11.01.12, 16:04
wystawiłam właśnie 11 aukcji na allegro. bym chyba nie mogła tego zawodowo robić big_grin zajęło mi to dokładnie 5 godzin , a i tak nie zamieściłam dokładnych wymiarów, bo nie mogę miarki znaleźć uncertain
Obserwuj wątek
    • czarnaalineczka Re: ufff 11.01.12, 16:09
      pdalabym ci swoja jakby sie przez neta dalo
      bo mi akurat dzisiaj na biurko zawedrowala
      • tezee Re: ufff 11.01.12, 17:05
        Tak się złożyło że pamiętam Twoj nick , idę pooglądać wink
        • mamaemmy Re: ufff 11.01.12, 17:08
          ja nie cierpie,jak mam wystawione bez wymiarów,bo co chwila mam pytania o to jaka długosc,szerokosc itp...
          A od dluzszego czasu nie chce mi sie wystawiac na allegro,wciaz brak mi czasu na wszystko.
          • asiaiwona_1 Re: ufff 11.01.12, 17:12
            a ja sobie zaplanowałam że podczas wyjazdu męża wystawię po młodej przebranie karnawałowe i się dziś dopiero zorientowałam, że przecież aparat razem z mężem wybył uncertain
            Shelerka - linijki chociaż nie masz? Bo faktycznie bez wymiarów to będziesz miała milionpięćset maili z pytaniami o wymiary.
            • shellerka Re: ufff 11.01.12, 18:00
              o! a jakie masz przebrania i na jaki rozmiar? bo przede mną baliki, a pomysłów brak wink
              no maaaam... mam nawet pewien pomysł, gdzie może siedzieć miarka, ale kurde to mnie jakoś dzisiaj przerasta wink
              • asiaiwona_1 Re: ufff 11.01.12, 18:23
                panna młoda (z welonem nawet big_grin) na 134 cm
                • shellerka Re: ufff 11.01.12, 18:42
                  big_grin syn na bank by się ucieszył
                  • asiaiwona_1 Re: ufff 11.01.12, 19:51
                    konkurs na najlepsze przebranie wygrałby z palcem w d... big_grinbig_grinbig_grin
                    • shellerka Re: ufff 11.01.12, 19:53
                      obawiam się, że sześciolatki mają mało wyszukany gust, jeśli chodzi o oryginalność tongue_out
                      nic... kombinuję skąd wziąć maskę lorda vadera big_grin
    • rosapulchra-0 Re: ufff 11.01.12, 17:27
      Pochwal się na mailu zatem smile
    • iuscogens Re: ufff 11.01.12, 17:50
      a mogę wysłać paczkę tak, żeby zapłacił za nią odbiorca?? Przez PP mi chodzi.
      • carbonka Re: ufff 11.01.12, 18:48
        iuscogens da się smile
    • dorry Re: ufff 11.01.12, 19:54
      Mój sposob na w miarę bezbolesne wystawianie na Allegro wiekszej ilości fantów:
      1 dnia robię zdjęcia, 2 dnia wrzucam na aukcjonera i robie miniaturki, 3 dnia opisuję, 4 dnia zastanawiam się nad cenami, kosztami przesyłek itp, 5 dnia wystawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka