Dodaj do ulubionych

Glownie do mezatek

06.01.12, 23:03
zachowalyscie dziwictwo do slubu? nie , to nie ankieta. maz oglada wladce pierscieni , ja nie , nudzi mi sie to wymyslilam.

ja nie zachowalam. stracilam majac 18 lat .
jak na dzisiejsze czasy to baaaaaaaardzo pozno smile
Obserwuj wątek
    • lilka69 Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:03
      mialo byc DZIEWICTWO oczywiscie
      • miniofilka Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:06
        straciłam w wieku 21 lat,męża poznałam w wieku 20lat, w wieku 25 lat wyszłam za mążsmile
        • suazi1 Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:40
          U nie dokładnie tak samo było
          • gupia_rzona Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 09:32
            o to jak u mnie smile z jedną małą różnicą - ja miałam 24 jak się pobraliśmy
      • mamaemmy Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:09
        w naszym L.O robiłam kiedys ankietę w temacie smile i te ładniejsze traciły wczesniej cnote..te brzydsze-dopiero jak ktos sie im trafił..a zdarzylo sie czasem baaaardzo pozno.
        Smiesza mnie takie osoby które sa dumne,że straciły dziewictwo mając 25 lat..hmmm ale powód bynajmniej nie jest taki,że były takie świętojebliwe i były taka twierdzą nie do ruszenia.Po prostu więszosc nie miała okazji wczesniej ot co.
        • miniofilka Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:12
          ale ja nie straciłam w wieku 25 lat, tylko 21wink
          Moja znajoma ma lat tyle samo co ja,bardzo atrakcyjna, a zachowała dziewictwo do slubu - i wcale nie oazowiczkasmile
        • aleksandra1357 Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:15
          mamaemmy napisała:

> Smiesza mnie takie osoby które sa dumne,że straciły dziewictwo mając 25 lat..hm
          > mm ale powód bynajmniej nie jest taki,że były takie świętojebliwe i były taka
          > twierdzą nie do ruszenia.Po prostu więszosc nie miała okazji wczesniej ot co.

Ech, ładne naprawdę nie zawsze są puszczalskie - to było w stylu tego komentarza.
          Wyobraź sobie, że są piękne dziewczyny, które z własnej woli czekają z dziewictwem do ślubu. A pójście do łóżka w wieku 15 lat jest proste nawet dla najgorszej brzyduli, zapewniam cię, bo faceci to zwykłe świnie.
          • mamaemmy Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 00:10
            aleksandra1357 napisała:

> mamaemmy napisała:
            >
            > > Smiesza mnie takie osoby które sa dumne,że straciły dziewictwo mając 25 l
            > at..hm
            > > mm ale powód bynajmniej nie jest taki,że były takie świętojebliwe i były
            > taka
            > > twierdzą nie do ruszenia.Po prostu więszosc nie miała okazji wczesniej ot
            > co.
            >
            > Ech, ładne naprawdę nie zawsze są puszczalskie - to było w stylu tego komentarz
            > a.
            > Wyobraź sobie, że są piękne dziewczyny, które z własnej woli czekają z dziewict
            > wem do ślubu. A pójście do łóżka w wieku 15 lat jest proste nawet dla najgorsze
            > j brzyduli, zapewniam cię, bo faceci to zwykłe świnie.

tzn uwazasz,ze kazda dziewczyna ktora przed 18 straciła cnote jest puszczalska...acha smile

dobre..

a te co po 20 roku zycia,o "korzystają z zycia" ?smile
            • chcesztomasz Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 12:51
              tzn ze odpowiedz zapewne była adekwatna do tych twoich bzdur he, he
            • elf1977 Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 13:02
              Raczej jej chodziło o to, że piętnastolatek jest tak napalony, że brzydulą te nie pogardzi.
          • zefirek1612 Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 17:37
            miałam 16 lat i tak tak to był J.wink i nie żałuję że to był on bo było zajefajnie;_)
            ja nie jestem wierząca i nie wiem o co chodzi z tym czekaniem do ślubu? Ze niby takie wyjątkowe są? No nie wiem... nie będę tego swojej córce zalecać, moja kuzynka czekała- rozwiodła 3 miesiące później. Dwa różne temperamenty.
            • suazi1 Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 20:57
              Nie chcę być złośliwa, ale zdaje się, że wczesna inicjacja też nie uchroniła Twojego związku... Ludzie, po co te uogólnienia? Lepiej wam z tym? Trzeba się jakoś dowartościować czy jak?
              • zefirek1612 Re: Glownie do mezatek 08.01.12, 09:23
                nie o to mi chodziłowink na pewno nie będę nikogo zachęcać do seksu w tak młodym wieku.
                a mój związek rozpadł się z innych powodów niż nie dopasowanie łóżkowe.
                ja tylko dałam przykład że tak też się zdarza.
        • rosapulchra-0 Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:48
          Uroda nie jest jedynym miernikiem dupodajstwa.
        • suazi1 Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:49
          Cieszymy się, że dostarczamy ci powodu do śmiechu.
        • atowlasnieja Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:57
          To nie zależy od urody ale od kręgosłupa moralnego. W równoległej klasie istotnie najszybciej rozłożyły nogi te śliczne a w mojej największy pasztet.
        • dziennik-niecodziennik Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 00:01
          > w naszym L.O robiłam kiedys ankietę w temacie smile i te ładniejsze traciły wczes
          > niej cnote..te brzydsze-dopiero jak ktos sie im trafił..

no to moze w waszym LO...
          • mamaemmy Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 00:11
            dziennik-niecodziennik napisała:

> > w naszym L.O robiłam kiedys ankietę w temacie smile i te ładniejsze traciły
            > wczes
            > > niej cnote..te brzydsze-dopiero jak ktos sie im trafił..
            >
            > no to moze w waszym LO...

jedno z najlepszym w LO

ale może w Krakowie to same ku.rwy są po prostu smile?
            • mamaemmy Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 00:12
              mamaemmy napisała:

> dziennik-niecodziennik napisała:
              >
              > > > w naszym L.O robiłam kiedys ankietę w temacie smile i te ładniejsze tr
              > aciły
              > > wczes
              > > > niej cnote..te brzydsze-dopiero jak ktos sie im trafił..
              > >
              > > no to moze w waszym LO...
              >
              > jedno z najlepszym w LO
              >
              > ale może w Krakowie to same ku.rwy są po prostu smile?

jedno z najlepszych LO w Krk-mialo byc tongue_out
              >
              >
            • dziennik-niecodziennik Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 00:17
              a ja nie licytuje czy w najlepszym czy w najgorszym, pisze tylko ze w Twoim. w moim bylo zgola inaczej.
            • chcesztomasz Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 12:52
              no chyba takie najlepsze nie było.
            • suazi1 Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 21:00
              W najlepszych liceach to ludzie maja na ogól taki zapie...ik, że zapominaja jak się nazywają, a o byzkaniu nie maja siły nawet pomyśleć smile
        • franczii Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 12:26
          U mnie najbardziej puszczalska w klasie byla rownoczesnie najwiekszym pasztetembig_grin No i skonczyla tez nie bardzo 15 lat i ciaza.
        • to_ja_tola Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 12:27
          mamaemmy napisała:

> w naszym L.O robiłam kiedys ankietę w temacie smile i te ładniejsze traciły wczes
          > niej cnote..te brzydsze-dopiero jak ktos sie im trafił..a zdarzylo sie czasem b
          > aaaardzo pozno.
          > Smiesza mnie takie osoby które sa dumne,że straciły dziewictwo mając 25 lat..hm
          >

Nie,no wiadomo,że jak straciła dziewictwo w wieku 25 to musiała byc brzydka.Pewnie,że nie chciała może poczekac z tym,może nie miała przedtem partnera odpowiedniego?Zaraz musiała byc brzydka....No bo jakże inaczej?!uncertain
          Pfi,też mi teoria.....
          • zefirek1612 Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 17:40
            to_ja_tola napisała:

> mamaemmy napisała:
            >
            > > w naszym L.O robiłam kiedys ankietę w temacie smile i te ładniejsze traciły
            > wczes
            > > niej cnote..te brzydsze-dopiero jak ktos sie im trafił..a zdarzylo sie cz
            > asem b
            > > aaaardzo pozno.
            > > Smiesza mnie takie osoby które sa dumne,że straciły dziewictwo mając 25 l
            > at..hm
            > > mm ale powód bynajmniej nie jest taki,że były takie świętojebliwe i były
            > taka
            > > twierdzą nie do ruszenia.Po prostu więszosc nie miała okazji wczesniej ot
            > co.
            > >
            >
            > Nie,no wiadomo,że jak straciła dziewictwo w wieku 25 to musiała byc brzydka.Pew
            > nie,że nie chciała może poczekac z tym,może nie miała przedtem partnera odpowie
            > dniego?Zaraz musiała byc brzydka....No bo jakże inaczej?!uncertain
            > Pfi,też mi teoria.....

taka sama jak ta, że jak straciła dziewictwo poniżej 20 lat to puszczalska...
        • indigo_kid Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 12:47
          Ciekawe dlaczego czujesz potrzebę obrażania kobiet, które dłużej zachowały cnotę?
          Ponadto piękno i brzydota to pojęcia względne jak wyceniałaś te czynniki?
        • chcesztomasz Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 12:49
          ta bo bzyknąć się wczesnie to takiiiiii powód do dumy?
        • imasumak Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 12:57
          mamaemmy napisała:

w naszym L.O robiłam kiedys ankietę w temacie smile

Ciekawe, że skończyłaś jako zwykła kosmetyczka, a nie pracujesz naukowo w Instytucie Socjologii na UJ.

i te ładniejsze traciły wczesniej cnote..te brzydsze-dopiero jak ktos sie im trafił..a zdarzylo sie czasem baaaardzo pozno.

Jakoś nie wierzę w rzetelność tych twoich badań - pewnie połowa respondentek mówiła po prostu nieprawdę.

Smiesza mnie takie osoby które sa dumne,że straciły dziewictwo mając 25 lat..hmmm ale powód bynajmniej nie jest taki,że były takie świętojebliwe i były taka
          twierdzą nie do ruszenia.Po prostu więszosc nie miała okazji wczesniej ot co.

A może miały okazje, tylko nie puszczały się z pierwszym, który im to zaproponował?
          • mamaemmy Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 17:19
            imasumak napisała:

> mamaemmy napisała:
            >
            > w naszym L.O robiłam kiedys ankietę w temacie smile
            >
            > Ciekawe, że skończyłaś jako zwykła kosmetyczka, a nie pracujesz naukowo w Insty
            > tucie Socjologii na UJ.
            >
            > i te ładniejsze traciły wczesniej cnote..te brzydsze-dopiero jak ktos sie im
            > trafił..a zdarzylo sie czasem baaaardzo pozno.

>
            > Jakoś nie wierzę w rzetelność tych twoich badań - pewnie połowa respondentek mó
            > wiła po prostu nieprawdę.
            >

Jestem naiwna i myslalam,że mówiły prawdę,ale rzeczywiscie..niekoniecznie musialo tak byc..

>
            > A może miały okazje, tylko nie puszczały się z pierwszym, który im to zapropono
            > wał?

Calkiem mozliwe.
            >
            >
            >
        • elf1977 Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 13:00
          Cóż za szacunek dla cudzych przekonań...
        • kannama Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 15:14
          o k...a, nie zdawałam sobie sprawy z faktu, żem aż tak brzydka...miałam 27 lat...po ślubie...
        • krecik Re: Glownie do mezatek 08.01.12, 12:37

Mnie natomiast smiesza osoby ponaddwudziestoletnie, ktore rajcuje fakt, iz wczesnie zaczely sypiac z facetami i ktore uwazaja to za fakt na tyle nobilitujacy, ze straszliwa obelga jest dla nich rzucenie komus, iz poszedl z kims do lozka po raz pierwszy po tej wlasnie dwudziestce.

Ag
    • dorotakatarzyna Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:06
      Tak.
    • beataj1 Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:06
      Nie mam jeszcze ślubu ale już wiem że dziewictwa nie zachowałam tongue_out Biada mi...
    • kosmitka06 Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:10
      Nie... ale straciłam je z obecnym mężem (wówczas byliśmy parą od roku) przed 18-tką wink On przed oczkiem 21 wink
      • anorektycznazdzira Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 12:39
        O, identycznie jak my.
    • hanalui Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:12
      lilka69 napisała:

> zachowalyscie dziwictwo do slubu

Nie...nie zwyklam kupowac kota w worku
      • aleksandra1357 Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:31
        hanalui napisała:

> Nie...nie zwyklam kupowac kota w worku

Moim skromnym zdaniem nie trzeba uprawiać z kimś seksu, żeby wiedzieć, jak będzie z nim w łóżku. Sam dotyk ręki, inteligencja, błysk w oku, poczucie humoru, dbanie o potrzeby innych, pomysłowość, otwartość na nowości - na tysiąc sposobów można się dowiedzieć wszystkiego o seksie, nie całując się nawet.
        • beataj1 Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:43
          No dobrze, może i masz racje. Pytanie tylko jedno po co taka rozbudowana i dokładna analiza potencjalnych zdolności w łóżku skoro po prostu można się bzyknąć. Przyjemnie i prosto.
          Po co komplikujemy proste rzeczy?
          • aleksandra1357 Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:48
            beataj1 napisała:

Pytanie tylko jedno po co taka rozbudowana i dokł
            > adna analiza potencjalnych zdolności w łóżku skoro po prostu można się bzyknąć.
            > Przyjemnie i prosto.
            > Po co komplikujemy proste rzeczy?

No wiesz, niektórzy są wierzący.
            Poza tym tak się składa, że z seksu biorą się dzieci, nawet przy najlepszych zabezpieczeniach nie ma 100% pewności, więc lepiej robić to na zaawansowanych etapie związku.
            • miniofilka Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:53
              aleksandra1357 napisała:

> No wiesz, niektórzy są wierzący.
              > Poza tym tak się składa, że z seksu biorą się dzieci, nawet przy najlepszych za
              > bezpieczeniach nie ma 100% pewności, więc lepiej robić to na zaawansowanych eta
              > pie związku.

tez prawda,
              ja uprawiałam sex po roku od poznania przyszłego męża,jak wiedziałam, ze bedziemy razem,on mi sie wtedy oswiadczył, ale ja powiedziałam, ze nie chce się chajtać w wieku 21 lat, bo jestem za młodasmile
            • beataj1 Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:54
              Do wiary nic nie mam choć sama jestem niewierząca szanuje ludzi którzy podchodzą do tych aspektów poważnie.

Co do bzyknięcia gościa tez miałam raczej na myśli troszkę bardziej zaawansowany związek - czyli uważam że gość nadaje się na partnera pod innymi względami i przeprowadzam "jazdę próbną" smile

Ale jak ktoś wierzący to faktycznie musi "czytać dookoła" - cóż taki los...
            • kali_pso Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 00:00

Mam nieodparte wrażenie, że dla zdrowia psychicznego jednostki lepszym jest,kiedy każdego stosunku nie poprzedza się myśleniem- "a jak zajdę w ciążę mimo prezerwatywy, tabletki i tego, że on wyjmie wcześniej nim skończy?".

Doprawdy- zawsze i wszędzie stosunek poprzedzałyście takim myśleniem?
              A gdzie namiętność? Gdzie poryw serca? Spontan, czyli...
              To wbrew naturze...no mojej na pewnowinkp
            • hanalui Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 00:01
              aleksandra1357 napisała:

> No wiesz, niektórzy są wierzący.
              > Poza tym tak się składa, że z seksu biorą się dzieci, nawet przy najlepszych za
              > bezpieczeniach nie ma 100% pewności, więc lepiej robić to na zaawansowanych eta
              > pie związku.

nawet przy najlepszych zabezpieczeniach nie ma 100% pewności ze w zaawansowanym zwiazku, ba nawet malzenstwie wszystko wypali.
        • hanalui Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:55
          aleksandra1357 napisała:

> Sam dotyk ręki, inteligencja, błysk w oku, poczucie humoru, d
          > banie o potrzeby innych, pomysłowość, otwartość na nowości

Eeee tam...moze to wszystko miec i byc dupa wolowa ...to zadna gwarancja.
          I odwrotnie, na pierwszy rzut oka zaba...a to ksiaze
        • dziennik-niecodziennik Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 00:03
          > Sam dotyk ręki, inteligencja, błysk w oku, poczucie humoru, d
          > banie o potrzeby innych, pomysłowość, otwartość na nowości - na tysiąc sposobów
          > można się dowiedzieć wszystkiego o seksie, nie całując się nawet.

przedwczesnego wytrysku w ten sposób nie wyczujesz wink
          • hanalui Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 00:18

> przedwczesnego wytrysku w ten sposób nie wyczujesz wink

No jak to nie...jak sie od trzymania za reke wezmie wytrysk to bedzie wlasnie przedwczesny wytrysk wink
            • dziennik-niecodziennik Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 00:20
              niektórzy mogą by w ręku trzymani nie wiem jak dlugo i nic, a jak włozą gdzie trzeba to trzy ruchy i po ptokach. a niektórzy miewają zgoła odwrotnie, podczas normalnego seksu za cholerę dojśc nie mogą i muszą kończy ręką i to też jest mega-niekomfortowe...
              • dziennik-niecodziennik Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 00:20
                sorry, nie w tym miejscu smile
                • dziennik-niecodziennik Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 00:21
                  a, nie, dobrze. coś mi sie forum spsuło na chwilę smile
              • hanalui Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 00:48

> niektórzy mogą by w ręku trzymani nie wiem jak dlugo i nic, a jak włozą gdzie t
                > rzeba to trzy ruchy i po ptokach. a niektórzy miewają zgoła odwrotnie, podczas
                > normalnego seksu za cholerę dojśc nie mogą i muszą kończy ręką i to też jest me
                > ga-niekomfortowe...

Ja nie mowilam o trzymaniu interesu w rece...tyko od samego trzymania sie za reke
                • dziennik-niecodziennik Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 17:01
                  no patrz, jak mi oczy tym seksem zarosły to nawet przeczytac porządnie nie potrafię... wink
        • majenkir Re: 07.01.12, 01:40
          aleksandra1357 napisała:
          > Moim skromnym zdaniem nie trzeba uprawiać z kimś seksu, żeby wiedzieć, jak będz
          > ie z nim w łóżku. Sam dotyk ręki, inteligencja, błysk w oku, poczucie humoru, d
          > banie o potrzeby innych, pomysłowość, otwartość na nowości - na tysiąc sposobów

Znalam takiego jedego. Ba! kochalam sie w nim na zaboj.
          Nawet calowal cudnie, ale seksu nie bylo sad sad sad - 100% gej, buuu...
        • franczii Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 12:28
          Ale bzdury.
        • edelstein Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 12:30
          Bzdura,znam sporo facetow,ktorzy rokowali super,a w lozku byly z nich ostatnie d..y.I na odwrot,po takim jednym w zyciu nie spodziewalam sie takiego talentuwinkDla mnie seks jest b.wazny,gdyby moj maz okazal sie zupelnie tragiczny w lozku to rozwiodlabym sie,nie mowiac o tym,ze mozna niechcacy trafic na impotenta,zalamka.Gadanie o wielkiej milosci,ktora przezwycieza problemy lozkowe do mnie nie przemawia.
        • el_jot Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 22:08
          Moim skromnym zdaniem nie trzeba uprawiać z kimś seksu, żeby wiedzieć, jak będz
          > ie z nim w łóżku. Sam dotyk ręki, inteligencja, błysk w oku, poczucie humoru, d

Nie, nie i jeszcze raz nie zgadzam się z tym. Na podst. własnego doświadczeniawink
    • kali_pso Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:13

Nie. Niby po co?
    • lilka69 Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:18
      ooooo! ale odzew. myslalam, ze najpierw po mnie mnie pojedziecie,ze taki glupi watek a tu prosze -mile odpowiedzi i to swiadczace o rozsadnym podejsciu a nie kupowaniu kota w worku smile
      • hanalui Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:28
        lilka69 napisała:

> i to swiadczace o rozsadnym podejsciu a nie
        > kupowaniu kota w worku smile

No tak...trzeba sporo zab pocalowac zeby trafic na ksiecia big_grin
        • mamaemmy Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 00:21
          hanalui napisała:

> lilka69 napisała:
          >
          > > i to swiadczace o rozsadnym podejsciu a nie
          > > kupowaniu kota w worku smile
          >
          > No tak...trzeba sporo żab pocałowac zeby trafic na ksiecia big_grin

jak widac w watku-dla niektórych JEDYNA żaba jaka spotkały w zyciu,która na nia zwróciła uwage -to książe z bajki tongue_out
          Więc wniosek-czasem wystarczy pocalowac ta pierwsza która ZECHCE smile
          • violon-czela leczysz tu kompleksy, dowartościowujesz się? 07.01.12, 15:02
            współczuje. serio.
            • mamaemmy Re: leczysz tu kompleksy, dowartościowujesz się? 07.01.12, 17:29
              Jasne,że tak,jak każdy wink
              a tak powaznie-uwielbiam prowokować,kilka dziewczyn dała się podpuścić smile

Sama straciłam cnote w wieku 19 lat smile
              • imasumak Re: leczysz tu kompleksy, dowartościowujesz się? 07.01.12, 18:18
                Prowokować trzeba umieć. A taką chęć zwrócenia na siebie uwagi poprzez obrażanie osób, które kierują się innymi zasadami w życiu, ja nazywam prostactwem.
                • mamaemmy Re: leczysz tu kompleksy, dowartościowujesz się? 07.01.12, 18:21
                  Nazywaj jak chcesz.Wolnośc slowa.
                  W którym miejscu obraziłam kogokolwiek?
                  zwróc uwage na odzew,w którym "prostacko" -ktos obrazil mnie smilePrzeczytaj spokojnie caly wątek.
                  I nie bierz tak wszystkiego do siebie-więcej luzu smile
                  • chcesztomasz Re: leczysz tu kompleksy, dowartościowujesz się? 07.01.12, 18:29
                    zachciało ci sie głupawych tekstów w imię wolnosci słowa, które obrazaja innych to zostałas obrazona - takie zycie. to nie nasza wina, ze masz takie dziwaczne podejscie he he.
                    • mamaemmy Re: leczysz tu kompleksy, dowartościowujesz się? 07.01.12, 18:31
                      no hehe smile
                  • imasumak Re: leczysz tu kompleksy, dowartościowujesz się? 07.01.12, 19:42
                    Dostałaś to, na co zasłużyłaś. Wolność słowa nie daje prawa do wszystkiego koleżanko.
                    I nie biorę twoich śmiesznych opinii do siebie, tylko wrodzone poczucie przyzwoitości się we mnie odezwało pani ankieterko od siedmiu boleści.
          • sanciasancia Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 17:37
            > jak widac w watku-dla niektórych JEDYNA żaba jaka spotkały w zyciu,która na nia
            > zwróciła uwage -to książe z bajki tongue_out
            A nie zakładałaś kiedyś przypadkiem wątku o tym, że jako DDR trudno jest Ci stworzyć szczęśliwy związek z normalnym meżczyzną?
            Ja chyba wolę udany jedenastoletni związek z moją pierwszą żabą (pardon, księciem) wink
            • triss_merigold6 LOL 07.01.12, 17:53
              Popatrz, a moi rodzice przeżyli razem prawie 40 lat (do śmierci matki), nie jestem DDR, a nigdy nie marzyłam o tym jednym jedynym - wręcz przeciwnie, chciałam trochę pokorzystać z życia i ciekawość mnie kierowała do różnych obiektów.
              • sanciasancia Re: LOL 07.01.12, 18:02
                No widzisz, ja też. A w praniu wyszło tak, że związałam się z tym pierwszym i jest mi dobrze.
              • chcesztomasz Re: LOL 07.01.12, 18:26
                a tak się spytam: No i?????? tak troche nie widze zwiazku z wypowiedzią tej na s.
                • mamaemmy Re: LOL 07.01.12, 18:30
                  chcesztomasz napisała:

> a tak się spytam: No i?????? tak troche nie widze zwiazku z wypowiedzią tej na
                  > s.
                  wystarczy włączyc myślenie.
                  "Ta na s" napisała,tak,ogólnie upraszczając,że jak sie mialo wiecej niż 1 faceta w zyciu to pewnie jest to wina DDR,a Triss napisała,że ona bynajmniej nie jest DDR a jakos nie chciala miec tego jedynego i tylko jednego.
                  Rozumiesz teraz? Czy wyjasnic jeszcze szerzej?
                  • chcesztomasz Re: LOL 07.01.12, 18:50
                    No to musisz sobie mózg wymienić, albo przyznać, że to liceum to było nie za dobre albo byłaś nie za chętna do nauki bo ta na s zadała po prostu pytanie :

"A nie zakładałaś kiedyś przypadkiem wątku o tym, że jako DDR trudno jest Ci stworzyć szczęśliwy związek z normalnym meżczyzną? "

A interpretacja i dopisywanie takiemu a siakiemu pytaniu jakieś teorie jest co najmniej głupia i ryzykowna. Poza tym nawet jeśli pytanie sugerowało, że osoby z DDR mogą mieć problem z stworzeniem szczęśliwego związku z bla bla bla to to, że ta na T nie była DDR a chciała se poeksperymentować nie jest żadnym dowodem na cokolwiek itd itd.
                    Dalej zadaje pytanie NO I??????? TO raz.

Dwa - własnie jeśli już to pytanie cokolwiek miało sugerować to to, że osoby z DDR mogą ( NIE MUSZĄ) mieć problem z bla bla bla....co z kolei nie wyklucza, że osoby bez DDR koniecznie muszą z pierwszym partnerem na całe życie tym bardziej jeśli tego nie chcą ( między chcieć a nie potrafić tez jest jakaś różnica czyż nie?)

wracając wiec do twojego uproszczenia - jakim cudem w tym pytaniu znalazłaś takowe stwierdzenie: "jak sie mialo wiecej niż 1 facet a w zyciu to pewnie jest to wina DDR.."

????????

pewnie?

To nie było dobre liceum, zamiast wiec cnotą koleżanek trza było zająć się nauką he he.

Bo ja rozumiem, że ta na T chciała się "pobawić", "pozwiedzać" - fajnie - wszyscy o tym już wiemy i na ematce i na kobiecie i na innych forach < ziew> Powtórzę się wiec : fajnie, fajnie, ale ja nie widzę powiązania z wątkiem tej na S...
            • mamaemmy Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 17:57
              sanciasancia napisała:

> A nie zakładałaś kiedyś przypadkiem wątku o tym, że jako DDR trudno jest Ci stw
              > orzyć szczęśliwy związek z normalnym meżczyzną?

Oczywiscie,że tak.Nie piszę pod kilkoma nickami jak wielu tutajsmile
              Swoja własciwą żabę poznalam mając ponad 30 lat smile i miałam jedno nieudane malzenstwo za sobą.
              Ale wczesniej myslalam,ze to ze mną jest cos nie tak,że jestem z syndromem DDR.
              Jedna wielka bzdurasmile To byla kwestia doboru żaby smileupss..księcia tongue_out
            • mamaemmy Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 18:08
              sanciasancia napisała:

> Ja chyba wolę udany jedenastoletni związek z moją pierwszą żabą (pardon, księci
              > em) wink

Absolutnie niczego złego Ci nie zycze,ale kiedyś zazdrosciłam jednej z przyjaciólek wlasnie takiego związku z pierwszym facetem-zajebiste małzenstwo,super rodzina,zgrana para.
              Dzis-w trakcie rozwodu.Facet zakochal sie w innej, jak sztubak,chyba sie nie wyszalał w młodości.Jedna wielka tragedia rodzinna;/
              A ostatnio rozwiedli sie inni,dalsi moi znajomi-tez byli ze soba dlugo,aż od ósmej klasy podstawówki..Oboje byli dla siebie pierwszymi partnerami.
              Tak,więc nie ma reguły.
              • sanciasancia Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 18:30
                Tego się niestety nigdy nie da wykluczyć.
                Liczę na to, że te wszystkie trudne doświadczenia, które nas spotkały, przynajmniej nas mocniej ze sobą związały.
                • mamaemmy Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 18:32
                  sanciasancia napisała:

> Tego się niestety nigdy nie da wykluczyć.
                  > Liczę na to, że te wszystkie trudne doświadczenia, które nas spotkały, przynajm
                  > niej nas mocniej ze sobą związały.

i tego Ci zyczę smile
            • iuscogens Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 22:30
              Niektórzy po prostu mają szczeście i już za pierwszym razem trafiają na odpowiednią osobę. Musiałabym być niespełna rozumu, żeby zostawić tego faceta, którego mam i rozwalić świetny związek tylko dlatego, że miałam farta i wcześnie spotkałam osobę z którą chcę być całe życi,e a nie po trzydziestce i 10 nieudanych związkach.
              No chyba, że dla kogoś seks jest sensem życia, ja tam mam super seks i super związek i jednego faceta, akurat nie dlatego, żem taka brzydka, że nikt na mnie uwagi nie zwrócił tongue_out
              Miałam szczęście po prostu smile
              Mamoemmy, jak normalnie lubię Cię czytać to tutaj się podkładasz i głupoty gadasz.
              • kali_pso Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 22:45

...a nie można uznac po prostu , że tutaj nie ma wygranych i przegranych?
                Czy trzeba koniecznie udowadniać sobie, że ta co miała 10 i za 11 dopiero trafiła miała gorzej/lepiej? Nie pojmuję...żadna z nas już nigdy nie sprawdzi, coby było gdyby...weźcie na luz dziewczyny, wino jakieś strzelcie na rozluźnienie i idzcie potarmosić męża za...no same wicie za co., zamiast w sobotni wieczór roztrząsać deylemat w stylu" które świeta wazniejsze"winkP

Ja idę potarmosić swojego...któregoś z kolei, ale najlepszego jakiego miałamwinkP
                • chcesztomasz Re: Glownie do mezatek 08.01.12, 12:45
                  Nawet troll, taki jak ja, który pojawia się tu i tak, czepia się byle bzdur itd itd muszę przyznać, że to najmądrzejszy komentarz w tym wątku ( innych być może nie przeczytałam)

ale o tym tarmoszeniu to nie chciałam czytać. big_grin
      • mabingo Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 13:55
        lilka69 napisała:

> ooooo! ale odzew. myslalam, ze najpierw po mnie mnie pojedziecie,ze taki glupi
        > watek

Czyli zakładasz swoje wątki ze świadomością że są głupie i nastawiasz się na najeżdżanie? Hmmmm.... czyli jednak troll.
      • violon-czela Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 15:01
        jak założysz 50 głupawych wątków w końcu przynajmniej jeden głupim trafem powinien okazać się ok/
    • dzoaann Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:21
      nie, ale dziewictwo stracilam z obecnym mezem, jak dotad moim jedynym partnerem, to nie wiem czy sie liczysad
      • lilka69 Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:26
        wstydzilam sie napisac ale... u mnie tak samo jak u dzoann. i seks po prawie 2 dekadach naprawde wesoly i udany.
      • lilka69 Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:27
        to znaczy ja stracilam ale z przyszlym mezem. o tak bo wprowadzilam was w blad.
        • miniofilka Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:29
          ja tak samo i nie żałuję,bo mąz super człowiek, bardzo dobry i super kochaneksmile
          • dzoaann Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:31
            hehe, ale wiesz, zaraz wyjdzie na to, ze sie nie znamy, bo "nie pocalowalysmy sporo zab" i ten nasz, to wcale nie ksiaze... i sie godzimy na taki seks, bo innego nie znamywink
            • miniofilka Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:36
              pewnie tak będziesmile
            • hanalui Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:45
              dzoaann napisała:

> hehe, ale wiesz, zaraz wyjdzie na to, ze sie nie znamy, bo "nie pocalowalysmy s
              > poro zab" i ten nasz, to wcale nie ksiaze... i sie godzimy na taki seks, bo inn
              > ego nie znamywink

Ludzie rozne sa...jedni caluja jedna zabe i wiedza ze to to, a inni caluja wiele i nadal wlasciwej brak smile, albo sadza ze maga znalezc jeszcze lepsza. Kazdemu wg upodoban
              • dzoaann Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:52
                ok, to jest rozsadne podejsciesmile
                mnie tylko denerwuje ujednolicanie, ze jak sie tylko z jednym facetem seks uprawialo, to juz sie nie wie co to ten seks jest... sie nie ma doswiadczenia i takie tam...
                • beataj1 Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:59
                  A sobie myślę że ludzi mają do seksu rożne podejście. Dla kobiet które miały tylko jednego partnera ważne jest też pewne poczucie wyjątkowości tego związku i samego seksu. Tak mi się wydaje.

Ja sama mimo że sparowana juz od lat trochę żałuje że nie miałam więcej partnerów. Teraz jestem wierna i taka raczej pozostanę ale uważam te poprzednie doświadczenia za ciekawe i pouczające. Fakt były lepsze i gorsze ale składają sie one na pewien całokształt moich życiowych doświadczeń. A ludzie są ciekawi i ciekawe jest to jak ja sama reaguje w różny sposób na różnych ludzi. Jakoś mnie to wzbogaciło. Ale to mnie. Są osoby które takie doświadczenia uznałyby za niepotrzebne i bez sensu. Fajnie że jesteśmy różni.
                  • dzoaann Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 01:19
                    a wiesz, ja doswiadczenia seksualne dosc szerokie mialam z roznymi facetami, ale z zadnym nie chcialam pojsc na calosc, cos mnie powstrzymywalo, serio. Niby bylo fajnie, seksownie przyjemnie, ale jakby cegos brakowalo. A potem trafilam na mojego faceta i po pierwszym porzadnym pocalunku wiedzialam, ze to wlasnie to, ze moglabym z nim wlasnie tu i teraz... musialam na to poczekac, ale oplacalo sie...nic tylko owa chemiawink
                    ja nie twierdze, ze dla kazdego ma tak byc, czesto trzeba dlugo szukac, testowac i ja jestem za tym, bo serio wstrzemiezliwosc do slubu nie dla mnie... ale czasem kobiety, ktore mialy jednego partnera traktuje sie nieco z gory...
            • iuscogens Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 22:36
              Dobry seks jest łatwiej znaleźć niż dobrego partnera/męża.
    • my-alena Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:33
      Nie i nie traciłam dziewictwa z mężem.

Ale przy okazji chciałabym zwrócić uwagę na coś innego. Na forum są emamy w bardzo różnym wieku i inne było odczuwanie wcześnie/późno ok. 20 lat temu (czyli dla mam 40+), a inne jest obecnie (czyli dla młodziutkich emam w wieku 20-25 lat)

Moje spostrzeżenia z liceum (no jakby nie patrzył było to 20 lat temu big_grin )nt dziewcząt które traciły dziewictwo szybko jest dokładnie odwrotne do mamyemmy. Najszybciej potraciły te niezbyt urodziwe i mniej inteligentne. Z perspektywy czasu oceniam je jako dziewczyny które uważały, że nic więcej do zaoferowania nie mają, więc tylko w taki sposób mogą zdobyć uwagę/zainteresowanie nastolatka. Dziewczyny inteligentniejsze i ładniejsze na ogół czekały na kogoś bardziej odpowiedniego (no może niekoniecznie tego jedynego, ale jednak częściej były to już jakieś związki) niż przypadkowy gość na dyskotece.

Alena
      • goodnightmoon Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:42
        my-alena napisała:

> Dziewczyny inteligentniejsze i ładniejsze na ogół czekały na kogoś bardziej odpowiedniego (no może niekoniecznie tego jedynego, ale jednak częściej były to już jakieś związki) niż przypadkowy gość na dyskotece.

A wiesz, że znam kilka "współczesnych" ładnych i mądrych 20-latek, które właśnie też "czekają" smile
      • mamaemmy Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 00:34
        my-alena napisała:

> Moje spostrzeżenia z liceum (no jakby nie patrzył było to 20 lat temu big_grin )nt dz
        > iewcząt które traciły dziewictwo szybko jest dokładnie odwrotne do mamyemmy. Na
        > jszybciej potraciły te niezbyt urodziwe i mniej inteligentne.

Akurat to w parze rzadko idzie smile
        Przewaznie te bardziej inteligentne sa po prostu mniej atrakcyjne.
        Ładne-nie zawsze sa mądre.
        Ale nie o to chodzi w tym watkusmile
        Ja nie chce nikogo obrazic,są fajne dziewczyny które zainteresowały sie gosciem w wieku 23 lat,a wczesniej nie było nikogo ciekawego...każdy ma inne zycie,inne podejscie.
        Znam 3 dziewice w wieku okolo 30 lat,które po prostu jakimś cudem NIKOGO nie poznały...jeszcze
        • dorry Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 02:44
          > Akurat to w parze rzadko idzie smile
          > Przewaznie te bardziej inteligentne sa po prostu mniej atrakcyjne.
          > Ładne-nie zawsze sa mądre.

A Ty jak tam: jesteś ładna, czy mądra?
          Chociaz właściwie nie musisz odpowiadać, domyśliłam się po Twoich wypowiedziach.
          Gratuluję nieskazitelnej urody, he he.
        • malawii1 Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 11:21
          Mamaemmy co ty wygadujeszsmile ok wiec napisze chyba tracaca najpozniej tu dziewictwo ze wszystkich i mezatka. Rok temu straciłam dziewictwo w wieku 23latwink. A powodzenie w liceum i czy przed strata mialam, ze ho ho bardzo duze, teraz rowniez chociaz jestem mezatka. Ze wzgledow religijnych nie chcialam z nikim spac i w liceum bylam pewna, ze strace dziewictwo po ślubie;Pchociaz nikomu o tym nie mowilam. Nie uwazalam, ze to grzech spac przed slubem z ukochana osoba ale ze mnie taka romantyczka byla. Jakie to bedzie romantyczne spac z kims dopiero po slubie, wyjatkowa noc poslubnasmile. Straciłam rok przed ślubem nie zaluje ale nie zalowalabym gdybym zaczekala i do slubu.
          • malawii1 Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 11:23
            I fajne stereotypy" ładna=głupia, brzydka= mądra. Ja znam głupie i nie grzeszace uroda znam tez piekne i mądre, samodzielne, roboiace karierewink. To roznie bywa w zyciu nigdy nie jest wszystko czarno-biale
            • mamaemmy malawii1 :) 07.01.12, 11:43
              Ależ kochana,-wielki szacunek dla Ciebie,jednak 80% piszących emam to chyba są ateistki-czyz nie?
              Co innego-jeslli ktoś z uwagi na wiarę decyduje się na wstrzemięzliwosć.
              Druga sprawa-ja pisalam tylko o swoich spostrzeżeniech z LO,przeciez kazdy/kazda ma inna historie.
              Co do stereotypów-hmm.masz racje.
              • malawii1 Re: malawii1 :) 07.01.12, 11:49
                pozdrawiamsmile
              • imasumak Uważasz, że tylko ze względu na wiarę można nie 07.01.12, 14:44
                chcieć rozpoczynać współżycia zaraz tylko, gdy się pojawi chętny?
              • violon-czela Re: malawii1 :) 07.01.12, 14:55
                spostrzeżenia z LO? Po oczach nie poznasz czy ma się pipkę zalakowaną czy już nie wiec musiałyście gadać o tym a wiadomo, że w nastolatki to takie prawdomówne ze ho ho. Mi się w liceum nikt nie miał nawet śmiałości spytać od razy było " ty to wiadomo" i dalej...że niby taka hej do przody, wymalowana, ładna to wiadomo że już dawno po i tak się kończyło wróżenie z oczu i niby rozmowy...swoją drogą wtedy nawet jakby mi się ktoś spytał nie przyznałabym się - nastolatki potrafią być podłe...

idiotyczne stereotypy i wybieranie sobie jaka postawa jest śmieszna a jaka nie.
                • mamaemmy Re: malawii1 :) 07.01.12, 17:16
                  violon-czela napisała:

> spostrzeżenia z LO? Po oczach nie poznasz czy ma się pipkę zalakowaną czy już
                  > nie wiec musiałyście gadać o tym a wiadomo, że w nastolatki to takie prawdomówn
                  > e ze ho ho. ..swoją d
                  > rogą wtedy nawet jakby mi się ktoś spytał nie przyznałabym się - nastolatki pot
                  > rafią być podłe...

ano fakt-nie pomyslałam o tym,że polowa mogła klamać big_grin
                  >
                  > idiotyczne stereotypy i wybieranie sobie jaka postawa jest śmieszna a jaka nie.
                  >
                • halapta Re: malawii1 :) 07.01.12, 22:41
                  Pamiętam, ze jakoś w 1 może 2 klasie LO rozmawiałyśmy o tym, która już nie jest dziewicą. Potem przez jakiś czas temat powracał i nawet próbowałyśmy ocenić, czy dana dziewczyna jest dziewicą czy nie po sposobie chodzenia.
                  big_grin
      • dorry Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 02:47
        >Najszybciej potraciły te niezbyt urodziwe i mniej inteligentne.

Tak. I już po 10 latach wyglądały na zniszczone 45, he he. Znam kilka takich.
    • suazi1 Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:39
      Późno??? Żartujesz sobie??? To ja w takim razie jestem dinozaurem smile. Ale mimo szczerych chęci do ślubu "w3 stanie nietkniętym" nie dotrwałam tongue_out
      • iuscogens Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:44
        suazi1 napisała:

> Późno??? Żartujesz sobie??? To ja w takim razie jestem dinozaurem smile

hehe ja też tongue_out

"Co to za wegetarianin, co ......... schabowe??"
        • suazi1 Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:52
          No to daj "żółwika" smile
        • rosapulchra-0 Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:54
          Ślub brałam jako potrójnie niepokalanie poczęta..
    • czarnaalineczka Re: Glownie do mezatek 06.01.12, 23:56
      dziwictwo to charakter tongue_out
      tego sie nie traci
    • echtom Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 00:08
      Ja w wieku 22 lat z niedoszłym mężem. Potem był tylko doszły, aktualnie były wink
    • echtom OT 07.01.12, 00:11
      Znam parę trzydziestolatków, którzy są razem od 3 lat i nie uprawiali jeszcze seksu. Dla mnie to dziwne, zważywszy, że nie są wierzący.
      • miniofilka Re: OT 07.01.12, 00:14
        A skąd wiesz, ze jeszcze sexu nie uprawiali?tongue_out
        • echtom Re: OT 07.01.12, 09:19
          Od jednej z osób z tej pary, z którą łączy mnie bliska znajomość.
      • dzoaann Re: OT 07.01.12, 01:22
        sa tez ludzie z bardzo malym, wrecz znikomym popedem seksualnym i im do szczescia seks niepotrzebny... tak mniemam...
        • paartycja Re: OT 07.01.12, 07:23
          cnotę straciłam w wieku 17 lat
          jak miałam 18 to poznałam mojego męża ale najpierw się bzyknęliśmy a dopiero potem zostaliśmy parą
          chemia była od razu,od tzw. pierwszego spojrzenia
    • koza_w_rajtuzach Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 07:42
      > zachowalyscie dziwictwo do slubu?

Oczywiście, że nie.
    • shellerka Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 08:19
      oczywizda, a po nocy poslubnej maz wywiesil przescieradlo jako dowod. Nietety malo czerwone sie tesciowej zdalo stad nasz odwieczne wasnie
    • zebra12 Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 09:23
      Jako osoba wierząca czekałam do ślubu.
    • kropkacom Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 09:25
      > zachowalyscie dziwictwo do slubu?

Jeszcze czego? big_grin Nie.
    • morgen_stern Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 11:33
      Lepiej dać chłopakom, niż robakom! smile
      • milenka_net Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 12:35
        morgen_stern napisała:

> Lepiej dać chłopakom, niż robakom! smile
        >

big_grinbig_grinbig_grin!
    • aniakoles Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 12:43
      https://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201112/1324320374_by_kyd_500.jpg

ten obrazek mi się nasunął po przeczytaniu niektórych odpowiedziwink

ja nie byłam dziewicą wychodząc za mąż.
      • indigo_kid Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 13:11
        ale że co, anal petting itd to jest wynalazek XXI wieku?
        Dobre smile
        • zefirek1612 Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 17:50
          ahaaaa!!!! a zapomniałamwink jedno dziewictwo straciłam po ślubie z mężem: analnewink
          nie jestem aż taka zepsuta! A co!
    • edelstein Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 12:46
      Wychodze z zalozenia,ze pi...da to nie mydlo,nie wymydli sie,w zwiazku z tym zalozeniem od 17roku zycia czynnie uprawian seks.
    • indigo_kid Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 12:55
      Męża poznałam w wieku 20 lat, kilka miesięcy później rozpoczęliśmy współżycie. Jest moim jedynym partnerem seksualnym jak do tej pory i jestem przekonana, ze tak zostanie.
      Ślub wzięliśmy po 6 latach a dzieci pojawiły się po 8miu.
    • triss_merigold6 Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 13:12
      Oczywiście, że nie. Nie miałam kodu kulturowo-religijnego, że mąż powinien być pierwszy i jedyny tzn. kod kulturowy może i miałam ale hormony i fascynacja tematem były zdecydowanie silniejsze. Przez długi czas ceniłam hasło "so mamy men, so little time".
    • kosc_ksiezyca Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 14:56
      "Straciłam"...
      • morgen_stern Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 16:11
        Właśnie. Ludzie, to tylko błona, seks jest dla ludzi, a dziewictwo to nie jakiś skarb, który trzeba dzierżyć z dumą godną lepszej sprawy.
        • kosc_ksiezyca Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 17:32
          W naszym fantastycznym społeczeństwie sprowadza się "czystość", moralność, lojalność czy uczciwość do kawałka błony śluzowej między nogami. Smutne. Szczególnie, że wiele tych "czystych" radośnie i do rączki, i do buzi...
          • malawii1 Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 17:41
            Mnie szczerze mówiąć nie obchodziło czy ktos jest dziwicą czy nie-dziewicą. Myślę, ze to bardziej te nie-dziwice robia problem, ze inni biora je za "niemoralne" ale szczerze mowiac innych to nie obchodzi czy sa czyste czy nie sa. Kazdy zyje swoim zyciem i interesuja go swoje sprawy, a nie innych.
            • zefirek1612 Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 17:58
              Myś
              > lę, ze to bardziej te nie-dziwice robia problem, ze inni biora je za "niemoraln
              > e" ale szczerze mowiac innych to nie obchodzi czy sa czyste czy nie sa.

Hę? a kogoś to jeszcze obchodzi?
              Poza moją teściową?

nie znam żadnej nie-dziewicy które by robiły z tego problem. one ochoczo się bzykają i mają wyje..ane co kto mówi. W myśl zasady moja du..a. moja sprawa.
              • kiszczynska Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 19:53
                Mialm nascie lat-16 i bylo super. Oragzmowalam! Przez nastepne lata masa seksu. Niem goam przestac.
                Nie byl moim mezemsmile))
    • wespuczi Re: Glownie do mezatek 07.01.12, 22:02
      lat mialam 20 i nie byl moim mezem ani przyszlym mezem, chociaz bylismy razem przez dwa lata, pozniej tez bylo jeszcze paru mezczyzn i pozniej kilkuwink
      hehe zostane forumowa zdzira, juz to widze .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka