Dodaj do ulubionych

stylisci w galerii handlowej

02.11.11, 13:01
czesc ,miala dzis takie zdarzenie,pojechalam do galerii handlowej, wlosy w kitke ,pedem do danego sklepu bo miala malo czasu- widze stoisko fryzjerskie jacys stylisci wylawiali dziewczyny z tluu i za darmo modelowali i scinali wlosy. usila tragicznie wygladac bo jeden chlopak(niczego sobie tongue_out) uparl sie ze mi chce zrobic fryzure,speszylam sie i metnie zaczelam tlumaczyc ,ze nie ma czasu itp.jakos zabraklo mi odwagi smile,pytanie do was- skorzystalybyscie z takiej mozliwosci? aha wszystko bylo za darmo ,i nie byli to uczniowie fryzjerstwa, tylko stylisci ,jak dobitnie podkreslal smile
Obserwuj wątek
    • lelija05 Re: stylisci w galerii handlowej 02.11.11, 13:08
      To zależy gdzie by to zrobili - jak na oczach tłumu, to nigdy w życiu, bez publiki, to bardzo chętnie smile
    • majenkir Re: stylisci w galerii handlowej 02.11.11, 14:26
      A co oni z tego maja? Jakies dziwne to troche, stylisci czesza w salonach za pieniadze, nie w pasazach handlowych za "Bog zaplac".
      • czarnaalineczka Re: stylisci w galerii handlowej 02.11.11, 15:54
        > A co oni z tego maja?
        reklame i oni i ch i pewnie firma ktorej kosmetykow uzywaja
        i pewnie ta firma im placi
      • nanuk24 Majenkir, w jakim swiecie zyjesz? 02.11.11, 19:16
        Oni maja reklame i sponsorow. Gdybys chciala zapytac, co sponsorzy majaz tego, to sie domysl samawink
    • shellerka Re: stylisci w galerii handlowej 02.11.11, 14:34
      oj tak!
    • mamazuzika Re: stylisci w galerii handlowej 02.11.11, 14:41
      nie mam pojecia dlaczego za darmo ale czasem sa takie promocje wink czasem wizazystki maluja,czesem jakies rzeczy elektryczne prezentuja aha dodam ze bylo to w berlinie ,moze jakies dziewczyny z niemiec sie orjentuja )
      • panna.w.paski Re: stylisci w galerii handlowej 02.11.11, 15:04
        Mów prędko gdzie, ja też muszę wybrać się do fryzjera w B. bo wyglądam jak pół tyłka zza krzaka a nie mam namiarów na żadnego sprawdzonego i taniego. Dzięki za wskazówkę smile
      • edelstein Re: stylisci w galerii handlowej 02.11.11, 17:30
        Sa w Douglasie i M.A.C chyba stale nawet,bo ciagle widze.I sa lapanki na ulicach,ale chyba za dobrze wygladam,bo mi nie proponuja.Czekaja na osoby,ktorym potrzebna gwaltowna przemiamasmileraz powiedzieli,ze mam b.ladny makijazwink
        • panna.w.paski Re: stylisci w galerii handlowej 02.11.11, 17:37
          Edelstein, czyli myślisz, że przyjść do Douglasa i po prostu zapytać o sesję ze stylistą/makijażystką/fryzjerem czy co tam oferują?
          • edelstein Re: stylisci w galerii handlowej 02.11.11, 17:56
            W Douglasie jest makijazystka,w M.A.C tez,ale czesto przy otwarciu nowych salonow fryzjerskich jest wszystko w jednym.Co do Douglasa to wiem,ze jak kupisz tam produkt makijaz robia za free i czesto dodaja cos extra.Co jest fajne podaja dokladnie kosmetyki,ktorymi ciebie maluja,wiec jesli efekt bardzo przypadnie ci do gustu i masz zasob kasy,to masz wtedy swiety spokoj z dobieraniem kosmetykow na oko.
            • panna.w.paski Re: stylisci w galerii handlowej 02.11.11, 18:00
              Super, dzięki za info smile
            • edelstein Re: stylisci w galerii handlowej 02.11.11, 18:01
              Znam super salon gdzie jest wszystko w jednym,ale ceny powalaja,no i nie w Berlinie.Co do fryzjerow w De nigdy nie przejechalam sie na malych zakladach z wloskimi fryzjerami,sa rozpoznawalne po nazwie.Jak ognia unikam tureckich,bylam w trzech i zawsze konczylo sie zle.
            • thea19 Re: stylisci w galerii handlowej 02.11.11, 20:02
              w MACu robia makijaz jesli sie zrobi zakupy za 150zl (chyba, ze sie cos pozmienialo)
    • alexa0000 Re: stylisci w galerii handlowej 02.11.11, 17:35
      Mnie w Douglasie robiła babka makijaż ślubny, byłam zachwycona. Musiałam tylko kupić cokolwiek, cena nie grała roli.
    • nanuk24 Re: stylisci w galerii handlowej 02.11.11, 19:21
      Do takiego fryzjera - stylisty poszlabym chetnie. Ba! Ja chetnie udostepnie swoja glowe studentce uczaca sie fachu fryzjerskiego czy czego tam.
      • nanuk24 Re: stylisci w galerii handlowej 02.11.11, 19:23
        Mam ta wade, ze nie czytam postow przed wyslaniem, za co sie wstydzewink
        • eliszka25 Re: stylisci w galerii handlowej 03.11.11, 00:10
          zgodzilabym sie, a co mi tam. mam ochote zmienic cos na glowie, a nie mam pomyslu. juz raz tak zrobilam, ze poszlam do fryzjerki, znajomej wprawdzie, i powiedzialam, ze ma zrobic mi z wlosami cos, ale tak, zeby fryzura byla totalnie inna, a przy tym pasowala do mnie. efekt byl super.
    • ciotka_od_wuja_zdzicha Re: stylisci w galerii handlowej 03.11.11, 08:03
      teraz kazdy moze byc stylistą, to tylko kwestia nazewnictwa smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka