adwarp 19.03.11, 15:56 www.plotek.pl/plotek/51,79592,9284748.html?i=0 kurczę chyba stara już jestem, bo jakoś tej mody nijak nie widzę no nic mi się nie podoba a wy jak? coś byście chciały przemycić z tej mody na swoje podwórko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lykaena Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 16:01 Mnie się podoba sukienka Agaty Załęckiej(przyznam nie wiedziałam nawet kto zacz) - jeden z moich ulubionych fasonów, a także mój kolor ,no i mnie nie byłoby w niej mdło -oczywiście inne dodatki. A co się stało z szyją Majki Jeżowskiej ?? Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 16:05 O! A Ania Wyszkoni ma taką samą fryzurę+kolor włosów jak ja, dziś też jestem tak uczesana(zwykle raczej w górę lub z grzywką na czoło)więc wyglądam identycznie, oczywiście ja jestem ładniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 16:17 Wląsciwie można pomyśleć, że to konkurs na wpadke miesiąca. Ale dwie suknie bardzo mi się podobają: Mili Jovovic i Magdy Różdżki. Odpowiedz Link Zgłoś
gupia_rzona Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 16:26 Różdżka i Góralczyk, ale to dlatego, że ja wiecznie w czerni. Różdżka ma bardzo ciekawy naszyjnik, lubię grube kryjące rajstopy do sukienek zimą, brawo. Chociaż bombka już powoli wychodzi z mody. Na plus jednak Góralczyk - faktycznie włożyłabym do tej kreacji eleganckie szpilki zamiast kozaków, i włożyłabym bardziej szczęśliwy krój kurtki. Bardziej dopasowana i dłuższą nieco. Ale p[ołączenie tej kiecki ze skórą to fajny pomysł. Gdyby to była marynarka ze skóry taka jaką mam akuratnie w szafie, to byłaby dla mnie pełnia szczęścia w tym stroju Ot se poplotkowałam Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 16:29 Boże kochany, co ta Horodyńska na siebie włożyła? Ten, kto pisał komentarz po zdjęciem, jest ślepy? Jak na to patrzę, to sporo określeń przychodzi mi do głowy, ale na pewno nie "znakomicie". Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 16:34 Mnie się podobają pomarańczowe dodatki- sama mam torebkę na wiosnę w takim kolorze..do granatowego płaszcza, czy kobaltowej apaszki pasuje znakomicie. Pomarańcza rządzi Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 16:40 Na eleganckie wyjścia noszę sukienki i buty w stylu Magdy Modrej. Na imprezy i wyjścia ze znajomymi w stylu Góralczyk chadzam, ale prezentuję się znacznie lepiej Ona ma brzydką kurtkę i buty nie na tą imprezę. Moim zdaniem kiepsko jej to wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
sokhna Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 16:44 Mnie tez sie nic nie podoba... ale jedno jest w tym wszystkim dobre. Wychodzi na to, ze cokolwiek czlowiek na siebie wlozy bedzie pasowalo i super wygladalo Tak wiec od dzis nie bede sie martwic o moja garderobe Bede wkladac rzeczy po prostu losowo! Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 16:55 Najbardziej się uśmiałam przy opisach (bo te 3 stylizacje to masakra): Ewa Pacuła postawiła na koronkową kreację. Złoty blond jej włosów i złota torebka idealnie pasowały do tej stylizacji. Joanna Horodyńska ostatnio lubi bawić się kolorami.(...) Różowa spódnica i ciekawa bluzka wyglądały znakomicie (...) KAPIF.PL/KAPIF Beata Tadla w czarnej wąskiej kreacji. Prezenterka również postawiła na pomarańczowy dodatek i super! Bardzo dobry zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 17:03 a ja się zawsze zastanawiam, co to za idiotyczny zwyczaj pokazywania się z gołymi nogami i gołymi stopami między listopadem a majem. za oknem hulały mrozy, a prawdziwie eleganckie kobiety z gołymi nogami. tu za oknem plus cztery, a prawdziwie eleganckie kobiety w sandałkach. zawsze mi się wydawało, że elegancka kobieta to kobieta ubrana adekwatnie sytuacji, a nijak nie mogę zrozumieć, jak gołe nogi w sandałkach i mini są adekwatne do grudnia... Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 17:14 do tej elegancki o której myślisz, to jeszcze bardzo daleko tym paniom, one nawet nie są dobrze ubrane,może modnie, ale czy dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
joana.mz Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 17:31 już nie raz zastanawiałam się n ad tymi gołymi nogami/stopami. Jak one docierają na te imprezy? Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 17:45 "Jak one docierają na te imprezy?" schodzą prosto z domu do garażu, wsiadają w auto, podjeżdżają i da radę wytrzymać..., bo za tym juz kiedyś o tym pisałam, to są "gwiazdy", a one swiecą światłem własnym, więc im zawsze gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: na ploty zapraszam:) 19.03.11, 18:28 Pacuła wygląda jak Donatella Versace ( i nie jest to komplement ). Sine nogi na niebotycznych obcasach nie wyglądają ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś