morgen_stern 23.07.11, 17:26 ...to coś na rozluźnienie uśmiałam się www.youtube.com/watch?v=oJ4q7Lgyzio&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi683 Re: Zrobiło się gorąco... 23.07.11, 17:28 morgen_stern napisała: > ...to coś na rozluźnienie uśmiałam się > > > www.youtube.com/watch?v=oJ4q7Lgyzio&feature=player_embedded > Luzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
kawad Re: Zrobiło się gorąco... 23.07.11, 21:26 No i mam na wieczór dobry humor. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: Zrobiło się gorąco... 23.07.11, 21:46 morgen_stern napisała: > ...to coś na rozluźnienie uśmiałam się Widze, ze latwo u Ciebie o rozluznienie i usmianie sie, nawet w obliczu tak wielkiej tragedii. Mliego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Zrobiło się gorąco... 23.07.11, 21:51 Będę brutalna - tragedia tragiczna, wiadomo. Ale trzeba życ dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Zrobiło się gorąco... 23.07.11, 23:08 Och, dziękuję, spędziłam go cudownie i w miłym towarzystwie, nie mam na myśli ematki Jak to miło z twojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: Zrobiło się gorąco... 23.07.11, 21:52 sueellen napisała: > Rewelacja Nic tak nie rozmiesza glupich ludzi, jak inni glupi ludzie. Moga sie pocieszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Zrobiło się gorąco... 23.07.11, 21:56 Walcz o godność prezesa WALCZ!!! Niczym lwica pisu. A potem on będzie reke Lepperowi podawał. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: Zrobiło się gorąco... 23.07.11, 22:46 krejzimama napisał: Mysle, ze Ty jestes oslica Pisu, bo skad u Ciebie na ustach ciagle ten skrot? Robisz im niezla reklame, ale mnie i tak nie zainteresujesz. Nie interesuje sie polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: Zrobiło się gorąco... 23.07.11, 21:56 bez_seller napisała: > sueellen napisała: > > > Rewelacja > > Nic tak nie rozmiesza glupich ludzi, jak inni glupi ludzie. Moga sie pocieszyc. > Jakiej tragedii? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Zrobiło się gorąco... 23.07.11, 21:58 nie zgadzam sie z jurorami!!! wykonanie bylo piekne wzruszajace i mialo to cos jury bylo przekupione przez masonow i lobby homoseksualne i feministki !! zadam referendum !! narod powienien ocenic wykonie hymnu ty nie jestes polka !!!! wspolczuje twoim dziecia i komorka jajowym i kotą i kochanką i mezą i konkubentą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: Zrobiło się gorąco... 23.07.11, 21:59 ,,Kto by nie miał problemów z refrenem w tej piosence'' Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Zrobiło się gorąco... 23.07.11, 22:00 Wcześniej na scenie rozpylono hel!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: Zrobiło się gorąco... 23.07.11, 22:44 krejzimama napisał: > Wcześniej na scenie rozpylono hel!!!! Mysle, ze raczej az rozweselajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Tanie dranie 23.07.11, 21:59 www.youtube.com/watch?v=hpYdzq4FKvY&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś