię 28.01.07, 21:24 A i jeszcze bym chciała, zeby można się było zapisać na newsletter z nowościami na stronie, zmianami, ofertami, konkursami itp. To wszystko, złota rybko :D Odpowiedz Link
mysia125 zlota rybka mowi: 28.01.07, 23:07 no dobra :) zrobi sie -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
felonia Re: Zapraszam na Chustomanię 29.01.07, 17:55 patrzę, że masz taką piękną poświatę nad głową .. i te chmury w tle .. prawie jak anioł :) radzę dodać na stronie księgę gości, żeby można się było wpisać, pochwalić ... będzie widać że stronka żyje własnym życiem (skoro już złota rybka spełnia życzenia) link do chustomanii umieściłam już na blogu w smykach: smyki.pl/domeny/smyki.pl/adalek/index.php? nawet działa taka reklama, bo już jakaś dziewczyna podpytywała "o co chodzi z tymi chustami" Odpowiedz Link
kajkasz1 Re: Zapraszam na Chustomanię 30.01.07, 00:25 Dziewczyny, to miało być forum o chustach - WSZYSTKICH, a nie pole bitwy pomiędzy kółkami a węzłami. A fe! Odpowiedz Link
kajkasz1 Do Mysi 30.01.07, 01:49 Mam pytanko. Jak już będę miała Hoopa (może będę miała szczęście w konkursie, ale na wszelki wypadek stówkę już schowałam pod poduszkę) - czy w sklepie będziecie mieli woreczki na chustę i okrycia dla dzieciaczków???? Odpowiedz Link
cebolla Re: Zapraszam na Chustomanię 30.01.07, 17:33 Strona super!!! Gratuluje!!!To jest dopiero profesjonalna obsługa - tych informacji szukałam swego czasu przez kilka tygodni:) Mama Jaśka Odpowiedz Link
mysia125 przegladowo-pogladowo 12.02.07, 12:07 Dowiesilam o rebozo i o azjatykach: www.chustomania.pl/online/webshop.nsf/0/808DB2BCACDDA1E8C125721B003320B5?OpenDocument jeszcze tylko rysuneczki dokleic. -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
mysia125 Zdjęcia z warsztatów 03.03.07, 23:37 są tu: www.chustomania.pl/online/webshop.nsf/0/C9CA7D6BE5330E6CC125729300747399 -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
nalie no to się doczekałam ;) 04.03.07, 00:16 i powiem krótko: wow! mysia i dziewczyny - dobra robota! Odpowiedz Link
mysia125 Re: no to się doczekałam ;) 04.03.07, 00:27 dziekuje bardzo w imieniu swoim i motaczek :) a Ty sie szykuj na wyjazd do Trojmiasta ;) -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
nalie Re: no to się doczekałam ;) 04.03.07, 00:32 a ty myślisz, że co ja robię od pierwszego zaplątania ninki w santiago ;) kasiu - duża buźka za wszystko! Odpowiedz Link
starogardzka_mama Trójmiasto!! 04.03.07, 11:40 No to kiedy mam rezerwować dzień w kalendarzu?? :) Odpowiedz Link
visenna2 Re: Zdjęcia z warsztatów 04.03.07, 06:51 A gdzie Timo siedzący na podłodze;)))? Było jedno takie zdjęcie:) Chciałam mężowi pokazać jedynego na świecie siedzącego noworodka;))) Odpowiedz Link
mysia125 Re: Zdjęcia z warsztatów 04.03.07, 07:46 > A gdzie Timo siedzący na podłodze;)))? a to Ci na priva wysle, bo do koncepcji nie pasowalo ;) jeszcze jest pare zdjec, ktore zrobila Karina do wstawienia, ale juz wczoraj nie mialam sily zmniejszac. -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
agamamaani no i .. 04.03.07, 09:41 znów mnie szlag trafia, że tez moje dzieci to zawsze muszą sie pochorować w niewłasiwych momentach. Odpowiedz Link
agamamaani cóś się popsuło.. 07.03.07, 11:17 www.chustomania.pl/online/webshop.nsf/0/8F708945A9279F54C12572950077E555?OpenDocument tutaj.. chciałam znów sobie kolorki pooglądać (po co ja to robię chyba masochistką jestem :) i widzę tylko pierwszy rząd "pań".. spojrzałam z kompa koleżanki i to samo.. zmieniłam przeglądarkę i dalej widać tylko trzy panie :) cóś zniknęło resztę.. Odpowiedz Link
mysia125 Re: cóś się popsuło.. 07.03.07, 12:04 bo sie Marcin ostatecznie zirytowal na moja radosna tworczosc wzgledem kolorow i cos tam dlubie ;) zeby w koncu sklep mogl ruszyc zamiast allegro. Ale to i tak dopiero po powrocie z wakacji. -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
yoacha Re: cóś się popsuło.. 13.03.07, 11:34 ale czy można teraz kupić chustę hoppediz? skoro na allegro jej nie ma, a sklep też nie działa? Odpowiedz Link
agamamaani Re: cóś się popsuło.. 13.03.07, 13:16 teraz to Mysia jest na urlopie.. chyba do 4tego kwietnia aż.. ale spróbuj napisac do niej na gazetowy Odpowiedz Link
visenna2 Re: cóś się popsuło.. 13.03.07, 13:17 Teraz raczej nie można, bo cała Chustomania wyjeżdża na wakacje:) Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama